- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Evet programa gidecekti, gidemediJelinbon olmadan olmaz tabisii
Yandaş furkan değilmi bu,bende merakla bekliyorum.
8.5 saat sürmüş. Editleyerek 4 saate indirir OğuzhanEveett yemek yerken izlenmelik bir şey çıktı bana.
Diyanet tahkikat başlatmış güya emniyet nerede neden almıyorlar o imam müsvettesini hala.Devamlı provakasyon videoları paylaşıp kınayın kınayın niye az kınadınız diyen baaazı arkadaşlar, bu silahlanın diyen cami imamını kınayacaklar mı
İmama ses çıkaran, sen niye öyle diyorsun diye soran adamı yaka paça camiden dışarı atanları kınayacaklar mı
Yayınlar belkde hiç belli olmaz.Evet programa gidecekti, gidemedi
Video gönderecekti bakalım yayınlanacak mı
Unutulur o da. Üstü kapatılır giderDiyanet tahkikat başlatmış güya emniyet nerede neden almıyorlar o imam müsvettesini hala.
Hande Fırat ve Buket Aydın'da yargılanmalı.Bi tane de yalıda oturan, ak parti propagandalı videolar çeken Büşra adında kadın var, denk geldiniz mi bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla çalışmadan süper lüks hayat yaşıyor. Onun o yalıdan çıkarılıp yargılanmasını izlemeyi çok istiyorum.
Unutturuyorlar zaten.Unutulur o da. Üstü kapatılır gider
İnşallah görürüz o günleriHande Fırat ve Buket Aydın'da yargılanmalı.
Oğan destekçilerinden ümidim yok, oy veren arkadaşlarım kimi desteklerse desteklesin sandığa gitmemeyi düşünüyorlar.Bugün saat 5'te açıklama yapacakmış oğan .
İkisini tanımayanlar için;Hande Fırat 15 Temmuz gecesi RTE ile görüntülü konuşma yapan gazeteci,Buket Aydın da tüpçünün sınırsız kredi kartı verdiği ve kolunda bir ev değerinde Rolex saati olan,iktidar yanlısı yayınlar yapan gazeteci.İkisinin çok şey bildiğini düşünüyorum.İnşallah görürüz o günleri
Yapmasınlar böyle birşeyi,gidip oylarını kullansalar,bu seçim hem ülke adına hemde biz kadınlar için geleceğimiz adına olacak.Oğan destekçilerinden ümidim yok, oy veren arkadaşlarım kimi desteklerse desteklesin sandığa gitmemeyi düşünüyorlar.
O dönem handenin telefonunu almak isteyenler faiş fiatlar verilmiş hatta satmam diyordu.İkisini tanımayanlar için;Hande Fırat 15 Temmuz gecesi RTE ile görüntülü konuşma yapan gazeteci,Buket Aydın da tüpçünün sınırsız kredi kartı verdiği ve kolunda bir ev değerinde Rolex saati olan,iktidar yanlısı yayınlar yapan gazeteci.İkisinin çok şey bildiğini düşünüyorum.
Ben onları ikna edebilseydim ilk turdan kk ya verirlerdi zaten, ilk amacımız değişim olsun sonrasına bakarız dedim.Yapmasınlar böyle birşeyi,gidip oylarını kullansalar,bu seçim hem ülke adına hemde biz kadınlar için geleceğimiz adına olacak.
O kadının MİT ile çok içli dışlı olduğu söyleniyor,tam bir kara kutu.O dönem handenin telefonunu almak isteyenler faiş fiatlar verilmiş hatta satmam diyordu.
Ek olarak Buket Aydın kk büyük şehirleri alacağız dediğinde kahkahayla gülmüştü.İkisini tanımayanlar için;Hande Fırat 15 Temmuz gecesi RTE ile görüntülü konuşma yapan gazeteci,Buket Aydın da tüpçünün sınırsız kredi kartı verdiği ve kolunda bir ev değerinde Rolex saati olan,iktidar yanlısı yayınlar yapan gazeteci.İkisinin çok şey bildiğini düşünüyorum.
Umarık fikir değiştirirler de oylarını verirler.Ben onları ikna edebilseydim ilk turdan kk ya verirlerdi zaten, ilk amacımız değişim olsun sonrasına bakarız dedim.
Hiç duymadım bunu.O kadının MİT ile çok içli dışlı olduğu söyleniyor,tam bir kara kutu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?