Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
O kadar emin olma, her şey bu seçime bağlı, onlar kazanırsa bir şansı olur. Onlar kazanamazsa asla şansı olamayacak
Olur olur CHP nin başına gelen kişi genç dinamik olursa Erdoğan gidebilir Erdoğan 95 yaşına kadar kalır iktidarda anca karşısına genç dinamik biri çıkarsa bırakır 5 yıl var daha . Hele durun seneye sandığa gidiyoruz yine bakalimbelediye başkanlığında ne olcak. Hicbisey olmasa bile birşeyler olabilir

2 seçenek var, kime oy vereceğiniz size kalmış. Ama asıl olan bir gerçek var ki burası sizin ülkeniz.
Türkçe bilmeyen yabancı birinden çok daha fazla sizin ülkeniz.
Başımıza gelen felakette siz de tüm vatandaşlar gibi üzüldünüz. Güzel bir şey olunca siz de sevindiniz, göğsünüz kabardı. Acıyı tatlıyı herkesle beraber siz yaşadınız. Tam da bu sebepten dolayı vatandaşlık görevinizi yapmalısınız.

Adam önüne çıkabilecek herkesi bir şekilde safdışı bırakıyor, kimse çıkamaz karşısına, imamoğlunu nasıl kaldırdı ayağının altından hepimiz gördük. Aday olsaydı o da hapse girecek ya da siyasi yasaklı olacaktı. Yeni birinin gelmesi için ölmesi şart mı ya, ben bıktım torpilli bilgisizlerin ülkenin önemli noktalarında boş yere koltuk işgal etmesinden. Ülke sadece torpille dönüyor. Çok büyük zarar görüyoruz. Bütün kamu kurumları çürüdü

Ağzına sağlık kardeşim

Bunun için birisi güzel bir benzetme yapmış. Ülkemizde büyük bir yangın var. Yangını söndürmeye de çalışabilirsiniz, alevlenmesini sağlamaya da. Ama durup izleyip "ben buna ortak olmuyorum ilkeler gereği" demeniz yangında payınızı almaz diye. Çok hoşuma gitti. Lütfen sandığa gidin.

Lütfen komplo teorilerine inanmayın. İyi parti de Chp de Saadet partisi de Mansur Yavaş da Ekrem İmamoğlu da ve sanırım yeni üye Ümit Özdağ da bu ülkenin eyaletlere falan bölünmesine izin vermez. Hükümetin kara iftira propagandaları bunlar. Daha yeni cumhurbaşkanı montaj videoyu gerçek gibi anlatıp iftira attı.

Millet ittifakının değerleri belli. Hırsızları kovacak, çalınan paramızı geri alacak. Adalet tam bağımsız olacak. Eğitim tüm çocuklara kaliteli verilecek. Ekonomi saçma sapan değil, bilimin ışığında ilerleyecek. Mülteciler gönderilecek.

Yani seçimden önceki perşembe günü konda gibi saygıdeğer anketler açıklandı. Kk %49, Rte %44 dü. Piyasalar çoştu. Risk primimiz düştü, borsa yükseldi. Yani ekonomimiz Kk gelecek diye düzelmeye başladı. Seçim sonucu tam ters olunca piyasalar yine çakıldı. Her şey çok açık bence. Eğer bu hükümetten nemalanan 5li çeteden (ve yalakaları) değilseniz veya haksız yere birilerinin önüne torpille geçip kaymak bir iş bulmadıysanız çıkarlarınızın adresi bence belli.

Oyunuzu kullanırsanız hayırlı olsun.

Siz var ya siz! O ağzınızı açıp terör hakkında konuşabiliyorsunuz, hesap soruyorsunuz, ithâm ediyorsunuz utanmadan.
Hayır burda bile çarşaf çarşaf paylaşıyorsunda hangisinin fikri değişti ki 20 yıl önce feto aşıklarıyla kavga ederdim onlar hocam hocam diye ağlardı şimdi ne oldu

Hayır burda bile çarşaf çarşaf paylaşıyorsunda hangisinin fikri değişti ki 20 yıl önce feto aşıklarıyla kavga ederdim onlar hocam hocam diye ağlardı şimdi ne oldu
Gılışdar terörizlere gereğen tepğiyi goyamıyo teröriz partiğsi gılışdarı desteğliyo. Tarafsızğen sizin yüzüğzden fanatiğ akebeli olduğ xddd diyorlar evet.

Seninde ağzına sağlık kardeşim olayı bilmediğim için cevap fazla veremedim ağzına sağlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…