Öğrenilmiş çaresizlik...Yuz yıllık uykuya dalan prenses aurora gibiler
Kimi desteklediği seçmenleri için de önemsiz bence, ama ilerideki siyasi kariyeri duruşu İçin önemliydi. İktidara muhalefet olmak İçin ittifak kurduklarını belirtti ata ittifakı zaten. O yüzden dağıldılar.Kimi desteklediği önemsiz, onun sabit seçmeni yok, bakalım ona oy verenler kimi destekleyecek?
Valla ben 1 yaş bebeğime mecbur kaldım özelde genel kan tahlili için gittim. Kendim için devlet hastanelerinde randevu kovalıyorum.Herkese günaydın...
Gün ayıyor mu onu da bilmiyorum artık
Bu sabah üç tane raporlu ilacıma 350 lira fark ödeyerek güne başladım o da ilaçların tamamı yoktu eczanede bir kısmını alabildim. Eskiden yani bir üç yıl önce falan bu ilaçları yazdırmadan ücretli alıyordum o kadar makuldu fiyatları. 19 Mayıs ta eczaneden bir şişe Gaviscon aldım, 75 lira ödedim inanamadım Gaviscon nedir yaa....
Sağlık ocakları artık vitaminlere bakmadıkları için devletten dahiliye randevusu almaya çalışıyorum 23 gün oldu randevu yok, eskiden gider özelde yaptırırdım şimdi özellerin kapısından geçilmiyor
3 Martta başvuru yaptığım emekliliğim hala sonuçlanmadı ve Mayıs sonu itibariyle sigortam bitiyor
Dün akşam bir koli yumurta, 2 kg yoğurt ve 2 litre süte 200 lira ödedim
Almayı düşündüğüm için favorilerime attığım Beko elektrikli çaydanlık 6.300 lira olmuş
Dün sabah sürekli yürüyüş yaptığım parka ortalığa çöken mültecilerden giremedim
Oy vermesine vereceğim ama umudum yok, bıkkın, yılgınım
Çoluğum çocuğum yok kendimi de kurtardım vatandaşların çoğuna nazaran ama içimdeki sıkıntı bitmiyor
İnsanların birbirini yemesinden, hakaretten, çekişmeden, takım tutar gibi parti kurulmasından, insanların yaşamak için verdiğim emeği hiç etmesinden yılgınım. Ben bu kadar yılgınken bazılarının sevgi kelebeği gibi her şey güzel demesine de öfkeliyim. Terörist olarak anılmaktan, iki kuruşluk şeye yirmiiki kuruş ödemeye isyan ettiğim için aykırı görülmekten bıktım. Hak etmiyorum kendi ülkemde bu kadar ezilmeyi çok üzgünüm.... Kaç gündür yazmıyorum topiğe okuyorum sadece, onun videosu, bunun afişi, tuhaf tuhaf vaaz veren abidik gubidik adamlar, seçim koltuk hırsları gerek var mı bu kadar tartışmaya kimse alış verişe çıkmıyor mu, hastaneye eczaneye gitmiyor mu neye bu kadar çekişme....
Ekonomi bu adama oy verenlerin umrunda değil çünkü hala besleniyorlar tanıdığım Akpli kadın ilkokul mezunu yıllardır bu partiye üye izmirde 500tlye villada kalıyor .Yandaşlık yapa yapa bu konumlara geldi .En ufak yandaşları bile hala destekleniyor .20 milyon böyle besledikleri var halen .En az 2-3 milyonda Arap oy kullandı .tek argümanları,apo çıkacak,hdp yi meclise soktunuz,başörtüsü bla bla bla.
ablacığım,kardeşlerim ,evlatlarım biz diyoruz ki vatan elden gidiyor.parsel parsel araplara satılıyor.ekonomi batmiş,enflasyon 3 hanelerde,sağlık,eğitim sistemi 20 yıl öncesinden de kötü.sen diyorsun,terörist.
ya allah için bir elinizi vicdanınıza koyun.kim kimin başını zorla açabilir,kim giyime kuşama karışabilir.geçti o günler.apo da dışarı çı-ka-ma-ya-cak
gelin hesap soralım.chp başa gelirde söylediklerinden birini gerçekleştirmezse,o zaman hep beraber muhalefet yapalım.biz vatandaşız,taraftar değil,bize hizmet edilmezse a partisi,b partisi değil hepsinden hesap sorarız.
40 yaşında ,oğlum marmara üniversitesi televizyon sinema mezunu pandemiden beri işsiz.günlük işlerde çalışıyor.4,5 yaşında torunum var.eşim hem emekli,hem çalışıyor.anne de babamdan dul maaşı alıyor 5000 tl.eşim,3 aile ye bakıyor.annem tek başına kira vermemesine rağmen,geçinemiyor 5000 tl yle ,daha ne diyeyim.
Keske Suriyeli olsaydınHerkese günaydın...
Gün ayıyor mu onu da bilmiyorum artık
Bu sabah üç tane raporlu ilacıma 350 lira fark ödeyerek güne başladım o da ilaçların tamamı yoktu eczanede bir kısmını alabildim. Eskiden yani bir üç yıl önce falan bu ilaçları yazdırmadan ücretli alıyordum o kadar makuldu fiyatları. 19 Mayıs ta eczaneden bir şişe Gaviscon aldım, 75 lira ödedim inanamadım Gaviscon nedir yaa....
Sağlık ocakları artık vitaminlere bakmadıkları için devletten dahiliye randevusu almaya çalışıyorum 23 gün oldu randevu yok, eskiden gider özelde yaptırırdım şimdi özellerin kapısından geçilmiyor
Bir de en çok övündükleri şeyin başında sağlık sistemi geliyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nu ordan vuruyorlar. Hatırlamıyor musun eskiden devlet hastaneleri ne durumdaydı diye. Evet sayıca daha çok devlet hastanesi var ama hizmet kalitesi özel hastane ile bir mi? Hala tomografi sırası 1 ay sonraya veriliyor. İlaçların çoğunu bulamıyoruz. Benim 2 bebeğim var. Damlaları, mamaları eczaneye girmem en az bin tl. Benim arabam var, kira gelirim ama para yetiştiremiyorum. Çünkü Türk parasının kıymeti yok. Benim 3 sene öncesine nazaran hayat standartlarım düştü ve geri istiyorum.
Keske Suriyeli olsaydın
O zaman bedava alabilirdin (inanmayan eczacisina sorsun)
Nasıl seçim olacak ki? Seçim kararını kendisi vermiyor mu zaten?Görecek zaten onları 30 40 I bırak 70 80 e gelecek eğer inat edip koltuğu bırakmazsa .Ama bu gidişle seçilse bile bir seneye tekrar seçim olacak .
Valla canım İsmail saymaz oğlanla görüşmüş diyoki saat 17.00 de cumhuriyet ittikaki destekleyeceğini büyük ihtimalle cumhururu secicek diyor.Oğanın açıklamasını çok merak ediyorum. Benim için en anlamlı kısmı anlaşamadığı tarafta ztn belli olan anlaşmalar. Demekki çıkar çatışması çıktı onun talepleri ztn söz verilmişti orta yol dahi bulunamadi ama açıklanmadı demek olacak. Bu 15 gün daha kötü değerlendirilemezdi sahada bir taraf arti yazdıkça bir taraf aa dedirtip eksi yazıyor. Sonuçlar çok farklı gelecek eminim yüzde 1 2 olmayacak
Canım bu adam demiyomuydu cehennemin kapılarını ben kapatcam demedimi yaaaa .cumhur ittifakı kapımdan geçemez Ogan dedi nezaman kilicdaroglu oganla görüştü o zaman koştur koştur çağırdı istediğini aldı oganKimi desteklediği seçmenleri için de önemsiz bence, ama ilerideki siyasi kariyeri duruşu İçin önemliydi. İktidara muhalefet olmak İçin ittifak kurduklarını belirtti ata ittifakı zaten. O yüzden dağıldılar.
O kadar eczaneye girip çıktım ki her zaman yabancılar oluyor; gördüğüm hiçbir Suriyeli’nin para ödediğine henüz denk gelmedim, poşeti alıp çıkıyorlar.Keske Suriyeli olsaydın
O zaman bedava alabilirdin (inanmayan eczacisina sorsun)
Valla canım İsmail saymaz oğlanla görüşmüş diyoki saat 17.00 de cumhuriyet ittikaki destekleyeceğini büyük ihtimalle cumhururu secicek diyor.
Yeni uzun adam geliyorBeyefendinin dunku tavrı hosuma gitmedi o ne ego
Spiker soyadını yanlıs soyledı dıye
Aynısını dun dedım yaYeni uzun adam geliyor
Hangisi dedi ohalar başımaAynısını dun dedım ya
Oyle dedım dıye biri bana uzun adamın b. Kunu ye o.spu dedıhaha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?