Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Kimi desteklediği önemsiz, onun sabit seçmeni yok, bakalım ona oy verenler kimi destekleyecek?
Kimi desteklediği seçmenleri için de önemsiz bence, ama ilerideki siyasi kariyeri duruşu İçin önemliydi. İktidara muhalefet olmak İçin ittifak kurduklarını belirtti ata ittifakı zaten. O yüzden dağıldılar.

Birde mülteci konusu var bir yakınım bunlara ev satan firmada çalışıyor. Satış yapmıyor diye içi rahattı. Ama artık banane modunda. Arkadaşları 4 5 evde ortalama 180bin dolar prim alıyormuş geçmeyi düşünüyor
Bu hükumet kapıyı açtı ise bu toplum kırmızı halı serip gülle davet etti artık eminim
Bolu da 2019dan beri hiç ruhsat verilmemiş kayıtlı mülteci 19000 iken 4000 e düşmüş. Benin çalıştığım yerde hala tek tük var halk iş vermez ev vermez toprak satmaz ve iktidar partisine yüzde 70 oy çıkar 2 farklı görüş ama amaç aynı
Ama burda başka bir ilçede toprağını satıp bahçıvan oldum şu kdr maaş veriyorlar diye övünen gördüm

Valla ben 1 yaş bebeğime mecbur kaldım özelde genel kan tahlili için gittim. Kendim için devlet hastanelerinde randevu kovalıyorum.
Resmen tokatlandım özelde.bi böbreğim kaldı bırakmadığım.
Rabbim şifa arayanlara yardım etsin.

Ekonomi bu adama oy verenlerin umrunda değil çünkü hala besleniyorlar tanıdığım Akpli kadın ilkokul mezunu yıllardır bu partiye üye izmirde 500tlye villada kalıyor .Yandaşlık yapa yapa bu konumlara geldi .En ufak yandaşları bile hala destekleniyor .20 milyon böyle besledikleri var halen .En az 2-3 milyonda Arap oy kullandı .

Birleşmiş Milletler Mülteci Kampı diyarı İstanbul’dan herkese selam, demin metrobüste çektim. Biz uzun zamandır önümüzün arkamızın yabancı olmasına alıştık, hani boğaza nazır evlerinizden çıkıp halka karışmadıysanız durum bu:

Keske Suriyeli olsaydın
O zaman bedava alabilirdin (inanmayan eczacisina sorsun)

Ağır hastalıkları olanlar çok zorluk çekiyorlar ; bizim tecrübemiz kanserden. Medikal malzemelerin çoğu sgk kapsamından çıkarıldı, dolarla satın aldık hepsini TL bile değil. Kanser hastası anneme 7 ay sonraya kolonoskopi günü verdi Cerrahpaşa yahu o hastanın 7 ay vakti var mı ? Tedavinin çoğunu özelden yaptırdık o tarihte buna güç yettirdik şimdi olsa mümkün değil. Felçli bir komşum var, 62 yaşında adam malülen emekliliğe başvurdu yürüyemiyor yahu iki senedir gidip geliyor, süreli veriliyor bu adamın bu yaşta sonra iyileşip işe gitmesi mi bekleniyor anlamadım ki. Kalp hastaları için mesela bir sürü yeni damar açma ve kalp tedavileri geliştirildi, özellerde uygulanıyor devlette hala yok. Bir akrabamda aort genişlemesi var bir buçuk yıldır ameliyat sırası bekliyor. Basit bir randevuyu bile alamıyorsun bu mu sistem. Eski sistemde evet sıra vardı, elinde karne hastane eczanesinde beklerdin. Ama sıran geldiği zaman en iyi doktoru bulurdun, bazısı muayenehaneye çağırırdı bir vizite öderdin ama hastan doktorsuzluktan ya da sırasızlıktan ölmezdi, en iyi doktorlar devlet hastanelerindeydi. Valla yine razıyım muayenehaneye gidip vizite ödemeye ya da ameliyatta bıçak parası ödemeye emin olduğum doktora. Randevu almayı başarıp devlet hastanesine gidiyorum doktor suriyeli, özbek, azeri bilmem ne arkadaş, nesine güveneceğim, nereden gelmiştir, ne eğitim almıştır bilmiyorum. Ya çok şey var da yazacak artık gücüm tükendi, vitamin baktıramıyoruz arkadaş bu kadar basit bir şey için uğraşıyoruz neymiş D vitamini testi pahalıymış, oldu millet alıp ezbere içsine geldi olay nerden tutsam elimde kalıyor

Valla canım İsmail saymaz oğlanla görüşmüş diyoki saat 17.00 de cumhuriyet ittikaki destekleyeceğini büyük ihtimalle cumhururu secicek diyor.

Canım bu adam demiyomuydu cehennemin kapılarını ben kapatcam demedimi yaaaa .cumhur ittifakı kapımdan geçemez Ogan dedi nezaman kilicdaroglu oganla görüştü o zaman koştur koştur çağırdı istediğini aldı ogan

Keske Suriyeli olsaydın
O zaman bedava alabilirdin (inanmayan eczacisina sorsun)
O kadar eczaneye girip çıktım ki her zaman yabancılar oluyor; gördüğüm hiçbir Suriyeli’nin para ödediğine henüz denk gelmedim, poşeti alıp çıkıyorlar.

Valla canım İsmail saymaz oğlanla görüşmüş diyoki saat 17.00 de cumhuriyet ittikaki destekleyeceğini büyük ihtimalle cumhururu secicek diyor.

Demekki daha net adımlar gördü. Görüşme sebebi talepleri belli idi. Demekki Millet ittifakında hersey net koltuklar paylaşılmış.
Koltuk sevdası vs dersek Millet ittifakında Davutoglunun fotoğrafı, Aksenerin sessizligi fln çok oy kaybettirdi o taraftaki sağ gorus 6 ay içinde parti değiştirecek ztn
DP kadar olamadılar o bile feragat edelim dedi kimse ses çıkarmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…