Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bittiginizin işaretidir

O gece askeriyede dansöz oynatmişlar,Kuran'ı yakmışlar ve Allah bizi cezalandirmis.Bunlari kulaklarımla duydum ve hafızamda hâlà kazili.
Utanmadan böyle açıklamalar yapılıyor yazık ya cidden yazık.

Dinsiz imansız bile dendi
Ateisttim ben üstüme alırım bunu,şunu unutmasınlar bunlardan daha vicdan sahibiyim.

Yazımı düzeltiyorum bittiğimizin işaretidir soylu için söylüyorum

Pareee ne olur şaka ediyorum dee .

Babam 50’lerden beri İstanbul’da ben de babam olacak yaştaki abim de burada doğduk büyüdük. Biz de çamurlu su içmedik. Doğrudur böyle durumlar da olabilir, internete yazınca birkaç yıl evvel AKP’nin yönettiği dönemde bile bir sürü çamurlu su şikâyeti çıkıyor mesela. Demek ki su sorununu çözmelerine rağmen daha dün kendi dönemlerinde de çamurlu su akmasına engel olamamışlar

Ya artık gerçekten kk nin durumunu anlıyorum Meral aksener gudapara dangalak dedi diye hakaret yiyor kadın vatansever hudapari ne hale getirdiler yazmış biri. PKK la gezerken dusunseydin yazmışlar. Hudapari savunan var aman Allahım.laflari carptiyosunuz yazmış yanlız kadınlari yalnız birakmiycaz anlamında söylemiş yazmış biri. Şunu anladım bunlarla başa çıkılmaz cahil deyip kabalasmak istemiyorum ama...

Soylu mu gelse

Hanim ablacığım seni seviyorum
Verdin mesajı gene,dediğin olmasın yahu soylu olmasın
80'li yıllarda geldiğimiz zaman arada su kesintleri olurdu istanbul'da dayımlara gelirdik.
Hiç br zaman çamurlu su aktığını görmedim bile.

Beş vakit namaz kılıp her b..ku yiyenlere ne diyorlar

bu kim biliyor musunuz ?

bizim önceParis'ten ( pnarasena ) sonra Kaliforniya'mdan ( cananmutlu ) katılan ablamız....

hep savunuluyor ya; "dağda ki adam ile benim oyum bir mi?" diye. Bununla sizin oyunuz bir mi? Hakaret ettikçe beğeni yağmış, yerdikçe beğeni yağmış. Sonra gelip cezaların adaletini sorgularsınız bir ara : ) Siz çok adilsiniz ya

Son düzenleme:
Verdin mesajı gene,dediğin olmasın yahu soylu olmasın

80'li yıllarda geldiğimiz zaman arada su kesintleri olurdu istanbul'da dayımlara gelirdik.
Hiç br zaman çamurlu su aktığını görmedim bile.
Ablacığım diyorum ya olabilir, doğrudur; biz hiç tanık olmadık. Bu adamların işi hizmet böyle şeyleri çözsünler tabii ki. Bu devirde musluktan su içemiyoruz. Bu da ayrı bir problem.

Biz bir gün sonra şehirden çıkabildik, enkazların başında kimse yoktu çıkarken

Kimse böyle felaketler yaşamasın, hepinize çok geçmiş olsun, bir daha göstermesin.
Asıl sormamız sorgulamamız gereken de bu Borellus80 başka ülkeler yaşanan doğal afetlerden ders çıkarıp ilerleme kaydederken biz hep yerimizde sayıyoruz ve olan yitirilen canlara oluyor, geride kalanlar da hem kaybettiklerinin acısını çekiyor hem nasıl yeniden ayağa kalkacağım diye maddi bir yükün altında eziliyor.

Benzer bir mesajı sağlık hizmeti için de yazmıştım, olan olduktan sonra felâket büyüktü yetişemedik, azgınlıktan oldu, fıtrat, kader veya afete yetişemediler, hükümet nerede vs savunmalar veya ithamlar afet yaşayan insanın sorununu çözmüyor, bir yararı da olmuyor, olduktan sonra değil olmaması için çözüm üretmeliler ama onu da yapmıyorlar.

Japonyayı hep örnek veriyorum vermeye devam edeceğim sıkılırsanız kusura bakmayın lakin adamlar atom bombasının etkisini dahi çarçabuk çözmek için arı gibi çalıştılar, fukuşima faciası sonrası halk sağlığından olmasın diye toprağı bile metrelerce kazıp imha ettiler, nereden biliyorum Japon kanallarındaki Fukuşima belgesellerinden, ki o felakette deprem o kadar şiddetli olmuş ki dünyanın ekseni kaymış.

Adamlar her felaketten ders çıkarıyor, araştırıyor araştırmaları geliştiriyor, ona göre yasalar düzenliyor, o yasaları uygulamak için sıkı denetimler yapıyor, iş ahlakları var, onu da İzmit‘teki köprü inşaatında kopan halattan kendisini sorumlu tuttuğu için intihar eden Japon mühendisten biliyoruz, kaldı ki yanılmıyorsam sonraki soruşturmalarda sorumlusu kendisi çıkmamıştı diye hatırlıyorum, inşaatta yer alan bir yerli firmanın ihmali gibi kalmış aklımda.

Mesela bu da ilginçtir Türkiye‘de yapılan köprülerin Marmaray’ın vb inşaatları hep Japonlara verilir çünkü adamlar işini hakkıyla yapıyor, dürüstler, yaptıkları her işe garanti verirler, niye bizim firmalarımız aynı güveni vermiyor?

Demek ki biz bazı konularda yanlışız, insana değer vermiyoruz, yap da nasıl yaparsan yap parayı cebine at, sonra ama oradakiler azgınlık yaptı

bu kim biliyor musunuz ?

bizim önceParis'ten ( pnarasena ) sonra Kaliforniya'mdan ( cananmutlu ) katılan ablamız....

"hep savunuluyor ya; "dağda ki adam ile benim oyum bir mi?" diye. Bununla sizin oyunuz bir mi? Hakaret ettikçe beğeni yağmış, yerdikçe beğeni yağmış. Sonra gelip cezaların adaletini sorgularsınız bir ara : ) Siz çok adilsiniz ya"

şöyle bir eklenti yaptım gözden kaçmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…