Gerginiz ve gerilmemizi sevenler varAyyy o niye gitti acaba
Umarım....Teşekkür ederimmemleketimde hâlâ çadırda yaşayan insanlar var özellikle onlar için her şey bir an evvel yoluna girmeye başlar umarım
Banlanmamanın yolu giriş yapmamak, msj yazmamak, zaten banlı olmakAy zemheri niyw gitti mesajlarında bir şey yoktu ki
'Celladına aşık bir toplum oluşturduk' olabir mi?Ne demek istemiş ki burada?
İki apartman arası otopark olarak kullanılan tenha bir alanda 4 5 yaşlarında bir erkek çocuğu sıkıştırmıştı birkaç Afgan olduğu tahmin edilen ergen, çocuğu sıkıştırıp iç çamaşırını indirmeye çalışmışlar. Birileri fark edip bağırınca kaçmışlar.
Bu ülkeye kız çocuğu getirmek istemedim hiç. Oğlum olduğu için bi tık daha iyi hissediyordum. Artık onda da rahat değilim.
Teşekkür ederim yayında ve yapımda emeği geçen herkese
Oy kullanan 7 kişiye sormak lazım. Totem yapmıyorlarsa tabiAcaba burayı okuyup paylaştıklarımıza bakıp düşüncesi değişen var mı ?
Hayal beraber gittikAcaba burayı okuyup paylaştıklarımıza bakıp düşüncesi değişen var mı ?
Birkaç güzel insanı Erdoğan sevdalısı yaptık. Oysaki çok masum duygularla gelip fikir alışverişi yapmak istemişlerdi. Üslup beğendiremedik, incindiler.Acaba burayı okuyup paylaştıklarımıza bakıp düşüncesi değişen var mı ?
Acaba bundan 10 yıl sonra Türkiye ne olacak?
Bu ülkeye kız çocuğu getirmek istemedim hiç. Oğlum olduğu için bi tık daha iyi hissediyordum. Artık onda da rahat değilim.
Teşekkür ederim yayında ve yapımda emeği geçen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?