Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ne kadar güzel bir davranış, takdir ettim baskanlarin bu davranışını
Kesinlikle hepimiz kardeşiz, birbirimizden üstün değiliz

Dilimi, kültürümü çok seviyorum ben.
Hiçbir zaman Türkiye'li olmaktan rahatsizlik duymadim şu an bu tabirden rahatsız olanlar gibi, kokenim farklı olsa da şu topraklarin insaniyim. Vatan da benim bayrak da ❤
Bizi bize bıraksalar gül gibi geçinip gidiyoruz.
Öyle bir mahallede büyüdüm ki Kürt, Laz, hangi etnik kökenden insan ararsanız vardı, tabii ben çocukken ailelerde o Türk bu Kürt falanca Laz diye ayrım yapılmadığından bilmezdim etnik köken falan.
Bir komşuya gideriz eğlence vardır zılgıt çekerler, bir komşu da horon teperler :) hepsinden bir şeyler öğrendim çocukken, en önemlisi de insanları etnik kökenine göre ayırmamayı öğrendim.

Bence hiçbirimiz kendimizi ötekileştirmemeliyiz, bunu yapmak isteyene de müsade etmemeliyiz

Ya ablacim keşke herkes böyle dusunse ne kadar güzel olurduk, üstünlük etnik kokende değil yurektedir aslında, bizi bolmeye calisanlar olmasa gül gibiyiz gerçekten ❤

Ya ablacim keşke herkes böyle dusunse ne kadar güzel olurduk, üstünlük etnik kokende değil yurektedir aslında, bizi bolmeye calisanlar olmasa gül gibiyiz gerçekten ❤

Sonradan çıkardılar bu etnik köken meselelerini, bizim mahalle hiç böyle bir ayrım yaşamadı, annem hala orada ve bir şey olduğunda bizden önce komşuları yetişir.

İnsan insandır dürüst vicdanlı merhametli olsun yeter ki, etnik köken, din mezhep ayrımı yapıp insanları bunlara göre kategorize etmek saçma geliyor bana, benim rahmetli babamın Ermeni arkadaşları da vardı, dürüst adamlar derdi çok severdi, biz bakmayız Ermeni, Türk, Kürt, birinin dualı düğünü vardır katılır dua ederiz, birinin kilisede düğünü vardır katılır tebrik ederiz, birinin davullu zurnalı düğünü vardır katılır zılgıt çekeriz, sevinçlerine de acılarına da ortak olduk hep.

Burada da birkaç üye vardı. Özellikle biri montaj olsa da "ama dedi mi dediiii" diyordu. Nasıl montaj ne demek anlamazlar diye çok şaşırmıştım. Feyz alıyorlarmış
Eki Görüntüle 3251865
Bunların gözünü iktidar hırsı bürümüş çok tehlikeli biri diyor gençlerin yaptıklariyla dalga geçiyorlar, montajı yaptirani savunuyor,biri diyor montajmi sahtemi çok önemi yok yuhh ya

Konustugunuz seyler sadece bir "anekdot" ve bunlarin Turkiye toplumunda hicbir karsiligi yok. Herkes birbiriyle gul gibi gecinip gidiyor olsaydi, Maras katliamlari yasanmazdi bu ulkede. Milyonlarca insan, sabah aksam kendi gibi olmayanlara hakaret eden, onlara surtuk diyen siyasetcilere oy vermezdi. Masal diyarinda degiliz. Bu ulkede eline firsat gecse, bir goz kirpiminda komsusunu yok edecek onmilyonlarca insan var. Masal anlatmayin.

Valla Zemheri dünya şey yapsalar sonu ne oldu verdikleri bir bardak suyu haram ettiler..daha fazlasını hak ettiniz dediler keske hepiniz yok olup ölseydiniz dediler ...hırslarından bu denli insanlıktan çıktılar...bunu diyenlere alkışlar begeniler koptu...burda bile söylendi...

Ne önemi kaldı...iftar cadiri yaptilar ertesin gün çadırları kaldırdılar...

Demek ki yardimlar oy gelsin diyeymiş insanlık adına bir şey yapılmamış...

Utanmak çok mu zor!
İnsanı bir eylem değil midir?
Yeminle tiksindim artık!
Utamaktan bu adam mi bahsetmiş.. önce kendileri utanmayı birak insanlığı vicdanı öğrensinler ...bir dünya insanın canını aldılar çoluk çocuk asker öğretmen say say bitmez

Neden herkesi bir tutuyorsunuz

Geçmiş olsun annenize de. Ben de İstanbuldayım. Keşke daha iyi imkanlar olsa. İşleyiş ne tam olarak bilmiyorum.184ü aradınız mı hiç, şikayette bulundunuz mu, durumunuzu anlattınız mı? Kayınvalidemin hastalığı için kullandığı ilaç dozu ayarlama ve rutin kan değerleri için takip ediliyor. Anneniz daha çok hastanede bulunmayı gerektiren bir durum herhalde.
Kimsesi yoksa randevu olsa bile sıkıntı. Gençler için bile yorucu olabiliyor hastane işleriyle uğraşmak hem ruhen hem bedenen. Özellikle çoğu hastane labirent gibi yaşlılar için çok zor tek başına halletmesi. Ne güzel yine siz ilgilenmiyorsunuz anladığım kadarıyla. Allah sizin de annenizin de yardımcısı olsun. Bu twet aklıma geldi, okuyunca üzülmüştüm. İleride bizler de aynı durumda olur muyuz bilmem.

Utamaktan bu adam mi bahsetmiş.. önce kendileri utanmayı birak insanlığı vicdanı öğrensinler ...bir dünya insanın canını aldılar çoluk çocuk asker öğretmen say say bitmez
Ya dusun!
Bu adama bile dilli düdük olmuşlar.
Bunları palazlayip bu kavama kim getirdiyse onlarda vicdan aramalı!

bunu KK mı dedi kim dedi?
şu adamın uzerıne daha ne atacaklar merak edıyorum..
benım aılem de deprem bolgesındeydı ılk günler neler yaşandı hepsını cok ıyı bılıyoruz ...

Bunlağr deprem bölğesindeki çadırları söğtüü, hepsiğinii oy için yapmığşlar Yine gram sorgulamadan inanmışlar. Deprem bölgesi ile ilgili bölgedekilerin Aleviliğine kadar laf edip oy çıkmadığı için Erdoğan’a hizmet götürme reyizim hak etmiyorlar diyerek, tonla küfür hakaret eden cenahı kendilerinden olunca bakar kör pozisyonuna geçenler, karşı cenah olunca her şeye şak inanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…