Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Başıma bir şey gelmeyecekse konuşma tarzı ve kültürünü çok beğeniyorum.

Benin ev kiram % 200 arttı. Ev sahibi beni çıkarsa 2 kat kiraya hemen kiracı bulur. Çünkü piyasanın çok altinda benim kiram. Evlerin kiraların bu artışına ev sahipleri yetişemiyor.
Bizim de öyle işte giderek standartlarımızı düşürerek en son çadırlarda kalacağız sanırım.
Eşime söyleniyorum sürekli o ne yapacaksa sanki.
Nasıl bir beton benim emeğimden çok daha fazla artabilir.
Bizim de ortalamanın yarısı ki geçen yaz %25 zam yapmadık ev sahibini de düşünerek sözleşmede yazan oranı yaptık ona rağmen.
%25 yapsaydık üçte birine otururduk.
Ki geçen sene sözleşmenin ikinci senesinin başlangıcı idi daha.
Dört yıllık kiracı olsak nasıl bir uçurum olurdu düşünemiyorum

öyle güzel anlatmışsınız ki,canlı canlı yaşamasam inanacağım.evde sağlık hizmeti var,evet.siz hangi şehirdesiniz bilmiyorum.ben istanbuldaki sistemi anlatayım.

annem parkinson hastası,evde sağlık sisteminin buna hiç bir müdahelesi yok.2-3 ayda bir geliyorlar,kan alıyorlar,tansiyon ölçüyorlar. diyelim ki üresi yüksek çıktı.eee ne yapacağız,aile hekimine gidin.aile hekimi bu beni aşıyor,tam teşekküllü hastaneye gidin.yine internette randevu kovalamaca.

geçen sene babamı kaybettim.ona da evde sağlık hizmeti geliyordu.ne oldu.yine son aylarını hastanelerde randevu arayarak geçirdik.evde sağlık sistemi hastalığı olmayan yaşlılara belki yarar.genel kontroller için.ama hastaya ambulans çağırın demekten başka bir faydalarını görmedik biz.

internetten randevu için de,herkesin evladı ya da torunu yok.ya da uzakta yaşayanlar var.kime gidip,rica edecek bana randevu alın diye. sizin çizdiğiniz gibi bir tablo yok sağlık sisteminde,

Aynen öyle ben de eski kiraciyim.

Ne alaka
Kürtlerle suriyelileri aynı kefeye koymus gibi geldi, ikisi hakkında da ayni sözleri soyleyince.
Eki Görüntüle 3251834
Ah Black, aşamadığımız çok şey varken tepetaklak gidiyoruz işte. Üst üste bindi her şey, karmakarışık oldu.

Bir vakte erdi ki bizim günümüz
Yiğit belli değil mert belli değil
Herkes yarasına derman arıyor
Devâ belli değil dert belli değil.

Fark eyledik ahır vaktin yittiğin
Merhamet çekilip göğe gittiğin
Gücü yeten soyar gücü yettiğin
Papak belli değil börk belli değil.

Adalet kalmadı hep zulüm doldu
Geçti şu baharın gülleri soldu
Dünyanın gidişi acayip oldu
Koyun belli değil kurt belli değil.

Başım ayık değil kederden yastan
Ah ettikçe duman çıkıyor festen
Harabe yüz tuttu bezm-i gülistan
Yayla belli değil yurt belli değil.

Çarh bozulmuş dünya ıslah olmuyor
Ehl-i fukaranın yüzü gülmüyor
Ruhsatî de dediğini bilmiyor
Yazı belli değil, hat belli değil.

Âşık Ruhsatî

Ne kadar güzelmis..

Aşar miyiz bilmiyorum. Iktidar degissin devrilsin istiyorum istemeye devam da edecegim. Ama icime sinmeyen çok şey var yine de, konusmamam dusunmedigim anlamina gelmiyor. Yine istiyorum kk kazansin tabi ki
Yani şu an kürtler oy veriyor diye kürtler acisindan her şey güzel olacak diye bir şey yok. Türkler için de aynısı geçerli tabi de. Yani neyse bilmiyorum içimde kalsin bazı şeyler. Aşilamayan çok şey var, aşmaya omrumuz yeter mi bilmiyorum. Görür muyuz o günleri bilmiyorum.

Kılıçdaroğlu’nun konuşurken dudakları titriyor, bu derece çirkeflikle, kötülükle, yalanla, iftirayla, ahlâksızlıkla savaşılmıyor o kadar haklı ki. İllâki üzerine pislik sıçratıyorlar. Çok üzülüyorum, onurlu insanlar kendilerine iftira atıldığında böyle duygusal tepki verirler, bu kadar yalana, ahlâksızlığa taş olsa dayanamazdı. Bunlar FETÖ taktiği be dedem, ustalarından öğrenmişler işi.

Tüylerim diken diken oldu

Bizim kendi aramızda sorun yok. En yakın arkadaşımız, sırdaşımız, eşimiz, gelinimiz, damadımız, komşumuz oluyoruz birbirimizin. Biz böyle geldik, böyle gidiyoruz. Bayrağımız, vatandaşlığımız bir.

Bilemem ama kürtler bu ülkenin vatandasi ve evladi, suriyeli değil. Ben de kürdüm hoslanmadim.
Benim ilk çalıştığım yer Diyarbakır ve çevresi diyeyim.
Kızım orda doğdu. Kızımın bakıcı ablası da Kürttü.
Annesi rahatsızdı o zaman bazen gelemiyordu ben izin alıp evde kalıyordum evde kalamadığım zaman da gözüm arkada kalmadan onun evine götürüyordum.
Ki normalde karşıyım başkasının evinde çocuğuma baktırmaya genel olarak.
Bazen benim işim olurdu h. Sonu çıkar gelirdi.
Ben orda çok severek çalıştım. İnsanlar çok güzeldi hele kızımın bakıcı ablası bizim en büyük şansımız idi.
Yani sizin kadar olamam belki ama ben ee hoşlanmadım.
Sadece dil olarak girdiği için bu topraklarda yaşayan herkes kendi dilinin yanında Türkçeyi de mi bilsin demek istedi başta diye düşündüm.
Yoksa kendi yurdu olan ile sonradan gelenler için aynı cümle olmamış tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…