Bittiginizin işaretidirŞu seçim bi geçse ve Mhp lideri Bahçeli emekli olsa yerine Sinan Ogan yada onun gibi genç biri gelse şuan konusuyor
Ne isiniz var siyaseti bi bırakın artık gençler gelsin
Bide isimler sayıyor yabancı hey Allahım..
Aynen chp lideri de kemal kılıçdaroğlu gitse yeter artık yani kaçıncı yenilgisi bir şey olsa istifaya çağırırlar ama kendileri ayni yerdeler ya bi bırakın doymadılar doymadılar
Gençlere bırakın siyaseti
Ha bu eğer kaybederse Erdoğan da onun yerine Soylu gelse mesela
Utanmadan böyle açıklamalar yapılıyor yazık ya cidden yazık.O gece askeriyede dansöz oynatmişlar,Kuran'ı yakmışlar ve Allah bizi cezalandirmis.Bunlari kulaklarımla duydum ve hafızamda hâlà kazili.
Ateisttim ben üstüme alırım bunu,şunu unutmasınlar bunlardan daha vicdan sahibiyim.Dinsiz imansız bile dendi
Yazımı düzeltiyorum bittiğimizin işaretidir soylu için söylüyorumŞu seçim bi geçse ve Mhp lideri Bahçeli emekli olsa yerine Sinan Ogan yada onun gibi genç biri gelse şuan konusuyor
Aynen chp lideri de kemal kılıçdaroğlu gitse yeter artık yani kaçıncı yenilgisi bir şey olsa istifaya çağırırlar ama kendileri ayni yerdeler ya bi bırakın doymadılar doymadılar
Pareee ne olur şaka ediyorum dee .Şu seçim bi geçse ve Mhp lideri Bahçeli emekli olsa yerine Sinan Ogan yada onun gibi genç biri gelse şuan konusuyor
Hanim ablacığım seni seviyorumPareee ne olur şaka ediyorum dee .
Babam 50’lerden beri İstanbul’da ben de babam olacak yaştaki abim de burada doğduk büyüdük. Biz de çamurlu su içmedik. Doğrudur böyle durumlar da olabilir, internete yazınca birkaç yıl evvel AKP’nin yönettiği dönemde bile bir sürü çamurlu su şikâyeti çıkıyor mesela. Demek ki su sorununu çözmelerine rağmen daha dün kendi dönemlerinde de çamurlu su akmasına engel olamamışlar94 öncesi ve sonrası buradaydım,hiç çamurlu su aktığını görmedim nedense,aksaydı aktı derdim.
Yapılanları inkar etmiyoruz zaten,tek kızdığımız noktalardan biride yandaşa verilmesi,geçmediğim köprünün parasını benden alması.Bizlere sürtük denilirken ne hissettiniz cidden merak ediyorum,zillet terörist daha sayayım mı.
Soylu mu gelseŞu seçim bi geçse ve Mhp lideri Bahçeli emekli olsa yerine Sinan Ogan yada onun gibi genç biri gelse şuan konusuyor
Süreyya Hanım'ın muhteşem değişimi.Ha bu eğer kaybederse Erdoğan da onun yerine Soylu gelse mesela
Verdin mesajı gene,dediğin olmasın yahu soylu olmasınHanim ablacığım seni seviyorum
80'li yıllarda geldiğimiz zaman arada su kesintleri olurdu istanbul'da dayımlara gelirdik.Babam 50’lerden beri İstanbul’da ben de babam olacak yaştaki abim de burada doğduk büyüdük. Şükür biz de çamurlu su içmedik. Doğrudur böyle durumlar da olabilir, internete yazınca birkaç yıl evvel AKP’nin yönettiği dönemde bile bir sürü çamurlu su şikâyeti çıkıyor mesela. Demek ki su sorununu çözmelerine rağmen daha dün kendi dönemlerinde de çamurlu su akmasına engel olamamışlar
Beş vakit namaz kılıp her b..ku yiyenlere ne diyorlar
Utanmadan böyle açıklamalar yapılıyor yazık ya cidden yazık.
Ateisttim ben üstüme alırım bunu,şunu unutmasınlar bunlardan daha vicdan sahibiyim.
Ablacığım diyorum ya olabilir, doğrudur; biz hiç tanık olmadık. Bu adamların işi hizmet böyle şeyleri çözsünler tabii ki. Bu devirde musluktan su içemiyoruz. Bu da ayrı bir problem.Verdin mesajı gene,dediğin olmasın yahu soylu olmasın
80'li yıllarda geldiğimiz zaman arada su kesintleri olurdu istanbul'da dayımlara gelirdik.
Hiç br zaman çamurlu su aktığını görmedim bile.
Ay hadi cok merak ediyorumOğuzhan bugun 16:30 da 16 dk lık tanıtım videosunu yayınlayacakmış Kılıçdaroğlu nun
Bölüm yarın akşama olacakmış
Biz bir gün sonra şehirden çıkabildik, enkazların başında kimse yoktu çıkarken
Kimse böyle felaketler yaşamasın, hepinize çok geçmiş olsun, bir daha göstermesin.Sizin yaşadığınız çok daha büyük bir felaket,bunu kabul ediyorum ama 21 yıl boyunca hic mi önlem alınmaz,çürük yapılaşmaya bu kadar mı musade edilir?İnsanlar bu kadar mı mağdur edilir?Bunları sorgulamak lazım.
bu kim biliyor musunuz ?
bizim önceParis'ten (pnarasena ) sonra Kaliforniya'mdan ( cananmutlu ) katılan ablamız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?