Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Devamlı provakasyon videoları paylaşıp kınayın kınayın niye az kınadınız diyen baaazı arkadaşlar, bu silahlanın diyen cami imamını kınayacaklar mı
İmama ses çıkaran, sen niye öyle diyorsun diye soran adamı yaka paça camiden dışarı atanları kınayacaklar mı

Diyanet tahkikat başlatmış güya emniyet nerede neden almıyorlar o imam müsvettesini hala.

Hande Fırat ve Buket Aydın'da yargılanmalı.

İnşallah görürüz o günleri
İkisini tanımayanlar için;Hande Fırat 15 Temmuz gecesi RTE ile görüntülü konuşma yapan gazeteci,Buket Aydın da tüpçünün sınırsız kredi kartı verdiği ve kolunda bir ev değerinde Rolex saati olan,iktidar yanlısı yayınlar yapan gazeteci.İkisinin çok şey bildiğini düşünüyorum.

Oğan destekçilerinden ümidim yok, oy veren arkadaşlarım kimi desteklerse desteklesin sandığa gitmemeyi düşünüyorlar.
Yapmasınlar böyle birşeyi,gidip oylarını kullansalar,bu seçim hem ülke adına hemde biz kadınlar için geleceğimiz adına olacak.

O dönem handenin telefonunu almak isteyenler faiş fiatlar verilmiş hatta satmam diyordu.

Ek olarak Buket Aydın kk büyük şehirleri alacağız dediğinde kahkahayla gülmüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…