Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Birde arsa payını ödemez bu yüzden tapuda değeri yüksek ev seçmek önemli
Ne yanındaki metroya bakar ne önündeki carsiya
Ya aslında alırken depreme dayanıklı olmasına özellikle dikkat ettik, ki sertifikası vardı ama gel gör ki imara açılan kayısı bahçelerine yapıldığını bilemedik.

Ya aslında alırken depreme dayanıklı olmasına özellikle dikkat ettik, ki sertifikası vardı ama gel gör ki imara açılan kayısı bahçelerine yapıldığını bilemedik.

Artık bedava verseler..
En Kötüsü ne biliyormusunuz o boşalan yerlerin çoğuna 3 senede yenileri gelecek.

Orada bile su sorunundan ve erdoğandan bahsediyor.
O dönemde İstanbuldaydım, SHP’li Nurettin Sözen zamanından bahsediyorsunuz sanırım, ki o konuda haklısınız, 1989-1994 arası SHP almıştı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını, su kesintileri oluyordu doğru, İSKİ skandalı da patlak vermişti, SHP’nin 94’teki seçimleri kaybetme sebebidir İSKİ vakası lakin su sorunu 1995’te de yaşandı, o zamanda hem sular kesiliyordu hem de sulardan zift akıyordu, net tarih de verebilirim 1995 Mayıs ayından itibaren ciddi su sıkıntısı yaşadık, ben yeni doğum yapmıştım, su kesintilerinden dolayı çok zorluk yaşadım, Allah’tan evimin çok yakınında su deposu vardı, oradaki görevli abiler Allah onlardan razı olsun, bana bidon bidon su taşıdılar birkaç ay boyunca.

Ben İstanbul’dan ayrıldıktan sonra da 2012 sonrası, yine su kesintileri oldu, bazen skandallar, bazen barajların doluluk sıkıntısı, bazen alt yapı çalışmaları ve bakımlar derken İstanbul’un bitmeyen sorunlarından biridir su meselesi, şehir kalabalıklaştıkça da daha da mesele haline gelecek, hele de Sn. Erdoğan’ında söylediği gibi su zengini değiliz, bu sorun a belediyesi b belediyesi ayrımı yapmadan ülkece çözmemiz gereken bir sorun.

Abla bize gelen giden birşey olmadi.. eski kagidi da atmadim zaten ne olur ne olmaz diye.. yeni kagit gelmezse bununla gidip oy kullancam
Çok bir önemi yok ki o kağıdın. E devlet’te bilgileriniz var. Sandığınıza okulunuza kadar yazıyor. İlk verdiğiniz sandıkta oy kullanırsınız, kağıda gerek yok.

Çok uzundu ama, hangi mesajdan gittiniz? sapyoseksuel de cuma gelecekmiş. Üst üste bandan dolayı uzamış sanırım.
İçerik silmekten gittim. Cezalar katlanınca bu seferki tam bir hafta oldu. sapyoseksuel beni arada andı buralarda sağ olsun ama bekleyemedi dönmemi Zaten o gün hiç girmemeliydim, gergindim, hâlâ da geçmedi. Temkinli olmaya çalışacağım. sapyoseksuel etiketleyip beni cezaya çağırdı resmen

Okuyorsan sevgiler

Ben oy kullanmadım yine gitmeyi düşünmüyorum iki seçenekte aşşırı güvensiz geliyo ki zaten öyle sonuç ne olursa olsun bunda bir payım olmasını istemiyorum beni taşa tutabilirsiniz yada bana yanıldığım yanını gösterebilirsiniz

Galiba belediye rayiç üzerinden hesaplıyorlar, yanılıyor da olabilirim, sigorta konusuna hakim bir üyemiz varsa bilgilendirsin bizi, belediye rayiç üzerinden olunca da eviniz isterse 10 milyon olsun dasktan alacağınız bedel 400-500 bin lirayı geçmez, bu zamanda da 370 bin liraya kulübe bile alamıyorsunuz

Teşekkur ederim.. ben ilk secmen kagidini atmamistim tekrar lazim olur diye duruyor, zaten ustunde de 2. oylamanin yapilmasi halinde de gecerlidir diye yazıyor.. olmadi en son e devletten kontrol eder öyle giderim

Lütfen arkadaşım ülkenin geleceği için oyunu kullan ne olur.

Dask inşaat bedelini öder. Ödenen rakam tabii ki gerçeği yansıtmıyor ama yukarıda üye benim evim 2.5 ediyordu demiş ama bu değer evinin değil evin olduğu konumun fiyatlandırmasıdır. Siz Dask'tan para alıyorsunuz ve yeri size ait olmayan devam ediyor.

+ çiftcilere ücretsiz kilolarca tohumlar, fideler dağıtılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…