Sandık ve sıra numaraları aynı, benim de kağıt duruyor teyit için e devlete girip baktım yine aynı sandıkta aynı sıra numarasına göre oy vereceğim, sizin de öyledir değişmez.Teşekkur ederim.. ben ilk secmen kagidini atmamistim tekrar lazim olur diye duruyor, zaten ustunde de 2. oylamanin yapilmasi halinde de gecerlidir diye yazıyor.. olmadi en son e devletten kontrol eder öyle giderim
Hayır Mune Abla, ne rayiç bedelini ne piyasa satış bedelini veriyor. Arsayı zarar kalemi olarak saymıyor onu çıkararak; çimento, demir, tuğla gibi zarara uğramış materyalleri hesaplayıp yatırıyorlar anladığım kadarıyla.Galiba belediye rayiç üzerinden hesaplıyorlar, yanılıyor da olabilirim, sigorta konusuna hakim bir üyemiz varsa bilgilendirsin bizi, belediye rayiç üzerinden olunca da eviniz isterse 10 milyon olsun dasktan alacağınız bedel 400-500 bin lirayı geçmez, bu zamanda da 370 bin liraya kulübe bile alamıyorsunuz
Nasil bir bilinçaltıdir.Ne dinledim ben gııı? Gerçek mi bu?
Tercihini bilemem tabi ülke olarak yaşadığımız sıkıntılar çok fazla,ölçüp biçip ona göre oyunu vermen lazım.Mesela kime? Malesef öyle biri yok
İlahi adalet dürttü herhaldeNasil bir bilinçaltıdir.
Bu ülke bizim ama kimler kimler oy kullandı bizim hayatımız için. Türkçe bilmeyenler bile kullandı. Sadece iki seçenek var pusulada. Adamların isimleri önemli değil. Partileri, ideolojileri de önemli değil diyelim. Ülkenin gidişatından memnunum, aynen böyle devam etmeli diyen ilk sıradaki adaya; yanlış giden bir şeyler var, değişmesi ve düzelmesi gereken durumlar var diyen ikinci sıradaki adaya oy verecek.Mesela kime? Malesef öyle biri yok
O üye benimDask inşaat bedelini öder. Ödenen rakam tabii ki gerçeği yansıtmıyor ama yukarıda üye benim evim 2.5 ediyordu demiş ama bu değer evinin değil evin olduğu konumun fiyatlandırmasıdır. Siz Dask'tan para alıyorsunuz ve yeri size ait olmayan devam ediyor.
Birde otoparklarin hali konuşulsa keşke
O dönemde İstanbuldaydım, SHP’li Nurettin Sözen zamanından bahsediyorsunuz sanırım, ki o konuda haklısınız, 1989-1994 arası SHP almıştı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını, su kesintileri oluyordu doğru, İSKİ skandalı da patlak vermişti, SHP’nin 94’teki seçimleri kaybetme sebebidir İSKİ vakası lakin su sorunu 1995’te de yaşandı, o zamanda hem sular kesiliyordu hem de sulardan zift akıyordu, net tarihte verebilirim 1995 Mayıs ayından itibaren ciddi su sıkıntısı yaşadık, ben yeni doğum yapmıştım, su kesintilerinden dolayı çok zorluk yaşadım, Allah’tan evimin çok yakınında su deposu vardı, oradaki görevli abiler Allah onlardan razı olsun, bana bidon bidon su taşıdılar birkaç ay boyunca.
Ben İstanbul’dan ayrıldıktan sonra da 2012 sonrası, yine su kesintileri oldu, bazen skandallar, bazen barajların doluluk sıkıntısı, bazen alt yapı çalışmaları ve bakımlar derken İstanbul’un bitmeyen sorunlarından biridir su meselesi, şehir kalabalıklaştıkça da daha da mesele haline gelecek, hele de Sn. Erdoğan’ında söylediği gibi su zengini değiliz, bu sorun a belediyesi b belediyesi ayrımı yapmadan ülkece çözmemiz gereken bir sorun.
Öyle zaten, mahalle sakinlerimiz bile yerinde dönüşüm istiyor.Artık bedava verseler..
En Kötüsü ne biliyormusunuz o boşalan yerlerin çoğuna 3 senede yenileri gelecek.
Çok düşündüm iki ucu oklu değnek kullanmamak vijdanen daha mantıklı geliyo çünkü her iki seçenektede durum ortada aslında nekadar komplo teorisi bilemem ama kim gelirse gelsin biz onla anlaşırız diye bi söylem var yani her iki seçenektede durum aynı olucakTercihini bilemem tabi ülke olarak yaşadığımız sıkıntılar çok fazla,ölçüp biçip ona göre oyunu vermen lazım.
Bende bileylerin yanlış hatta çok yanlış gittiğini düşünenlerdenim ama dahada yanlış olursa peki ?Bu ülke bizim ama kimler kimler oy kullandı bizim hayatımız için. Türkçe bilmeyenler bile kullandı. Sadece iki seçenek var pusulada. Adamların isimleri önemli değil. Partileri, ideolojileri de önemli değil diyelim. Ülkenin gidişatından memnunum, aynen böyle devam etmeli diyen ilk sıradaki adaya; yanlış giden bir şeyler var, değişmesi ve düzelmesi gereken durumlar var diyen ikinci sıradaki adaya oy verecek.
İnsanların nefes aldığı yemyeşil yerdi,ağaç bahane edildi zaten.Üstelik birkaç ağaç deyip küçümsediği şey de koca bir yaşam
Türkçe bilmeyenler,anayasadan haberi bile olmayanlar bile oy kullanıyor.Çok düşündüm iki ucu oklu değnek kullanmamak vijdanen daha mantıklı geliyo çünkü her iki seçenektede durum ortada aslında nekadar komplo teorisi bilemem ama kim gelirse gelsin biz onla anlaşırız diye bi söylem var yani her iki seçenektede durum aynı olucak
Birde otoparklarin hali konuşulsa keşke
Saygım sonsuz,bu benim tercihim keşke gerçekten bunun olabileceğine inansam ama eyaletlere bölünmüş bir türkiye istemiyorum tekrar oadişah dönemine dönmekte yada 10 sene sonra iran gibi olmak korkuyorum anlıcanızTürkçe bilmeyenler,anayasadan haberi bile olmayanlar bile oy kullanıyor.
Hatta annesinin yerine oy kullanırken yakalanıyor bazıları.
Onların kararına kalmamak için daha yakın gördüğüne oy atmalı herkes.
Sonradan vatandaşlık verilen kaç kişi oy kullanmış ve aradaki fark ne kadar diye bakarak milletimizin ne istediği hakkında çıkarım yapabiliriz bence.
Milletimizi düşündüğüm için her türlü gideceğim ben sandığa.
İki seçenekte birbirinden tamamen zıt düşünceler ve hayatlar,buradan yola çıkarak karar verebilirsin sadece.Çok düşündüm iki ucu oklu değnek kullanmamak vijdanen daha mantıklı geliyo çünkü her iki seçenektede durum ortada aslında nekadar komplo teorisi bilemem ama kim gelirse gelsin biz onla anlaşırız diye bi söylem var yani her iki seçenektede durum aynı olucak
Oyum yine Recep Tayyip Erdoğan'a
Hiç kolay dwğil şüpelerim ve endişelerim var ona karşıİki seçenekte birbirinden tamamen zıt düşünceler ve hayatlar,buradan yola çıkarak karar verebilirsin sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?