Ne kadar güzel bir davranış, takdir ettim baskanlarin bu davranışınıDoğrusu o bence de
Eşim de Çerkez dedim ya iki üç gün önce,önce İmamoğlu sonra Kılıçdaroğlu Çerkezlerin mücadele verdiği sonra bu topraklara geldiği günü anmış.
Benim hiç haberim olmadı öyle bir haberden mesela ama o bak hatırlamışlar yazmışlar dedi.
Sonra bu başlıkta gördüm hatta aynı yazıyı.
Hepimiz kardeşiz,insanız.
Ben şahsen Lazı,Kürdü,Çerkezi… vs diyerek olumlama cümlelerine bile gıcık olıyorum hepimiz aynı isek neden ayrı olarak belirtip hepimiz kardeşiz mesajı veriyolar ki.
Bizi bize bıraksalar gül gibi geçinip gidiyoruz.Dilimi, kültürümü çok seviyorum ben.
Hiçbir zaman Türkiye'li olmaktan rahatsizlik duymadim şu an bu tabirden rahatsız olanlar gibi, kokenim farklı olsa da şu topraklarin insaniyim. Vatan da benim bayrak da ❤
Ya ablacim keşke herkes böyle dusunse ne kadar güzel olurduk, üstünlük etnik kokende değil yurektedir aslında, bizi bolmeye calisanlar olmasa gül gibiyiz gerçekten ❤Bizi bize bıraksalar gül gibi geçinip gidiyoruz.
Öyle bir mahallede büyüdüm ki Kürt, Laz, hangi etnik kökenden insan ararsanız vardı, tabii ben çocukken ailelerde o Türk bu Kürt falanca Laz diye ayrım yapılmadığından bilmezdim etnik köken falan.
Bir komşuya gideriz eğlence vardır zılgıt çekerler, bir komşu da horon teperler :) hepsinden bir şeyler öğrendim çocukken, en önemlisi de insanları etnik kökenine göre ayırmamayı öğrendim.
Bence hiçbirimiz kendimizi ötekileştirmemeliyiz, bunu yapmak isteyene de müsade etmemeliyiz
Teşekkür ederim aminnUmarım her şey hayal ettiğinden daha güzel olur
Ya ablacim keşke herkes böyle dusunse ne kadar güzel olurduk, üstünlük etnik kokende değil yurektedir aslında, bizi bolmeye calisanlar olmasa gül gibiyiz gerçekten ❤
Bunların gözünü iktidar hırsı bürümüş çok tehlikeli biri diyor gençlerin yaptıklariyla dalga geçiyorlar, montajı yaptirani savunuyor,biri diyor montajmi sahtemi çok önemi yok yuhh yaBurada da birkaç üye vardı. Özellikle biri montaj olsa da "ama dedi mi dediiii" diyordu. Nasıl montaj ne demek anlamazlar diye çok şaşırmıştım. Feyz alıyorlarmış
Eki Görüntüle 3251865
Demekki ama dedimi dedi diyen Cumhurbaşkanı ni izlerken uyuyoduBurada da birkaç üye vardı. Özellikle biri montaj olsa da "ama dedi mi dediiii" diyordu. Nasıl montaj ne demek anlamazlar diye çok şaşırmıştım. Feyz alıyorlarmış
Eki Görüntüle 3251865
Konustugunuz seyler sadece bir "anekdot" ve bunlarin Turkiye toplumunda hicbir karsiligi yok. Herkes birbiriyle gul gibi gecinip gidiyor olsaydi, Maras katliamlari yasanmazdi bu ulkede. Milyonlarca insan, sabah aksam kendi gibi olmayanlara hakaret eden, onlara surtuk diyen siyasetcilere oy vermezdi. Masal diyarinda degiliz. Bu ulkede eline firsat gecse, bir goz kirpiminda komsusunu yok edecek onmilyonlarca insan var. Masal anlatmayin.Bizi bize bıraksalar gül gibi geçinip gidiyoruz.
Öyle bir mahallede büyüdüm ki Kürt, Laz, hangi etnik kökenden insan ararsanız vardı, tabii ben çocukken ailelerde o Türk bu Kürt falanca Laz diye ayrım yapılmadığından bilmezdim etnik köken falan.
Bir komşuya gideriz eğlence vardır zılgıt çekerler, bir komşu da horon teperler :) hepsinden bir şeyler öğrendim çocukken, en önemlisi de insanları etnik kökenine göre ayırmamayı öğrendim.
Bence hiçbirimiz kendimizi ötekileştirmemeliyiz, bunu yapmak isteyene de müsade etmemeliyiz
Valla Zemheri dünya şey yapsalar sonu ne oldu verdikleri bir bardak suyu haram ettiler..daha fazlasını hak ettiniz dediler keske hepiniz yok olup ölseydiniz dediler ...hırslarından bu denli insanlıktan çıktılar...bunu diyenlere alkışlar begeniler koptu...burda bile söylendi...Chp deprem bölgesinde ne yaptı mı? Aş evleri kurdu, belediyelerinin itfaiyelwrini gönderdi, hatta yanlış hatırlamıyorsam zonguldaklı madencilerin deprem bölgesine gitmesi için chpli bir vekil kendini parçaladı. Yardım topladılar sevkini yaptılar. İzin alabildikleri yerde dağıtım yaptılar, daha ne yapsınlar, ne yapmaları gerekiyordu.
Bu arada rtenin montaj olduğunu kabul ettiği videoya ne diyorsun? Bir cumhur başkanının bütün türkiye karşısında karşı tarafa iftira atması sence nasıl bir davranış
Utamaktan bu adam mi bahsetmiş.. önce kendileri utanmayı birak insanlığı vicdanı öğrensinler ...bir dünya insanın canını aldılar çoluk çocuk asker öğretmen say say bitmezUtanmak çok mu zor!
İnsanı bir eylem değil midir?
Yeminle tiksindim artık!
Neden herkesi bir tutuyorsunuzValla Zemheri dünya şey yapsalar sonu ne oldu verdikleri bir bardak suyu haram ettiler..daha fazlasını hak ettiniz dediler keske hepiniz yok olup ölseydiniz dediler ...hırslarından bu denli insanlıktan çıktılar...bunu diyenlere alkışlar begeniler koptu...burda bile söylendi...
Ne önemi kaldı...iftar cadiri yaptilar ertesin gün çadırları kaldırdılar...
Demek ki yardimlar oy gelsin diyeymiş insanlık adına bir şey yapılmamış...
Geçmiş olsun annenize de. Ben de İstanbuldayım. Keşke daha iyi imkanlar olsa. İşleyiş ne tam olarak bilmiyorum.184ü aradınız mı hiç, şikayette bulundunuz mu, durumunuzu anlattınız mı? Kayınvalidemin hastalığı için kullandığı ilaç dozu ayarlama ve rutin kan değerleri için takip ediliyor. Anneniz daha çok hastanede bulunmayı gerektiren bir durum herhalde.öyle güzel anlatmışsınız ki,canlı canlı yaşamasam inanacağım.evde sağlık hizmeti var,evet.siz hangi şehirdesiniz bilmiyorum.ben istanbuldaki sistemi anlatayım.
annem parkinson hastası,evde sağlık sisteminin buna hiç bir müdahelesi yok.2-3 ayda bir geliyorlar,kan alıyorlar,tansiyon ölçüyorlar. diyelim ki üresi yüksek çıktı.eee ne yapacağız,aile hekimine gidin.aile hekimi bu beni aşıyor,tam teşekküllü hastaneye gidin.yine internette randevu kovalamaca.
geçen sene babamı kaybettim.ona da evde sağlık hizmeti geliyordu.ne oldu.yine son aylarını hastanelerde randevu arayarak geçirdik.evde sağlık sistemi hastalığı olmayan yaşlılara belki yarar.genel kontroller için.ama hastaya ambulans çağırın demekten başka bir faydalarını görmedik biz.
internetten randevu için de,herkesin evladı ya da torunu yok.ya da uzakta yaşayanlar var.kime gidip,rica edecek bana randevu alın diye. sizin çizdiğiniz gibi bir tablo yok sağlık sisteminde,
Ya dusun!Utamaktan bu adam mi bahsetmiş.. önce kendileri utanmayı birak insanlığı vicdanı öğrensinler ...bir dünya insanın canını aldılar çoluk çocuk asker öğretmen say say bitmez
bunu KK mı dedi kim dedi?Valla Zemheri dünya şey yapsalar sonu ne oldu verdikleri bir bardak suyu haram ettiler..daha fazlasını hak ettiniz dediler keske hepiniz yok olup ölseydiniz dediler ...hırslarından bu denli insanlıktan çıktılar...bunu diyenlere alkışlar begeniler koptu...burda bile söylendi...
Ne önemi kaldı...iftar cadiri yaptilar ertesin gün çadırları kaldırdılar...
Demek ki yardimlar oy gelsin diyeymiş insanlık adına bir şey yapılmamış...
Az daha vaktimiz olaydi keske beyle beyle anlatmak lazim tek tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?