biri ben ablaİlk turda oğana oy verenler 2.turda vermezler.
Ecevit ile dalga geçen kitlesi,onun ölümsüz olduğunu düşünüyor sanırım.Bundan sonra da taht kavgalarını izlerizParkinson hastalığının ilerlememiş belirtileri var gibi: yürümede güçlük, mimiksiz surat, ellerde titreme...
İnceden kıydım domatları suanları sjksjksjksjkS. Oganı dogramıcam bıcaklıcam diyorsun yemek yaparken
AynenNoktaaaaaaaaa
Anlaştılar dün zaten.Sanmıyorum...
Vermeyecekler zaten taraf olduğunu açıklayınca oy verenleride saydırdı bence.Vermeyecekler çünkü aldığı oyların sebebi muhalif olması idi. 2. Turda bu adamın peşine takılıp 500 kişi bile oy vermez. Kendini bitirdi, insan ancak bu kadar gülünç olabilir. Ama son 20 yılda bir kez de olsa Bahçeli doğruyu söyledi diye seviniyorum bu arada
Kesinlikle hükümete muhalif olsun diye verdilerde,dünkü durumdan sonra kk'ya dönerler diyorum.Kızgınlar bu hırsla kkya döner diyorsun, inşallah öyle olur ya
Artık şaşırmıyorum varya neler dönüyor bilmiyoruz bile.MHP'yi teklif etti bence Erdoğan. Yıllardır megali ideası MHP'nin başına geçmekti. Mevzu devlet değil makam kısmını da doğrulaması; 4 maddeye en uzak kişiyi seçmiş olması.
Yakında bir kaset minvali, ayak kaydırma şeysi Bahçeli için gelecektir.
Sakın oy vermemezlik yapma canımcım,sen de çok iyi biliyorsun ki bizim çizgilerimiz vardı demi onu düşün ne olur.biri ben abla
ilk turdaki duruşu hedefi ideolojisi her şeyiyle budur demiştim
ta ki düne kadar siyasetin siyaset olduğunu unutuyorum bazen böyle biri geliyor aha diyorum temiz siyaset bu sonra hayal kırıklığı keşke tarafsız kalsaydı ama vardır bir hedef bildiği çıkarı neyse onu da zaman gösterecek
ben oy vermeyeceğim yani gidip ikisine de basacam pusulamı kendi çıkarları doğrultusunda değerlendirmesinler
Dün bir videosu vardı su içme olayı,seyrettinmi onu.Ecevit ile dalga geçen kitlesi,onun ölümsüz olduğunu düşünüyor sanırım.Bundan sonra da taht kavgalarını izleriz.
Seyrettim tabi abla,en yakınındaki insanlara bile güvenmiyor.Aslinda çok zor bir hayatı var.Dün bir videosu vardı su içme olayı,seyrettinmi onu.
Chp için broşür dağıtan çarşaflı teyzeler,cübbeli amcalar var.Yesinler sizin algilarinizi.
Bakışlarıda enterasandı,böyle bir hayatı yaşamak zor herhalde.Seyrettim tabi abla,en yakınındaki insanlara bile güvenmiyor.Aslinda çok zor bir hayatı var.
Açılmadı video.Chp için broşür dağıtan çarşaflı teyzeler,cübbeli amcalar var.Yesinler sizin algilarinizi.
Heee bir de kapalı muhalif kadinlar için,sosyal medyada ağıza alınmayacak küfürler eden Akp'liler paylaşıldı burada.Onlar muhalif diye kapalı sayılmıyor mu?En çok zulümü onlar görüyor aslında.Chp için broşür dağıtan çarşaflı teyzeler,cübbeli amcalar var.Yesinler sizin algilarinizi.
Ben instagram profiline girerek izledim,yine bir başörtüsü mağduriyet öyküsü.Bakışlarıda enterasandı,böyle bir hayatı yaşamak zor herhalde.
Açılmadı video.
Bende yok ya sosya medya ondan yani.Ben instagram profiline girerek izledim,yine bir başörtüsü mağduriyet öyküsü.
Üniversitede broşür dağıtan kapali kızlar var,açık bir üniversite öğrencisi burada bunu yapmanıza izin veremeyiz falan diyor.Allah bunlara fırsat vermesin,secililirlerse başımızdaki örtüyü çekip alacaklar falan filan tantanasi.Kayda değer bir şey değil.Bende yok ya sosya medya ondan yani.
Blinen klasik nutukları gene desene.Üniversitede broşür dağıtan kapali kızlar var,açık bir üniversite öğrencisi burada bunu yapmanıza izin veremeyiz falan diyor.Allah bunlara fırsat vermesin,secililirlerse başımızdaki örtüyü çekip alacaklar falan filan tantanasi.Kayda değer bir şey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?