- 17 Aralık 2015
- 27.107
- 49.562
- 598
Koşarak uzaklaşmazsan kırışırmışsın.snsjsjs
Bi'de asıl hedefi buysa ne gülerim.ahahahahs
Anlamam çünkü bağları var. Halk onları hizbullahın siyasi kanadı diye tanıyor. Sırf o yüzden üye olan insan biliyorum ben.Hüdapar Hizbullah'ı arkamıza aldik diye yırtınmiyor ki. Lideri kimse onun heykelini dikeceğiz diye de alkiş toplamiyor. Aksine her zaman bağimiz yok diye tekrar tekrar söylüyorlar. Hdp ile arasındaki bariz farkı anlamiyorsunuz.
zaten eski haberlerin bazilarinda mhp den ihrac sebebi bu yaziyor.Bi'de asıl hedefi buysa ne gülerim.ahahahahs
Bunun en güzel örneği elif can yetim dır.
Hatırlayan var mı ne oldu bu kadina
Kartal imam hatip lisesi mezunuydu bu kadin
Şaşırmadım, ben az önce eşime dedim bunu, eşim de ona yedirmezler orayı dedi, hatta şimdi yine aynı şeyi dedi
Sen de oku . Okumuyorsun farkındayımKitabını oku kitabını bana benzeme
Aynen kk da gidik keske başka birini dusunseler
calcim bura cokusel tam banlanmalikSen de oku . Okumuyorsun farkındayım
Atılmıştan sonra kırışıyoruz biz.genetik sağlamKoşarak uzaklaşmazsan kırışırmışsın.snsjsjs
hepsi bahcelimi demeyelimde sanirim hepsi erdoğanŞaşırmadım, ben az önce eşime dedim bunu, eşim de ona yedirmezler orayı dedi, hatta şimdi yine aynı şeyi dedimhp genel başkanına akp mi karar veriyormuş, hepsi bahçeli mi bunların ayol
kk yine biraz ederi var ya bahçeli tamamen bitmiş.Aynen kk da gidik keske başka birini dusunseler
Artık çok geç, elimizdekilerden seçeceğizAynen kk da gidik keske başka birini dusunseler
Ee çünkü kılıçdaroğlunu vuracak hiçbir konu bulamadılar baktılar bu tuttu bundan yürüyorlar işte seçmeni de inandı .1-milliyetçilik 2-din üzerinden çok yüklenildiHdp li vekillerin oy birliği ile dokunulmazlığını dusurebilirlerdi.cunku oy çoğunluğu onlarda.
Hdp yi meclise soktular.10 yıldır niye rahatsiz olmadılar varlığından da şimdi niye rahatsiz oldularsa.
Terör örgütü değil bizce diyorlar???
Aynen kk da gidik keske başka birini dusunseler
Kızını ders çalışıyor zanneden analar gibi oldunSen de oku . Okumuyorsun farkındayım
Onun lafına inanıyorsunuz da KK’de bas bas bağırıyor ilgimiz yok diye ona neden hala yalan diyorsunuz. Cünkü hdpyi meclise sokan, fetöyü heryere yerleştiren, kadınlara karşı neler söyleyen hüdaparı içine alan reisiniz yalan söylemez dimi?Hicbir ilgimiz yok diye üst üste söyledikleri birsürü video var. Paylaşamıyorum burada aratabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?