Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bu da onu siler işte, tarafsız kalması gerekiyordu. Kendi düşen ağlamaz.

Bazı iddialar var, Aliyev denilen diktatör Oğan ile görüşmüş şeklinde, acaba ne kadar doğru? Dolaylı olarak Putin ve Aliyev Erdoğan’a destek vermesi için baskı oluşturmaya çalışıyor diyebiliriz o zaman. Duruşunu bozmamak amaçlı kendince tarafsız durabilir;ama eğer böyle bir şey varsa, Oğan benim için tarihe karışır.

Polise karşı gelenler başımıza musallat eden bir hükümet..yarın sizin çocugunuz da olabilir ..bunları düşünerek oyunu ver..
Bu olayı başka şekilde paylaşanlar oldu....Sahilde Kürtçe şarkılarla halay çeken gençlere polis müdahale etmiş.

Videoyu izlerseniz halk polise tepki göstermiş....Sizin attığınız altyazılı olan da video da söylenmeyen şeyler yazıyor.....Hangisi doğru bilemiyoruz.

Bence tarihe karıştı bile, ilkesinin arkasında duramayan adam güven vermiyor. Bu seçimlerde egosunu kabarttılar ama sonraki seçimlere esamesi okunmaz

Az önce halk tv de Özgür özel vardı
Sinan oğan ın kararına saygılı, seçmenlerine talibiz dedi.
İş siyaset olunca her yol mübah olabiliyor ne yazıkki

Şu an Burger King’teyim. Arka masamdaki 16 17 maximum 18’lik çocuklar siyaset konuşuyor. Oğan’dan bahsediyorlar, seçim konusunda tahminlerini konuşuyorlar. Hepsi de Kılıçdar’a dedem diyor
Onlar zTen cepte
Bize yeniler lazım

Lütfen oyunuzu kullanın lütfen.
İki tane de aydından ve aksaraydan ben ekleyeyim
CHP görüşlü karı koca arkadaslarım
Birisinin Türkiye içi
Diğer ciftinde yurt dısı gezesı geldi secım haftası
Toplam dört kayıp
Ve halen donmediler...........

Oy kullanmayan seçmenlerin %90+ Chp seçmenidir...Öğrenilmiş çaresizlik işte....Nasılsa Erdoğan gitmez diye düşünmüşlerdir. Ya da anketlere bakıp her türlü kazanıyoruz demişlerdir. İzmir de son yazdığım sebepten gitmeyen 2 kişi ile çok pis kavga ettim telefonda. Aklıma geldikçe sinirleniyorum. Günlerdir benden özür diliyorlar çok pişmanlar

Beyin yıkama takımı iş başında
Bu kişi bizim belediye başkanımız maalesef depremde binlerce vatandaşımız öldü kendisi çıkıp ölüleri usulünce gömmeyle övündü. Tarım arazisilerini imara açan ve harabeye dönen evlerimize orta hasar verdiren de bunların ta kendisi 'depremzede' demeyi bile beceremeyip 'depremzade' demişti, hangi bilim insanlığından bahsediyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…