Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Dün bu haberi paylaşmışim, bugün ise şunu paylaşacağım;
Katarda sırf ev aldı diye vatandaş olan tonla Arap sıraya girmiş, ülkemizin geleceğini tayin edecek

Yıllardır bu partiye vatansever diye oy atmış insanlar, bu videoyu izledi mi?

Herkese günaydın...
Gün ayıyor mu onu da bilmiyorum artık
Bu sabah üç tane raporlu ilacıma 350 lira fark ödeyerek güne başladım o da ilaçların tamamı yoktu eczanede bir kısmını alabildim. Eskiden yani bir üç yıl önce falan bu ilaçları yazdırmadan ücretli alıyordum o kadar makuldu fiyatları. 19 Mayıs ta eczaneden bir şişe Gaviscon aldım, 75 lira ödedim inanamadım Gaviscon nedir yaa....
Sağlık ocakları artık vitaminlere bakmadıkları için devletten dahiliye randevusu almaya çalışıyorum 23 gün oldu randevu yok, eskiden gider özelde yaptırırdım şimdi özellerin kapısından geçilmiyor
3 Martta başvuru yaptığım emekliliğim hala sonuçlanmadı ve Mayıs sonu itibariyle sigortam bitiyor
Dün akşam bir koli yumurta, 2 kg yoğurt ve 2 litre süte 200 lira ödedim
Almayı düşündüğüm için favorilerime attığım Beko elektrikli çaydanlık 6.300 lira olmuş
Dün sabah sürekli yürüyüş yaptığım parka ortalığa çöken mültecilerden giremedim
Oy vermesine vereceğim ama umudum yok, bıkkın, yılgınım
Çoluğum çocuğum yok kendimi de kurtardım vatandaşların çoğuna nazaran ama içimdeki sıkıntı bitmiyor
İnsanların birbirini yemesinden, hakaretten, çekişmeden, takım tutar gibi parti kurulmasından, insanların yaşamak için verdiğim emeği hiç etmesinden yılgınım. Ben bu kadar yılgınken bazılarının sevgi kelebeği gibi her şey güzel demesine de öfkeliyim. Terörist olarak anılmaktan, iki kuruşluk şeye yirmiiki kuruş ödemeye isyan ettiğim için aykırı görülmekten bıktım. Hak etmiyorum kendi ülkemde bu kadar ezilmeyi çok üzgünüm.... Kaç gündür yazmıyorum topiğe okuyorum sadece, onun videosu, bunun afişi, tuhaf tuhaf vaaz veren abidik gubidik adamlar, seçim koltuk hırsları gerek var mı bu kadar tartışmaya kimse alış verişe çıkmıyor mu, hastaneye eczaneye gitmiyor mu neye bu kadar çekişme....

Tarafsız medya izleyin derim zira hepsi taraf tuttugundan birilerini kötülüyor olabilir, acıkcası bu kadar oldugunu sanmıyorum,
Diğer kanallarda sadece PKK kandil yslanci fetocu dinsiz muhalefet lafları sakız gibi 1.5 aydır dönüp duruyor hipnoz oluyorsun bakarken halbuki hem muhalef kanallarını hem bu hükümet kanallarını izltyince sorgulama imkanın oluyor tartiyosun biciyorsun aaa bu doğrumu acaba diyorsun.cogu insan a haber ATV CNN tur haber global aynı anda akparti yuceltince ister istemez hipnoz oluyor insanlar oysaki bunun doğruluğu varmı diye karıştırdılar gazete dergi ve diğer kanalları at gözlüğünü çıkarıp sorgulayıp ona göre davranirsin

Hurrıyette ki yazarın oganla röportajı mı, kendi zannı mı?

Ogan 17 de acıklayacak
Acıklasa da oganın cenahından bize oy cıkmaz
Onlar CHP ye vermek istemeyen secmendi, ıkı gundur bundan emınım

Sinan Oğan sıktı artık
Talep, koltuk bilmem ne
Ne görüşüne, ne eğitimine ne ideolojisine inanmıyorum
Sadece kendine sağlam yer arayan KOLTUK sevdalısı artık benim için

Çok geçmiş olsun...Anneniz ve siz en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz umarım

Halk tv tarafsız diye biliyorum ben onun dışında haber bakmıyorum dedıgınız gibi, laflar sakız gibi her yerde

Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa ve kolaylıklar versin, bilirim Çapa ve Cerrahpaşa yollarını, Allah kimseyi muhtaç etmesin

Saçma
PKK yla kimin kol kola yurudugunu kör bile gördü o mu bilmeyecek

Hayatım maalesef insanlar artık pahalılık mahallilik düşünmüyor çocuğunun gelegini düşünmüyor dümdüz gidiyor olay beka ya olay milliyetçiliğe döndü insanlar in gözüne soka soka montaj kasedi gerçekmiş gibi gösterirsen korku eyvah PKK saracak ülkeyi davasıyla kimse oy vermekten sakiniyor nasıl olsa cumhur ittifakı bizi bunlardan kurtarır diyor kutuplastiriyor. En yakın örnek vereyim yakın arkadaşlarımdan biri akpartili seçimlere kadar çok iyi bir insandı çok iyi gecinirdik kadın bana düşman kesildi aramaz oldu sebebini sordum yaa verdiği cevabin saçmalığına bak Cumhurbaşkanı sizler için PKK li diyor eskiden inanmazdım fakat videolari var sizler çok tehlikesiniz demezmi koskoca okumuş kadın cahilde deil önemli bir mevkide üniversitede. İnanmisss dedimki bu bile inanmisss ücra köşelerde köyde kasabada yaşayan hepten inanır

Hurrıyette ki yazarın oganla röportajı mı, kendi zannı mı?

Ogan 17 de acıklayacak
Acıklasa da oganın cenahından bize oy cıkmaz
Onlar CHP ye vermek istemeyen secmendi, ıkı gundur bundan emınım
Abdulkadir Selvi yazmış güya kulis bilgisi kendisinin yazısı güya içerden bilgi almis

Birde buna bakin

Eklentiler

• 1000047335.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 35
Dün gece troller babala TV yide mahvettiler. Kk ya bir çok ağır eleştirel soru sorulmuş adam kibarca hepsini cevaplamış. Birtane troll Twitter'da salonu CHP li gençlerle doldurmussunuz diye Oğuzhan ugura demedigini bırakmamış sadece CHP kiler var diyor bide beni ve AKP'li gençleri kovdular diyor twett de Oğuzhan Uğur kapak gibiiiiii cevap vermiş kapak olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…