Aynen yürüyemiyor, özel ayakkabılarla yürüyormuş , ve çok bitkin görünüyor .Sanmıyorum ama aşırı zayıflamış ve refleksleri de çok zayıflamış ayrıca.Durumu gerçekten kötü gözüküyor.Şu ana kadar bu kadar bitkin olduğunu görmemiştim.
Ben yargılanmadan kendisine bir şey olsun istemiyorum. Fikrim değişmedi.Erdoğan'a uzulmuyonuz inşallah
canim benim uzulup uzulmemek degilde şaşırdık sadece ben sahsen cok çökmüş gördümErdoğan'a uzulmuyonuz inşallah
Benim anlatmak istediğim o değildi. Meral Akşenee adayı beğenmeyip masadan kalkınca aynı şekilde eleştirilere, hakarete uğradı sosyal medyada gördüğüm kadarıyla geri dönene kadar. Neden kabullenmek zorunda adayı, kendi istediğinin önemsenmemesine tepki göstermek hakkı değil miydi? Seçim gecesi sizce kazanamayınca ben demiştim dememiş midir?Ben size meral Akşener in neden muhalefetin istediğini yapmak zorunda olduğunu Akşener in ağzından söyleyeyim. BU UCUBE SİSTEMDEN KURTULMAK İÇİN
Aynen 1.turda Onların sayesinde olamadılar. Biz de Sinan Oğan’da verdik oyumuzu söylemlerinden dolayı. Eşim seçimden önce whatsapp durumunda paylaşım yapmıştı Sinan Oğan 'ın klibi vardı, hoşuna gitmişti. Seçim gecesi kuzeni aramıştı oy böldünüz, sizin yüzünüzden kazanamadık diyeÜlkenin bu hâle gelmesinin sorumlusu hatta her şeyin sorumlusu Erdoğan, Erdoğan ile Kılıçdaroğlu’nu dümdüz aynı bağlamda değerlendiremezsiniz, çocuk mu kandırıyorsunuz? Bizim sayemizde iktidar olamadılar deyip, daha birkaç ay evvel HüdaPar ve ortaklık kuranlar ile kesinlikle aynı ortak paydada yer almayacaklarını söyleyen adama çifte standart uygulanıyor öyle mi? Olması gereken yer ya tarafsız kalmaktı ya da bu ucube sistemi yıkmak için tam karşısında yer almaktı!
Burada da çıkıyordu reklamda Akşener ortada, İmamoğlu bir tarafında Yavaş diğer tarafında. Yenilik, değişim deniliyordu bundan iyi değişim olmazdı o kadar karışıp ittifak olana kadar bu üçlünün kuracağı ayrı bir seçenek olabilirdi.Meral Akşener ne alaka?
O kabul etmediği durumda kabul etmiyorum diyor zaten.
Ona da teklifler gelmemiştir sizce kaç yıldır ama hiç çizgisini bozmuyor.
Bugün Habertürk’te konuktu saat 9dan sonra ne güzel anlatıyor kendini.
Diğerleri ile virgülle ayrılan bir cümlede yer alması çok saçma.
Saçlar yıkılıyor yalnızSözcükler kifayetsiz kalır onu anlatmaya!
Üzüldüğümü mü düşündün yoksaErdoğan'a uzulmuyonuz inşallah
Mantıken oy kaybetmeleri lazım. İlk turda Oğan'a oy veren biri şimdi ne diye gidip Erdoğan'a versin. Ama ikinci turda oy çalarak yüzde 55 alıp Oğan'ın seçmeni bize oy verdi diyecekler diye düşünüyorum ben.yalniz youtube videolarina da bakiyorumda sinan oganin hudapar konusu baya gundeme geldi sanki oy kaybedecek gibi bunlar
Yok yokÜzüldüğümü mü düşündün yoksa?
Aynı fikirdeyimBen yargılanmadan kendisine bir şey olsun istemiyorum. Fikrim değişmedi.
Kimi ilahi adalet der,kimi karma.Herkesin yaptıklarının karşılığını bulmasını diliyorum sadeceAynı fikirdeyim
Kesinlikle.Kimi ilahi adalet der,kimi karma.Herkesin yaptıklarının karşılığını bulmasını diliyorum sadece.
demeeee öyle yaaMantıken oy kaybetmeleri lazım. İlk turda Oğan'a oy veren biri şimdi ne diye gidip Erdoğan'a versin. Ama ikinci turda oy çalarak yüzde 55 alıp Oğan'ın seçmeni bize oy verdi diyecekler diye düşünüyorum ben.
Mümkünse yaşarken.Kimi ilahi adalet der,kimi karma.Herkesin yaptıklarının karşılığını bulmasını diliyorum sadece.
Tabi canimmm,ölmek kurtuluş olur bazıları için.Mümkünse yaşarken.
Böyle olmasını hiç istemem ama ben ikinci turda Erdoğan'ın kazanacağına kesin gözüyle bakıyorum. Baştan beri planı tıkır tıkır işledi. İkinci tur içinde planları hazırdır mutlaka.demeeee öyle yaa
sorma valla bende erdogan alir diyorum ama umudumu kaybetmek istemiyorum... su sinan ogana tepkiler cok belki burdan millet ittifaki oy alabilirBöyle olmasını hiç istemem ama ben ikinci turda Erdoğan'ın kazanacağına kesin gözüyle bakıyorum. Baştan beri planı tıkır tıkır işledi. İkinci tur içinde planları hazırdır mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?