Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353

Bu ülkeye kız çocuğu getirmek istemedim hiç. Oğlum olduğu için bi tık daha iyi hissediyordum. Artık onda da rahat değilim.
Teşekkür ederim yayında ve yapımda emeği geçen herkese
İki apartman arası otopark olarak kullanılan tenha bir alanda 4 5 yaşlarında bir erkek çocuğu sıkıştırmıştı birkaç Afgan olduğu tahmin edilen ergen, çocuğu sıkıştırıp iç çamaşırını indirmeye çalışmışlar. Birileri fark edip bağırınca kaçmışlar.

Çocuklarımız erkek kız fark etmez hepsi tehlike altında, kadınlarımız da tacize, tecavüze, katliama maruz kalıyor.

Acaba burayı okuyup paylaştıklarımıza bakıp düşüncesi değişen var mı ?
Hayal beraber gittik 2. Banı yemememiz lazım, o daha uzun sürüyor.
Ben şahsen birinin fikrini değiştirmek için yazmıyorum. Her koyun kendi bacağından asılır. İlk sayfada da yazdım. Benim kötü senaryoda B planım var. Dünyaya 2 kız çocuğu getirdim ve herşeyden önce onlara karşı sorumluluğum var. Can, mal, ırz güvenliklerinin olmadığı, adaleti bulamadıkları, refah olmayan bir ülkede büyütmeyeceğim onları.

İlk turda olduğu gibi ikinci turda da oyum değişimden yana. Bu ülkede her şey zıvanadan çıktı artık!!
Suriyelinin de Rus’un da Ukraynalıların da bol olduğu bir yerdeyim Markete gidip biz etiket hesabı yaparken bunlar alışveriş sepetini ağzına kadar dolduruyor Hesap ettim çalışmaya başladığım sene ev kiram maaşımın çeyreği iken hala aynı evde olmama rağmen şuan maaşımın yarısı kiraya gidiyor
Gerçek milliyetçiler önce kendi milletinin refah içinde yaşamasını, başka milletlere karşı ezilmemesini sağlamalı Yok Demirtaş hapisten çıkar yok Tunceli dersim olur vs ile milliyetçilik oynuyorlar ona yanıyorum

Acaba burayı okuyup paylaştıklarımıza bakıp düşüncesi değişen var mı ?
Birkaç güzel insanı Erdoğan sevdalısı yaptık. Oysaki çok masum duygularla gelip fikir alışverişi yapmak istemişlerdi. Üslup beğendiremedik, incindiler.

Gaf oldu biraz hesabı yanlış yaptı Allah rahmet eylesin deprem şehitlerinide saydı .yalnız sasirdigim bu sayıyı verince millet böyle coşkuya gelip alkışladı biride nediyosun demedi

Bu ülkeye kız çocuğu getirmek istemedim hiç. Oğlum olduğu için bi tık daha iyi hissediyordum. Artık onda da rahat değilim.
Teşekkür ederim yayında ve yapımda emeği geçen herkese
Acaba bundan 10 yıl sonra Türkiye ne olacak?
Var olan düzende,
Bir kereden bir şey olmaz
Kucugunde rizasi vardı
Kime göre neye göre çocuk diyen zihin var.
Yurt dışına kapagi atan atacak atamayan ?

Bunlar hudutları geçmiyorsa gökten mi iniyorlar
Adamlar ülkesine ziyarete gidip geri donuyor kime ne anlatiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…