Eyaletlere bölünecek derken?Saygım sonsuz,bu benim tercihim keşke gerçekten bunun olabileceğine inansam ama eyaletlere bölünmüş bir türkiye istemiyorum tekrar oadişah dönemine dönmekte yada 10 sene sonra iran gibi olmak korkuyorum anlıcanız
Eyaletlere bölünecek derken?
Neyse birileri ülkeniz hakkında sizin adınıza karar verin boş verin siz.
Dipteyiz. Daha yanlışı olamaz. Burada debelenip durmak ya da ayağa kalkmak arasında tercih yapacağız. Sandık beş yılda bir önümüze geliyor, yirmi yıl durmayacak yeni gelenler. Yanlış gördükçe değiştirmek için seçme hakkımız var. Daha çok seçenek olsun, bize sözler verilsin, biz siyasetçilerden korkmayalım, onlar bizim seçmeme ihtimalimizden korkup bize hizmet etsin istiyorsak oy hakkımızı doğruyu aramak için kullanacağız.Bende bileylerin yanlış hatta çok yanlış gittiğini düşünenlerdenim ama dahada yanlış olursa peki ?
Otoparkların nesi var Esila?
İSPARK var her yerde
Dipteyiz. Daha yanlışı olamaz. Burada debelenip durmak ya da ayağa kalkmak arasında tercih yapacağız. Sandık beş yılda bir önümüze geliyor, yirmi yıl durmayacak yeni gelenler. Yanlış gördükçe değiştirmek için seçme hakkımız var. Daha çok seçenek olsun, bize sözler verilsin, biz siyasetçilerden korkmayalım, onlar bizim seçmeme ihtimalimizden korkup bize hizmet etsin istiyorsak oy hakkımızı doğruyu aramak için kullanacağız.
Eski hizmetlerin bir kismi yok şimdi hayır burda var polemiğine girmek istemiyorum. Eski hizmetin h si yok, bu yüzden arabasını satan şehir değiştirme planları yapan arkadaşlarım var. Rahmetli kpederim de bunlardan biri araba degistirmek icin bekliyordu. İçerideki eleman değişikliğine hiç girmiyorum yer var görüyorsun ama seni içeri almıyor. Yoksa var olan otoparklara kilit vurmadilar
Amacım hayır var polemiği değil ama bir kez bile denk gelmedim böyle bir şeye
Araba satmak da tuhaf geldi..
Şanslı kesimdenim demek ki... :)
Amacım hayır var polemiği değil ama bir kez bile denk gelmedim böyle bir şeye
Araba satmak da tuhaf geldi..
Şanslı kesimdenim demek ki... :)
Neler mesela.Hiç kolay dwğil şüpelerim ve endişelerim var ona karşı
Ben seçimden sonra mahkemeye vereceğim insanların sayısı cookkk. Ugrasacam PKK'lı fetocu terörist demekten bikmadilar bende şikayet etmektenBunu hiç anlayamayacağım, hakaret aşağılama başka partinin seçmenine olunca beğeni yapılıyor, aynı aşağılama kendilerine yapılınca beğenmedim’e basılıyor, parti gözetmeksizin yazıyorum :)
Hakaretler de öyle, kendilerine yapılınca hakaret karşı tarafa yapılınca değil, şikayet raporları bile taraflı
Araplar hiç düşünmüyor sandığa giderken. Türkiye cennet, bizi buradan kimse gönderemez, siz gideceksiniz demek için koşa koşa oy kullanıyorlar. Euro arttıkça gözleri parlayan, burada yaşamaya hiç niyeti olmayan gurbetçiler de düşünmüyor hayatımız hakkında karar verirken.Bilemiyorum
Yani geçmişleri belli, niye ittifak olursun ki bunlarla. Muhalefet gerçekten sinirimi bozuyor bazen
Yani bilmiyorum dinlediklerim var eşim biraz ilgilşdir siyasetle çok araştırır taraflı değikdir ondan duyduklarım var her iki taraf içinde mevcut olan için son seçim olabilir diyolar sonra artık babadan oğula mı olur dededen damadamı diğeri tek başına kazanamadığını pkk yı arkasına alarak kazannaya çalışıyo oy karşısında ne vaad etti ne vericek onlara benim oğlum askere gidip dönebilecekmi yoksa türkiyenin yarısı bölünüp yarısına başka bi isimmi verilicek bölgeler olarak bölünüp her bölgeyi başkası ı yöneticek bunlar kafamda kurduklarım mıNeler mesela.
Şakamı bu buda montajmiDoğrumu duydum
Araplar bizden daha iyi hayat şartlarıyla çalışıyo ve yaşıyo birisinin sayesinde giderşer tabiiAraplar hiç düşünmüyor sandığa giderken. Türkiye cennet, bizi buradan kimse gönderemez, siz gideceksiniz demek için koşa koşa oy kullanıyorlar. Euro arttıkça gözleri parlayan, burada yaşamaya hiç niyeti olmayan gurbetçiler de düşünmüyor hayatımız hakkında karar verirken.
Şöyle söyleyeyim Mune: Bizim evin değeri 2.5 milyon liradan fazlaydı, biz 370 bin TL aldık dasktanBunu neye göre hesaplıyorlar bilmiyorum ama ağırdan ortaya çevrilince bir kısmını geri alma ihtimalleri de varmış. Otomobil kaskoları gibi tamamına yakınını değil çeyreğini bile vermiyor dask.
Eşiniz erkek, ben şahsen bir kadın olarak ve bir kız evlat sahibi olarak meclise yeni girenlerden korkuyorum.Yani bilmiyorum dinlediklerim var eşim biraz ilgilşdir siyasetle çok araştırır taraflı değikdir ondan duyduklarım var her iki taraf içinde mevcut olan için son seçim olabilir diyolar sonra artık babadan oğula mı olur dededen damadamı diğeri tek başına kazanamadığını pkk yı arkasına alarak kazannaya çalışıyo oy karşısında ne vaad etti ne vericek onlara benim oğlum askere gidip dönebilecekmi yoksa türkiyenin yarısı bölünüp yarısına başka bi isimmi verilicek bölgeler olarak bölünüp her bölgeyi başkası ı yöneticek bunlar kafamda kurduklarım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?