Hayır daha sabah video yokmuydu hdp ile anlaşsa bi bildiği var derlermiş diye
Öyle deme Bibi, kararsız(!) en az iki kişinin fikri oluştu Erdoğan’a vermek için burası sayesindeymişHayır burda bile çarşaf çarşaf paylaşıyorsunda hangisinin fikri değişti ki 20 yıl önce feto aşıklarıyla kavga ederdim onlar hocam hocam diye ağlardı şimdi ne oldu
O nasıl bir şey ya keşke izlemeseydim
Hayır yapmadı, yapmıyor.
Doğru çok severdi( !) CHP rahmetli Erbakan'ı,unutmuşum ben.O yaşlı haliyle hapis cezası ev hapsine döndüğünde soluğu iptal için anayasa mahkemesinde almıştı.Anma programı olduğu için o alkış rahmetli Erbakan içindir. Kendisi şahsına alınmış.
Suanki Hüdapar genel başkanı 2012 yılında Hizbullah bağlantısı sebebiyle yargitay in kapattığı Mustazaf-Der'in genel başkanıydı. Konuşmalarında açıkça Mustazaflar yalnız değildir de diyor?Terör örgütleri biraz ses çıkarmayınca yok oldu mu sanıyorlar?
Hudapar ak partiyi desteklekledikten sonra niçin Hizbullah terör örgütü adına cinayet işleyenler müebbet alanlar serbest bırakıldı.
Öyle deme Bibi, kararsız(!) en az iki kişinin fikri oluştu Erdoğan’a vermek için burası sayesindeymiş
Mülteci meselesi çok büyük bir sorun değil mi? Eleştirince ne oldu ki?
Herkes kabul ediyor sorun olduğunu ama sanırım incir çekirdeği falan gibi geliyor sorun.
Bore, dün babamın arkadaşına sordum. Aliyev’den yüklü bir para almış. Başka biri de Bahçeli ölürse Sinan Oğan’ın cumhurbaşkanı yardımcısı olacağını söyledi.Sanırım Aliyev,Tayyip abisine son bir kıyak geçti.Azerbaycan da ciddi anlamda bir kara propaganda yürütülüyor Kılıçdaroğlu adına.
Görmediğin kabiliyet için doldurmaya devam edecek olana oy vermek de ayrı güzel tabi. Gönderemeseler de durduracaklar belki ne biliyorsun. Tavşan gibi çoğalıyorlar. Yarın belki afgan bir damadın ya da suriyeli bir gelinin olacak farkı da mısın.Tabiiki büyük bir sorun Umarim bir an önce ülkelerine geri gönderilirler. Millet ittifakında bunu çözebilecek kabiliyet görmüyorum şu an bol keseden sallıyorlar. Artı olarak benden kılıçdara asla oy çıkmaz.
İstediğinizi yapın da karşı taraf “göndermeyeceğiz” diyor.Tabiiki büyük bir sorun Umarim bir an önce ülkelerine geri gönderilirler. Millet ittifakında bunu çözebilecek kabiliyet görmüyorum şu an bol keseden sallıyorlar. Artı olarak benden kılıçdara asla oy çıkmaz.
El birliğiyle öldürmesinler adamcağızı, zaten kafa gidip geliyor gibi, teşhis koymak gibi olmasın; ama ufaktan hafızada problemler başlamış gibi duruyor.El insaf 1 günde 50 sayfa yazılmaz kiNeyse kızı sallarken biraz okurum
Bore, dün babamın arkadaşına sordum. Aliyev’den yüklü bir para almış. Başka biri de Bahçeli ölürse Sinan Oğan’ın cumhurbaşkanı yardımcısı olacağını söyledi.
Belliydi zaten böyle olacağı,hosgeldin bu arada canım.Kisa sürdü bu seferEl insaf 1 günde 50 sayfa yazılmaz kiNeyse kızı sallarken biraz okurum
Bore, dün babamın arkadaşına sordum. Aliyev’den yüklü bir para almış. Başka biri de Bahçeli ölürse Sinan Oğan’ın cumhurbaşkanı yardımcısı olacağını söyledi.
qarar aydındır.cavab verdi.deyilənlər yalandır.deyilən hərseyə inanma.sənin qərarın.mən sənə hörmət edirəm.Gılışdar terörizlere gereğen tepğiyi goyamıyo teröriz partiğsi gılışdarı desteğliyo. Tarafsızğen sizin yüzüğzden fanatiğ akebeli olduğ xddd diyorlar evet.
El insaf 1 günde 50 sayfa yazılmaz kiNeyse kızı sallarken biraz okurum
Evet olay gerçek, Esenyurt’ta oldu. Nüfus olarak Türkler azınlık.İstediğinizi yapın da karşı taraf “göndermeyeceğiz” diyor.
Savaş bitti giden yok.
Bayrama gidip geri geliyorlar.
Bir de kararsızdım ikisi de kötü bence deyip son anda bastım demenizle Kılıçdar’a asla oy çıkmaz çok çelişiyor.
Yukarıda arabayla insan ezen kişinin yabancı uyruklulardan olduğu yazılmış doğruysa.
Sakın izlemeyin derim çok üzücü görüntüler.
Mənde istemiyorum yavaş yavaş kademeli olmaliİnşallah kayyum meselesini açıklığa kavuşturmuşlardır. Ben hiçkimsenin delilsiz olarak görevinden ailesinden uzaklaştırılmasına razı değilim. Adalet herkese eşit işlemeli, keyfiyet içermemeli.
Sinan ogan Azerbaycan'da seviliyor kitabı varBen sabah okumaya başladım akşam yetişebildim sonuna
Vaadlere Şaşırmadım. İnşallah yedikleri naneler ayaklarına güzelce dolanır.
Resmen arabanın altına almış.Evet olay gerçek, Esenyurt’ta oldu. Nüfus olarak Türkler azınlık.
Siz Azerbaycan'li mısınız?Sinan ogan Azerbaycan'da seviliyor kitabı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?