- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 47.581
- 478
Şöyle söyleyeyim Mune: Bizim evin değeri 2.5 milyon liradan fazlaydı, biz 370 bin TL aldık dasktanGeçen gün bir arkadaşımız dask’ı sormuştu bana, ismini hatırlayamıyorum özür dilerim kendisinden.
Gerçekten dask ne oldu bu arada? Evleri satın alırken zorunlu yaptırıyorsunuz ve her sene yeniliyorsunuz, depremzelerin daskları devreye girmedi mi?
İnsanlar zor şartlarda ev alıyor, hele bu dönemde ev almak kolay değil, eskidendi emeklilik parasıyla ev almak, birikim yapıp ev almak, şimdi kazandığın yetmiyor ki ev alasın, anadan babadan yardımla aldığın ev afetle yerle bir olunca da mahvoluyorsun.
Ahlaksızlık kolun bacağın görünmesi, sokakta kahkaha atmak, bekar birinin bekar biriyle görüşmesi değildir ki, çok genel bir şeydir.
Yaptığın evin malzemesinden çalmak, denetlediği evin zemini depreme dayanıklı olmadığı halde sağlam raporu vermek, 3 kat yapılması gereken yere 8 kat izni vermek.
Toplum ahlakı kadının giydiğiyle, sevgilisiyle sınırlandırılıyor, her zaman ki gibi ihale heeeep kadına bırakılıyor, şekerin gramajından çalan, baharata kiremit tozu ekleyen, tereyağ diye patates püresi satan ahlaksız değil, kasın ahlaksız
Kadınları eve kapatınca toplum ahlakı düzelecek.
Videoya kalbimi biraktim, ne kadar naif ne kadar guzel..
Kadına verdikleri değer bu işte,saygı sevgi nezaket hepsi var.Videoya kalbimi biraktim, ne kadar naif ne kadar guzel..
Ulkece boyle seylere ihtiyacimiz var
Bize agzina geleni sayanlara degil
O kadar cok begendim ki videoyu
Mustafa Kemal Atatürk’ün dedigi gibi;
"Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın."
Ruhu şad olsun!
Her şey aynı.Yani bilemiyorum ama neden secmen kagidinda ikinci turun yapilmasi halinde de gecerlidir diye yazsin ki. Gelmeyen olursa ayni kagitla kullanabilir bence. yeni gelen kagitta yazan sandik no farkli mi peki sizde yine eski sandikta mi kullancaksiniz yoksa yine..
Offf heriflerdeki ortama bak diye iç geçirmiştir ayı.
Bir kadin olarak surtuk vb cirkin soylemler butun kadinlari rahatsiz etmeli, ama ne yazik ki fanatiklikten dolayi cogu kadin sesini cikarmiyor bu rezalete!Kadına verdikleri değer bu işte,saygı sevgi nezaket hepsi var.
Hayatım yine söylüyorum yapılmadı denmedi yapacaklar kim gelirse gelsin yapicak olay şu Ekrem İmamoğlu çalışıyor adam zamanında sayın Erdoğan nasıl ben yaptım dediyse yapılanları da gorduysekte Ekrem baskanda yapıyor yapacaktda görevi bu onun.biz hepimiz nasıl çalıştığını anlatmaya çalışıyor bir çok insan çalışıyor diyor zaten yapmadıkları da vardır yapacaklarına vardır zaten. Yapacaktirda Erdoğan naptiysa oda yapacaktır
Üstelik birkaç ağaç deyip küçümsediği şey de koca bir yaşamDemedimi siz iyimisiniz hanımefendi açın kulaklarınızıda dinleyin bir zahmet,bu nasıl bir inanış sizde günlerce tv'lerde yayınlandı.
DASK evin satım bedelini, rayiç bedelini değil de, evin inşaatı için gerekli parasal güvenceyi teminat tutarı kapsamında hesaplayarak depremzedenin banka hesabına gönderiyor. DASK’ın ödediği bu para inşaatın demir, çimento, tuğla gibi demirbaş malzemeleri için kullanılmak üzere ödeneceği varsayımı üzerinden hesaplanıyor.Şöyle söyleyeyim Mune: Bizim evin değeri 2.5 milyon liradan fazlaydı, biz 370 bin TL aldık dasktanBunu neye göre hesaplıyorlar bilmiyorum ama ağırdan ortaya çevrilince bir kısmını geri alma ihtimalleri de varmış. Otomobil kaskoları gibi tamamına yakınını değil çeyreğini bile vermiyor dask.
Oksijen onemliÜstelik birkaç ağaç deyip küçümsediği şey de koca bir yaşam
Demedimi siz iyimisiniz hanımefendi açın kulaklarınızıda dinleyin bir zahmet,bu nasıl bir inanış sizde günlerce tv'lerde yayınlandı.
özdağ hakli o zaman..kılıcdaroglu kusura bakmasın ama güzellikle gitmez bunlarAdam dedi ya zorla göndeririz dedi kameralar önünde kk Kılıçdaroğlu'nun bu istegede evet diyeceğini düşünmem onlar sırayla gönderilsin istiyor Özdağ hurrra seçim biter bitmez hadi yallah diye
Evet kuğu eşim de buna benzer bir şeyler söylemişti, dask evin konumuna, bina yaşına vs bakmaz gibisinden şeyler. Çok da bir esprisi yok yani.DASK evin satım bedelini, rayiç bedelini değil de, evin inşaatı için gerekli parasal güvenceyi teminat tutarı kapsamında hesaplayarak depremzedenin banka hesabına gönderiyor. DASK’ın ödediği bu para inşaatın demir, çimento, tuğla gibi demirbaş malzemeleri için kullanılmak üzere ödeneceği varsayımı üzerinden hesaplanıyor.
Şakamısınız siz hiç kıvırmayın söylediğiniz lafı,ironiymiş..Yaptiğim ironiydi ama neyse. Bakin apaçik olan birey inkar edilemez diyorum. Nasil ki bu kelimeleri kullandiği inkar edilemez su sorunu da inkar edilemez.
Evet kuğu eşim de buna benzer bir şeyler söylemişti, dask evin konumuna, bina yaşına vs bakmaz gibisinden şeyler. Çok da bir esprisi yok yani.
Erdoğanın ne icraati varmiş sanki kim yazmiştiben bir İstanbullu olarak Ekrem İmamoğlunu begenmiyorum bu benim hakkim. Yaptiği söylenilen çoğu şey zaten yapiliyordu anne kart ve kreş hariç. Ekrem İmamoğlundan önce de çok güzel parklar bahçeler yapildi koca gönderip çekirdek çitlemek için haftasınu hafta içi çocuklar için tiyatrolar gösteriler, ücretsiz kurslar ücretsiz ya da çok az ücretle spor yüzme jimnastik tesisleri hep vardi halk ekmekte vardi. Sanki Ekrem bulmuş gibi yazılmışta yazılmış e yaptiklarini da yapsın zaten ne diyordunuz görevi değil mi tabii ki yapacak. Mansur yavaşi mesela çok severim. Bakın doğruya doğru Melih Gökçek'e bin basar. Hatta bence aday olmasi gereken de oydu ama neyse hdp begenmiyor onu.
Dask maaliyetini veriyormuş diye biliyorum. Hoş, maaliyeti de hangi yılın maaliyetine göre hesaplıyorlar orası da muamma.Şöyle söyleyeyim Mune: Bizim evin değeri 2.5 milyon liradan fazlaydı, biz 370 bin TL aldık dasktanBunu neye göre hesaplıyorlar bilmiyorum ama ağırdan ortaya çevrilince bir kısmını geri alma ihtimalleri de varmış. Otomobil kaskoları gibi tamamına yakınını değil çeyreğini bile vermiyor dask.
Şakamısınız siz hiç kıvırmayın söylediğiniz lafı,ironiymiş..
Yoo sürtük demedi ki uydurmayın. Sizin uydurmanız onlar ben duymadım öyleyse dememiştir. BAKIN NASIL OLUYOR APAÇİK OLAN BİRŞEYİ İNKAR ETMEK??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?