Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353

Ablacığım diyorum ya olabilir, doğrudur; biz hiç tanık olmadık. Bu adamların işi hizmet böyle şeyleri çözsünler tabii ki. Bu devirde musluktan su içemiyoruz. Bu da ayrı bir problem.
Şayet olduysa geçmiş yıllarda bende görmedim hiç,belediyenin smacı bu değilmi zaten nerde sorun var onu halletmesi lazım.
Allahın suyu denir ya cidden para verip alıyoruz artık.
Kızılcık şerbeti nilay mübarek

Çünkü kadercilik işin en ucuz ve kolay olan yolu! Bu denetimsizliğin faturasını insanlar canıyla ve dişlerini tırnaklarına takıp aldıkları evleriyle ödememeliydi. Alt komşum daha geçen sene kredi çekip almıştı evi, şimdi neredeyse bir ev parası daha verip güçlendirme yaptıracak. Yazık değil mi bu insanlara? Niye suçumuz olmayan şeyin cezasını biz çekiyoruz? Bildiğim bir azgınlığımız, ahlaksızlığımız da yok ama arada kaynadık demek

Hakaret ettikçe beğeni yağmış, yerdikçe beğeni yağmış.
Bunu hiç anlayamayacağım, hakaret aşağılama başka partinin seçmenine olunca beğeni yapılıyor, aynı aşağılama kendilerine yapılınca beğenmedim’e basılıyor, parti gözetmeksizin yazıyorum :)
Hakaretler de öyle, kendilerine yapılınca hakaret karşı tarafa yapılınca değil, şikayet raporları bile taraflı

Belliydi tekrar geleceği,bundan sonraki yer İtalya filan olabilir:))

Ahretlik kendi bildiğim arkadaşımı bile şikayet etmişliğim vardır.

Yoo sürtük demedi ki uydurmayın. Sizin uydurmanız onlar ben duymadım öyleyse dememiştir. Bakin nasil oluyor apaçik olan birseyi inkar etmek? Eger gerçekten su sorunu yaşamadıysanız kalburüstü bir semtte yaşamissiniz demektir. Rahmetli Kemal sunalin dedeklifli bir dizisi vardi geçen keşfette karşima çikti. Orada bile su sorunundan ve erdoğandan bahsediyor. Ayrica ben Erdoğanı canhiras savunmuyorum hatalarini görebiliyorum ama yaptiklarini da inkar edemem. Ne yapmışki sanki demek büyük cahillik. 18-20 yaş civarini anlayabilirim ama 35 ten büyük olan biri yapılanlari görür. Yine sevmez yine eleştirir.

Geçen gün bir arkadaşımız dask’ı sormuştu bana, ismini hatırlayamıyorum özür dilerim kendisinden.
Gerçekten dask ne oldu bu arada? Evleri satın alırken zorunlu yaptırıyorsunuz ve her sene yeniliyorsunuz, depremzelerin daskları devreye girmedi mi?

İnsanlar zor şartlarda ev alıyor, hele bu dönemde ev almak kolay değil, eskidendi emeklilik parasıyla ev almak, birikim yapıp ev almak, şimdi kazandığın yetmiyor ki ev alasın, anadan babadan yardımla aldığın ev afetle yerle bir olunca da mahvoluyorsun.

Ahlaksızlık kolun bacağın görünmesi, sokakta kahkaha atmak, bekar birinin bekar biriyle görüşmesi değildir ki, çok genel bir şeydir.
Yaptığın evin malzemesinden çalmak, denetlediği evin zemini depreme dayanıklı olmadığı halde sağlam raporu vermek, 3 kat yapılması gereken yere 8 kat izni vermek.

Toplum ahlakı kadının giydiğiyle, sevgilisiyle sınırlandırılıyor, her zaman ki gibi ihale heeeep kadına bırakılıyor, şekerin gramajından çalan, baharata kiremit tozu ekleyen, tereyağ diye patates püresi satan ahlaksız değil, kadın ahlaksız

Kadınları eve kapatınca toplum ahlakı düzelecek.

İcraat sormuştu birisi İstanbul konuşuluyorken en basiti su sorununu çözdü dedim

Demedimi siz iyimisiniz hanımefendi açın kulaklarınızıda dinleyin bir zahmet,bu nasıl bir inanış sizde günlerce tv'lerde yayınlandı.

Belliydi tekrar geleceği,bundan sonraki yer İtalya filan olabilir:))
Canan ve Sibel olan muhalif. Çok da yanlış şeyler söylemiyor. Sert dili anlıyorum, ben de biraz öfkeliyim bu sıralar. İkisi aynıdır, benzer üslup ama pınarasena ülkücüydü, muhalif değildi diye hatırlıyorum. Onun aynı kişi olmasına şaşırdım.
Kim bunlar? Kaçırdım sanırım, olay ne bilmiyorum.

Abarttı yazarkende çok tepki aldı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…