Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
kızlar galiba benim anladıgım ata ittifaki dagııldı sinan ogan cumhur ıttıfakını
umıt ozdag mıllet ıttıfakını destekleyecek gibi duruyor.
Galiba artık emin oldum gazetecinin Hürriyet'te yazdıkları doğru sanirim

Ters tepebilir. Tıpkı İstanbul seçimlerinde olduğu gibi. Kararsız seçmenler ve Muharrem İnce ye oy verecek gençlerin Sinan Oğan a oy verdiğini düşünüyorum. Sinan Oğan Erdoğan ı destekliyorum derse tepki oyları olacaktır mutlaka.

Hayatım millet ittifakı nasılsa kazanmaz gözüyle bakıyor bana göre gelseydi birşeyde çıkmazdı sisinmesin ona gelen oylar Muharrem inceye kızdığı için oy vermeyen insanların verdiği ak Parti'ye ve CHP ye kızan bir kesim oyları bilmiyorum biliyor. Onun amacı ilerde MHP başkanını saf dışı edip koltuğuna oturmak tek amacı bu amacına ulaşacağı tek yoluun cumhur ittikafindan gecegini düşünüyor. Benim anlamadığım bahçeli buna çakma milliyetçi dedi nasıl yuttu anlamadım

tek argümanları,apo çıkacak,hdp yi meclise soktunuz,başörtüsü bla bla bla.

ablacığım,kardeşlerim ,evlatlarım biz diyoruz ki vatan elden gidiyor.parsel parsel araplara satılıyor.ekonomi batmiş,enflasyon 3 hanelerde,sağlık,eğitim sistemi 20 yıl öncesinden de kötü.sen diyorsun,terörist.

ya allah için bir elinizi vicdanınıza koyun.kim kimin başını zorla açabilir,kim giyime kuşama karışabilir.geçti o günler.apo da dışarı çı-ka-ma-ya-cak
gelin hesap soralım.chp başa gelirde söylediklerinden birini gerçekleştirmezse,o zaman hep beraber muhalefet yapalım.biz vatandaşız,taraftar değil,bize hizmet edilmezse a partisi,b partisi değil hepsinden hesap sorarız.

40 yaşında ,oğlum marmara üniversitesi televizyon sinema mezunu pandemiden beri işsiz.günlük işlerde çalışıyor.4,5 yaşında torunum var.eşim hem emekli,hem çalışıyor.anne de babamdan dul maaşı alıyor 5000 tl.eşim,3 aile ye bakıyor.annem tek başına kira vermemesine rağmen,geçinemiyor 5000 tl yle ,daha ne diyeyim.

Koltuk sevdalısıysa dogru demıs bahceli

Cakma milliyetxıymıs demek kı

Bir de en çok övündükleri şeyin başında sağlık sistemi geliyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nu ordan vuruyorlar. Hatırlamıyor musun eskiden devlet hastaneleri ne durumdaydı diye. Evet sayıca daha çok devlet hastanesi var ama hizmet kalitesi özel hastane ile bir mi? Hala tomografi sırası 1 ay sonraya veriliyor. İlaçların çoğunu bulamıyoruz. Benim 2 bebeğim var. Damlaları, mamaları eczaneye girmem en az bin tl. Benim arabam var, kira gelirim ama para yetiştiremiyorum. Çünkü Türk parasının kıymeti yok. Benim 3 sene öncesine nazaran hayat standartlarım düştü ve geri istiyorum.

Oğanın açıklamasını çok merak ediyorum. Benim için en anlamlı kısmı anlaşamadığı tarafta ztn belli olan anlaşmalar. Demekki çıkar çatışması çıktı onun talepleri ztn söz verilmişti orta yol dahi bulunamadi ama açıklanmadı demek olacak. Bu 15 gün daha kötü değerlendirilemezdi sahada bir taraf arti yazdıkça bir taraf aa dedirtip eksi yazıyor. Sonuçlar çok farklı gelecek eminim yüzde 1 2 olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…