Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Yıllar geçiyor;ama bu zihniyet asla değişmiyor.

94 öncesi ve sonrası buradaydım,hiç çamurlu su aktığını görmedim nedense,aksaydı aktı derdim.
Yapılanları inkar etmiyoruz zaten,tek kızdığımız noktalardan biride yandaşa verilmesi,geçmediğim köprünün parasını benden alması.Bizlere sürtük denilirken ne hissettiniz cidden merak ediyorum,zillet terörist daha sayayım mı.

Eki Görüntüle 3251587
Değirmendere deniz üstüne beton dökülerek yapılmış binalarla doluydu ve haliyle şehirin yarısı denize gömüldü.Su altından çıkan cesetlere,suratları domuz gibi olmuş dediler.İslama uygun yasamiyorlarmis çünkü.Zihniyet değişmedi ve değişmeyecekte.

Eğitimci ama "depremzade" demesiyle dalga konusu olmuştu maalesef bir de bir gecede binden fazla vatandaşımızı kaybettik kendisi çıktı "İslami usullere uygun gömdük müsterih olun" dedi.
Ya bu şekilde defnedilmeyenlere ne olacak,ne kadar talihsizce bir açıklama yapmış.
İçki içiyorsan gerdan kırıyorsan düğünlerde kafirsin işte,mantık bu onlarda.

Ya bu şekilde defnedilmeyenlere ne olacak,ne kadar talihsizce bir açıklama yapmış.

İçki içiyorsan gerdan kırıyorsan düğünlerde kafirsin işte,mantık bu onlarda.
O gece askeriyede dansöz oynatmişlar,Kuran'ı yakmışlar ve Allah bizi cezalandirmis.Bunlari kulaklarımla duydum ve hafızamda hâlà kazili.

Aslında bu tür cahil insanlar pek çok şeyi hak ediyor

Biz depremden beri bu saçmalıkla uğraşıyoruz! "Tavanları yarılan, duvarları yıkılan eviniz tamir edilebilir, gidin oturun" diyorlar bize! Hayır efendim devlet yanımızda filan değil, kendi başımızın çaresine bakıyoruz 3 aydır.

Eklentiler

• IMG_20230523_150750.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 63
Demek o ağlayan kesim chp ye verdi ...

Diğer kesim memmun ki bu kadar oy cıktı...ha dediğin diğer şeylere.elbette katılıyorum..ama deprem bölgesinde çoğu belediye chp li yada hdp li depremde.çıkıp açıklama bile yapmadılar ..

Suan kilincdaroglu Antakya da açıklama yapıyor ..deprem bölgesine chp gitti mi diyeceksiniz ki gitti peki ne yaptı..ne yaptı??şimdi bir şeyler diyor ..sığınmacı konusun da haklı ama 2 yılda yollayacakmış bu o kadar kolay değil gitmezler sığınmacılar çünkü esat ya kesicek ya asicak o kadar kolay değil..

Dedi ki şuan kim terörler masaya otuyorsa kim musluguna su taşıyorsa

Allah belasını versin dedi

Aminnnnnn aminnnnn

Eki Görüntüle 3251587
Deprem, sel vb afetlerde zarar gören insanlara ne halkın geri kalanının ne de siyasilerin laf söylemeye hakkı yok, bunlar çok ayıp şeyler.

Birçok ülkede kasırga oluyor, sel oluyor, deprem oluyor, Japonya’da deprem oluyor hem de 9 büyüklüğünde, ki mecalli şiddeti kim bilir kaçtır, bizden daha az insan zarar görüyor, bir tek bizim insanımıza gelince mi azgınlık olarak görülüyor?

Azgınlıksa eğer anne karnındaki bebelerin, el kadar çocukların ne günahı var?

Şehirleşirken, şehirleri büyütürken yaptığımız yanlışları böyle çirkin sözlerle kamufle edemeyiz, halk olarak bizim de suçumuz var, evde her türlü konfor olsun istiyoruz ama zeminine, temeline, taşıyıcılarına, sağlamlığına bakmıyoruz, inşaatlara izin verenler de bakmıyor, inşaatları denetleyenler de bakmıyor, işini iyi yapanları tenzih ediyorum ama çevremde inşaatlar var, bolca görüyorum her yer imara açıldı, her yer inşaat, bir an önce yapalım satalım mantığıyla özensiz yapılan binalar maalesef.

Ben 99 depremini en acı şekilde yaşayanlardan biriyim.Benim oturduğum yer Gölcük ile karşı karşıya ve merkez üssü Gölcük'tü o depremin.Bizim oturduğum semtte,oturduğumuz site ile sadece birkaç bina yıkılmadi o akşam ve yapılan incelemeler sonucunda evimizde herhangi büyük bir hasar olmamasına karşılık orta hasar verdiler.Gelen ekipler binamızın çok sağlam yapıldığını ve yikilmamasinin mucize olduğunu söylediler.Bir sene içerisinde binamıza çelik kafes giydirildi ve ondan sonra oturmamiza müsade edildi.Yil 2000 ve o zaman AKP hükumeti daha piyasada yoktu.Eski Türkiye diye zirlayanlar da iyi okusun bunu.Annem ve babam hâla aynı evde oturuyor ve benim içim çok rahat.

Diğer kesim memnun filan değil, insanlarda korku var ya yeni gelen ev vermezse de hep çadırda yaşarsak korkusu var! Kendi eşimden dostumdan, akrabamdan biliyorum. KK belki insanları bu konuda ikna etmeliydi, ikna konusunda eksikliği olabilir.

Ki o zamanki iktidar birkaç yıllık bir şeydi şimdiki gibi tüm ülkeyi ele geçirmemişti.

Ki o zamanki iktidar birkaç yıllık bir şeydi şimdiki gibi tüm ülkeyi ele geçirmemişti.
Biz hiç mağdur olmadık,Devlet var gücüyle sahadaydi.İlk dakikalardan itibaren sağlık ekipleri ve asker görev başındaydı.Akut ekibinin hakkını da asla ödeyemeyiz.

Adıyaman Kahramanmaraş Antep buralar CHP ye mi ait. Ayrıca bu büyük deprem de yıkılan site ak partili bir yetkiliye ait çıktı. Bu durumdan mevcut hükümet sorumlu. Sadece deprem mevzusunda değil ne b.k yemeye bu kadar mülteciyi memlekete koydu. Bir zamanlar fetöye muhterem hocam diyen kimdi. PKK ile barış sürecine giren kimdi hendek olaylarında kandırıldık diyen kimdi. Şuan ki yobaz hüda parla iş birliği yapan kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…