Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Delirmene gerek yok, terörist dediğiniz hüdapar ın genel başkanı 27 Şubat 2022 de erbakanı anma programında konuşuyor,konuşmanın ardından Kılıçdaroğlu alkışlıyor adamı.
Ama onu gör mez si niz siz
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu,vatan haini alkışlanır mı hiç(!)

Araplar bizden daha iyi hayat şartlarıyla çalışıyo ve yaşıyo birisinin sayesinde giderşer tabii
Benim bir çocuğum bir dahaki seçimde oy verme yaşına gelirken onların on çocuğu büyüyor. Bire on çoğalıyoruz. Çok geç kalınacak. Kaybedecek beş yılımız yok.

Atatürkçü olmak mesala kk doya doya Atatürk heryerde geçecek mesala kk bize terörist denmesine rağmen terörist olunmadığı mesala kk çocuğum cafede sokakta gecede rahatsız edilmeyecek mesala kadınları öldüren adamlar ömür boyu ceza alacak mesala kk. İstanbul sözleşmesi tekrar basliycak mesala. Daha var.

Biliyormu bakalım garibim PKK li demiyceksiniz ozaman bizlere zamanında hdplilerle birlikte dolaşanlara soracaklar onu.meclise gel sen gir mi dedi kk alkislamis oladabilir gidip sarılmış mi tokalasmismi varmı tokalastigi yanyana kolkola kk hdpyle sürekli vuruluyor da ilahi adelet Cumhurbaşkanı montaj olduğunu sonunda kabul etti sonunda iç ses işte.

Alkışladılar ya zamanında HDP yi

Türkiye neden bölünsün ki,bu zaten saçma bir durum olur,eşin bir kadının göreceği gözle görmesi mümkün değil.
Biz kadınları sahiplendirmekten bahseden bir partiden bahsediyoruz kedi köpekmiyizde bizi sahiplendiriyorlar.
Bunların kadını ne gözle gördükleri belli değilmi,eve kapansın çalışma hayatında olmasın yada sadece kadınların olduğu yerde çalışsınalr diye beyanları var hüda parın.
Sokakta gezerken bu ahlaksız adamların beni taciz etmesine gözmü yumalım şimdi,adam tek kelime Türkçe konuşamıyor gidip ülkem adına oy veriyor elin arabı.
Şakamı bu buda montajmi
Bilemedim şimdi

Bahsettiğim oy kullanan şahıs,tk cümle Türkçe bilmiyor benim hayatım hakkında söz sahibi olma lüksüne sahip.

Biz kadınları sahiplendirmekten bahseden bir partiden bahsediyoruz kedi köpekmiyizde bizi sahiplendiriyorlar.
Ben bu meselenin yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Tövbeler olsun, savunmak gibi olmasın da

Şimdi bunların kafasına göre kadın çalışamaz. Baba ya da koca bakar kadına, sahiplenir onu. Başında erkek yoksa çalışıp para kazanacak hali yok kadın kısmının. Vergilerle bakılacak. Gibi anladım ben.

Birinden kurtulmaya çalışırken iki parti daha eklendi, ne bitmez çilemiz varmış

Anlamıyorsunuz Kılıçdaroğlu tabi ki terörist olur mu ya.Bunu iddia etmek elbet doğru değil.Problem kandil ısrarla kendisine destek mesajı verirken sessiz kalması,siz kim oluyorsunuz diyememesi.Erdoğan da ben de kazansam o dağları başınıza geçiririm diyemeyişi.Sırf hdp oylarını kaybetmemek için yaptı ama yetmedi o oylar.Şimdi bir haftada miliyetçi oldu.Yavuz ağıralioğlunun dediği gibi üç tur olsa seçim son tur Kılıçdaroğlu halifelik ilan edecek neredeyse.Ama olmuyor işte olmuyor..

Konu mirasla alakalıydı birazda hukuken,söylemler çok çirkin zaten.

Bende sizin gibiydim hatta son anda oy kullanmaya gittim. Erdoğana da kılıçdaroğluna da guvenmiyorum sadece iki kişi arasında kalmak çok kötü. Milletvekili seçimi yapmadım. burada millet ittifakını o kadar boş ve kuru kuru savunuyorlar ki asla ve asla hata görmüyorlar. Ne dersen Bi savunmalari var. Hdp? diyorsun Erdoğan söyle böyle diyor, zafer işareti? Ama Erdoğan diyor. Hdp neden destekliyor babasının hayrına mi diyorsun ama hüdapar diyor. Yani hiç konuşmak eleştirmek yok topluca Erdoğana saldirilabilir ancak burada zorla tayyipçi yaptilar beni yakında Erdoğan diye bayrak sallayacagım sanırım o dereceye geldim millet ittifakına oy vermeyecekseniz siz bir vatan hainisiniz boşuna yer kaplamayın bence burada

Soylu mu

Sanırım bende son anda oy kullanmaya gidenlerden olucam orda akıl ne derse onu yapıcam

Evlenmemiş bekar kadına sahip çıkmak da çok çirkin bir yaklaşım. Örneğin bakıma muhtaç bir yaşlının sahiplenilmesiyle yetişkin, kendi ihtiyacını görebilecek, çalışabilecek bir kadının sahiplenilmesi aynı şeyi ifade ediyor olabilir mi? Kadını konumlandırdıkları yer belli, her türlü aşırı irrite edici. Ayrıca devlet neden fonlasın çalışacak durumda olan bekar bir kadını, gitsin çalışsın. Nasıl istihdam edilire kafa yorsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…