Ben kk dedi demedim ..ama Chp seçmenler dedi dimi ..bunu KK mı dedi kim dedi?
şu adamın uzerıne daha ne atacaklar merak edıyorum..
benım aılem de deprem bolgesındeydı ılk günler neler yaşandı hepsını cok ıyı bılıyoruz ...
Günaydın mesajını öpsünler, dün geceki kabustan sonra hiç iyi gelmedi bu. Şu durumda Binali görmek isteyeceğim son şeydi, tişikkirlir.Günaydın arkadaşlar, güne yüzünün astarı yırtılmış Binali Bey ile başlayalım. Partilileri hedapeğğğğğğ sizi destekliyor diye kafa ütüleyecek gün boyu.
Eki Görüntüle 3251888
Birisi şu teyit.org tweetini MsSPareye etiketleyebilir mi?Bunlağr deprem bölğesindeki çadırları söğtüü, hepsiğinii oy için yapmığşlarYine gram sorgulamadan inanmışlar. Deprem bölgesi ile ilgili bölgedekilerin Aleviliğine kadar laf edip oy çıkmadığı için Erdoğan’a hizmet götürme reyizim hak etmiyorlar diyerek, tonla küfür hakaret eden cenahı kendilerinden olunca bakar kör pozisyonuna geçenler, karşı cenah olunca her şeye şak inanıyorlar.
şimdi bu sekılde dusunursek herkesı aynı kefeye koymak olur bu,Ben kk dedi demedim ..ama Chp seçmenler dedi dimi ..
Yanı o mu deseydi ...kk yada Erdoğan yada başkası adı altından söylemediği şeyler söyleniyor ortalık iyiden karıştı..
Evet gerçekten vicdan sahibi olan ordaki depremi yasiyanlarla kalbi bir olan yardımını yaptı bu felaket olunca siyasi düşünce değil insanlık önde olmalıydı bazıların da bu olmuş birlik beraberlik bazılarılari bunu koz olarak kullandi ..agir küfürler yapıldı burda orası cahil kafaları basmıyor mu doğru demiş diyenlerde oldu hatta dün bunu burda yaşadık...
Sonradan çıkardılar bu etnik köken meselelerini, bizim mahalle hiç böyle bir ayrım yaşamadı, annem hala orada ve bir şey olduğunda bizden önce komşuları yetişir.
İnsan insandır dürüst vicdanlı merhametli olsun yeter ki, etnik köken, din mezhep ayrımı yapıp insanları bunlara göre kategorize etmek saçma geliyor bana, benim rahmetli babamın Ermeni arkadaşları da vardı, dürüst adamlar derdi çok severdi, biz bakmayız Ermeni, Türk, Kürt, birinin dualı düğünü vardır katılır dua ederiz, birinin kilisede düğünü vardır katılır tebrik ederiz, birinin davullu zurnalı düğünü vardır katılır zılgıt çekeriz, sevinçlerine de acılarına da ortak olduk hep.
Bu dediklerinizi yaptıysa neden hapiste değil? Neden tutuklanmıyor? Bana açıklar mısınızUtamaktan bu adam mi bahsetmiş.. önce kendileri utanmayı birak insanlığı vicdanı öğrensinler ...bir dünya insanın canını aldılar çoluk çocuk asker öğretmen say say bitmez
Huda par mülteci suriyeli çözüm süreci bunları o kadar çok yazdım yazildi kişimdi bu sekılde dusunursek herkesı aynı kefeye koymak olur bu,
o zaman tum AKPlılerıde aynı kefeye koymanızı öneririm ..
burda asla kımseyı körü körüne savunmuyorum ben ki kk yıda aynı sekılde; ülkemiz için hayırlı olan gelsin, bayragımız,vatanımız bölünmesin bu derece ayrım yapıldıgı yıllar varmıydı bılmıyorum..
suan herkes bırbırıne dusman oldu, acık ,kapalı, kurt ,turk herkesı bırbırıne dusurdu basımızdaki..
çözüm sürecinde tüm pkk lılar kardeşleriydi şimdi kk yı pkklı ilan ettiler ..
hdp yi kendisi meclise soktu , onu herkes unuttu şok oluyorum..
deprem bolgesındekı ınsanlarımıza hakaret edenler ıle herkesı bır tutamazsınız, bu onların ayıbı kesınlıkle vicdansızlık..
ama rte suan oyle bır kin, nefret yayıyor ki insanlara ben 10 yıl sonrasını dusunemıyorum ..
artık surıyelıler, afganlar vs hepsı çogunluk olur bızde nasıl yonetılırız göreceğiz.
sınan ogan destek vermeden once cıktılar surıyelılerı gonderırsek Allah bızı yakar dedıler, bır gun sonra surıyelılerı gonderecegız dıyorlar bunların hıc bır dedıgıne asla ınanmıyorum ..
hüdapar ile kol kola girip de bana bayraktan bahsetmesın o bahçeli de rte de ..
adam ne pkk ya ne de hızbullaha teror orgutu demıyor bunun daha ötesi olamaz .
Çok basit bunlar mecliste kolları dağda dağdakiler varken neden meclistekiler hapise girsin ki ha hapiste olanlar da var arabalarının bagajlarından silahlar yiyecekler taşıyanlar yardım edenler cenazelerine katılanlar..öcalanin heykelini dikeceğiz diyenler onlarda serbest kalıcak kk sayesin de ..Bu dediklerinizi yaptıysa neden hapiste değil? Neden tutuklanmıyor? Bana açıklar mısınız
Gerçekten öyleydi. Kim Kürt kim Alevi, Şafi etnik köken, mezhep bilmezdik. İlk liseye başladığımda duymuştum sanırım bu kavramları.Sonradan çıkardılar bu etnik köken meselelerini, bizim mahalle hiç böyle bir ayrım yaşamadı, annem hala orada ve bir şey olduğunda bizden önce komşuları yetişir.
İnsan insandır dürüst vicdanlı merhametli olsun yeter ki, etnik köken, din mezhep ayrımı yapıp insanları bunlara göre kategorize etmek saçma geliyor bana, benim rahmetli babamın Ermeni arkadaşları da vardı, dürüst adamlar derdi çok severdi, biz bakmayız Ermeni, Türk, Kürt, birinin dualı düğünü vardır katılır dua ederiz, birinin kilisede düğünü vardır katılır tebrik ederiz, birinin davullu zurnalı düğünü vardır katılır zılgıt çekeriz, sevinçlerine de acılarına da ortak olduk hep.
Ben şok.Kılıçdaroğlu’nun konuşurken dudakları titriyor, bu derece çirkeflikle, kötülükle, yalanla, iftirayla, ahlâksızlıkla savaşılmıyor o kadar haklı ki. İllâki üzerine pislik sıçratıyorlar. Çok üzülüyorum, onurlu insanlar kendilerine iftira atıldığında böyle duygusal tepki verirler, bu kadar yalana, ahlâksızlığa taş olsa dayanamazdı. Bunlar FETÖ taktiği be dedem, ustalarından öğrenmişler işi.
Gozardi yapmadım kimseyi merak etmeBirisi şu teyit.org tweetini MsSPareye etiketleyebilir mi?
Görsün.
Bizi gözardı etmiş görmüyor
Gerçi kendisi montaj videolara ama dedi mi dediiii diyen biri
Kendisi eski milletvekili dokunulmazlığı da yok. Madem bunları yaptığını siz biliyorsunuz da güvenlik güçlerimiz neden yardım ve yataklık yapmaktan tutuklamıyor ? Teröre destek olmaktan neden hapiste değil? Neden izin veriliyor? Çok basit demekle olmuyor bu işler, önünüze gelene terörist diyemezsiniz. Demirtaş olayına girmeyeceğim defalarca yazdım anlamak istemiyorsunuz. Sizden ricam bugün yayınlanacak olan Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu bölümünü izleyin lütfen.Çok basit bunlar mecliste kolları dağda dağdakiler varken neden meclistekiler hapise girsin ki ha hapiste olanlar da var arabalarının bagajlarından silahlar yiyecekler taşıyanlar yardım edenler cenazelerine katılanlar..öcalanin heykelini dikeceğiz diyenler onlarda serbest kalıcak kk sayesin de ..
ozaman şu sonuç çıkıyor rte zamanında hdp kucaklarken, apoyu cıkarmaya calısırken çözüm arıyordu oluyor ,Huda par mülteci suriyeli çözüm süreci bunları o kadar çok yazdım yazildi ki
Hep aynı şeyler hep ayni sorular ufacık bi akp desen o hemen karşına bunlar sunuluyor..
Kk da hdp deyip terör orgutunu destekleyip sonra daha 4 gün once çıkıp biz masaya oturmadık mehmetcigi şehit edenlerle demedi mi ..
Ümit özdağ kk kazanırsa iç savaş çıkar ülke bölünür özerklik gelir hdp doğuya hakim olur dedi ama su an Chp ye yeşil ışık yakıyor siyaset bu meral akşener asla hdp nin olduğu yerde biz olmayız dedi suan tam göbeğinde mitinglerde pkk bayrağı açıldı...
siyaset pis bir sey hemde çok pis..yanar döner..
Erdoğan öfke saçıyor diyorsunuz da kk nin ne yaptığını görmüyorsunuz sanırım ülkeyi adım adım bölüyor
Deprem bölgesine yapılan küfürleri biliyorsunuz bununla ilgili yazdım herkesi bir yapmadım
Zaten yüreğinde insanlık taşıyan herkes yardim etti dedim bunun siyasi görüşü partisi olmaz dedim birlik beraberlik olduk dedim...ama bazıları ki bunlar chp seçmenleriydi neler dediklerini hepimiz duydu dedim bunun nesini anlamadınız halen herkes bir mi diyorsunuz ..
Yok nato kafa nato mermer. Ne okur ne okuduğunu anlar ne de sorgular. Kendi kendine medyadaki aslı astarı olmayan, çarpıtılmış propogandaları ezberlemiş. Söyleyip duruyor.Bu dediklerinizi yaptıysa neden hapiste değil? Neden tutuklanmıyor? Bana açıklar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?