Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Resmen arabanın altına almış.
Ben açtım videoyu arkaya doğru gidip çarpacak sanıyorum meğer çoktan yapmış arka arka gidince araba şok oldum.
İnsan olan yapmaz şunu ya.
Ülke olarak cinnet geçiriyoruz. Bu arsızlar resmen ülkenin kralına dönüştü, allah sebep olanların da belasını versin

Türkiye'de şuan tek konu milliyetçilik ve beka ak parti tarafları son derece nasıl denir hipnotize şekilde ülkenin bolunegi PKK gelip yerleşecek zannediyor fikirlerinden de asla vazgeçmiyorlar istediğimiz kadar yirtinalim inanmıyorlar.beka ekonomiyi mutfaklarda ki yangını hayat oahaliligini çarşı pazarı unutturdu herkese ikinci turda bu olacak değişen hicbisey yok.

Resmen arabanın altına almış.
Ben açtım videoyu arkaya doğru gidip çarpacak sanıyorum meğer çoktan yapmış arka arka gidince araba şok oldum.
İnsan olan yapmaz şunu ya.
Esenyurt’ta Suriyeli bir çocuk, ağaçtan kırdığı sivri bir dalı tanıdığım bir komşunun çocuğunun gözüne soktu. Çocuk gözünü kaybetti neredeyse. İnanılmaz vahşiler, Afganlar da öyle.

Asayiş bu etnik yığınların yoğun olduğu bölgelerde o kadar bozuk ki, her gün ama her gün böyle olaylar oluyor. İlkel kabileler gibi kılıçla satırla saldırıyorlarmış. Polis müdahale bile etmiyor, ihbarlara gelmiyor.

Ben seçimden sonra mahkemeye vereceğim insanların sayısı cookkk. Ugrasacam PKK'lı fetocu terörist demekten bikmadilar bende şikayet etmekten
Keşke hakaret, iftira vb durumlarda herkes yasal hakkını kullanıp hakkını mahkemede arasa, sadece siyaset için de demiyorum, bir kullanıcı adının arkasında nasılsa bir şey olmaz diyerek her türlü hakaret, küfür, iftiralar oluyor.
Evet şikayet edilmesi halinde biz müdahale ediyoruz ama 2 gün, 3 gün, 5 gün sonra yine aynı şekilde yazılmaya devam ediliyor ne yazık ki.

İnsanların siyasi görüşü, dini görüşü, hayat görüşü, kültürü farklı olabilir, kişilerin görüşlerine saygı duyulmaya da bilir, eleştirirsiniz ama kimse kimseye hakaret edemez, iftira atamaz haddi değil.

Bize hiç uymayan görüşleri bile edebiyle tartışabilecek medeniyete erişememişsek dönüp kendimizi sorgulamalıyız bence.

Kullanıp kullanmamakta kararsızdım Kılıçdaroğlu benim için seçenek hiç olmadı. Suriyelilerin gitmek istememesini anlıyorum savaş bitse de ortada devlet yok. Ülkeleri bitik halde. Buradaki konforu orada bulamayacaklar. Suriyeli onu yapti Türk bunu yapti diye belirtmeyi de doğru bulmuyorum insan heryerde insandır iyisi ile kötüsü ile. Otopark kavgası yüzünden birbirini öldüren kaç Türk vardır kimbilir. Allah ailesine sabır versin ne denir. Umarim bir an önce ülkelerine gönderilirler. Suriyeli-türk diye provokasyonla iç savaş çıkarmalari an meselesi görünüyor. Benim ülkemde istememe nedenim bu daha çok. Mevcut hükmet ile de peyderpey gönderilebileceklerini düşünüyorum Erdoğan bu bugün göndermem der yarin tam tersini diyebilir belli olmaz

Aynen katılıyorum.

Do
Doğru çok severdi( !) CHP rahmetli Erbakan'ı,unutmuşum ben.O yaşlı haliyle hapis cezası ev hapsine döndüğünde soluğu iptal için anayasa mahkemesinde almıştı.
Evet evrakta sahteciliktendi hatırladım şimdi.
Soyadı mercimek olan bir adam vardı ya neyse oraları karıştırmayayim şimdi. Ama bu cezayı ona asrın lideri verdi yalnız.
Kim kimi seviyor orasını bilemem ama kimin kimi sevmediğini biliyorum rahmetli pek iyi konusmamisti talebesi hakkında.

Do
Doğru çok severdi( !) CHP rahmetli Erbakan'ı,unutmuşum ben.O yaşlı haliyle hapis cezası ev hapsine döndüğünde soluğu iptal için anayasa mahkemesinde almıştı.
Erbakan da bir videosunda Erdoğan için neler söylüyor neler çünkü kendisinin yola çıktıklarını her durakta yoldan atmak gibi bir huyu var, işlerine yarayana kadar kafalarına basarak yükseliyor sonrası atış.

Dedem Habertürk te konuşuyor.
Montojida konuşması lazım Habertürk spikerlerine kapak olsun. TRT de ağzından konuşması lazım dün çünkü herkes TRT izledi gazeteciye teşekkür etmek lazım eğer konuyu anlasaydi Erdoğan ağzından kaçırmazdi.

Orda oynayan bir basketbolcumuzun attığı videolar öyle göstermiyor ben de merak ettim nasıl halde.
Türk yapsa da aynı şeyi diyebiliriz ama giderek çoğalan ve asla kültürümüze ayak uydurmaya bile çalışmayan koca bir topluluk var.
Hala ne anlatıyorsunuz ki

Türkiye'de yaşayanlar devlet karşıtı ve terör yanlıları,Esat bütün çürük elmaları bize postaladi.Yoksa Suriye'de normal yaşam devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…