Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
bunu KK mı dedi kim dedi?
şu adamın uzerıne daha ne atacaklar merak edıyorum..
benım aılem de deprem bolgesındeydı ılk günler neler yaşandı hepsını cok ıyı bılıyoruz ...
Ben kk dedi demedim ..ama Chp seçmenler dedi dimi ..
Yanı o mu deseydi ...kk yada Erdoğan yada başkası adı altından söylemediği şeyler söyleniyor ortalık iyiden karıştı..

Evet gerçekten vicdan sahibi olan ordaki depremi yasiyanlarla kalbi bir olan yardımını yaptı bu felaket olunca siyasi düşünce değil insanlık önde olmalıydı bazıların da bu olmuş birlik beraberlik bazılarılari bunu koz olarak kullandi ..agir küfürler yapıldı burda orası cahil kafaları basmıyor mu doğru demiş diyenlerde oldu hatta dün bunu burda yaşadık...

Günaydın mesajını öpsünler, dün geceki kabustan sonra hiç iyi gelmedi bu. Şu durumda Binali görmek isteyeceğim son şeydi, tişikkirlir.

Birisi şu teyit.org tweetini MsSPareye etiketleyebilir mi?

Görsün.

Bizi gözardı etmiş görmüyor

Gerçi kendisi montaj videolara ama dedi mi dediiii diyen biri

şimdi bu sekılde dusunursek herkesı aynı kefeye koymak olur bu,
o zaman tum AKPlılerıde aynı kefeye koymanızı öneririm ..
burda asla kımseyı körü körüne savunmuyorum ben ki kk yıda aynı sekılde; ülkemiz için hayırlı olan gelsin, bayragımız,vatanımız bölünmesin bu derece ayrım yapıldıgı yıllar varmıydı bılmıyorum..
suan herkes bırbırıne dusman oldu, acık ,kapalı, kurt ,turk herkesı bırbırıne dusurdu basımızdaki..
çözüm sürecinde tüm pkk lılar kardeşleriydi şimdi kk yı pkklı ilan ettiler ..
hdp yi kendisi meclise soktu , onu herkes unuttu şok oluyorum..

deprem bolgesındekı ınsanlarımıza hakaret edenler ıle herkesı bır tutamazsınız, bu onların ayıbı kesınlıkle vicdansızlık..
ama rte suan oyle bır kin, nefret yayıyor ki insanlara ben 10 yıl sonrasını dusunemıyorum ..
artık surıyelıler, afganlar vs hepsı çogunluk olur bızde nasıl yonetılırız göreceğiz.
sınan ogan destek vermeden once cıktılar surıyelılerı gonderırsek Allah bızı yakar dedıler, bır gun sonra surıyelılerı gonderecegız dıyorlar bunların hıc bır dedıgıne asla ınanmıyorum ..
hüdapar ile kol kola girip de bana bayraktan bahsetmesın o bahçeli de rte de ..
adam ne pkk ya ne de hızbullaha teror orgutu demıyor bunun daha ötesi olamaz .

Bende öyle büyüdüm Mune
25 yaşından sonra öğrendim bunların tartışıldığını
Etnik kökenlerin yaşaması en güzel kültürel renk bence
Birbirimizi hep sevdik mahallemde kimseyle bir sorun olduğunu hatırlamıyorum
28 yıllık iş hayatımın 18 yılını Ermenilerle geçirdim, patronlarım Ermeniydi, onlar kadar saygılı insan tanımadım
Annem babam ağzına bile almazdı böyle şeyleri
İnsanları birbirine kırdıranlara lanet olsun, bu halkın birbiriyle derdi yok, bu ülkeyi birlikte kurduk, birlikte yaşattık emek emek. Bu yüzden siyasete her haltın alet edilmesinden, insanların ayrıştırılmasından nefret ediyorum. Şu an oturduğum yerde üst komşum Sivaslı, alt komşum Diyarbakırlı, yan komşum Antepli, toplanır sohbet ederiz, birbirimize koşarız, biz bu ülkenin insanıyız kim ne derse desin arada aldananlar olsa da bizi bize kırdırmayı başaramayacak kimse, geçecek bu günler

Twitter da Ümit Özdağ 'ın içişleri bakanı olacağı yazıyor doğruysa. Özdağ da doğrular yönde bir tweti atmış. Bakalım saat az kaldı. Doğruysa ilginç bir durum olur. Az oy almasına rağmen seçimin kazananlarından olur CHP seçimi alırsa.
Sinan Oğan eleştirildi koltuk sevdası yüzünden AKP için anlaştı diye. Öyle bir şey varsa Ümit Özdağ için de yazılır mı acaba?

Utamaktan bu adam mi bahsetmiş.. önce kendileri utanmayı birak insanlığı vicdanı öğrensinler ...bir dünya insanın canını aldılar çoluk çocuk asker öğretmen say say bitmez
Bu dediklerinizi yaptıysa neden hapiste değil? Neden tutuklanmıyor? Bana açıklar mısınız

Huda par mülteci suriyeli çözüm süreci bunları o kadar çok yazdım yazildi ki
Hep aynı şeyler hep ayni sorular ufacık bi akp desen o hemen karşına bunlar sunuluyor..

Kk da hdp deyip terör orgutunu destekleyip sonra daha 4 gün once çıkıp biz masaya oturmadık mehmetcigi şehit edenlerle demedi mi ..

Ümit özdağ kk kazanırsa iç savaş çıkar ülke bölünür özerklik gelir hdp doğuya hakim olur dedi ama su an Chp ye yeşil ışık yakıyor siyaset bu meral akşener asla hdp nin olduğu yerde biz olmayız dedi suan tam göbeğinde mitinglerde pkk bayrağı açıldı...

siyaset pis bir sey hemde çok pis..yanar döner..

Erdoğan öfke saçıyor diyorsunuz da kk nin ne yaptığını görmüyorsunuz sanırım ülkeyi adım adım bölüyor

Deprem bölgesine yapılan küfürleri biliyorsunuz bununla ilgili yazdım herkesi bir yapmadım
Zaten yüreğinde insanlık taşıyan herkes yardim etti dedim bunun siyasi görüşü partisi olmaz dedim birlik beraberlik olduk dedim...ama bazıları ki bunlar chp seçmenleriydi neler dediklerini hepimiz duydu dedim bunun nesini anlamadınız halen herkes bir mi diyorsunuz ..

Bu dediklerinizi yaptıysa neden hapiste değil? Neden tutuklanmıyor? Bana açıklar mısınız
Çok basit bunlar mecliste kolları dağda dağdakiler varken neden meclistekiler hapise girsin ki ha hapiste olanlar da var arabalarının bagajlarından silahlar yiyecekler taşıyanlar yardım edenler cenazelerine katılanlar..öcalanin heykelini dikeceğiz diyenler onlarda serbest kalıcak kk sayesin de ..

Gerçekten öyleydi. Kim Kürt kim Alevi, Şafi etnik köken, mezhep bilmezdik. İlk liseye başladığımda duymuştum sanırım bu kavramları.

Annem, babam çoğunlukla şehir ve yurt dışına gittiğinden koskoca şehirde köyden gelmiş kadın sudan çıkmış balık gibi tek kalırdı, komşularımız anneme, abime ve biz doğunca kardeşimle bana hep göz kulak oldular. Annem biraz ağır aksak yürürdü, annemin hamileyken işlerine yardım edip, sancısı başlayınca hastaneye onlar yetiştirmiş; biz doğduktan sonra da banyomuza yardım etmişler, yemek getirmiş, bazen uyutmuşlar.

İlk duyduğumda anneme sormuştum Alevi ne demek Kürt ne demek diye, Alevilerle yıllarca yaşadık insanlıkları çok iyidir, seni okula götüren, sana aşure yapan Semra Teyze’ni hatırlıyor musun o Aleviydi demişti. Onlarla aynı dine inanıyoruz, farklı mezhepler var hepimiz insanız demişti. Hani Şükran Teyze’nin kızıyla parka giderdiniz seni sallardılar, oynardılar, onlar da Kürt idi demişti. Tanımlamalar bile bu şekildeydi, nefret ve nifak tohumu yoktu.

Ben şok. Haberturk gibi yandaş bir kanal Kemal Kılıçdaroğlu’nu mu çıkarmış. İyi bari. Bu da bir şey

Birisi şu teyit.org tweetini MsSPareye etiketleyebilir mi?

Görsün.

Bizi gözardı etmiş görmüyor

Gerçi kendisi montaj videolara ama dedi mi dediiii diyen biri
Gozardi yapmadım kimseyi merak etme

Sadece bazılarınızı dikkate almıyorum..mesela inançla vuranları ve inacliyim deyip bunlara beğeni yapanları mesela sürekli laf sokanları mesela dalga geçip kendini alim sananlari okumuyorum bile ..

Kendisi eski milletvekili dokunulmazlığı da yok. Madem bunları yaptığını siz biliyorsunuz da güvenlik güçlerimiz neden yardım ve yataklık yapmaktan tutuklamıyor ? Teröre destek olmaktan neden hapiste değil? Neden izin veriliyor? Çok basit demekle olmuyor bu işler, önünüze gelene terörist diyemezsiniz. Demirtaş olayına girmeyeceğim defalarca yazdım anlamak istemiyorsunuz. Sizden ricam bugün yayınlanacak olan Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu bölümünü izleyin lütfen.

ozaman şu sonuç çıkıyor rte zamanında hdp kucaklarken, apoyu cıkarmaya calısırken çözüm arıyordu oluyor ,
şuan ki olay ülkeyi bölmek.
yanı bunu nasıl görmek ıstersen oyle gorursun aslında olay bu,
sızın acınızdan hızbullah, hdapar olayı bölünme terör örgütü değilse sorun yok zaten .
HDP CHP ile ittifak değil bakarsanız sevınırım,
ama HUDAPAR-AKP ıle ıttıfak ..
HDP bundan 10 yıl once AKP desteklerken herkes ıyıydı sorun yoktu , sımdı adamlar CHP oy verıyor vatan haını oldu herkes şaka gıbı gercekten ,
KK kıme ne sunmuş zaten meclısın cogunlugu AKP, Bır onerı sunulsa RED gelse onaylanmayacak bunu gormek cok zor degıl..
ama iş kendıne degıl baskasına donunce herkesı terorıst dıye damgalamak RTE en sevdıgı olaydır ,
kol kola PKK yı karsıladıgı vıdeolar sarıldıgı vıdeoları unutmadık ..
ülkeyi satmak konusunda da rte kadar kımse olamaz , KATAR da parası olan herkes ev alıp tc vatandası olabiliyor,
deprem bolgesındekılere yapılan ahlaksızlıgı savunmuyorum, ama herkesı aynı kefeye koymanızı anlayamam..
neyse bekleyıp görelim 5 yılda neler olacak,
umarım bu hızbullah meclıste , akp ile refah ıle bır olupta kadın haklarını kısıtlamaz sonumuz IRAN gıbı olursa zaten burda bambaska seyler konusuyor oluruz ..
ayrıca da ; hızbullahın dedıklerını destekleyen bır cok kesımde var , bekleyıp gorecegız..

ayrıca dıyorsunuz da meral aksener vs neler dıyordu şuan ortaklar vs.
MHP ıle AKP bırbırlerıne neler dedıler zamanında şuan cok ıyı gıbı ortalıkta gezıyorlar..
işte Mhp kendısı tek basına ıktıdar olamayınca Rte ye sıgındı baktı kı olmuyor dger turlusu ne yapsın işte yedı yuttu herseyı, Sinan da aynısını yaptı ..
saraydan bır kac oda da ona verırler bırlıkte yerler işte .
bızde burda bır peynır nasıl bu kadar pahalı olur, bir kahve ıcmeye cıksak mı aman neyse cıkmayalım diye dusunuruz .

Yok nato kafa nato mermer. Ne okur ne okuduğunu anlar ne de sorgular. Kendi kendine medyadaki aslı astarı olmayan, çarpıtılmış propogandaları ezberlemiş. Söyleyip duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…