Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
kk yine biraz ederi var ya bahçeli tamamen bitmiş.
ben tum partilerde daha genc yuzler, taze kanlar görmek istiyorum aslında.
gercekten dogdugumdan beri siyasiler hep pörsümüş insanlardan oluşuyo
cidden bakın ülkede ki siyasiler kangren. Sinan bile tarafsız kalamadı. İnşallah 5 yıla ölmezsek güzel günler göreceğiz inaniyorum.

Artık çok geç, elimizdekilerden seçeceğiz
suphaneke dinimiz amin

Hicbir ilgimiz yok diye üst üste söyledikleri birsürü video var. Paylaşamıyorum burada aratabilirsiniz.
Kılıçdaroğlu da hdp ile ittifak kurmadığını üst üste söylediği videolar röportajlar var
Onlara da siz bakarsınız

Savunduğu o maddelere ne oldu diyede düşünmek lazım,var bişiler gene bunun arkasında sanki.
MHP'yi teklif etti bence Erdoğan. Yıllardır megali ideası MHP'nin başına geçmekti. Mevzu devlet değil makam kısmını da doğrulaması; 4 maddeye en uzak kişiyi seçmiş olması.

Yakında bir kaset minvali, ayak kaydırma şeysi Bahçeli için gelecektir.

Hicbir ilgimiz yok diye üst üste söyledikleri birsürü video var. Paylaşamıyorum burada aratabilirsiniz.
Şu anki Hüdapar genel başkanı 2012 yılında Hizbullah bağlantısı sebebiyle YARGITAY'ın kapattığı Mustazaf-Der'in genel başkanıydı. Konuşmalarında açıkça Mustazaflar yalnız değildir de diyor?Terör örgütleri biraz ses çıkarmayınca yok oldu mu sanıyorlar?
Hudapar ak partiyi desteklekledikten sonra niçin Hizbullah terör örgütü adına cinayet işleyen müebbet alan şahıs serbest bırakıldı.

bende bunu sordum simdi bayana

Herkesin anlata anlata bitiremediği merdiven buymuş demek
Aman ne takılası durummuş

Hdp li vekillerin oy birliği ile dokunulmazlığını dusurebilirlerdi.cunku oy çoğunluğu onlarda.
Hdp yi meclise soktular.10 yıldır niye rahatsiz olmadılar varlığından da şimdi niye rahatsiz oldularsa.
Çünkü HDP oyları CHP ye gidiyor zorla verin demedi adam gel beni destekleyin demedi ak Parti'ye verselerdi oyları inan bu PKK kandil mandil laflarını asla duymazdik fetocu derdi kesin onu fazla diyemiyor. Çözüm sürecinde rahatsız değillerdi. Suratsız Öcalan'ın uğursuz katil kardesi TRT'de ağzını yaya yaya akpartiye ver oyunu derken deildi kimse ki İstanbul Ankara büyükşehirler kaybedildi HDP oyları gitti başladı düşmanlık.

Ben kk yi eskiden beri sevmem inanilir bir yani yok. 28 şubat magdurlarindanım, başörtüsü ile okumak isteyen kizlarla ilgili yorumlarından dolayı sevmem. Hala arada o videosu çıkar karşima. Şimdi güya başörtüsü yasalaşsin diye yasa çıkartmaya filan kalkti komedi gibi eskiden arkasında duracaktin magdurlarin neyse. O zamanlar ikna odalarında kizlari ikna etmeye çalişanlar şimdi yasa çıkarmaya çalişiyor. Videosu tekrar karşıma çıktı sinirlendim konu bundan bağimiz tabi. Kk benim için güvenilir bir insan değil. Kapali kaplar ardında kim bilir ne sözler verildi. Farkındaysanız eger basbas bagsirmasi seçimi kazanamadıktan sonra. Seçimden önce cılızdı sesi. Kolkola idi hdp ile. Mitinglerini biliyoruz i. Şimdi kaybetti masa yumruklar tabi

cidden bakın ülkede ki siyasiler kangren. Sinan bile tarafsız kalamadı. İnşallah 5 yıla ölmezsek güzel günler göreceğiz inaniyorum.

suphaneke dinimiz amin
ya hepsi yapışmış gitmiyor aslına bakarsan çok yaşlilar gercekten
şu secime bakiyorum r.te 70 yasinda
k.k 75 yasinda
yani allahla kardes olsalar yasayacaklari 5 10 sene belki bidahaki secime kalamayacaklar bile e bi cekilin yahu artik.

başörtülü kızların şimdi dötünü elleyip polis arabasına tıkıyorlar.. yada 6 yaşında evlenen kız isyan ediyor gerçekten özgürlük
kpss de binlerce başörtülü yada değil atanamayan genç kız var

Bu bile manipülasyon yani, pes ya

Aynen böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…