Akp li oldular ya 2 kisiAcaba burayı okuyup paylaştıklarımıza bakıp düşüncesi değişen var mı ?
Sende mi dün banlandın? 2. Kez ceza almayız umarım ne yazdımda gittim bilmiyorumHayal beraber gittik2. Banı yemememiz lazım, o daha uzun sürüyor.
Ben şahsen birinin fikrini değiştirmek için yazmıyorum. Her koyun kendi bacağından asılır. İlk sayfada da yazdım. Benim kötü senaryoda B planım var. Dünyaya 2 kız çocuğu getirdim ve herşeyden önce onlara karşı sorumluluğum var. Can, mal, ırz güvenliklerinin olmadığı, adaleti bulamadıkları, refah olmayan bir ülkede büyütmeyeceğim onları.
Kaş yaparken göz çıkardık deseneBirkaç güzel insanı Erdoğan sevdalısı yaptık. Oysaki çok masum duygularla gelip fikir alışverişi yapmak istemişlerdi. Üslup beğendiremedik, incindiler.
Ne zamaaaannAkp li oldular ya 2 kisi
Ne hikmetseBirkaç güzel insanı Erdoğan sevdalısı yaptık. Oysaki çok masum duygularla gelip fikir alışverişi yapmak istemişlerdi. Üslup beğendiremedik, incindiler.
Seven kalpler hassas olur bilemedikBirkaç güzel insanı Erdoğan sevdalısı yaptık. Oysaki çok masum duygularla gelip fikir alışverişi yapmak istemişlerdi. Üslup beğendiremedik, incindiler.
Bize aşkı unutturanlar utansınSeven kalpler hassas olur bilemedik
Hey gidi ak parti trolleri siziBirkaç güzel insanı Erdoğan sevdalısı yaptık. Oysaki çok masum duygularla gelip fikir alışverişi yapmak istemişlerdi. Üslup beğendiremedik, incindiler.
Sevgiyi aşkı geçtim ben çoktanBize aşkı unutturanlar utansın
Hüdapar şu an çekildi ayakaltındanAteiste la havle çektirirsiniz siz:
Kılıçdaroğluna veripte 2. Turda erdoğana oy verecek olanlarınSlm. Merak ettim. Recep Tayyip Erdoğan'a verip şimdi neden Kılıçdaroğlu'na verileceğini ya da Kılıçdaroğlu'na verip neden Recep Tayyip Erdoğana oy verileceğini çok merak ettim. Ne değişti?
50.000 kişi öldü. Ben yine burada 50.000 kişi topladım. Yola devam...Ne demek istemiş ki burada?
Ben haketmiyorum. Beni düşünmediler mi beni beni... slm bu arada.Kılıçdaroğluna veripte 2. Turda erdoğana oy verecek olanların
Bu millete bunlar müstehak daha beter olsunlar diyenler 1. Sırada bence
Ki
İlk tur sonrası bende düşünmedim değil
Bu siteye gelseler iyi kazanırlar, jelibon cevheri kaynıyorHey gidi ak parti trolleri sizi
Hadi itiraf edin ak partiye çalışıyorsunuz
Beni ak parti fonluyo zaten
Hüdapar ayık ol,alırız aklını demek istemiş ablamızHüdapar şu an çekildi ayakaltından
Sen ne diyorsun
Ben ev kiralarını da anlamıyorum. Ben 2021 temmuzunda tuttum evimizi.İlk turda olduğu gibi ikinci turda da oyum değişimden yana. Bu ülkede her şey zıvanadan çıktı artık!!
Suriyelinin de Rus’un da Ukraynalıların da bol olduğu bir yerdeyim Markete gidip biz etiket hesabı yaparken bunlar alışveriş sepetini ağzına kadar dolduruyor Hesap ettim çalışmaya başladığım sene ev kiram maaşımın çeyreği iken hala aynı evde olmama rağmen şuan maaşımın yarısı kiraya gidiyor
Gerçek milliyetçiler önce kendi milletinin refah içinde yaşamasını, başka milletlere karşı ezilmemesini sağlamalı Yok Demirtaş hapisten çıkar yok Tunceli dersim olur vs ile milliyetçilik oynuyorlar ona yanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?