Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben de Diyarbakırliyim hepsi bir olmasa da insanimizi seviyorum

Evet sanki kürtler de suriyeliler gibi sonradan gelmis gibi konusmus. Bence de bilsinler ama hepsi bilmiyor ne yapabiliriz, dogma buyume köydeki babaannem bilmezdi, böyle insanlar var ve ogrenemiyorlar, hayır zorunda diyemezler çünkü hayat şartlarıni bilemezler. Genç ve Orta yas biliyor ama yaşlı kesimin hepsi biliyor diyemem.

Bakma sen onlara, bekar diyoruz biz evli olmayanlara. Yavaş gelsinler, elbet bir yerde durduracağız.
Ben de bekar olarak görüyorum kendimi henüz bosanamamis olsam da
Ama bosanan arkadaşıma dul denmesi beni rahatsız etmisti epey. 24 yaşında gencecik kadın, dul nedir yani

Ama bosanan arkadaşıma dul denmesi beni rahatsız etmisti epey. 24 yaşında gencecik kadın, dul nedir yani
Mutsuzsan mutlu olacağın yola gitmene sevinirim canım benim Eskilerin lafı o. Genç, bekar bir kadın olacaksın. Umarım çok mutlu, ışıl ışıl bir genç kadın olursun

Mutsuzsan mutlu olacağın yola gitmene sevinirim canım benim Eskilerin lafı o. Genç, bekar bir kadın olacaksın. Umarım çok mutlu, ışıl ışıl bir genç kadın olursun
Çok mutluyum, hayatımın en doğru kararını verdigimi düşünüyorum Amin, çok teşekkür ediyorum canım benim ❤

Dul, kocası vefat edene denir. Boşanınca bekar olunur.

Ben ordan ayrılalı 11 sene oldu.
Bilmeyen velilerim vardı evet.
Ee ben de onların dilini bilmiyorum anlaşmak zor olabiliyordu tabii.
Ama bir lisan bir insan iki lisan iki insan demişler.
Sonraki nesiller biliyor bence önemli.
Eşim de Çerkez mesela anadili o,7 yaşından sonra Türkçeyi öğrenmiş sonra da İngilizce ben üç insansın diyorum ona hoşuna da gidiyor:)
Ana dilini korumak önemli kültürünü,sözel değerlerini taşıyorsun geleceğe dille.

Dilimi, kültürümü çok seviyorum ben.
Hiçbir zaman Türkiye'li olmaktan rahatsizlik duymadim şu an bu tabirden rahatsız olanlar gibi, kokenim farklı olsa da şu topraklarin insaniyim. Vatan da benim bayrak da ❤

Dilimi, kültürümü çok seviyorum ben.
Hiçbir zaman Türkiye'li olmaktan rahatsizlik duymadim şu an bu tabirden rahatsız olanlar gibi, kokenim farklı olsa da şu topraklarin insaniyim. Vatan da benim bayrak da ❤
Doğrusu o bence de
Eşim de Çerkez dedim ya iki üç gün önce,önce İmamoğlu sonra Kılıçdaroğlu Çerkezlerin mücadele verdiği sonra bu topraklara geldiği günü anmış.
Benim hiç haberim olmadı öyle bir haberden mesela ama o bak hatırlamışlar yazmışlar dedi.
Sonra bu başlıkta gördüm hatta aynı yazıyı.
Hepimiz kardeşiz,insanız.
Ben şahsen Lazı,Kürdü,Çerkezi… vs diyerek olumlama cümlelerine bile gıcık olıyorum hepimiz aynı isek neden ayrı olarak belirtip hepimiz kardeşiz mesajı veriyolar ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…