Ben çok merak ediyorum cevaplari ya kaçta yayinlaniyor
En dogrusu, illa siyaset olmak zorunda değil konuşulan çok konu var. Ha şu var ki 3 yıllık arkadaşımin akpli olduğunu yeni öğrendim ben. Seçimden kısa sure onceydi, tanisirken siyasi gorus sormayiz çünkü.Aynen, benim de karşıt görüşlü çok arkadaşım var. Ama yine de çok güzel anlaşıyoruz, fazla siyaset konuşmamayı tercih ediyoruz. Çünkü birbirimizi tanıyor, güveniyor, seviyoruz.
Bunu izledim anneme kardeşime de izlettim dedim cevaplari birlikte izleriz
Pazar günü seçim bitecek deniyor ama sonucunu 5 yıl daha yaşayacağız. Nasıl hafife alıyorlar?Nasıl da mağduru oynuyor ve sürekli ağlıyor dürüstlükten gem vuruyor değil mi?
Ne olacağını, nasıl tepkiler alacağını açıklamasını yapınca göreceğiz. Hdp seçmeninin tavır koyacağını sanmıyorum. Öyle olsa Akşener e tepki gösterir kendi adaylarını çıkarırlardı ilk turda. Kürtler Kılıçdaroğlunun dürüstlüğüne, adilliğine ve rejimi değiştirmek istemesine oy veriyorlar. Diğer aday onlar için cazip değil.Ona bakılırsa çokça paylaşılan Ümit Özdağ 'ın CHP seçimi kazanırsa HDP desteği ile kazanır diye başlayan, iç savaş ile biter diye konuşmasını sonlandıran. Şimdi aynı şekilde Ona da tepki olmaz mı? Diyeceksiniz ki kendisi içişleri bakanı olacağı için sorun olmaz. Bu sefer de milliyetçi seçmenin oyunu alacağı için, HDP seçmeni tarafından oy kaybı olur diye düşünüyorum. Ümit Özdağ'ın severim bu arada. Onu eleştirmek için değil de Sinan Oğan' a haksızlık yapıldığı için yazdım.
Tanıtımını izledim. Kemal Kılıçdaroğlu nasıl herkesi tek tek dinleyip, not alarak nezaketle cevaplıyor. Ve sorulan sorulan
Sende tam tersine ikna et bacım :)Bunu izledim anneme kardeşime de izlettim dedim cevaplari birlikte izleriz
Annemi akpye oy vermeye ikna etmiş bazıları
Aynen benim de her inanctan arkadaşım.var farklı görüşten arkadaşım var kimseyle sıkıntım yok yıllardır beraber olduğum sevdiğim bazen ailemden bile yakın olduğum kisiler varAynen, benim de karşıt görüşlü çok arkadaşım var. Ama yine de çok güzel anlaşıyoruz, fazla siyaset konuşmamayı tercih ediyoruz. Çünkü birbirimizi tanıyor, güveniyor, seviyoruz.
O vermez hayatta biliyorum, kullanmamasi için ikna edicez gerci babam az önce dedi sen gelme okula gelirsen kime vereceğini biliyorumSende tam tersine ikna et bacım :)
Nasıl tatlı dimi, notlar alıyor, her soru sorana teşekkür ediyor güzel soru diyor. Kazansın kazanmasın gönül rahatlığıyla desteklediğim bir aday kendisi. Hiç çirkinleşmedi, iftira atmadı. Montajlı videolar üzerinden oy toplamaya çalışmadı. Mitinglerine zorla insan toplamadı herkes büyük bir keyifle ve kendi isteğiyle gitti. Diğer aday her gün tv de iken, tüm imkanları kullanıp medyayı kendi istediği gibi yönlendirirken yine de çok büyük bir başarıdır seçimi 2. tura bıraktırmak. Erdoğanın ilk turda seçilmemesi ülkenin yarısından fazlasının onu istemediğini gösterdi hepimize.Tanıtımını izledim. Kemal Kılıçdaroğlu nasıl herkesi tek tek dinleyip, not alarak nezaketle cevaplıyor. Ve sorulan sorulanHiçbir sansür uygulamadan, herkesin son derece sert eleştirilerine bile izin vermişler Tamamını fırsat bulup izleyebileceğimi sanmıyorum ama inşAllah geri dönüşümü güzel olur
Ülkece içmiyoruz biz yeşilaycıyız.Denedim. Evet, alkol markaları Türkiye’den takip edilemiyor:
Eki Görüntüle 3251930
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?