Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Anma programı olduğu için o alkış rahmetli Erbakan içindir. Kendisi şahsına alınmış.
Suanki Hüdapar genel başkanı 2012 yılında Hizbullah bağlantısı sebebiyle yargitay in kapattığı Mustazaf-Der'in genel başkanıydı. Konuşmalarında açıkça Mustazaflar yalnız değildir de diyor?Terör örgütleri biraz ses çıkarmayınca yok oldu mu sanıyorlar?
Hudapar ak partiyi desteklekledikten sonra niçin Hizbullah terör örgütü adına cinayet işleyenler müebbet alanlar serbest bırakıldı.

Canım bak sen o kadar güzel yazıyorsun ki karşıdaki kişileri kırmadan incitmeden alay etmeden

Teşekkür ederim, olana oldu derim su sıkıntısı benim hatırladığım dönemler için yazıyorum hemen hemen her belediye zamanında yaşandı, ben olayı chp, shp, akp vs diye ayırmam, genel olarak yaşanılana bakıyorum.

Benim milliyetçi bir arkadaşım Sinan Ogan'a oy vermişti, şu ikisi olmasaydi ben belki kk ya oy verirdim diyordu. Bu adamlarin geçmişi zaten belli, %1 oyu bile olmayan adamlarla ittifak kurmak akıl kari değil gerçekten.

+ çiftcilere ücretsiz kilolarca tohumlar, fideler dağıtılıyor.
Benim kardeşime hiç gelmedi o tohumlardan. Hatta damızlık hayvan hediye ettiler bir ara kuraylaydı, kuraya giren hayvanları piyasadan toplamışlar, hepsi yaşlı ve işe yaramaz durumdaymış. Hayvancılık ve sebzecilik yapılan bölgeye meyve fidanı gönderilmez. Hayvan desteklemesi diye koyun başı 100lira para veriyorlar, hayvanın bir günlük yem parası değil, mazot ona keza, adı 'yaptık' ama hiçbir şeye faydası olmayan komik şeyler oldu maalesef yıllardır.

Anladım zaten neden kızıldığını. Bu saatten sonra şöyle olsaydı böyle olsaydı demek boşuna aslında. Oğlum çok istiyordu Mansur Yavaş'ı. Ne diyeyim herkes için hayırlısı olsun.
interneti olmayan,ya da teknoloiden anlamayan,kimi kimsesi olmayan yaşlılar ne yapacak.buna da bir çözümünüz var mı?
Olmaz mı var. Öncelikle çoğu yaşlının ya çocuğu ya torunu vs alıyor anlamasa da.Yaşlılar için, bakıma muhtaç hastalar için evde sağlık hizmeti var. Benim kv 80 yaşında., rahatsızlığı var.Yatalak değil ama engeli var. Özellikle devlet tarafından takip ediliyor. Yaşlı olduğu için eve gelinip kontrol ediliyor. Tansiyon ölçülüyor, bir sıkıntın var mı denilip araştırılıyor. İştahını nasıl, beslenmenin nasıl vs ona varana kadar soruyorlar nasıl bakılıyor diye. İğne yapılması gerektiğinde hemşire eve gelip yapıyor iğnesini..Rutin kolesterol, şeker Kan tahlili gerektiğinde Dr devlet hastanesi ile iletişime geçip bilgi veriyor sisteme giriyor verilecek kanları. Eşim götürüp sıra beklemeden, işi uzamadan hallediyor işini.

Ramazanda sağlık ocağından da arayıp geldiler genel durumunu takip için. Sağlık ocağına gidince haftada 1 gün öğleden sonra Dr ev ziyaretleri için sağlık ocağında olmuyor, bu gibi kontrol amaçlı hastalar, yaşlılar için vs demek ki.

Benim milliyetçi bir arkadaşım Sinan Ogan'a oy vermişti, şu ikisi olmasaydi ben belki kk ya oy verirdim diyordu. Bu adamlarin geçmişi zaten belli, %1 oyu bile olmayan adamlarla ittifak kurmak akıl kari değil gerçekten.
valla buna bende sinir oluyorum yuzde 1 oyu bilr olmayan adamlarla niye ittifak kurarsin ve makam vaad edersin. ince olsa gotururdu valla ben inceyi cok begeniyodum

Evet o 100bin olayını duymuştum. Ama ibb’den değil ziraat bankasından bir tanıdıklarımız başvurduğunda böyle çıktığını biliyorum.
Tohum olarakta benim bulunduğum ilçeye çok kez geldiler. Başvuru yapanlar gidip aldı

Bugün böyle bir haber okumuştum. Ümit Özdağ'ın açıklamayı uzatmasında etkisi var mı acaba?

Ben de mültecilerin gönderilme sürecinde sorun olduğunu okudum.
O kadar çok haber var ki ne doğru ne yanlış bilemiyoruz.

Açılışını yaptıkları hastane tamamlanmamış durumda, açılış diye gösterebilmeleri için belli bölümler var sadece:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…