- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 47.581
- 478
Ben gayet de doğru buluyorum, çünkü her şeyden önce similasyon sağlanamıyor, uyum problemleri bariz, kültürümüze ayak uyduramıyorlar. Türkler de cinayet işliyor diye kayıtsız kontrolsüz her adamın burada olmasına göz yumamayız!Suriyeli onu yapti Türk bunu yapti diye belirtmeyi de doğru bulmuyorum insan heryerde insandır iyisi ile kötüsü ile. Otopark kavgası yüzünden birbirini öldüren kaç Türk vardır kimbilir.
Nasıl hümanist nasıl sevgi pıtırcığıEvlerini yapıp gönderecekmiş ya işteVarlık amacımız bu bizim. Ne için vergi veriyorduk ki? Yol köprü için mi? Deprem için mi?
Sizi bu videolarla kandırıyorlar gelin biz depremzedelere sorun bakalım biz neler yaşadık ve hâlâ da yaşamaya devam ediyoruz? Sosyal medyadaki paralı trollerin çektiği yalan dolan videolar bunlar.
Kısaca şunu diyebiliriz. Bizim katilimiz, sapığımız bize yetiyor; ithalleriyle uğraşmak zorunda değiliz, bu kadar basit.Ben gayet de doğru buluyorum, çünkü her şeyden önce similasyon sağlanamıyor, uyum problemleri bariz, kültürümüze ayak uyduramıyorlar. Türkler de cinayet işliyor diye kayıtsız kontrolsüz her adamın burada olmasına göz yumamayız!
Başımızdaki adam montaj video ile kandırmış halkıSizi bu videolarla kandırıyorlar gelin biz depremzedelere sorun bakalım biz neler yaşadık ve hâlâ da yaşamaya devam ediyoruz? Sosyal medyadaki paralı trollerin çektiği yalan dolan videolar bunlar.
Yazarken aklımdan geçen buydu kuğuKısaca şunu diyebiliriz. Bizim katilimiz, sapığımız bize yetiyor; ithalleriyle uğraşmak zorunda değiliz, bu kadar basit.
Tabikide çok zor durumda olmalısınız , gerçekten size inanıyorum , öncelikle size burada ayrı bir önem veriyorum ben... Ama nolur biraz daha sabredin düzelecek ben inanıyorum , gün gelecek şartlarınız, çevreniz eviniz işiniz hepsi düzelecek , sadece giden rahmetli olmuş tanıdıklarınız burda kelimelerim tükeniyor en ağır kayıplar siz yaşadınız. . bizim desteğimiz hiçbir şey sayılır... Şunu bilin ben 10 gün çocuklarımı kucağıma alıp sevemedim, güldüremedim çok iyi hatırlıyorum ... Normalde bunu yazmam bile yanlış belkide sizi etkilemek değil niyetim samimiyetimle söylüyorum bütün depremzedeler için en iyi şartları sağlayacak olan kişiye oyumu veriyorum ve buna yürekten inanıyorum...Sizi bu videolarla kandırıyorlar gelin biz depremzedelere sorun bakalım biz neler yaşadık ve hâlâ da yaşamaya devam ediyoruz? Sosyal medyadaki paralı trollerin çektiği yalan dolan videolar bunlar.
Teşekkür ederimTabikide çok zor durumda olmalısınız , gerçekten size inanıyorum , öncelikle size burada ayrı bir önem veriyorum ben... Ama nolur biraz daha sabredin düzelecek ben inanıyorum , gün gelecek şartlarınız, çevreniz eviniz işiniz hepsi düzelecek , sadece giden rahmetli olmuş tanıdıklarınız burda kelimelerim tükeniyor en ağır kayıplar siz yaşadınız. . bizim desteğimiz hiçbir şey sayılır... Şunu bilin ben 10 gün çocuklarımı kucağıma alıp sevemedim, güldüremedim çok iyi hatırlıyorum ... Normalde bunu yazmam bile yanlış belkide sizi etkilemek değil niyetim samimiyetimle söylüyorum bütün depremzedeler için en iyi şartları sağlayacak olan kişiye oyumu veriyorum ve buna yürekten inanıyorum...
Aferin dedem işte böyle sesini yükselt
Çok şey söylemek istiyorum fakat söyleyemiyorumBakın bu mesajı Malatya CHP Milletvekili'miz yolladı bugün. İnsanlara "CHP başa gelirse ömür boyu çadırda yaşayacaksınız size ev verilmeyecek" diye korku empoze ediyorlar, deprem bölgelerindeki yüksek oyun sebebinin yarısı da bu korku!
Haklı olarak isyan etmiş. Ülkenin Cumhurbaşkanı montajlı video izletiyor seçmenlerineAferin dedem işte böyle sesini yükseltbu millet kibarlığı eziklik sanıyor, nabza göre şerbet lazım.
Ayyy o niye gitti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?