Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Benim milliyetçi bir arkadaşım Sinan Ogan'a oy vermişti, şu ikisi olmasaydi ben belki kk ya oy verirdim diyordu. Bu adamlarin geçmişi zaten belli, %1 oyu bile olmayan adamlarla ittifak kurmak akıl kari değil gerçekten.
Onların orada olma sebebi ılımlı bir tablo çizmek, inançlara saygılı olunacağını amacın çoğulculuk olduğunu göstermek. Belki biraz da yolsuzluk bağlantılarına kolay ulaşmayı sağlamaktır. Sadece meral ve kemal olsaydı ateist kafatasçı birleşti denilecekti, muhafazakar kesimin de akp küskünlerinin de ilgisini çekmek lazımdı. Varlıklarından ben de memnun değilim ama ortak hedef oluşturup çabalamalarına saygınduyuyorum. Çoğulcu demokrasiye geçiş bu grup sayesinde olacaksa sonuna kadar arkalarındayım.

İnşallah kayyum meselesini açıklığa kavuşturmuşlardır. Ben hiçkimsenin delilsiz olarak görevinden ailesinden uzaklaştırılmasına razı değilim. Adalet herkese eşit işlemeli, keyfiyet içermemeli.

Mansur yavaşı ben de istedim yalan değil ama şöyle bak 'adam cumhurbaşkanı yardımcısı olacak, belki geleceğin cumhurbaşkanı ya da cumhurbaşkanı vekili olacak. Ülke yönetiminde büyük payı olacak, hatta belki diğer siyasilerden çok daha etkin olacak çünkü yanlış hatırlamıyorsam adam hukukçu. Sırf onların emeğinin karşılığını vermek için bile oy vermeye değer. Onun gibi ilkeli bir adam gerçekten doğru olduğuna inanmasa bu kadar kendini parçalayarak çalışır mı?

İleride de şimdiki gibi bırakmazlar Ona cumhurbaşkanlığını

Soruların cevabini merak ediyorum, cevapsiz kalan çok sorum var. Iktidari sevmeyip, değişim isteyen, duzgun yaşamak isteyen, güzel bir egitim almak isteyen, dinine karşı hassas, vatanini seven, bayragina asik bir Türkiye genciyim, bahsettiğim hiçbir şeyin degersiz gorulmesini istemiyorum. Kadınların olmedigi haklarimizin korundugu bir Türkiye istiyorum, Kemal beyin ideolojisiyle bu yaşıma kadar alakam olmadı. Ama bu seçim büyük bir seçim, ülkem adına umarım güzel işler basarirsiniz
Korkularım da var ancak umutluyum da, lütfen artık güzel şeyler olsun.

Ücretsiz vermiyorlar onları, piyasa fiyatının az altında oluyor, herkes de alamıyor, sınırlı sayıda, bir de o tohumlar maalesef genelde kısır, aynı üründen gelecek yıl ekmek için doğru düzgün tohum alamıyorsun.

Ben de mültecilerin gönderilme sürecinde sorun olduğunu okudum.
O kadar çok haber var ki ne doğru ne yanlış bilemiyoruz.
Bu şekilde olmaz bu iş, yapılmış plan ve politikanın üzerine oturup pazarlık masası yapamazsın, oradaki 6 kişi sağa sola taviz dağıtmak için bir araya gelmemiştir. İki konuda da taviz verilmesine karşıyım. Ayrıca demirtaş serbest bırakılacaksa bu kesinlikle hukuk çerçevesinde olmalı, keyfi bir içeride tutma olamaz. Bu adalet bir gün hepimize lazım, adil olmalı.

Kısırlığı konusunda bir fikrim yok. ücretsiz aldığını bildiğim yakınlarım var ama nasıldır nedir tam olarak kendim yararlanmadığım için iddaa edemem tabiki sizin dediğiniz de doğrudur belki.

İhee öyle vallahi siz burdaki konuşmalardan bunumu anladınız biz yıllarca vatan haini olduk sesimizi cikarmadan hakkımızı savunuyoruz bişey demiyoruz ki istediğinize verebilirsiniz herkese saygılıyız valla. İyi biseye yaramış bakın Erdoğan'ı secmissiniz hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…