Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Aynen ablacığım,ben kapalı kadınların özgürlük mücadelesini görünce hiç rahatsız olmuyorum,tam tersine çok mutlu oluyorum onlar adına.
Zaten kazandılar o haklarını,yok açacaklar demeleri filan saçma çünkü öyle inanıyorlar herhalde.

Zaten kazandılar o haklarını,yok açacaklar demeleri filan saçma çünkü öyle inanıyorlar herhalde.
Başından beri en büyük argümanları bu zaten,şu anda ülkede başörtüsü sorunu yok.Kimsenin bundan rahatsız olduğu falan da yok ama bunlar siyasi bir simge haline getirdiği için her türlü mağduriyet yaratmaya çalışıyorlar.

O değil de Erdoğan çok feci çökmüş ya,hiç iyi gözükmüyor.Makyajla da kapatamiyorlar artik.
Diyorum ya dedemin yatalak olmadan önceki son hali gibi, seçilse bile bu süreyi tamamlama ihtimali çok zayıf bence

Diyorum ya dedemin yatalak olmadan önceki son hali gibi, seçilse bile bu süreyi tamamlama ihtimali çok zayıf bence
Dun aksam arkadaşım da,babamın ölmeden önceki son zamanları gibi dedi.Dediğin gibi,kazansa bile erken seçim kaçınılmaz olacak sanırım.

95 yaşından önce iktidarı bırakmaz Cumhurbaşkanı rabbim çok büyük hastalık vermesin tövbe ama anca o zaman bırakır. İlerde benim torunum olursa bunu görecek.kucuk çocuğum askere gidinceye kadar bunu görecek ki kendisi daha 10 yaşında bir 10 sene daha var rahat

O zaman benim merale kızma sebebim ittifakın dağılma riskiydi. İmamoğlunun durumu belli aday olsa hapse atacaklar ya da siyasi yasak gelecek, mansur hem istemiyor hem kin tutanları var, meral de mansurla aynı durumda halâ beyaz torosları anlatan insanlar var.

En makulü yine kılıçdaroğluydu bence. Ama o son umudun dağılma riski herkesi çok kızdırdı.

Bir kesim insanların kılık kıyafetleri ile dini inançlari ile ugraşmak yerine eğitimle ugraşsalardı binlerce genç kizin hayatı mahvolmazdı. Ve sizin deyiminizle ekmeği yenmezdi bunun ne ekmeği yemişsek haberimiz yok :) Hem cahillikten bahsedip hem insanların yaşadiklarini küçümsemeniz komik olmuş. İlla domuz bağiyla öldürmek gerekmiyor magdur olmak için hayatını çalmakta bir manada öldürmektir. Şu an Erdoğan hala bu kadar oy alabiliyorsa insanların sizin tarafın zihniyetini bildiği içindir. İnsanlar görmüyor mu sanıyorsunuz olanlari? İnsanlar sizin sandiğiniz kadar bilinçsiz kör cahil değil. Ama birilerinin zihniyetini de maalesef iyi bildiği için kötünün iyisi diyerek yine Erdoğanı seçiyor.

canim benim uzulup uzulmemek degilde şaşırdık sadece ben sahsen cok çökmüş gördüm
Kolaymi hergun koştur koştur bide bıktı ne oda yalan söylemekten nitekim akşam yayında ağzından dokuluverdi oda vicdanen rahatsız aslında siyaset işte kazanmak için her yol mubahtir

Doğru canım insanlar onun kendisini sevdikleri için
Oy veriyor herkes.aslinda Cumhurbaşkanı özüne bakılınca iyi insandirki öyle olduğunu düşünüyorum.ama canım insanlara iftirada atılmaz belki atmasa karşı rakiplerini küçük görmese dahada iyi olucak.

Sorunda yok artık,neyin mağduriyetini yaşıyorlar artık.

Birtane adam akilli icraati yok bol çene var sadece deseniz İstanbula geldi ne yapti yok yani adam akilli hiçbirsey yok ak partiden devraldiği metrolari kendi yapmiş gibi açti ancak
Erken İmamoğlun un yaptığı çok şey varda gören göz yok bazen. Güzel gözle bakarsanız değerli görürsünüz güzel gözle bakmaksaniz yapmadıklarını görürsünüz.istanbul çok büyük yarışı neden imamoğlu diyor bir sormak gerek

Videoda yapacağını vaadettiği hangi icraatlerini yapti sayabilir misiniz? Belki de benim haberim yoktur gerçekten öğrenmiş olurum

İnsanlar başarılı olur olmaz yinede desteklemek gerek. Bu benim fikrim bu insanın fıtratında var maalesef yenilince bir insana destek vermek yerine vurun abaliya yapmak düşene bir tekme vurma maalesef sadece bu ülkede var. Americada bidenciler ve trumpcilar var aynı turkiyedeki gibi çok benzetirim zaten tek fark Trump yenilince taraftarları trumpui linç etmedi destek verdiler aksine onun için ona destek vermek için moralini düzeltmek için destek mesajları verdiler. Bizde Kılıçdaroğlu yenilsin bakalım gorucrm yanında kimse kalmiycak akşener demişti diyecekler zaten senden olmazdı diyecekler kazanincafa iyiki sevmişiz diyecekler Türkiye'de siyaset böyle maalesef.

Videoda yapacağını vaadettiği hangi icraatlerini yapti sayabilir misiniz? Belki de benim haberim yoktur gerçekten öğrenmiş olurum
İstanbullu deilim fakat sıkı bir İmamoğlu takipçisiyim İstanbulun yerel gazetelerini takip ediyormusunuz bilmiyorum kuzenim var İstanbul'da iyide bir mevkide ak partiden önceki resimleri birde imamoglundan sonraki resimleri gördüm benim arşivin var bulunca ordan yolluycdam size. Semtleri bilmiyorum fazla fakat oy aldığı semtlerde nekafar sevildiğini biliyorum İBB grubundan

Parkinson hastalığının ilerlememiş belirtileri var gibi: yürümede güçlük, mimiksiz surat, ellerde titreme...
Dinlenmesi gerek . Bir astrolog söylemişti yanlış hatırlamıymmis.orsam 2 ay önce TV de bir liderin hastalığı basgostercek falan demişti hatta katıla katıla gülmüştüm.bide seçim olcak 2 kere filan Erdoğan'ın lehinemiymis Uranüs etkisi falan filan diyordu ne günlere kaldık demiştim doğruymuş. Şimdi sosyal medyada kadını programa çıkarmak için sıraya giriyorlar. Hatta seçimden sonra Kılıçdaroğlu'nun siyasi hayatı sina etecrknis devredecek iş genç bir lidere ama imamohlu degilmis sürpriz bir is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…