- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 47.581
- 478
Ya aslında alırken depreme dayanıklı olmasına özellikle dikkat ettik, ki sertifikası vardı ama gel gör ki imara açılan kayısı bahçelerine yapıldığını bilemedik.Birde arsa payını ödemez bu yüzden tapuda değeri yüksek ev seçmek önemli
Ne yanındaki metroya bakar ne önündeki carsiya
Maliyetini de aldığımız yılın maliyetine göre ödedi benceDask maaliyetini veriyormuş diye biliyorum. Hoş, maaliyeti de hangi yılın maaliyetine göre hesaplıyorlar orası da muamma.
Ne dinledim ben gııı? Gerçek mi bu?
Ya aslında alırken depreme dayanıklı olmasına özellikle dikkat ettik, ki sertifikası vardı ama gel gör ki imara açılan kayısı bahçelerine yapıldığını bilemedik.
Abla bize gelen giden birşey olmadi.. eski kagidi da atmadim zaten ne olur ne olmaz diye.. yeni kagit gelmezse bununla gidip oy kullancamBizede geldi bugün sandık numaramız aynı.
Dil sürçtü kesinNe dinledim ben gııı? Gerçek mi bu?
O dönemde İstanbuldaydım, SHP’li Nurettin Sözen zamanından bahsediyorsunuz sanırım, ki o konuda haklısınız, 1989-1994 arası SHP almıştı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını, su kesintileri oluyordu doğru, İSKİ skandalı da patlak vermişti, SHP’nin 94’teki seçimleri kaybetme sebebidir İSKİ vakası lakin su sorunu 1995’te de yaşandı, o zamanda hem sular kesiliyordu hem de sulardan zift akıyordu, net tarih de verebilirim 1995 Mayıs ayından itibaren ciddi su sıkıntısı yaşadık, ben yeni doğum yapmıştım, su kesintilerinden dolayı çok zorluk yaşadım, Allah’tan evimin çok yakınında su deposu vardı, oradaki görevli abiler Allah onlardan razı olsun, bana bidon bidon su taşıdılar birkaç ay boyunca.Orada bile su sorunundan ve erdoğandan bahsediyor.
Maliyetini de aldığımız yılın maliyetine göre ödedi bence
Çok bir önemi yok ki o kağıdın. E devlet’te bilgileriniz var. Sandığınıza okulunuza kadar yazıyor. İlk verdiğiniz sandıkta oy kullanırsınız, kağıda gerek yok.Abla bize gelen giden birşey olmadi.. eski kagidi da atmadim zaten ne olur ne olmaz diye.. yeni kagit gelmezse bununla gidip oy kullancam
Apartman görevlimiz getirdi,olmazsa sende gidip muhtarlıktan alabilirsin kağıdını,kuzenim öyle yaptı gitti aldı.Abla bize gelen giden birşey olmadi.. eski kagidi da atmadim zaten ne olur ne olmaz diye.. yeni kagit gelmezse bununla gidip oy kullancam
İçerik silmekten gittim. Cezalar katlanınca bu seferki tam bir hafta oldu.Çok uzundu ama, hangi mesajdan gittiniz?sapyoseksuel de cuma gelecekmiş. Üst üste bandan dolayı uzamış sanırım.
E devlete girip resmi bile çekilse olur yani.Çok bir önemi yok ki o kağıdın. E devlet’te bilgileriniz var. Sandığınıza okulunuza kadar yazıyor. İlk verdiğiniz sandıkta oy kullanırsınız, kağıda gerek yok.
Galiba belediye rayiç üzerinden hesaplıyorlar, yanılıyor da olabilirim, sigorta konusuna hakim bir üyemiz varsa bilgilendirsin bizi, belediye rayiç üzerinden olunca da eviniz isterse 10 milyon olsun dasktan alacağınız bedel 400-500 bin lirayı geçmez, bu zamanda da 370 bin liraya kulübe bile alamıyorsunuzŞöyle söyleyeyim Mune: Bizim evin değeri 2.5 milyon liradan fazlaydı, biz 370 bin TL aldık dasktanBunu neye göre hesaplıyorlar bilmiyorum ama ağırdan ortaya çevrilince bir kısmını geri alma ihtimalleri de varmış. Otomobil kaskoları gibi tamamına yakınını değil çeyreğini bile vermiyor dask.
Teşekkur ederim.. ben ilk secmen kagidini atmamistim tekrar lazim olur diye duruyor, zaten ustunde de 2. oylamanin yapilmasi halinde de gecerlidir diye yazıyor.. olmadi en son e devletten kontrol eder öyle giderimEdevletten sıra numarasına bakıp gidebilirsiniz. Kapıya da asılıyor zaten. Telefondan bakıp numarayı söyleyebilirsiniz vs. Kağıt israfına gerek yok. Kimlik yeterli. Aynı sandık ve numaralar geçerli ama unutan ya da emin olmak isteyen kontrol etsin edevletten.
Lütfen arkadaşım ülkenin geleceği için oyunu kullan ne olur.Ben oy kullanmadım yine gitmeyi düşünmüyorum iki seçenekte aşşırı güvensiz geliyo ki zaten öyle sonuç ne olursa olsun bunda bir payım olmasını istemiyorum beni taşa tutabilirsiniz yada bana yanıldığım yanını gösterebilirsiniz
Mesela kime? Malesef öyle biri yokLütfen arkadaşım ülkenin geleceği için oyunu kullan ne olur.
+ çiftcilere ücretsiz kilolarca tohumlar, fideler dağıtılıyor.ne mi yaptı ?
ibb tarihinde ilk kez kreş açtı bir sürü hemde özel kreş konforunda ve çok çok ucuz ucretlerle
bir sürü metro açıldı.
ibb lokantaları açıldı çalışanlar için makul ucretlere 3 çeşit yemek veren.
kentsel dönüşüm bi çok bölgede yapılıyordu halada yapılıyor
anne kart verildi bizlere herşeye teleferige bile biniliyor UCRETSİZ.
ibb nin spor salonuna yazıldım mesela gecen hafta 12 seans areobik sadece 4o tl :)
belediye otobuslerinde kadın şoförler var ne kadar hosuma gidiyor
daha ne yapabılır bir belediye baskanı hanımefendi ? :) nerde eskiiği varmiş baskanımın merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?