Ben kk yi eskiden beri sevmem inanilir bir yani yok. 28 şubat magdurlarindanım, başörtüsü ile okumak isteyen kizlarla ilgili yorumlarından dolayı sevmem. Hala arada o videosu çıkar karşima. Şimdi güya başörtüsü yasalaşsin diye yasa çıkartmaya filan kalkti komedi gibi eskiden arkasında duracaktin magdurlarin neyse. O zamanlar ikna odalarında kizlari ikna etmeye çalişanlar şimdi yasa çıkarmaya çalişiyor. Videosu tekrar karşıma çıktı sinirlendim konu bundan bağimiz tabi. Kk benim için güvenilir bir insan değil. Kapali kaplar ardında kim bilir ne sözler verildi. Farkındaysanız eger basbas bagsirmasi seçimi kazanamadıktan sonra. Seçimden önce cılızdı sesi. Kolkola idi hdp ile. Mitinglerini biliyoruz i. Şimdi kaybetti masa yumruklar tabi
Sizin gibilere hiç katlanamiyorum çünkü midem almıyor ondan.bak suranin %80 i chpli senin kadar üslubu kötü biri görmedim.
işte anlamadiklari mesele bu aslında, sahsın degil partinin secmeniyiz biz a gitti b ye donelim, oda gitti x e donelim mevzusu degil.Biz niye görmedik kol kola . Ayrıca kaybetmekte bir erdemliktir kaybederse de kaybeder dağ gibide arkasında herkes ölür kazanmakta var kaybetmekte bunun bilincinde herkes kaybetti diye kusecekmiyiz yoo aksine 5 sene sonra yine başka aday girer yine destekleriz
bak suranin %80 i chpli senin kadar üslubu kötü biri görmedim.
işte anlamadiklari mesele bu aslında, sahsın degil partinin secmeniyiz biz a gitti b ye donelim, oda gitti x e donelim mevzusu degil.
saniyorlarki biz kk için burada konusuyoruz allah sirali ölüm verirse bu insanlarda ölumsuz degil yani.
yarin kk ölunce bizim ideallerimiz beklentilerimiz yasamak istedigimiz hayat seklide ölmeyecek Atatürk den beri durusumuz belli, oylede olmaya devam edecegiz.
Dediğin kişi de az önce ‘hoşt ‘luyordu amaBan yediginize degmez boşverin kendi kendine çalip oynuyor. Uslubu zaten kişiliğini belli ediyor.
Adamlar vekil oldu, bunun düşüncesi mi kaldı ya.Burada gördüğüm iki haberle fikir yürütecek değilim ki. Herkes kendi penceresinden yazıyor paylaşıyor arastırınca ancak fikir yürütebilirimayrıca bakmak lazım Sinan Ogan hangi sartlarla cumhur ittifakında? Hüdapar konusundaki görüşlerini biliyoruz
Ayhhh bu yürüyen merdiven esprisi de artık beni benden alıyorkendiniz söyleyip kendiniz gülüyorsunuz. Birileri de ata binmeye düşeyazmıştı, yeri boyladı. 5 IQ lü gibi bunu söyleyip söyleyip gülelim mi senelerce
sinan oğandan bahsetmiyorum o kendi hür iradesiyle tercihini yapti.Burada gördüğüm iki haberle fikir yürütecek değilim ki. Herkes kendi penceresinden yazıyor paylaşıyor arastırınca ancak fikir yürütebilirimayrıca bakmak lazım Sinan Ogan hangi sartlarla cumhur ittifakında? Hüdapar konusundaki görüşlerini biliyoruz
Dediğin kişi de az önce ‘hoşt ‘luyordu ama
Bence herkes üslubuna dikkat etse hiç fena olmaz
Aynen öyleişte anlamadiklari mesele bu aslında, sahsın degil partinin secmeniyiz biz a gitti b ye donelim, oda gitti x e donelim mevzusu degil.
saniyorlarki biz kk için burada konusuyoruz allah sirali ölüm verirse bu insanlarda ölumsuz degil yani.
yarin kk ölunce bizim ideallerimiz beklentilerimiz yasamak istedigimiz hayat seklide ölmeyecek Atatürk den beri durusumuz belli, oylede olmaya devam edecegiz.
Bırak sadece onlarin iki gözü var iki eli varBence konuşmanın başina bakmalisiniz ilk hakaret kimden gelmiş
Tam da dediğim gibi, binememiş düşeyazmış
Aklınız muazzam çalışıyor sözüne hoştlamadan da cevap verilebileceğini düşünüyorumBence konuşmanın başina bakmalisiniz ilk hakaret kimden gelmiş
Ayhhh bu yürüyen merdiven esprisi de artık beni benden alıyorkendiniz söyleyip kendiniz gülüyorsunuz. Birileri de ata binmeye düşeyazmıştı, yeri boyladı. 5 IQ lü gibi bunu söyleyip söyleyip gülelim mi senelerce
Attığım videoyu izlediniz mi? Dalgınlıkla yapmamışlar çalışmayan merdivenden inerken yarısına gelince merdiven çalışmış. Onlarda inmeye devam etmişler 3-5 saniye sonra tekrar durmuş merdiven Kılıçdaroğlu ve yanındakilerde devam edip inmişler olay bu yani. Büyük ihtimalle burada dalga geçenlere sadece inmeye çalıştıkları 3-5 saniyelik kısmı servis edilmiş.Cidden öyle, dalgınlıkla binivermiş yani sanki herkes günlük hayatını pürüzsüz ilerletiyor. Güldüğün şey ve zeka kesinlikle doğru orantılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?