Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Şöyle söyleyeyim Mune: Bizim evin değeri 2.5 milyon liradan fazlaydı, biz 370 bin TL aldık dasktan Bunu neye göre hesaplıyorlar bilmiyorum ama ağırdan ortaya çevrilince bir kısmını geri alma ihtimalleri de varmış. Otomobil kaskoları gibi tamamına yakınını değil çeyreğini bile vermiyor dask.

Videoya kalbimi biraktim, ne kadar naif ne kadar guzel..

Ulkece boyle seylere ihtiyacimiz var
Bize agzina geleni sayanlara degil
O kadar cok begendim ki videoyu

Mustafa Kemal Atatürk’ün dedigi gibi;

"Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın."

Ruhu şad olsun!

Kadına verdikleri değer bu işte,saygı sevgi nezaket hepsi var.

Her şey aynı.
Birincisinde seçim ikinci tura kalırsa geçerlidir yazıyordu ben atıyordum hatta ikinci olmaz ya diye:)
Birinci ile de kullanılır bence sonuçta yazıyor orda geçerlidir diye ve aynısı ikinci ile zaten

Kadına verdikleri değer bu işte,saygı sevgi nezaket hepsi var.
Bir kadin olarak surtuk vb cirkin soylemler butun kadinlari rahatsiz etmeli, ama ne yazik ki fanatiklikten dolayi cogu kadin sesini cikarmiyor bu rezalete!

Ozellikle Kemal kilicdaroglu, Mansur Yavas ve Ekrem Imamoglu’nu yurekten tebrik ettim, kadinin degerini biliyorlar. Baksana Hanim abla el ustunde tutuyorlar eslerini! Ne kadar guzel degil mi? Keske yurdum erkegi de boyle olsa.

Dunyayi kadinlar guzellestirir, bu kadinlar bu ucube sistemi de degistirecektir umuyorum ki!

Erdoğanın ne icraati varmiş sanki kim yazmişti ben bir İstanbullu olarak Ekrem İmamoğlunu begenmiyorum bu benim hakkim. Yaptiği söylenilen çoğu şey zaten yapiliyordu anne kart ve kreş hariç. Ekrem İmamoğlundan önce de çok güzel parklar bahçeler yapildi koca gönderip çekirdek çitlemek için haftasınu hafta içi çocuklar için tiyatrolar gösteriler, ücretsiz kurslar ücretsiz ya da çok az ücretle spor yüzme jimnastik tesisleri hep vardi halk ekmekte vardi. Sanki Ekrem bulmuş gibi yazılmışta yazılmış e yaptiklarini da yapsın zaten ne diyordunuz görevi değil mi tabii ki yapacak. Mansur yavaşi mesela çok severim. Bakın doğruya doğru Melih Gökçek'e bin basar. Hatta bence aday olmasi gereken de oydu ama neyse hdp begenmiyor onu.

DASK evin satım bedelini, rayiç bedelini değil de, evin inşaatı için gerekli parasal güvenceyi teminat tutarı kapsamında hesaplayarak depremzedenin banka hesabına gönderiyor. DASK’ın ödediği bu para inşaatın demir, çimento, tuğla gibi demirbaş malzemeleri için kullanılmak üzere ödeneceği varsayımı üzerinden hesaplanıyor.

Demedimi siz iyimisiniz hanımefendi açın kulaklarınızıda dinleyin bir zahmet,bu nasıl bir inanış sizde günlerce tv'lerde yayınlandı.

Yaptiğim ironiydi ama neyse. Bakin apaçik olan birey inkar edilemez diyorum. Nasil ki bu kelimeleri kullandiği inkar edilemez su sorunu da inkar edilemez.

Adam dedi ya zorla göndeririz dedi kameralar önünde kk Kılıçdaroğlu'nun bu istegede evet diyeceğini düşünmem onlar sırayla gönderilsin istiyor Özdağ hurrra seçim biter bitmez hadi yallah diye
özdağ hakli o zaman..kılıcdaroglu kusura bakmasın ama güzellikle gitmez bunlar

Evet kuğu eşim de buna benzer bir şeyler söylemişti, dask evin konumuna, bina yaşına vs bakmaz gibisinden şeyler. Çok da bir esprisi yok yani.

Evet kuğu eşim de buna benzer bir şeyler söylemişti, dask evin konumuna, bina yaşına vs bakmaz gibisinden şeyler. Çok da bir esprisi yok yani.

Birde arsa payını ödemez bu yüzden tapuda değeri yüksek ev seçmek önemli
Ne yanındaki metroya bakar ne önündeki carsiya

Birde otoparklarin hali konuşulsa keşke

Dask maaliyetini veriyormuş diye biliyorum. Hoş, maaliyeti de hangi yılın maaliyetine göre hesaplıyorlar orası da muamma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…