- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Çok basit çünkü iktidar seçmeni, onların içinden geçilse de yine akp diyor.Komik olan Erdoğan'a karşı muhalefet bir parti kurup tamamen rakibinin aksine Atatürk ilkelerini, Türkçülüğü, Kadın haklarını vs. savunan biri olarak halkın karşısına büyük iddialarla çıkarak daha yolun başında çılgın bir dönüş yapması. U dönüşü demek bile hafif kalır. Bu insanlar seni vaatlerinden dolayı destekledi, sevdi hala seveceklerini düşündüren ne? Bu adaylar ne sanıyor acaba? Ölümüne tüm tercih ve seçimleriyle destekçileri kendilerini ateşe atacak.... Yok ya. Hadi Erdoğanı destekleyen kitle cahil onlar yanlışa da yanlış demez putperestler adeta. Ne Atatürk'e saygıları var ne Türkiye Cumhuriyeti'ne. Yemişim kadın ve insan haklarını diyorlar. Bu yıllardır süregelen dini kullanma çabaları zaten vardı. Sinan daha başlamadan bitirdi kendisini. Hayır birde destekçilerini davet ediyor ahahahh. Bahçeli bile bu kadar kısa sürede dönmedi. Tarihi okudum, geçmişte ki tüm siyasetçi ve cumhurbaşkanı adaylarını okudum, araştırdım. Ne korkuları vardı ne taraf değiştirmeleri. Çoğunun hedefi Türkiye Cumhuriyetini ayakta tutmaktı. Artılarıyla birlikte eksileri olsa da bugünlere onlarla gelindi. İmam'ı dahi Atatürk'ü çok severdi bu vatan için yaptığı fedakarlıklardan dolayı oğlum derdi. Okuyan bilir ayrıntılara girmiycem. Ama şimdi bakıyorum daha başlamadan pes edenler, korkanlar, bir dediği bir dediğine tutmayanlar.. Bunlar ülke yöneteceğim diyor ama daha kendini yönetemiyor. Hayırlısı olsun demekten başka bir şey bırakmıyorlar.
Parkinson hastalığının ilerlememiş belirtileri var gibi: yürümede güçlük, mimiksiz surat, ellerde titreme...Sanmıyorum ama aşırı zayıflamış ve refleksleri de çok zayıflamış ayrıca.Durumu gerçekten kötü gözüküyor.Şu ana kadar bu kadar bitkin olduğunu görmemiştim.
Bahçeliden daha hizli ciktiEvet bana da sempatik gelmişti sonunda şu çirkin zihniyete karşı biri daha çıktı demiştim. Oy vermeyi henüz düşünmemiştim çünkü birçok kişinin gönlünü fethetse de bahçeli işine döner diye de düşünmedim değil. Bahçeli de böyle başlamıştı bir zamanlar :) Sinan da sanıyor ki oooo ben şimdiden çok sevildim ben nereye halk oraya...
Erdoğan'a pek kurtulus olmayacak ama hadi oyle inanalim sakaciktan askomTabi canimmm,ölmek kurtuluş olur bazıları için.
Kesinlikle bende onu söylemek istedim. Sinan kendi destekçilerini Erdoğa'nın ki gibi ölümü tapan, canım feda ona diyen bir zihniyet var sanıyor. Hayalini kurduysa demek ki.. Ama akıllı bir insan seçimini, doğruyu bilir. Gerçekten Sinan gibi taraf değiştirip, karakterimi duruşumu bozacağıma ölürüm daha iyi. Ülkeye rezil oluyorsun hem de trajikomik bir durumla. Tarafsız olsaydı çok daha farklı olabilirdi.Çok basit çünkü iktidar seçmeni, onların içinden geçilse de yine akp diyor.
Lakin atladığı nokta, Oğan’ın seçmeni g.tünün gılıyık , yemeyiversin kıyma, sokakta yatarım yine Tayyip derim kafası değildi.
Gayet araştıran, sorgulayan, bilgi birikim ve donanımı olan insanlardı.
Fanatizm bir kenara tamamen mantık çerçevesinde başka bir çıkış yolu bulduğuna inanan kesimdi.
O kesim de böyle şeylere yarabbi şükür çekmez.
Kendini ve muhteşem olabilecek siyasi kariyerini bitirdiği gibi bizi de kendiyle bitirmeye and içti sanki!
Kendine yaptığını unuturum, bizimkini asla!
Nasıl biri için tuzluk koy ona basarım diyorsam, şurada seçim gecesi methiyeler düzdüğüm adamın nefretiyle doluyum; değil tuzluk tırnağımın kirini koy, ona basarım!
Bünyesi bile almadı yaptığını, dili damağına yapışı vücudu tepki verdi ama aklı vermedi!
Tarafsızlığı da geçtim, kişi iktidarı beğenmemiş.Kesinlikle bende onu söylemek istedim. Sinan kendi destekçilerini Erdoğa'nın ki gibi ölümü tapan, canım feda ona diyen bir zihniyet var sanıyor. Hayalini kurduysa demek ki.. Ama akıllı bir insan seçimini, doğruyu bilir. Gerçekten Sinan gibi taraf değiştirip, karakterimi duruşumu bozacağıma ölürüm daha iyi. Ülkeye rezil oluyorsun hem de trajikomik bir durumla. Tarafsız olsaydı çok daha farklı olabilirdi.
Bu terslikte bir iş var olum
İnanmam ben bu habere.Bu terslikte bir iş var olum
Kk'yı linç eden İnce destekler gibi yapan Sinan. Sağ gösterip soldan vurup ülkeyi karıştılar resmen
Hocam kopya çekmedim, arkadaşımla beraber çalıştık ajahshauah
Ya ahahah kk'ya montaj demişlerdir yıllardır bulabildikleri tek bahaneHocam kopya çekmedim, arkadaşımla beraber çalıştık ajahshauah
Kendisininde canı istemiyor bence ama bırakıp gitmeyi gururuna mi yediremiyor nedirSanmıyorum ama aşırı zayıflamış ve refleksleri de çok zayıflamış ayrıca.Durumu gerçekten kötü gözüküyor.Şu ana kadar bu kadar
Bekleyelim görelim demiştim değil mi sinan oğan içinTarafsızlığı da geçtim, kişi iktidarı beğenmemiş.
İktidar ortakları partisinden sürgün yemiş dönmüş gene sürülmüş vs.
Belli ki bir kan davan var, seni daha partide harcamışlar değil mi?
Bunların hırsıyla, yanlışlığını bilip birçok partiden oluşan ata ittifakı, 2 adayı da istemeyip bağımsız seni aday çıkarmışlar.
Kısaca sen tarafsız değilsin, aksine tek bir tarafın karşısındasın ve durmaman gereken yegane şeyin üstüne atlıyorsun.
Milletle anlaşmış olsaydı sırf bu sebepten linci daha az olacak, en azından adam karşı durduğu şeye sadık, sadece safını değiştirdi, gelecek için güç birliği ediyor derdik.
Gene dönek denirdi, dönmez değildi ama insan ne istemediğini biliyor der, geçerdi.
Nasıl adalet partisi açıklama yaptı, o da aynısını yapar geçerdi, tarafsızlığı söylemiyorum bile.
Bu nasıl bir şey yahu, karısının kızının yüzüne ne cesaretle bakacak acaba?
Hırsımı alamıyorum…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?