Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Şu an Burger King’teyim. Arka masamdaki 16 17 maximum 18’lik çocuklar siyaset konuşuyor. Oğan’dan bahsediyorlar, seçim konusunda tahminlerini konuşuyorlar. Hepsi de Kılıçdar’a dedem diyor
Keşke sadece z kuşağı oy kullansa, ben razıyım kullanmamaya

Atatürk zamanında %3 okuma yazma olan bu milleti nasıl karanlıktan aydınlığa çıkardı şimdi %90 okuması yazması olan her türlü teknoloji eğitime ulaşan insanlar kafa olarak 100 yıl daha gerideler.Olsun reisimiz kazansında biz ottan çorba yapıp içeriz diyenler var .iyi bir gelecek hayalleri kendileri ve çocukları için zaten yok.Kız çocukları hala okumamalı başka şehire üniversiteye gitmemeli kafasında çoğu .Millet diğer ülkelerde neler yaparken biz nelerle uğraşıyoruz .Aramızdaki uçurum hiçbir zaman kapanmayacak.Hala Osmanlı zamanı kılıçlarla ülke korunur ülkemiz için savaşırız kafasında çoğu .Ama devrin değiştiğinin bi ülkenin ekonomisi zaten bitmişse diğer ülkelerin sömürgesi altında olacağını bilmiyor bile çoğu .

Şu kıvırcıktan nefret ediyorum bir videosunda rteyi eleştiren başörtülü kadına yapmadığı zorbalık kalmadı. Tahamülüm yok şuna.
Yayını daha da merak ettim epey atesli gecmıs demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…