Başıma bir şey gelmeyecekse konuşma tarzı ve kültürünü çok beğeniyorum.O kadar öfkeliydiki eşim
Ençokta kadınlara
Niye diyorum
Ellerinden özgürlükleri alınacak haberleri yok
Akp ye oy veren kadınlardan hiç haz etmiyor
Sokak röportajlarını izliyoruz bazen akp li kadın profilli diyor
Genellemr diyorum yok artık onda sabit bazı düşünceler
Ha birde kemal beye kıyamadı aslında
Benim bey tam bir kemal kılıçdaroğlu hayranı
Ama gerçekten öfkelenmemek bazen mümkün değil
Bizim de öyle işte giderek standartlarımızı düşürerek en son çadırlarda kalacağız sanırım.Benin ev kiram % 200 arttı. Ev sahibi beni çıkarsa 2 kat kiraya hemen kiracı bulur. Çünkü piyasanın çok altinda benim kiram. Evlerin kiraların bu artışına ev sahipleri yetişemiyor.
Çekil yanımızdanAz daha vaktimiz olaydi keske beyle beyle anlatmak lazim tek tek
Bilemem ama kürtler bu ülkenin vatandasi ve evladi, suriyeli değil. Ben de kürdüm hoslanmadim.Yanlış mı ifade ediyor acaba farklı durumlarda benzer cümleleri kurarak.
öyle güzel anlatmışsınız ki,canlı canlı yaşamasam inanacağım.evde sağlık hizmeti var,evet.siz hangi şehirdesiniz bilmiyorum.ben istanbuldaki sistemi anlatayım.Anladım zaten neden kızıldığını. Bu saatten sonra şöyle olsaydı böyle olsaydı demek boşuna aslında. Oğlum çok istiyordu Mansur Yavaş'ı. Ne diyeyim herkes için hayırlısı olsun.
Olmaz mı var. Öncelikle çoğu yaşlının ya çocuğu ya torunu vs alıyor anlamasa da.Yaşlılar için, bakıma muhtaç hastalar için evde sağlık hizmeti var. Benim kv 80 yaşında., rahatsızlığı var.Yatalak değil ama engeli var. Özellikle devlet tarafından takip ediliyor. Yaşlı olduğu için eve gelinip kontrol ediliyor. Tansiyon ölçülüyor, bir sıkıntın var mı denilip araştırılıyor. İştahını nasıl, beslenmenin nasıl vs ona varana kadar soruyorlar nasıl bakılıyor diye. İğne yapılması gerektiğinde hemşire eve gelip yapıyor iğnesini..Rutin kolesterol, şeker Kan tahlili gerektiğinde Dr devlet hastanesi ile iletişime geçip bilgi veriyor sisteme giriyor verilecek kanları. Eşim götürüp sıra beklemeden, işi uzamadan hallediyor işini.
Ramazanda sağlık ocağından da arayıp geldiler genel durumunu takip için. Sağlık ocağına gidince haftada 1 gün öğleden sonra Dr ev ziyaretleri için sağlık ocağında olmuyor, bu gibi kontrol amaçlı hastalar, yaşlılar için vs demek ki.
Aynen öyle ben de eski kiraciyim.Bizim de öyle işte giderek standartlarımızı düşürerek en son çadırlarda kalacağız sanırım.
Eşime söyleniyorum sürekli o ne yapacaksa sanki.
Nasıl bir beton benim emeğimden çok daha fazla artabilir.
Bizim de ortalamanın yarısı ki geçen yaz %25 zam yapmadık ev sahibini de düşünerek sözleşmede yazan oranı yaptık ona rağmen.
%25 yapsaydık üçte birine otururduk.
Ki geçen sene sözleşmenin ikinci senesinin başlangıcı idi daha.
Dört yıllık kiracı olsak nasıl bir uçurum olurdu düşünemiyorum
Ah Black, aşamadığımız çok şey varken tepetaklak gidiyoruz işte. Üst üste bindi her şey, karmakarışık oldu.Ne alaka
Kürtlerle suriyelileri aynı kefeye koymus gibi geldi, ikisi hakkında da ayni sözleri soyleyince.
Eki Görüntüle 3251834
Bin kere derken zaten bir kere düşünseler oy vermezler. Sorun düşünmüyorlar. En azından azımsanmayacak bir kısmı.Malum şahsa oy verecekler bin kere düşünün !
Eki Görüntüle 3251848
O kadar haklısın ki..Bir kere daha derken zaten bir kere düşünseler oy vermezler. Sorun düşünmüyorlar. En azından azımsanmayacak bir kısmı.
Bence çok iyi çıkış yapmıştı. Ama tek şarkılık popçu misali silinip gitti.Savunduğu o maddelere ne oldu diyede düşünmek lazım,var bişiler gene bunun arkasında sanki.
Ne kadar güzelmis..Ah Black, aşamadığımız çok şey varken tepetaklak gidiyoruz işte. Üst üste bindi her şey, karmakarışık oldu.
Bir vakte erdi ki bizim günümüz
Yiğit belli değil mert belli değil
Herkes yarasına derman arıyor
Devâ belli değil dert belli değil.
Fark eyledik ahır vaktin yittiğin
Merhamet çekilip göğe gittiğin
Gücü yeten soyar gücü yettiğin
Papak belli değil börk belli değil.
Adalet kalmadı hep zulüm doldu
Geçti şu baharın gülleri soldu
Dünyanın gidişi acayip oldu
Koyun belli değil kurt belli değil.
Başım ayık değil kederden yastan
Ah ettikçe duman çıkıyor festen
Harabe yüz tuttu bezm-i gülistan
Yayla belli değil yurt belli değil.
Çarh bozulmuş dünya ıslah olmuyor
Ehl-i fukaranın yüzü gülmüyor
Ruhsatî de dediğini bilmiyor
Yazı belli değil, hat belli değil.
Âşık Ruhsatî
Tüylerim diken diken olduKılıçdaroğlu’nun konuşurken dudakları titriyor, bu derece çirkeflikle, kötülükle, yalanla, iftirayla, ahlâksızlıkla savaşılmıyor o kadar haklı ki. İllâki üzerine pislik sıçratıyorlar. Çok üzülüyorum, onurlu insanlar kendilerine iftira atıldığında böyle duygusal tepki verirler, bu kadar yalana, ahlâksızlığa taş olsa dayanamazdı. Bunlar FETÖ taktiği be dedem, ustalarından öğrenmişler işi.
Algıda seçiciyse demekÇünkü geri kalan 10 milyon kişi din kardeşimiz
Ben boşanmak uzereyim aa bu dul durun sahiplendirelim demezler insErkeklerin seçme hakkı olur en azından. Kimse beğenmezse bakacak tabii devletAyyy, imdat
Bizim kendi aramızda sorun yok. En yakın arkadaşımız, sırdaşımız, eşimiz, gelinimiz, damadımız, komşumuz oluyoruz birbirimizin. Biz böyle geldik, böyle gidiyoruz. Bayrağımız, vatandaşlığımız bir.Ne kadar güzelmis..
Aşar miyiz bilmiyorum. Iktidar degissin devrilsin istiyorum istemeye devam da edecegim. Ama icime sinmeyen çok şey var yine de, konusmamam dusunmedigim anlamina gelmiyor. Yine istiyorum kk kazansin tabi ki
Yani şu an kürtler oy veriyor diye kürtler acisindan her şey güzel olacak diye bir şey yok. Türkler için de aynısı geçerli tabi de. Yani neyse bilmiyorum içimde kalsin bazı şeyler. Aşilamayan çok şey var, aşmaya omrumuz yeter mi bilmiyorum. Görür muyuz o günleri bilmiyorum.
Evet çok şükür.Bizim kendi aramızda sorun yok. En yakın arkadaşımız, sırdaşımız, eşimiz, gelinimiz, damadımız, komşumuz oluyoruz birbirimizin. Biz böyle geldik, böyle gidiyoruz. Bayrağımız, vatandaşlığımız bir.
Benim ilk çalıştığım yer Diyarbakır ve çevresi diyeyim.Bilemem ama kürtler bu ülkenin vatandasi ve evladi, suriyeli değil. Ben de kürdüm hoslanmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?