- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.108
- 1.123
Huuuu, nasıl oluyor bu iş hanımlar tek tek kızarıyorsunuz
Olur olur CHP nin başına gelen kişi genç dinamik olursa Erdoğan gidebilir Erdoğan 95 yaşına kadar kalır iktidarda anca karşısına genç dinamik biri çıkarsa bırakır 5 yıl var daha . Hele durun seneye sandığa gidiyoruz yine bakalimbelediye başkanlığında ne olcak. Hicbisey olmasa bile birşeyler olabilirO kadar emin olma, her şey bu seçime bağlı, onlar kazanırsa bir şansı olur. Onlar kazanamazsa asla şansı olamayacak
İş çığrından çıktı artık yeter ama kandili anıp şişiren akp montaj diyende oYok artık ya, iyice manyadı bunlar.
2 seçenek var, kime oy vereceğiniz size kalmış. Ama asıl olan bir gerçek var ki burası sizin ülkeniz.Saygım sonsuz,bu benim tercihim keşke gerçekten bunun olabileceğine inansam ama eyaletlere bölünmüş bir türkiye istemiyorum tekrar oadişah dönemine dönmekte yada 10 sene sonra iran gibi olmak korkuyorum anlıcanız
Adam önüne çıkabilecek herkesi bir şekilde safdışı bırakıyor, kimse çıkamaz karşısına, imamoğlunu nasıl kaldırdı ayağının altından hepimiz gördük. Aday olsaydı o da hapse girecek ya da siyasi yasaklı olacaktı. Yeni birinin gelmesi için ölmesi şart mı ya, ben bıktım torpilli bilgisizlerin ülkenin önemli noktalarında boş yere koltuk işgal etmesinden. Ülke sadece torpille dönüyor. Çok büyük zarar görüyoruz. Bütün kamu kurumları çürüdüOlur olur CHP nin başına gelen kişi genç dinamik olursa Erdoğan gidebilir Erdoğan 95 yaşına kadar kalır iktidarda anca karşısına genç dinamik biri çıkarsa bırakır 5 yıl var daha . Hele durun seneye sandığa gidiyoruz yine bakalimbelediye başkanlığında ne olcak. Hicbisey olmasa bile birşeyler olabilir
Ağzına sağlık kardeşimKimse Kılıçdaroğlu na oy vermeyenleri vatan haini ilan etmedi
Siz devamlı yapılması gereken şeyleri, eksikleri konuşmak yerine sanki reis cebinden vermiş gibi lütuf gibi anlatıyorsunuz. Baştan beri de renginiz tarafınız belli.
Sorunlar deyince hık mık
Benim ki ;benim neyim eksik ki den ötürü oldu.Huuuu, nasıl oluyor bu iş hanımlar tek tek kızarıyorsunuz
Hayırlı olsun Özlem Hanım, çok yakışmış kırmızılar.Benim ki ;benim neyim eksik ki den ötürü oldu.
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun Özlem Hanım, çok yakışmış kırmızılar.
Bundan anlamamız gereken geriye kalan 10 milyonun türk vatandaşı yapıldığı arkadaşlar. Bunlar işi bitirmiş galiba. Khk ile çıkarılabilirker mi kiÇünkü geri kalan 10 milyon kişi din kardeşimiz
Ben o gaza gelemedim daha, keşke gelsem, karizmatik duruyorBenim ki ;benim neyim eksik ki den ötürü oldu.
Ben oy kullanmadım yine gitmeyi düşünmüyorum iki seçenekte aşşırı güvensiz geliyo ki zaten öyle sonuç ne olursa olsun bunda bir payım olmasını istemiyorum beni taşa tutabilirsiniz yada bana yanıldığım yanını gösterebilirsiniz
Çok düşündüm iki ucu oklu değnek kullanmamak vijdanen daha mantıklı geliyo çünkü her iki seçenektede durum ortada aslında nekadar komplo teorisi bilemem ama kim gelirse gelsin biz onla anlaşırız diye bi söylem var yani her iki seçenektede durum aynı olucak
Hayır burda bile çarşaf çarşaf paylaşıyorsunda hangisinin fikri değişti ki 20 yıl önce feto aşıklarıyla kavga ederdim onlar hocam hocam diye ağlardı şimdi ne olduSiz var ya siz! O ağzınızı açıp terör hakkında konuşabiliyorsunuz, hesap soruyorsunuz, ithâm ediyorsunuz utanmadan.
Gılışdar terörizlere gereğen tepğiyi goyamıyo teröriz partiğsi gılışdarı desteğliyo. Tarafsızğen sizin yüzüğzden fanatiğ akebeli olduğ xddd diyorlar evet.Hayır burda bile çarşaf çarşaf paylaşıyorsunda hangisinin fikri değişti ki 20 yıl önce feto aşıklarıyla kavga ederdim onlar hocam hocam diye ağlardı şimdi ne oldu
Seninde ağzına sağlık kardeşim olayı bilmediğim için cevap fazla veremedim ağzına sağlikAnma programı olduğu için o alkış rahmetli Erbakan içindir. Kendisi şahsına alınmış.
Suanki Hüdapar genel başkanı 2012 yılında Hizbullah bağlantısı sebebiyle yargitay in kapattığı Mustazaf-Der'in genel başkanıydı. Konuşmalarında açıkça Mustazaflar yalnız değildir de diyor?Terör örgütleri biraz ses çıkarmayınca yok oldu mu sanıyorlar?
Hudapar ak partiyi desteklekledikten sonra niçin Hizbullah terör örgütü adına cinayet işleyenler müebbet alanlar serbest bırakıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?