Bakma sen onlara, bekar diyoruz biz evli olmayanlara. Yavaş gelsinler, elbet bir yerde durduracağız.Ben boşanmak uzereyim aa bu dul durun sahiplendirelim demezler ins
Dul ne ya agsjsksmdm
Ben de Diyarbakırliyim hepsi bir olmasa da insanimizi seviyorumBenim ilk çalıştığım yer Diyarbakır ve çevresi diyeyim.
Kızım orda doğdu. Kızımın bakıcı ablası da Kürttü.
Annesi rahatsızdı o zaman bazen gelemiyordu ben izin alıp evde kalıyordum evde kalamadığım zaman da gözüm arkada kalmadan onun evine götürüyordum.
Ki normalde karşıyım başkasının evinde çocuğuma baktırmaya genel olarak.
Bazen benim işim olurdu h. Sonu çıkar gelirdi.
Ben orda çok severek çalıştım. İnsanlar çok güzeldi hele kızımın bakıcı ablası bizim en büyük şansımız idi.
Yani sizin kadar olamam belki ama ben ee hoşlanmadım.
Sadece dil olarak girdiği için bu topraklarda yaşayan herkes kendi dilinin yanında Türkçeyi de mi bilsin demek istedi başta diye düşündüm.
Yoksa kendi yurdu olan ile sonradan gelenler için aynı cümle olmamış tabii.
Ben de bekar olarak görüyorum kendimi henüz bosanamamis olsam daBakma sen onlara, bekar diyoruz biz evli olmayanlara. Yavaş gelsinler, elbet bir yerde durduracağız.
Bilmem ki canım,sitede sayılı siyahlar olarak yola devam edeceğiz sanırım
Mutsuzsan mutlu olacağın yola gitmene sevinirim canım benimBen de bekar olarak görüyorum kendimi henüz bosanamamis olsam da
Ama bosanan arkadaşıma dul denmesi beni rahatsız etmisti epey. 24 yaşında gencecik kadın, dul nedir yani
Çok mutluyum, hayatımın en doğru kararını verdigimi düşünüyorumMutsuzsan mutlu olacağın yola gitmene sevinirim canım benimEskilerin lafı o. Genç, bekar bir kadın olacaksın. Umarım çok mutlu, ışıl ışıl bir genç kadın olursun
Yolun uzun ve açık olsunÇok mutluyum, hayatımın en doğru kararını verdigimi düşünüyorumAmin, çok teşekkür ediyorum canım benim ❤
Dul, kocası vefat edene denir. Boşanınca bekar olunur.Ben de bekar olarak görüyorum kendimi henüz bosanamamis olsam da
Ama bosanan arkadaşıma dul denmesi beni rahatsız etmisti epey. 24 yaşında gencecik kadın, dul nedir yani
Ben ordan ayrılalı 11 sene oldu.Ben de Diyarbakırliyim hepsi bir olmasa da insanimizi seviyorum
Evet sanki kürtler de suriyeliler gibi sonradan gelmis gibi konusmus. Bence de bilsinler ama hepsi bilmiyor ne yapabiliriz, dogma buyume köydeki babaannem bilmezdi, böyle insanlar var ve ogrenemiyorlar, hayır zorunda diyemezler çünkü hayat şartlarıni bilemezler. Genç ve Orta yas biliyor ama yaşlı kesimin hepsi biliyor diyemem.
Umarım her şey hayal ettiğinden daha güzel olurÇok mutluyum, hayatımın en doğru kararını verdigimi düşünüyorumAmin, çok teşekkür ediyorum canım benim ❤
Biliyorum ❤Dul, kocası vefat edene denir. Boşanınca bekar olunur.
Dilimi, kültürümü çok seviyorum ben.Ben ordan ayrılalı 11 sene oldu.
Bilmeyen velilerim vardı evet.
Ee ben de onların dilini bilmiyorum anlaşmak zor olabiliyordu tabii.
Ama bir lisan bir insan iki lisan iki insan demişler.
Sonraki nesiller biliyor bence önemli.
Eşim de Çerkez mesela anadili o,7 yaşından sonra Türkçeyi öğrenmiş sonra da İngilizce ben üç insansın diyorum ona hoşuna da gidiyor:)
Ana dilini korumak önemli kültürünü,sözel değerlerini taşıyorsun geleceğe dille.
Daha yaşın kaç,çok güzel bir gelecek olur inşallah önündeBiliyorum ❤
Burda maalesef bekar kadınlar için bu tabiri kullanan çok
Karısı vefat edene de dul deniyor mu?Dul, kocası vefat edene denir. Boşanınca bekar olunur.
Çok teşekkür ederim canım benimDaha yaşın kaç,çok güzel bir gelecek olur inşallah önünde.
Kusura bakmayın güldüm ama haklı bir soruKarısı vefat edene de dul deniyor mu?
Doğrusu o bence deDilimi, kültürümü çok seviyorum ben.
Hiçbir zaman Türkiye'li olmaktan rahatsizlik duymadim şu an bu tabirden rahatsız olanlar gibi, kokenim farklı olsa da şu topraklarin insaniyim. Vatan da benim bayrak da ❤
Eşi vefat edene dul denir de, konuşulan bu bağlamda karakter kadın olduğu için kocası ölen şeklinde belirttim :)Karısı vefat edene de dul deniyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?