Daha ne desin be kardeşim daha ne desin yirtindi adam biz iftiraya karşıyız dedi adam dedi kandile cevap verse kandilci bak tescillendi derler daha napsin gözünü seveyim. Herkes vurun abaliya yaparsa erdoganda milliyetçi deilmi Sinan oganda orda .olmazsa olmaz kim kazanırsa kazanır bildiğin seçim yağız agiroglunun yalakalık videoları heryerde bir haftada değişti umrumda deil.yenilirsede Atatürk ilkelerinden vazgecmiycek kimse kazanirsadaAnlamıyorsunuz Kılıçdaroğlu tabi ki terörist olur mu ya.Bunu iddia etmek elbet doğru değil.Problem kandil ısrarla kendisine destek mesajı verirken sessiz kalması,siz kim oluyorsunuz diyememesi.Erdoğan da ben de kazansam o dağları başınıza geçiririm diyemeyişi.Sırf hdp oylarını kaybetmemek için yaptı ama yetmedi o oylar.Şimdi bir haftada miliyetçi oldu.Yavuz ağıralioğlunun dediği gibi üç tur olsa seçim son tur Kılıçdaroğlu halifelik ilan edecek neredeyse.Ama olmuyor işte olmuyor..
Aşko çok iyimser bakıyorsun. Baban, abin falan yoksa koca bulacaklar sana işte, bi de devlet mi bakacak yok artık djfj.Evlenmemiş bekar kadına sahip çıkmak da çok çirkin bir yaklaşım. Örneğin bakıma muhtaç bir yaşlının sahiplenilmesiyle yetişkin, kendi ihtiyacını görebilecek, çalışabilecek bir kadının sahiplenilmesi aynı şeyi ifade ediyor olabilir mi? Kadını konumlandırdıkları yer belli, her türlü aşırı irrite edici. Ayrıca devlet neden fonlasın çalışacak durumda olan bekar bir kadını, gitsin çalışsın.
Kimse Kılıçdaroğlu na oy vermeyenleri vatan haini ilan etmediBende sizin gibiydim hatta son anda oy kullanmaya gittim. Erdoğana da kılıçdaroğluna da guvenmiyorum sadece iki kişi arasında kalmak çok kötü. Milletvekili seçimi yapmadım. burada millet ittifakını o kadar boş ve kuru kuru savunuyorlar ki asla ve asla hata görmüyorlar. Ne dersen Bi savunmalari var. Hdp? diyorsun Erdoğan söyle böyle diyor, zafer işareti? Ama Erdoğan diyor. Hdp neden destekliyor babasının hayrına mi diyorsun ama hüdapar diyor. Yani hiç konuşmak eleştirmek yok topluca Erdoğana saldirilabilir ancak buradazorla tayyipçi yaptilar beni yakında Erdoğan diye bayrak sallayacagım sanırım o dereceye geldim millet ittifakına oy vermeyecekseniz siz bir vatan hainisiniz boşuna yer kaplamayın bence burada
Chp deprem bölgesinde ne yaptı mı? Aş evleri kurdu, belediyelerinin itfaiyelwrini gönderdi, hatta yanlış hatırlamıyorsam zonguldaklı madencilerin deprem bölgesine gitmesi için chpli bir vekil kendini parçaladı. Yardım topladılar sevkini yaptılar. İzin alabildikleri yerde dağıtım yaptılar, daha ne yapsınlar, ne yapmaları gerekiyordu.Demek o ağlayan kesim chp ye verdi ...
Diğer kesim memmun ki bu kadar oy cıktı...ha dediğin diğer şeylere.elbette katılıyorum..ama deprem bölgesinde çoğu belediye chp li yada hdp li depremde.çıkıp açıklama bile yapmadılar ..
Suan kilincdaroglu Antakya da açıklama yapıyor ..deprem bölgesine chp gitti mi diyeceksiniz ki gitti peki ne yaptı..ne yaptı??şimdi bir şeyler diyor ..sığınmacı konusun da haklı ama 2 yılda yollayacakmış bu o kadar kolay değil gitmezler sığınmacılar çünkü esat ya kesicek ya asicak o kadar kolay değil..
Dedi ki şuan kim terörler masaya otuyorsa kim musluguna su taşıyorsa
Allah belasını versin dedi
Aminnnnnn aminnnnn
Öyle işte, hadsizlikleri burada. Aciz görüyorlar kadını. Kimsin ki eve kapatıp sahipleniyorsun! Kezzap atma, tecavüz etme yeter. Kadın başının çaresine bakar. Yüz yılın sonunda bu ülkede konuştuğumuz şeye bakEvlenmemiş bekar kadına sahip çıkmak da çok çirkin bir yaklaşım. Örneğin bakıma muhtaç bir yaşlının sahiplenilmesiyle yetişkin, kendi ihtiyacını görebilecek, çalışabilecek bir kadının sahiplenilmesi aynı şeyi ifade ediyor olabilir mi? Kadını konumlandırdıkları yer belli, her türlü aşırı irrite edici. Ayrıca devlet neden fonlasın çalışacak durumda olan bekar bir kadını, gitsin çalışsın.
Ha o da vardı. Arkadaşım sen kimsin de bekar kadını evlendirmeye çalışıyorsun, sana mı kaldı değil mi? Çıkmış Hüdaparlı bir kadın bizim için kadın eştir, annedir diyor. Eş kontejyanından yırttım. Kadın evlenmeyince anne olmayınca KADIN olmuyor mu yani? Kadının böyle sıfatlara ihtiyacı yok, evlenmek zorunda da değil kimse. Satır aralarından anlıyor insan zihniyetlerini.Aşko çok iyimser bakıyorsun. Baban, abin falan yoksa koca bulacaklar sana işte, bi de devlet mi bakacak yok artık djfj.
Annemin kocası ölen bir arkadasi Tayyip emekli maaşlarına zam yaptı oyum onun kimse ülkeyi onun gibi yönetemez diyordu. Dedim ki hudapar eşi olmayan kadınları sahiplendirecekmis sen o zaman bu maaşı da bulamazsın dedim oyunu kk ya vermiş hatta kocası ölen diğer arkadaşlarına da anlatmış hepsi kk gelsin diyor şimdiEvlenmemiş bekar kadına sahip çıkmak da çok çirkin bir yaklaşım. Örneğin bakıma muhtaç bir yaşlının sahiplenilmesiyle yetişkin, kendi ihtiyacını görebilecek, çalışabilecek bir kadının sahiplenilmesi aynı şeyi ifade ediyor olabilir mi? Kadını konumlandırdıkları yer belli, her türlü aşırı irrite edici. Ayrıca devlet neden fonlasın çalışacak durumda olan bekar bir kadını, gitsin çalışsın. Nasıl istihdam edilire kafa yorsunlar.
valla bizim millet magduru sever sinan oganin erdogani secmesi iyi oldu benceSoylu mu
Ben iki tarafın da kötülerini sayıcam diye başlayıp muhalefete sayıp sövüp, Erdoğan ın da olmuştur hatası diyerek konu kapanıyor devamlı o üyelerce.Şu son anda diyen kararsızlar(3 kişi gördüm) nedense bir tarafı yerip bir tarafı övüyor.
Ya da şöyle diyeyim iyi-kötü söylemleri 90a 10.
Bir yerden sonra anlaşılıyor zaten sözlerinden.
Ben 10 küsür senedir buraya üyeyim sadece bir kişiyi görmezden gelmişim nedenini de hatırlamıyorum.
Şimdi bir anda arttı ama rengim yok deyip tersini gösterenlere sadece yoksa çıkıp fikrini söyleyene saygımız sonsuz.
Kimse Kılıçdaroğlu na oy vermeyenleri vatan haini ilan etmedi
Siz devamlı yapılması gereken şeyleri, eksikleri konuşmak yerine sanki reis cebinden vermiş gibi lütuf gibi anlatıyorsunuz. Baştan beri de renginiz tarafınız belli.
Sorunlar deyince hık mık
Erkeklerin seçme hakkı olur en azından. Kimse beğenmezse bakacak tabii devletAşko çok iyimser bakıyorsun. Baban, abin falan yoksa koca bulacaklar sana işte, bi de devlet mi bakacak yok artık djfj.
Ben iki tarafın da kötülerini sayıcam diye başlayıp muhalefete sayıp sövüp, Erdoğan ın da olmuştur hatası diyerek konu kapanıyor devamlı o üyelerce.
Baştan deseler sorun değil ama tarafsızım ayağı komik oluyor
Sen de çalıyorsun işte değişik tellerden güzel oluyorNeyi anlatmişim ben söyler misiniz? Asil sizler halk ekmeğe kadar bir lütüfmuş gibi anlattınızhafıza kaybı mı yaşıyorsunuz. Başörtüsü ve su meselesi dişinda hangi icraatlerini övmüşüm ben acaba. Karşit görüşe tahammülünüz yok üç beş kişi çalip oynuyorsunuz
Aynen öyle.Ben iki tarafın da kötülerini sayıcam diye başlayıp muhalefete sayıp sövüp, Erdoğan ın da olmuştur hatası diyerek konu kapanıyor devamlı o üyelerce.
Baştan deseler sorun değil ama tarafsızım ayağı komik oluyor
Sen de çalıyorsun işte değişik tellerden güzel oluyor
Siz biz neyseAynen öyle.
Bir de fark etmiyorlar sanırım ama siz-biz tarzında konuşuyorlar.
Mülteci meselesi çok büyük bir sorun değil mi? Eleştirince ne oldu ki?Sayfalar sayfalar öncesine giderseniz açilim süreci ve mülteci meselesini eleştirmiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?