- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 47.580
- 478
Keşke sadece z kuşağı oy kullansa, ben razıyım kullanmamayaŞu an Burger King’teyim. Arka masamdaki 16 17 maximum 18’lik çocuklar siyaset konuşuyor. Oğan’dan bahsediyorlar, seçim konusunda tahminlerini konuşuyorlar. Hepsi de Kılıçdar’a dedem diyor
Yayını daha da merak ettim epey atesli gecmıs demekŞu kıvırcıktan nefret ediyorumbir videosunda rteyi eleştiren başörtülü kadına yapmadığı zorbalık kalmadı. Tahamülüm yok şuna.
Eveett yemek yerken izlenmelik bir şey çıktı bana.Yayını daha da merak ettim epey atesli gecmıs demek
Caraamba mı verilecek?Eveett yemek yerken izlenmelik bir şey çıktı bana.
Dünkü program nasıl geçt acaba merakla bekliiyorum.Şu kıvırcıktan nefret ediyorumbir videosunda rteyi eleştiren başörtülü kadına yapmadığı zorbalık kalmadı. Tahamülüm yok şuna.
Max 3 gün sonra yayınlanıyor.Caraamba mı verilecek?
Valla ben de bekliyorum, kıvırcık ağladığına göre tansiyon yükselmişDünkü program nasıl geçt acaba merakla bekliiyorum.
Gökçek filanda karışmış programa dün haberi vardı gazetede.Valla ben de bekliyorum, kıvırcık ağladığına göre tansiyon yükselmiş
Evet evet jelibon rezervleri konuşulmuşGökçek filanda karışmış programa dün haberi vardı gazetede.
Çarşamba yayınlanacak galiba değil miEveett yemek yerken izlenmelik bir şey çıktı bana.
Genelde 2-3 gün içinde yayınlanıyor, bence de çarşamba olur.Çarşamba yayınlanacak galiba değil mi
Furkan video gönderecekti onu da yayınlayacaklardı bakalım neler olduGökçek filanda karışmış programa dün haberi vardı gazetede.
Tanımıyorum o kişiyi...Tanımakta istemiyorum. Hepsi bir birinin aynısı zaten.Şu kıvırcıktan nefret ediyorumbir videosunda rteyi eleştiren başörtülü kadına yapmadığı zorbalık kalmadı. Tahamülüm yok şuna.
Jelinbon olmadan olmaz tabisiiEvet evet jelibon rezervleri konuşulmuş
Yandaş furkan değilmi bu,bende merakla bekliyorum.Furkan video gönderecekti onu da yayınlayacaklardı bakalım neler oldu
Çok merak ediyorum
Tanımadığınız için çok şanslısınızTanımıyorum o kişiyi...Tanımakta istemiyorum. Hepsi bir birinin aynısı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?