Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Eyaletlere bölünecek derken?
Neyse birileri ülkeniz hakkında sizin adınıza karar verin boş verin siz.

Bende bileylerin yanlış hatta çok yanlış gittiğini düşünenlerdenim ama dahada yanlış olursa peki ?
Dipteyiz. Daha yanlışı olamaz. Burada debelenip durmak ya da ayağa kalkmak arasında tercih yapacağız. Sandık beş yılda bir önümüze geliyor, yirmi yıl durmayacak yeni gelenler. Yanlış gördükçe değiştirmek için seçme hakkımız var. Daha çok seçenek olsun, bize sözler verilsin, biz siyasetçilerden korkmayalım, onlar bizim seçmeme ihtimalimizden korkup bize hizmet etsin istiyorsak oy hakkımızı doğruyu aramak için kullanacağız.

Otoparkların nesi var Esila?
İSPARK var her yerde

Eski hizmetlerin bir kismi yok şimdi hayır burda var polemiğine girmek istemiyorum. Eski hizmetin h si yok, bu yüzden arabasını satan şehir değiştirme planları yapan arkadaşlarım var. Rahmetli kpederim de bunlardan biri araba degistirmek icin bekliyordu. İçerideki eleman değişikliğine hiç girmiyorum yer var görüyorsun ama seni içeri almıyor. Yoksa var olan otoparklara kilit vurmadilar

Bilemiyorum

Amacım hayır var polemiği değil ama bir kez bile denk gelmedim böyle bir şeye
Araba satmak da tuhaf geldi..
Şanslı kesimdenim demek ki... :)

Evet hemde çok merkezi bir yerde ilk yapılan işlerden biri sistemi değiştirmek oldu. İnsanlar ne yapsın otopark yok olandan hizmet alamiyor yada bir anda sistem değişmiş.
Senin için demedim 3. Kişi aa hayır burada öyle bir şey yok diyecek uzayacak gerek yok.

Allahimmmm çıldırcam yaaaa delircem hudapari hala savunan insanlar var inanamıyorum twettrda akılları fikirleri PKK kandil fhala Cumhurbaşkanı montaj demedi diyemez lafları çarpıldı diyen var ya inanamiyorummmm. Yaa CHP'liler algı yapıyor diyen var. Hudaparin vatan haini olmadigini anlayın artık yazan varrrtt delircemmmm

Eşim mesela Kk o kdr tepki çekti ya, onu bile benden daha az sorguladı ama İmamoglunu hiç sevmez hiç samimi bulmaz

Ben seçimden sonra mahkemeye vereceğim insanların sayısı cookkk. Ugrasacam PKK'lı fetocu terörist demekten bikmadilar bende şikayet etmekten

Araplar hiç düşünmüyor sandığa giderken. Türkiye cennet, bizi buradan kimse gönderemez, siz gideceksiniz demek için koşa koşa oy kullanıyorlar. Euro arttıkça gözleri parlayan, burada yaşamaya hiç niyeti olmayan gurbetçiler de düşünmüyor hayatımız hakkında karar verirken.

Yani geçmişleri belli, niye ittifak olursun ki bunlarla. Muhalefet gerçekten sinirimi bozuyor bazen

Baştan beri sinirimizi bozan o zaten, biz bu adamlardan ve zihniyetlerinden kurtulmaya çalışıyoruz zaten. Bunlarla ittifak yapacaklarına İnceyle anlaşsalardı çok daha başka olurdu her şey. Bir sürü linç kampanyasının hedefi olsa da bir çok konuda haklı buluyorum kendisini.

Son düzenleme:
Yani bilmiyorum dinlediklerim var eşim biraz ilgilşdir siyasetle çok araştırır taraflı değikdir ondan duyduklarım var her iki taraf içinde mevcut olan için son seçim olabilir diyolar sonra artık babadan oğula mı olur dededen damadamı diğeri tek başına kazanamadığını pkk yı arkasına alarak kazannaya çalışıyo oy karşısında ne vaad etti ne vericek onlara benim oğlum askere gidip dönebilecekmi yoksa türkiyenin yarısı bölünüp yarısına başka bi isimmi verilicek bölgeler olarak bölünüp her bölgeyi başkası ı yöneticek bunlar kafamda kurduklarım mı

Araplar bizden daha iyi hayat şartlarıyla çalışıyo ve yaşıyo birisinin sayesinde giderşer tabii

Dask binanın karkas bedelini hesaplayıp ödeme yapıyor rakamlar o yüzden düşük. Yıkılsada toprak mülkiyeti sizde olduğu için, kaba inşaatın bedeli hesaplanıyor. Bu depremden sonra evime daska ilaveten özel sigorta da yaptırdım, onda da bedeller aynı şekilde hesaplanıyor maalesef.

Eşiniz erkek, ben şahsen bir kadın olarak ve bir kız evlat sahibi olarak meclise yeni girenlerden korkuyorum.
Sürtük denmesinden, sahiplendirilme denmesinden rahatsız oluyorum ve tepkimi de sandıkta vermekten başka yolum yok.
En azından kötü oldu diyelim hadi,hadi diyelim ben hak ettim derim şimdi onu da diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…