- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.108
- 1.123
Ülke olarak cinnet geçiriyoruz. Bu arsızlar resmen ülkenin kralına dönüştü, allah sebep olanların da belasını versinResmen arabanın altına almış.
Ben açtım videoyu arkaya doğru gidip çarpacak sanıyorum meğer çoktan yapmış arka arka gidince araba şok oldum.
İnsan olan yapmaz şunu ya.
Türkiye'de şuan tek konu milliyetçilik ve beka ak parti tarafları son derece nasıl denir hipnotize şekilde ülkenin bolunegi PKK gelip yerleşecek zannediyor fikirlerinden de asla vazgeçmiyorlar istediğimiz kadar yirtinalim inanmıyorlar.beka ekonomiyi mutfaklarda ki yangını hayat oahaliligini çarşı pazarı unutturdu herkese ikinci turda bu olacak değişen hicbisey yok.Bunun için birisi güzel bir benzetme yapmış. Ülkemizde büyük bir yangın var. Yangını söndürmeye de çalışabilirsiniz, alevlenmesini sağlamaya da. Ama durup izleyip "ben buna ortak olmuyorum ilkeler gereği" demeniz yangında payınızı almaz diye. Çok hoşuma gitti. Lütfen sandığa gidin.
Lütfen komplo teorilerine inanmayın. İyi parti de Chp de Saadet partisi de Mansur Yavaş da Ekrem İmamoğlu da ve sanırım yeni üye Ümit Özdağ da bu ülkenin eyaletlere falan bölünmesine izin vermez. Hükümetin kara iftira propagandaları bunlar. Daha yeni cumhurbaşkanı montaj videoyu gerçek gibi anlatıp iftira attı.
Millet ittifakının değerleri belli. Hırsızları kovacak, çalınan paramızı geri alacak. Adalet tam bağımsız olacak. Eğitim tüm çocuklara kaliteli verilecek. Ekonomi saçma sapan değil, bilimin ışığında ilerleyecek. Mülteciler gönderilecek.
Yani seçimden önceki perşembe günü konda gibi saygıdeğer anketler açıklandı. Kk %49, Rte %44 dü. Piyasalar çoştu. Risk primimiz düştü, borsa yükseldi. Yani ekonomimiz Kk gelecek diye düzelmeye başladı. Seçim sonucu tam ters olunca piyasalar yine çakıldı. Her şey çok açık bence. Eğer bu hükümetten nemalanan 5li çeteden (ve yalakaları) değilseniz veya haksız yere birilerinin önüne torpille geçip kaymak bir iş bulmadıysanız çıkarlarınızın adresi bence belli.
Oyunuzu kullanırsanız hayırlı olsun.
Esenyurt’ta Suriyeli bir çocuk, ağaçtan kırdığı sivri bir dalı tanıdığım bir komşunun çocuğunun gözüne soktu. Çocuk gözünü kaybetti neredeyse. İnanılmaz vahşiler, Afganlar da öyle.Resmen arabanın altına almış.
Ben açtım videoyu arkaya doğru gidip çarpacak sanıyorum meğer çoktan yapmış arka arka gidince araba şok oldum.
İnsan olan yapmaz şunu ya.
Yok deilim . Ben kırım tatariyim rahmetli babaannem yabancı dedem kirimli canim rehber arkadaşım Azeri ordan biliyorum.Siz Azerbaycan'li mısınız?
Keşke hakaret, iftira vb durumlarda herkes yasal hakkını kullanıp hakkını mahkemede arasa, sadece siyaset için de demiyorum, bir kullanıcı adının arkasında nasılsa bir şey olmaz diyerek her türlü hakaret, küfür, iftiralar oluyor.Ben seçimden sonra mahkemeye vereceğim insanların sayısı cookkk. Ugrasacam PKK'lı fetocu terörist demekten bikmadilar bende şikayet etmekten
İstediğinizi yapın da karşı taraf “göndermeyeceğiz” diyor.
Savaş bitti giden yok.
Bayrama gidip geri geliyorlar.
Bir de kararsızdım ikisi de kötü bence deyip son anda bastım demenizle Kılıçdar’a asla oy çıkmaz çok çelişiyor.
Yukarıda arabayla insan ezen kişinin yabancı uyruklulardan olduğu yazılmış doğruysa.
Sakın izlemeyin derim çok üzücü görüntüler.
Aynen katılıyorum.Keşke hakaret, iftira vb durumlarda herkes yasal hakkını kullanıp hakkını mahkemede arasa, sadece siyaset için de demiyorum, bir kullanıcı adının arkasında nasılsa bir şey olmaz diyerek her türlü hakaret, küfür, iftiralar oluyor.
Evet şikayet edilmesi halinde biz müdahale ediyoruz ama 2 gün, 3 gün, 5 gün sonra yine aynı şekilde yazılmaya devam ediliyor ne yazık ki.
İnsanların siyasi görüşü, dini görüşü, hayat görüşü, kültürü farklı olabilir, kişilerin görüşlerine saygı duyulmaya da bilir, eleştirirsiniz ama kimse kimseye hakaret edemez, iftira atamaz haddi değil.
Bize hiç uymayan görüşleri bile edebiyle tartışabilecek medeniyete erişememişsek dönüp kendimizi sorgulamalıyız bence.
Evet her konuda tutarsız biri. Anlaştık ilk defaErdoğan bu bugün göndermem der yarin tam tersini diyebilir belli olmaz
İyi iş çıkardık ama aktroller olarak kabul etGılışdar terörizlere gereğen tepğiyi goyamıyo teröriz partiğsi gılışdarı desteğliyo. Tarafsızğen sizin yüzüğzden fanatiğ akebeli olduğ xddd diyorlar evet.
Evet evrakta sahteciliktendi hatırladım şimdi.Do
Doğru çok severdi( !) CHP rahmetli Erbakan'ı,unutmuşum ben.O yaşlı haliyle hapis cezası ev hapsine döndüğünde soluğu iptal için anayasa mahkemesinde almıştı.
Çoğunluğu ali kıran baş kesen gelenlerinO nasıl bir şey ya keşke izlemeseydim
Erbakan da bir videosunda Erdoğan için neler söylüyor nelerDo
Doğru çok severdi( !) CHP rahmetli Erbakan'ı,unutmuşum ben.O yaşlı haliyle hapis cezası ev hapsine döndüğünde soluğu iptal için anayasa mahkemesinde almıştı.
Evlerini yapıp gönderecekmiş ya işteEvet her konuda tutarsız biri. Anlaştık ilk defa
Montojida konuşması lazım Habertürk spikerlerine kapak olsun. TRT de ağzından konuşması lazım dün çünkü herkes TRT izledi gazeteciye teşekkür etmek lazım eğer konuyu anlasaydi Erdoğan ağzından kaçırmazdi.Dedem Habertürk te konuşuyor.
Orda oynayan bir basketbolcumuzun attığı videolar öyle göstermiyor ben de merak ettim nasıl halde.Kullanıp kullanmamakta kararsızdım Kılıçdaroğlu benim için seçenek hiç olmadı. Suriyelilerin gitmek istememesini anlıyorum savaş bitse de ortada devlet yok. Ülkeleri bitik halde. Buradaki konforu orada bulamayacaklar. Suriyeli onu yapti Türk bunu yapti diye belirtmeyi de doğru bulmuyorum insan heryerde insandır iyisi ile kötüsü ile. Otopark kavgası yüzünden birbirini öldüren kaç Türk vardır kimbilir. Allah ailesine sabır versin ne denir. Umarim bir an önce ülkelerine gönderilirler. Suriyeli-türk diye provokasyonla iç savaş çıkarmalari an meselesi görünüyor. Benim ülkemde istememe nedenim bu daha çok. Mevcut hükmet ile de peyderpey gönderilebileceklerini düşünüyorum Erdoğan bu bugün göndermem der yarin tam tersini diyebilir belli olmaz
Türkiye'de yaşayanlar devlet karşıtı ve terör yanlıları,Esat bütün çürük elmaları bize postaladi.Yoksa Suriye'de normal yaşam devam ediyor.Orda oynayan bir basketbolcumuzun attığı videolar öyle göstermiyor ben de merak ettim nasıl halde.
Türk yapsa da aynı şeyi diyebiliriz ama giderek çoğalan ve asla kültürümüze ayak uydurmaya bile çalışmayan koca bir topluluk var.
Hala ne anlatıyorsunuz ki
Hayır yapmadı, yapmıyor.
Öyle doluyum ki anlatamam, kimsenin fikri değişmiyor. Muhalefet muhalefet olsaydı diyenleri ayrı boğasım var. Benim gördüğümü neden kimse göremiyor anlamıyorum. Hele memur kesiminden olup torpil karşısında ezilmiş de ezilmiş olanların hala dönüp ona oy vermesini hiç aklım almıyor. Ülkede adil olan hiçbir şey yokken, evlatları kpssden torpilsiz olduğu için elenirken, parası pul olurken bunların sorumlusuna halâ oy verebilenlerin mantığı benimki gibi işlemiyor.
Takılmışlar bir pkk yalanına, ulan meralle mansur mimli mhpli, beyaz toroslarla anılıyor doğuda halâ bu isimler, insanlar çatlıyor mevcut olandan kurtulmak için, bu da mı bir ışık yakmıyor kimsenin beyninde. Belli ki bizi bu hükümetten sadece emri hakkın baki olması kurtaracak.
Benim umudum kırıldı iyice, pes etmedim ama kk kazansa bile bu zihniyet ülke azıcık düze çıkınca yine şarlatanların kucağına atlayacak. Kaçınılmazı geciktirmekten başka bir işe yaramayacak. B planını uygulamaya hazırım artık. Çocuklarım mesleğini eline alabilsin evimi arabamı satıp göndereceğim onları bu ülkeden, bu zihniyete benim çocuklarım fazla. Alsınlar tepe tepe çürütsünler ülkelerini. Alnı secdeye değen hırsızların yönetimine layık bu zihniyet.
[/QUO sayfalaHassasiyet ve gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederim...Keşke hakaret, iftira vb durumlarda herkes yasal hakkını kullanıp hakkını mahkemede arasa, sadece siyaset için de demiyorum, bir kullanıcı adının arkasında nasılsa bir şey olmaz diyerek her türlü hakaret, küfür, iftiralar oluyor.
Evet şikayet edilmesi halinde biz müdahale ediyoruz ama 2 gün, 3 gün, 5 gün sonra yine aynı şekilde yazılmaya devam ediliyor ne yazık ki.
İnsanların siyasi görüşü, dini görüşü, hayat görüşü, kültürü farklı olabilir, kişilerin görüşlerine saygı duyulmaya da bilir, eleştirirsiniz ama kimse kimseye hakaret edemez, iftira atamaz haddi değil.
Bize hiç uymayan görüşleri bile edebiyle tartışabilecek medeniyete erişememişsek dönüp kendimizi sorgulamalıyız bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?