Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Teşekkur ederim.. ben ilk secmen kagidini atmamistim tekrar lazim olur diye duruyor, zaten ustunde de 2. oylamanin yapilmasi halinde de gecerlidir diye yazıyor.. olmadi en son e devletten kontrol eder öyle giderim
Sandık ve sıra numaraları aynı, benim de kağıt duruyor teyit için e devlete girip baktım yine aynı sandıkta aynı sıra numarasına göre oy vereceğim, sizin de öyledir değişmez.

Hayır Mune Abla, ne rayiç bedelini ne piyasa satış bedelini veriyor. Arsayı zarar kalemi olarak saymıyor onu çıkararak; çimento, demir, tuğla gibi zarara uğramış materyalleri hesaplayıp yatırıyorlar anladığım kadarıyla.

Mesela kime? Malesef öyle biri yok
Bu ülke bizim ama kimler kimler oy kullandı bizim hayatımız için. Türkçe bilmeyenler bile kullandı. Sadece iki seçenek var pusulada. Adamların isimleri önemli değil. Partileri, ideolojileri de önemli değil diyelim. Ülkenin gidişatından memnunum, aynen böyle devam etmeli diyen ilk sıradaki adaya; yanlış giden bir şeyler var, değişmesi ve düzelmesi gereken durumlar var diyen ikinci sıradaki adaya oy verecek.

O üye benim insanlar daskı da otomobil kaskoları gibi sanıyor ben de deprem olana kadar öyle sanıyordum maalesef.

Birde otoparklarin hali konuşulsa keşke

Olumsuz birsey konuşulmaz ancak pohpohlama sürekli

Sizin yorumlarinizi gerçekten çok begeniyorum hakkaniyetli yazıyorsunuz. Ben o zamanlar çocuktum ama aklimda çok net. Annem kova kova su doldururdu. Akan suyuda kaynatmadan kullanamazdi çamur gibi akardı. Süzerdi kaynatırdı. O şekilde kullanabilirdk banyo yapardık bulaşik çamaşir yıkardi. Şimdi baktim 6.5 milyon civari insan varmış o dönem İstanbulda. Şu an 25 milyona yakınızdır bence. Su meselesinin bitmemesi çok normal ama asla eskisi gibi değil. Tadilat zamanlari dışında suyumuz hiç kesilmedi. Evet su zengini değiliz ama bu sorun tek bizim değil dünyanın sorunu. Kuraklık yaklaşıyor ve ülkeler su savaşi yapacak

Tercihini bilemem tabi ülke olarak yaşadığımız sıkıntılar çok fazla,ölçüp biçip ona göre oyunu vermen lazım.
Çok düşündüm iki ucu oklu değnek kullanmamak vijdanen daha mantıklı geliyo çünkü her iki seçenektede durum ortada aslında nekadar komplo teorisi bilemem ama kim gelirse gelsin biz onla anlaşırız diye bi söylem var yani her iki seçenektede durum aynı olucak

Bende bileylerin yanlış hatta çok yanlış gittiğini düşünenlerdenim ama dahada yanlış olursa peki ?

Benim oyum hak’tan adaletten insaniyetten yana ama bi sözcüsü yok

Türkçe bilmeyenler,anayasadan haberi bile olmayanlar bile oy kullanıyor.
Hatta annesinin yerine oy kullanırken yakalanıyor bazıları.
Onların kararına kalmamak için daha yakın gördüğüne oy atmalı herkes.
Sonradan vatandaşlık verilen kaç kişi oy kullanmış ve aradaki fark ne kadar diye bakarak milletimizin ne istediği hakkında çıkarım yapabiliriz bence.
Milletimizi düşündüğüm için her türlü gideceğim ben sandığa.

Saygım sonsuz,bu benim tercihim keşke gerçekten bunun olabileceğine inansam ama eyaletlere bölünmüş bir türkiye istemiyorum tekrar oadişah dönemine dönmekte yada 10 sene sonra iran gibi olmak korkuyorum anlıcanız

İki seçenekte birbirinden tamamen zıt düşünceler ve hayatlar,buradan yola çıkarak karar verebilirsin sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…