- 30 Aralık 2009
- 4.781
- 21.192
- 833
Ruh halime göre degisiyorSen ne diyorsun?
Tayland'dan taze gelse herif demeyiz belki
Kimisi zaten batıyoruz yanıyoruz tam yanalımBen haketmiyorum. Beni düşünmediler mi beni beni... slm bu arada.
Kociskorellam mi ne,öyle bir şeyler diRuh halime göre degisiyor
Beyaz çay vardı ya!
O geldi aklima.
O ne diyordu ya kocasına böyle yapış yapış bir şeydi.
Yok öyle birileri moral bozmak için vs işaretlemişler bence.Kılıçdaroğluna veripte 2. Turda erdoğana oy verecek olanların
Bu millete bunlar müstehak daha beter olsunlar diyenler 1. Sırada bence
Ki
İlk tur sonrası bende düşünmedim değil
2 dat önce kararsızım burdaki asiri CHP sevgisinden korumamizdan ak Parti'ye oy vercem dediler biz onları teşvik etmişiz CH yi koruyormusuz anladığım bu yazıdanNe zamaaaann
Dur ben de öyle yapayım dedim .Yok öyle birileri moral bozmak için vs işaretlemişler bence.
Varya böyleleriYok öyle birileri moral bozmak için vs işaretlemişler bence.
Ülkemiz için hayırlısı olsun. Öfkeyle hareket etme canım. Umut olmazsa insan yaşayamaz. Umalım pazar günü güzel şeylerin başlangıcı olsun. 28 Mayıs güzel olacak.Kimisi zaten batıyoruz yanıyoruz tam yanalım
Sonra belki küllerimizden doğarız
Yani umarım dedi heralde
Akp kitlesine bakıyorsun emekli yaşlı fakir fukara adam diyorsunki ençok onlar razı olmamalı bu hayata
Bu hayatı ona reva görenleri gönderir diyorsun
ama bu güruhtan çıkıyor en ateşli akpli
Öylemi madem daha beter ol diye basıyorsun akpye bir öfke ile
Selam burada
Kalan sağlar bizimdirNe demek istemiş ki burada?
Ben başta yaptım totem yapayım diye ama ilk yapan olduğum için hemen yakalandımDur ben de öyle yapayım dedim .
Sonra kendime yakıştıramadım.
Benim de arada aklıma düşüyor hep beraber hadi ne oluyorsa diye.Varya böyleleri
Biriside benim evde
Bu millete herşey müstehak deyip erdoğana verecem diyorda zor ikna ettim
Benin ev kiram % 200 arttı. Ev sahibi beni çıkarsa 2 kat kiraya hemen kiracı bulur. Çünkü piyasanın çok altinda benim kiram. Evlerin kiraların bu artışına ev sahipleri yetişemiyor.Ben ev kiralarını da anlamıyorum. Ben 2021 temmuzunda tuttum evimizi.
Benim maaşımın yarısı idi.
Şimdi maaşımdan 6bin fazla aynı standarttaki evler bir benim oturduğum mu bu kadar arttı acaba?
Ben bu evlerin kira ve satış fiyatlarındaki artışı şok olarak izliyorum.
Bir evin aylık değeri benim aylık emeğimden daha fazla.
Üretim aşamasına girsem mi diye düşünür belki insan kirada evi olsa.
O kadar öfkeliydiki eşimBenim de arada aklıma düşüyor hep beraber hadi ne oluyorsa diye.
Ama bir şeylerde payım olmasını istemediğim için asla öyle bir şey yapmam tabii.
Çok yanlış bir düşünce hayal kırıklığı veya öfke veya şaşkınlık ile insanlar bir anlık düşünebiliyor ama birkaç gün geçince saçmalama be diyor özüne.
Yanlış mı ifade ediyor acaba farklı durumlarda benzer cümleleri kurarak.Ne alaka
Kürtlerle suriyelileri aynı kefeye koymus gibi geldi, ikisi hakkında da ayni sözleri soyleyince.
Eki Görüntüle 3251834
Aynı sözü A derse doğrudur harikadır B derse yanlıştır ondan da o beklenir. Sadece söyleyene bakıyor. Düşünmüyor. Çok enteresan.Guyayim hau gafaya bi odunmuncurli derdi babam görseydi.
Umarım herşey güzel olsun ülkemiz için yarınlar içinÜlkemiz için hayırlısı olsun. Öfkeyle hareket etme canım. Umut olmazsa insan yaşayamaz. Umalım pazar günü güzel şeylerin başlangıcı olsun. 28 Mayıs güzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?