Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Daha ne desin be kardeşim daha ne desin yirtindi adam biz iftiraya karşıyız dedi adam dedi kandile cevap verse kandilci bak tescillendi derler daha napsin gözünü seveyim. Herkes vurun abaliya yaparsa erdoganda milliyetçi deilmi Sinan oganda orda .olmazsa olmaz kim kazanırsa kazanır bildiğin seçim yağız agiroglunun yalakalık videoları heryerde bir haftada değişti umrumda deil.yenilirsede Atatürk ilkelerinden vazgecmiycek kimse kazanirsada

Aşko çok iyimser bakıyorsun. Baban, abin falan yoksa koca bulacaklar sana işte, bi de devlet mi bakacak yok artık djfj.

Kimse Kılıçdaroğlu na oy vermeyenleri vatan haini ilan etmedi
Siz devamlı yapılması gereken şeyleri, eksikleri konuşmak yerine sanki reis cebinden vermiş gibi lütuf gibi anlatıyorsunuz. Baştan beri de renginiz tarafınız belli.
Sorunlar deyince hık mık

Chp deprem bölgesinde ne yaptı mı? Aş evleri kurdu, belediyelerinin itfaiyelwrini gönderdi, hatta yanlış hatırlamıyorsam zonguldaklı madencilerin deprem bölgesine gitmesi için chpli bir vekil kendini parçaladı. Yardım topladılar sevkini yaptılar. İzin alabildikleri yerde dağıtım yaptılar, daha ne yapsınlar, ne yapmaları gerekiyordu.

Bu arada rtenin montaj olduğunu kabul ettiği videoya ne diyorsun? Bir cumhur başkanının bütün türkiye karşısında karşı tarafa iftira atması sence nasıl bir davranış

Şu son anda diyen kararsızlar(3 kişi gördüm) nedense bir tarafı yerip bir tarafı övüyor.
Ya da şöyle diyeyim iyi-kötü söylemleri 90a 10.
Bir yerden sonra anlaşılıyor zaten sözlerinden.
Ben 10 küsür senedir buraya üyeyim sadece bir kişiyi görmezden gelmişim nedenini de hatırlamıyorum.
Şimdi bir anda arttı ama rengim yok deyip tersini gösterenlere sadece yoksa çıkıp fikrini söyleyene saygımız sonsuz.

Öyle işte, hadsizlikleri burada. Aciz görüyorlar kadını. Kimsin ki eve kapatıp sahipleniyorsun! Kezzap atma, tecavüz etme yeter. Kadın başının çaresine bakar. Yüz yılın sonunda bu ülkede konuştuğumuz şeye bak

Aşko çok iyimser bakıyorsun. Baban, abin falan yoksa koca bulacaklar sana işte, bi de devlet mi bakacak yok artık djfj.
Ha o da vardı. Arkadaşım sen kimsin de bekar kadını evlendirmeye çalışıyorsun, sana mı kaldı değil mi? Çıkmış Hüdaparlı bir kadın bizim için kadın eştir, annedir diyor. Eş kontejyanından yırttım. Kadın evlenmeyince anne olmayınca KADIN olmuyor mu yani? Kadının böyle sıfatlara ihtiyacı yok, evlenmek zorunda da değil kimse. Satır aralarından anlıyor insan zihniyetlerini.

Annemin kocası ölen bir arkadasi Tayyip emekli maaşlarına zam yaptı oyum onun kimse ülkeyi onun gibi yönetemez diyordu. Dedim ki hudapar eşi olmayan kadınları sahiplendirecekmis sen o zaman bu maaşı da bulamazsın dedim oyunu kk ya vermiş hatta kocası ölen diğer arkadaşlarına da anlatmış hepsi kk gelsin diyor şimdi

Ben iki tarafın da kötülerini sayıcam diye başlayıp muhalefete sayıp sövüp, Erdoğan ın da olmuştur hatası diyerek konu kapanıyor devamlı o üyelerce.
Baştan deseler sorun değil ama tarafsızım ayağı komik oluyor

Neyi anlatmişim ben söyler misiniz? Asil sizler halk ekmeğe kadar bir lütüfmuş gibi anlattınız hafıza kaybı mı yaşıyorsunuz. Başörtüsü ve su meselesi dişinda hangi icraatlerini övmüşüm ben acaba. Karşit görüşe tahammülünüz yok üç beş kişi çalip oynuyorsunuz

Sayfalar sayfalar öncesine giderseniz açilim süreci ve mülteci meselesini eleştirmiştik

Sen de çalıyorsun işte değişik tellerden güzel oluyor

Aynen öyle.
Bir de fark etmiyorlar sanırım ama siz-biz tarzında konuşuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…