- 30 Aralık 2009
- 4.671
- 20.267
- 833
Talihsiz bir olay ben gülmem böyle şeylere!Şu meşhur videoyu buldum. Merdiven çalışmıyormuş Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler çalışmayan merdivenden inerken yarıya geldiklerinde çalışmaya başlamışSonra durmuş tekrar onlarda devam edip inmişler olay buymuş yani
Bu ülkede tekbirler eşliğinde diri diri insanlar yakıldı. Onlar sizin kadar ağlamadı. Bu problem çözüldü ama o aydın insanlar geri gelmiyor. Ama siz 100 sene daha ağlamaya mağdur edebiyatına devam edersiniz. Oyna devam! Yakında kocalarınız elinize verdiği üç kuruş harçlığı da veremeyene kadar devam.Ben kk yi eskiden beri sevmem inanilir bir yani yok. 28 şubat magdurlarindanım, başörtüsü ile okumak isteyen kizlarla ilgili yorumlarından dolayı sevmem. Hala arada o videosu çıkar karşima. Şimdi güya başörtüsü yasalaşsin diye yasa çıkartmaya filan kalkti komedi gibi eskiden arkasında duracaktin magdurlarin neyse. O zamanlar ikna odalarında kizlari ikna etmeye çalişanlar şimdi yasa çıkarmaya çalişiyor. Videosu tekrar karşıma çıktı sinirlendim konu bundan bağimiz tabi. Kk benim için güvenilir bir insan değil. Kapali kaplar ardında kim bilir ne sözler verildi. Farkındaysanız eger basbas bagsirmasi seçimi kazanamadıktan sonra. Seçimden önce cılızdı sesi. Kolkola idi hdp ile. Mitinglerini biliyoruz i. Şimdi kaybetti masa yumruklar tabi
Hizbullah ın dilekçe verip kurduğu partinin adı Hüda-Par !Hüdapar Hizbullah'ı arkamıza aldik diye yırtınmiyor ki. Lideri kimse onun heykelini dikeceğiz diye de alkiş toplamiyor. Aksine her zaman bağimiz yok diye tekrar tekrar söylüyorlar. Hdp ile arasındaki bariz farkı anlamiyorsunuz.
En yaşlı olduğu için meclisi o açacakmışBabam günlerce bu türküyü söyledi durdu.sjsjsjs
Hudaparin arşivlerde açıklamaları var intertten araştırırsanız videolar açık destekle dolu . Ağzınız açık kalır .eski arşiv gazetelerinde hudaparin içindeki eski hizbullahcilarin resmi var işadamlarına domuzbagi iskencesinin bu adam şuan HÜDA-PAR in içinde kurucusunun destek açıklamaları 90 li yıllardaki gazetelerde boy boy arşivlerde var bazısı gizli. Ki Gaffar Okkan öldürüldüğünde dün gibi hatırlıyorum çünku doğuda görev yapıyordu ailem teyzemler. Hepsi arsivli gazetelerde mevcutHepsi ayakta zor duruyorellerinde Mansur yavas dururken kk aday çıktı ya şaka gibi resmen
Kılıçdaroğlu da hdp ile ittifak kurmadığını üst üste söylediği videolar röportajlar var
Onlara da siz bakarsınız
Millet bahçesi açılışında eşim Erdoğan’ı gördü, adam yürüyen merdiveni bırak, normal merdivenlerden desteksiz inemiyordu. Güldükleri şeye bak, evlere şenlikler, şifa dileyeceğim olmayacak.Ayhhh bu yürüyen merdiven esprisi de artık beni benden alıyorkendiniz söyleyip kendiniz gülüyorsunuz. Birileri de ata binmeye düşeyazmıştı, yeri boyladı. 5 IQ lü gibi bunu söyleyip söyleyip gülelim mi senelerce
Bazılarına kapak olsun ama bayağı büyük kapakŞu meşhur videoyu buldum. Merdiven çalışmıyormuş Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler çalışmayan merdivenden inerken yarıya geldiklerinde çalışmaya başlamışSonra durmuş tekrar onlarda devam edip inmişler olay buymuş yani
Bu ülkede tekbirler eşliğinde diri diri insanlar yakıldı. Onlar sizin kadar ağlamadı. Bu problem çözüldü ama o aydın insanlar geri gelmiyor. Ama siz 100 sene daha ağlamaya mağdur edebiyatına devam edersiniz. Oyna devam! Yakında kocalarınız elinize verdiği üç kuruş harçlığı da veremeyene kadar devam.
denizde yüz, karada yüz, havada yüzEn yaşlı olduğu için meclisi o açacakmış
Keklikler ağlardı çöplüklerde biz seninle gülüşürdük şehirlere zamlar yağardı her gece bu yüzden her gece ben her gece üzülmüşüm..
henüz secilmedi yalnız.Bir problemin çözülmüş olmasi o problemin yaşanmadığı anlamına gelmiyor. Siz insanların yaşadiklari ile böyle magdur edebiyatı diye dalga geçedurun sonra burada ağlayın neden hala Erdoğan seçiliyor diye.
Geçmişte yapılan hatalar tekrar yapılmaz merak etmeyin .Başörtüsü yüzünden okuyamadınız ama şimdi kız çocukları direkt okumamalı diyen parti geldi Hüdapar haberiniz vardır .Afganistan’da kız çocuklarının okula gitmesi yasaklandı mesela bu sene .Bence iyi düşünün .Ben kk yi eskiden beri sevmem inanilir bir yani yok. 28 şubat magdurlarindanım, başörtüsü ile okumak isteyen kizlarla ilgili yorumlarından dolayı sevmem. Hala arada o videosu çıkar karşima. Şimdi güya başörtüsü yasalaşsin diye yasa çıkartmaya filan kalkti komedi gibi eskiden arkasında duracaktin magdurlarin neyse. O zamanlar ikna odalarında kizlari ikna etmeye çalişanlar şimdi yasa çıkarmaya çalişiyor. Videosu tekrar karşıma çıktı sinirlendim konu bundan bağimiz tabi. Kk benim için güvenilir bir insan değil. Kapali kaplar ardında kim bilir ne sözler verildi. Farkındaysanız eger basbas bagsirmasi seçimi kazanamadıktan sonra. Seçimden önce cılızdı sesi. Kolkola idi hdp ile. Mitinglerini biliyoruz i. Şimdi kaybetti masa yumruklar tabi
ciddi diyorum bu siyasilere 70 değil 65 yaş sinir gelmeliAyhhh bu yürüyen merdiven esprisi de artık beni benden alıyorkendiniz söyleyip kendiniz gülüyorsunuz. Birileri de ata binmeye düşeyazmıştı, yeri boyladı. 5 IQ lü gibi bunu söyleyip söyleyip gülelim mi senelerce
Millet bahçesi açılışında eşim Erdoğan’ı gördü, adam yürüyen merdiveni bırak, normal merdivenlerden desteksiz inemiyordu. Güldükleri şeye bak, evlere şenlikler, şifa dileyeceğim olmayacak.
Cidden öyle, dalgınlıkla binivermiş yani sanki herkes günlük hayatını pürüzsüz ilerletiyor. Güldüğün şey ve zeka kesinlikle doğru orantılı.Millet bahçesi açılışında eşim Erdoğan’ı gördü, adam yürüyen merdiveni bırak, normal merdivenlerden desteksiz inemiyordu. Güldükleri şeye bak, evlere şenlikler, şifa dileyeceğim olmayacak.
bak suranin %80 i chpli senin kadar üslubu kötü biri görmedim.Bazılarına kapak olsun ama bayağı büyük kapak
Biz niye görmedik kol kola . Ayrıca kaybetmekte bir erdemliktir kaybederse de kaybeder dağ gibide arkasında herkes ölür kazanmakta var kaybetmekte bunun bilincinde herkes kaybetti diye kusecekmiyiz yoo aksine 5 sene sonra yine başka aday girer yine desteklerizBen kk yi eskiden beri sevmem inanilir bir yani yok. 28 şubat magdurlarindanım, başörtüsü ile okumak isteyen kizlarla ilgili yorumlarından dolayı sevmem. Hala arada o videosu çıkar karşima. Şimdi güya başörtüsü yasalaşsin diye yasa çıkartmaya filan kalkti komedi gibi eskiden arkasında duracaktin magdurlarin neyse. O zamanlar ikna odalarında kizlari ikna etmeye çalişanlar şimdi yasa çıkarmaya çalişiyor. Videosu tekrar karşıma çıktı sinirlendim konu bundan bağimiz tabi. Kk benim için güvenilir bir insan değil. Kapali kaplar ardında kim bilir ne sözler verildi. Farkındaysanız eger basbas bagsirmasi seçimi kazanamadıktan sonra. Seçimden önce cılızdı sesi. Kolkola idi hdp ile. Mitinglerini biliyoruz i. Şimdi kaybetti masa yumruklar tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?