Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Hayatım yine söylüyorum yapılmadı denmedi yapacaklar kim gelirse gelsin yapicak olay şu Ekrem İmamoğlu çalışıyor adam zamanında sayın Erdoğan nasıl ben yaptım dediyse yapılanları da gorduysekte Ekrem baskanda yapıyor yapacaktda görevi bu onun.biz hepimiz nasıl çalıştığını anlatmaya çalışıyor bir çok insan çalışıyor diyor zaten yapmadıkları da vardır yapacaklarına vardır zaten. Yapacaktirda Erdoğan naptiysa oda yapacaktır

Biz bir gün sonra şehirden çıkabildik, enkazların başında kimse yoktu çıkarken
Sizin yaşadığınız çok daha büyük bir felaket,bunu kabul ediyorum ama 21 yıl boyunca hic mi önlem alınmaz,çürük yapılaşmaya bu kadar mı musade edilir?İnsanlar bu kadar mı mağdur edilir?Bunları sorgulamak lazım.

Hoş geldin ne güzel yazmissin öyle ❤

Evet bir de tıkır tıkır deprem vergisi kesilirken!

Sen bana sorular sormuşum ama ben bu sorulara defalarca cevap verdim ..

Mültecilerle ilgili zaten doğru diyor dedim keşke gitseler keşke ama keske 2 senede yollarız dedi buna zor dedim gitmezler diye ..orda Esat bunları bekliyor ve Türkiye ye yayıldılar her yer onlarla dolu

Huda par ona bir şey yazmaya gerek yok

Depremle azginligi bagdastirmaya doymadılar ya. Geçen hafta 2 yaşında bebek tecavüz sonucu öldü. Ensar vakfında kaç çocuğa tecavüz edildi. Daha duymadığımız ne pislikler dönüyor. Bunlari yapanların üstüne yıkılsın madem evler kopsun madem kıyamet. Önüne gelen müteahhit oluyor, bu çürük yapılara kim izin veriyor, kimlerin cebi doluyor denmiyor düşünmüyor azgınlık sapıklık deprem sebebi oluyor.

Mültecileri göndermek zor değil onlara hayatı dar ettikten sonra her türlü giderler

işte cehalet ne diyeceksin bunlara

Bunlar bir yana bu ülkede deprem bilimcilerin sözüne kulak asılmıyor. Adamlar uyarıyor ama dinleyen yok.

Deprem bölgesinde CHP'li belediyeler arkaya atıldı akrabalarım öldü İskenderun'da anne baba çocuk ve teyze bu 4kişi depremde enkaz altında kalmadı aslında depremde bahçeye düşüyorlar yaraları bile yokmuş soğuktan öldüler cesetleri birbirlerine sarili halde bulundu oğlu ilk gün gitti yardım diye sokaklarda bağırdı çocuk kepçe kiraladı parayla evin içinde bulunmadı cesetleri ısrarla bahçeye de bakalım dedi çocuk yetkimiz yok deyip gittiler iskerunda arkadaşım vardı ailesiyle enkazdan kurtulmayı beklediler 3 gün vatandaşlar yeterli gelmedi maalesef. Annemlerin sitesinin arkasında mülteci mahallesi var.çlerinde iyiside var kotusuvar sekiz çocuk yazık aciyorumda bayramda şeker topluyorlardi nasıl acıdım içim ciz etti yazık günah burda sessiz sedasız olanlarda var yagmacisida var gitgide çoğalacak bunlar.yaa çiftlikte çalışan bir Afgan çiftliğin sahibinin kızını kaçırmış kış 15 yaşında 15 hala bulunadilar kızı kaçak yollarla Afganistan'a götürüldüğü tahmin ediliyor.yokk kız 9 ay öldü.

Dinsiz imansız bile dendi

Ben de 6 sene önce Suriyeli bi şerefsizin tacizine uğradım polis geldi ve biz mültecilere bir şey yapamıyoruz dedi. Çok zoruma gitti benim ülkemde elin suriyelisi her türlü pisliği yapıyor ve ceza verilmiyor. Aslında ülkenin kaderini müslümanların eline bırakmamak gerekiyor

Ya bir Ali Yeşildağ vardı bu adam hergun video çekiyordu 14 mayıstan önce sonra adam korkudan kayboldu merak ettim

Çok buyjk bir sorun bu iste

Şu seçim bi geçse ve Mhp lideri Bahçeli emekli olsa yerine Sinan Ogan yada onun gibi genç biri gelse şuan konusuyor
Ne isiniz var siyaseti bi bırakın artık gençler gelsin

Bide isimler sayıyor yabancı hey Allahım..

Aynen chp lideri de kemal kılıçdaroğlu gitse yeter artık yani kaçıncı yenilgisi bir şey olsa istifaya çağırırlar ama kendileri ayni yerdeler ya bi bırakın doymadılar doymadılar

Gençlere bırakın siyaseti

Ha bu eğer kaybederse Erdoğan da onun yerine Soylu gelse mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…