Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Talihsiz bir olay ben gülmem böyle şeylere!
Bence burada da hiç gülünecek bir şey olmadığı gibi.
Sizlerin başına gelmiyor mu?
İnsanız ya

Bu ülkede tekbirler eşliğinde diri diri insanlar yakıldı. Onlar sizin kadar ağlamadı. Bu problem çözüldü ama o aydın insanlar geri gelmiyor. Ama siz 100 sene daha ağlamaya mağdur edebiyatına devam edersiniz. Oyna devam! Yakında kocalarınız elinize verdiği üç kuruş harçlığı da veremeyene kadar devam.

Hizbullah ın dilekçe verip kurduğu partinin adı Hüda-Par !

Babam günlerce bu türküyü söyledi durdu.sjsjsjs
En yaşlı olduğu için meclisi o açacakmış
Keklikler ağlardı çöplüklerde biz seninle gülüşürdük şehirlere zamlar yağardı her gece bu yüzden her gece ben her gece üzülmüşüm..

Hepsi ayakta zor duruyor ellerinde Mansur yavas dururken kk aday çıktı ya şaka gibi resmen
Hudaparin arşivlerde açıklamaları var intertten araştırırsanız videolar açık destekle dolu . Ağzınız açık kalır .eski arşiv gazetelerinde hudaparin içindeki eski hizbullahcilarin resmi var işadamlarına domuzbagi iskencesinin bu adam şuan HÜDA-PAR in içinde kurucusunun destek açıklamaları 90 li yıllardaki gazetelerde boy boy arşivlerde var bazısı gizli. Ki Gaffar Okkan öldürüldüğünde dün gibi hatırlıyorum çünku doğuda görev yapıyordu ailem teyzemler. Hepsi arsivli gazetelerde mevcut

Millet bahçesi açılışında eşim Erdoğan’ı gördü, adam yürüyen merdiveni bırak, normal merdivenlerden desteksiz inemiyordu. Güldükleri şeye bak, evlere şenlikler, şifa dileyeceğim olmayacak.

Bir problemin çözülmüş olmasi o problemin yaşanmadığı anlamına gelmiyor. Siz insanların yaşadiklari ile böyle magdur edebiyatı diye dalga geçedurun sonra burada ağlayın neden hala Erdoğan seçiliyor diye.

Geçmişte yapılan hatalar tekrar yapılmaz merak etmeyin .Başörtüsü yüzünden okuyamadınız ama şimdi kız çocukları direkt okumamalı diyen parti geldi Hüdapar haberiniz vardır .Afganistan’da kız çocuklarının okula gitmesi yasaklandı mesela bu sene .Bence iyi düşünün .

ciddi diyorum bu siyasilere 70 değil 65 yaş sinir gelmeli
ayrıca o at olayına gülmeyen yoktur. atlı karınca görsem bile

Cidden öyle, dalgınlıkla binivermiş yani sanki herkes günlük hayatını pürüzsüz ilerletiyor. Güldüğün şey ve zeka kesinlikle doğru orantılı.

Biz niye görmedik kol kola . Ayrıca kaybetmekte bir erdemliktir kaybederse de kaybeder dağ gibide arkasında herkes ölür kazanmakta var kaybetmekte bunun bilincinde herkes kaybetti diye kusecekmiyiz yoo aksine 5 sene sonra yine başka aday girer yine destekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…