Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Hayır burda bile çarşaf çarşaf paylaşıyorsunda hangisinin fikri değişti ki 20 yıl önce feto aşıklarıyla kavga ederdim onlar hocam hocam diye ağlardı şimdi ne oldu
Öyle deme Bibi, kararsız(!) en az iki kişinin fikri oluştu Erdoğan’a vermek için burası sayesindeymiş

Hayır yapmadı, yapmıyor.

Öyle doluyum ki anlatamam, kimsenin fikri değişmiyor. Muhalefet muhalefet olsaydı diyenleri ayrı boğasım var. Benim gördüğümü neden kimse göremiyor anlamıyorum. Hele memur kesiminden olup torpil karşısında ezilmiş de ezilmiş olanların hala dönüp ona oy vermesini hiç aklım almıyor. Ülkede adil olan hiçbir şey yokken, evlatları kpssden torpilsiz olduğu için elenirken, parası pul olurken bunların sorumlusuna halâ oy verebilenlerin mantığı benimki gibi işlemiyor.

Takılmışlar bir pkk yalanına, ulan meralle mansur mimli mhpli, beyaz toroslarla anılıyor doğuda halâ bu isimler, insanlar çatlıyor mevcut olandan kurtulmak için, bu da mı bir ışık yakmıyor kimsenin beyninde. Belli ki bizi bu hükümetten sadece emri hakkın baki olması kurtaracak.

Benim umudum kırıldı iyice, pes etmedim ama kk kazansa bile bu zihniyet ülke azıcık düze çıkınca yine şarlatanların kucağına atlayacak. Kaçınılmazı geciktirmekten başka bir işe yaramayacak. B planını uygulamaya hazırım artık. Çocuklarım mesleğini eline alabilsin evimi arabamı satıp göndereceğim onları bu ülkeden, bu zihniyete benim çocuklarım fazla. Alsınlar tepe tepe çürütsünler ülkelerini. Alnı secdeye değen hırsızların yönetimine layık bu zihniyet.

Do Doğru çok severdi( !) CHP rahmetli Erbakan'ı,unutmuşum ben.O yaşlı haliyle hapis cezası ev hapsine döndüğünde soluğu iptal için anayasa mahkemesinde almıştı.

Öyle deme Bibi, kararsız(!) en az iki kişinin fikri oluştu Erdoğan’a vermek için burası sayesindeymiş

Ya şu Fahrettin Bey in trolleri iyi çalışıyor ama haklarını verelim Sinan Oğan başlığında ilk safyada ekşisözlükte 2 kişi vardı "Ben S.Oğan a oy verdim, artık Tayyip e basacağım" diyen. Hemen vatandaşın biri ortaya çıkardı ki yılların akplisiymiş ikisi de . Yani yalancıyı hepimizin bildiği gibi sevmediklerinden istediğini herkes söyleyebiliyor. Ben de söyleyeceğim neyim eksik : ilk tur Rte ye vermiştim ama montaj videosuyla attığı iftira sonrası mazlum olan Kk ye vermeye karar verdim yerseniz artık...

Mülteci meselesi çok büyük bir sorun değil mi? Eleştirince ne oldu ki?
Herkes kabul ediyor sorun olduğunu ama sanırım incir çekirdeği falan gibi geliyor sorun.

Tabiiki büyük bir sorun Umarim bir an önce ülkelerine geri gönderilirler. Millet ittifakında bunu çözebilecek kabiliyet görmüyorum şu an bol keseden sallıyorlar. Artı olarak benden kılıçdara asla oy çıkmaz.

El insaf 1 günde 50 sayfa yazılmaz ki Neyse kızı sallarken biraz okurum
Sanırım Aliyev,Tayyip abisine son bir kıyak geçti.Azerbaycan da ciddi anlamda bir kara propaganda yürütülüyor Kılıçdaroğlu adına.
Bore, dün babamın arkadaşına sordum. Aliyev’den yüklü bir para almış. Başka biri de Bahçeli ölürse Sinan Oğan’ın cumhurbaşkanı yardımcısı olacağını söyledi.

Görmediğin kabiliyet için doldurmaya devam edecek olana oy vermek de ayrı güzel tabi. Gönderemeseler de durduracaklar belki ne biliyorsun. Tavşan gibi çoğalıyorlar. Yarın belki afgan bir damadın ya da suriyeli bir gelinin olacak farkı da mısın.

İstediğinizi yapın da karşı taraf “göndermeyeceğiz” diyor.
Savaş bitti giden yok.
Bayrama gidip geri geliyorlar.
Bir de kararsızdım ikisi de kötü bence deyip son anda bastım demenizle Kılıçdar’a asla oy çıkmaz çok çelişiyor.
Yukarıda arabayla insan ezen kişinin yabancı uyruklulardan olduğu yazılmış doğruysa.
Sakın izlemeyin derim çok üzücü görüntüler.

El birliğiyle öldürmesinler adamcağızı, zaten kafa gidip geliyor gibi, teşhis koymak gibi olmasın; ama ufaktan hafızada problemler başlamış gibi duruyor.

Belliydi zaten böyle olacağı,hosgeldin bu arada canım.Kisa sürdü bu sefer.

Gılışdar terörizlere gereğen tepğiyi goyamıyo teröriz partiğsi gılışdarı desteğliyo. Tarafsızğen sizin yüzüğzden fanatiğ akebeli olduğ xddd diyorlar evet.
qarar aydındır.cavab verdi.deyilənlər yalandır.deyilən hərseyə inanma.sənin qərarın.mən sənə hörmət edirəm.

Ben sabah okumaya başladım akşam yetişebildim sonuna

Vaadlere Şaşırmadım. İnşallah yedikleri naneler ayaklarına güzelce dolanır.

Evet olay gerçek, Esenyurt’ta oldu. Nüfus olarak Türkler azınlık.

Mənde istemiyorum yavaş yavaş kademeli olmali

Evet olay gerçek, Esenyurt’ta oldu. Nüfus olarak Türkler azınlık.
Resmen arabanın altına almış.
Ben açtım videoyu arkaya doğru gidip çarpacak sanıyorum meğer çoktan yapmış arka arka gidince araba şok oldum.
İnsan olan yapmaz şunu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…