Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Suriyeli onu yapti Türk bunu yapti diye belirtmeyi de doğru bulmuyorum insan heryerde insandır iyisi ile kötüsü ile. Otopark kavgası yüzünden birbirini öldüren kaç Türk vardır kimbilir.
Ben gayet de doğru buluyorum, çünkü her şeyden önce similasyon sağlanamıyor, uyum problemleri bariz, kültürümüze ayak uyduramıyorlar. Türkler de cinayet işliyor diye kayıtsız kontrolsüz her adamın burada olmasına göz yumamayız!

Kısaca şunu diyebiliriz. Bizim katilimiz, sapığımız bize yetiyor; ithalleriyle uğraşmak zorunda değiliz, bu kadar basit.

Sizi bu videolarla kandırıyorlar gelin biz depremzedelere sorun bakalım biz neler yaşadık ve hâlâ da yaşamaya devam ediyoruz? Sosyal medyadaki paralı trollerin çektiği yalan dolan videolar bunlar.
Başımızdaki adam montaj video ile kandırmış halkı
Orda burda troller de yapıyor bişiler işte ekmeğinin peşinde herkes

Bakın bu mesajı Malatya CHP Milletvekili'miz yolladı bugün. İnsanlara "CHP başa gelirse ömür boyu çadırda yaşayacaksınız size ev verilmeyecek" diye korku empoze ediyorlar, deprem bölgelerindeki yüksek oyun sebebinin yarısı da bu korku!

Eklentiler

• IMG_20230523_223350.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 46
Sizi bu videolarla kandırıyorlar gelin biz depremzedelere sorun bakalım biz neler yaşadık ve hâlâ da yaşamaya devam ediyoruz? Sosyal medyadaki paralı trollerin çektiği yalan dolan videolar bunlar.
Tabikide çok zor durumda olmalısınız , gerçekten size inanıyorum , öncelikle size burada ayrı bir önem veriyorum ben... Ama nolur biraz daha sabredin düzelecek ben inanıyorum , gün gelecek şartlarınız, çevreniz eviniz işiniz hepsi düzelecek , sadece giden rahmetli olmuş tanıdıklarınız burda kelimelerim tükeniyor en ağır kayıplar siz yaşadınız. . bizim desteğimiz hiçbir şey sayılır... Şunu bilin ben 10 gün çocuklarımı kucağıma alıp sevemedim, güldüremedim çok iyi hatırlıyorum ... Normalde bunu yazmam bile yanlış belkide sizi etkilemek değil niyetim samimiyetimle söylüyorum bütün depremzedeler için en iyi şartları sağlayacak olan kişiye oyumu veriyorum ve buna yürekten inanıyorum...

Teşekkür ederim memleketimde hâlâ çadırda yaşayan insanlar var özellikle onlar için her şey bir an evvel yoluna girmeye başlar umarım

Çok şey söylemek istiyorum fakat söyleyemiyorum

Haber globaldede çıkmışlar montaj kaset patladiya şimdi HDP üzerinden vuruyorlar CHP yi. HDP li bir vekil çıkmış Kılıçdaroğlu bize vadetti vadettigini yapsın demiş HDP zaten kafayı yemiş CHP yi nasıl aşağı çekeriz davasindalar herkes kafayı yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…