Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Aynen, benim de karşıt görüşlü çok arkadaşım var. Ama yine de çok güzel anlaşıyoruz, fazla siyaset konuşmamayı tercih ediyoruz. Çünkü birbirimizi tanıyor, güveniyor, seviyoruz.
En dogrusu, illa siyaset olmak zorunda değil konuşulan çok konu var. Ha şu var ki 3 yıllık arkadaşımin akpli olduğunu yeni öğrendim ben. Seçimden kısa sure onceydi, tanisirken siyasi gorus sormayiz çünkü.

Ne olacağını, nasıl tepkiler alacağını açıklamasını yapınca göreceğiz. Hdp seçmeninin tavır koyacağını sanmıyorum. Öyle olsa Akşener e tepki gösterir kendi adaylarını çıkarırlardı ilk turda. Kürtler Kılıçdaroğlunun dürüstlüğüne, adilliğine ve rejimi değiştirmek istemesine oy veriyorlar. Diğer aday onlar için cazip değil.

Tanıtımını izledim. Kemal Kılıçdaroğlu nasıl herkesi tek tek dinleyip, not alarak nezaketle cevaplıyor. Ve sorulan sorulan Hiçbir sansür uygulamadan, herkesin son derece sert eleştirilerine bile izin vermişler Tamamını fırsat bulup izleyebileceğimi sanmıyorum ama inşAllah geri dönüşümü güzel olur

Aynen, benim de karşıt görüşlü çok arkadaşım var. Ama yine de çok güzel anlaşıyoruz, fazla siyaset konuşmamayı tercih ediyoruz. Çünkü birbirimizi tanıyor, güveniyor, seviyoruz.
Aynen benim de her inanctan arkadaşım.var farklı görüşten arkadaşım var kimseyle sıkıntım yok yıllardır beraber olduğum sevdiğim bazen ailemden bile yakın olduğum kisiler var

Ama burası çok farklı maalesef ... hiç bir şey bulamıyorlarsa yazidgimiz bir kelime nokta virgülden vurmaya çalışıyorlar ve en hasas konu inançtan.. buda olmuyor...bunu o çok sevdiğim kişler yapmaz çünkü saygı var ..iste burda o yok

Nasıl tatlı dimi, notlar alıyor, her soru sorana teşekkür ediyor güzel soru diyor. Kazansın kazanmasın gönül rahatlığıyla desteklediğim bir aday kendisi. Hiç çirkinleşmedi, iftira atmadı. Montajlı videolar üzerinden oy toplamaya çalışmadı. Mitinglerine zorla insan toplamadı herkes büyük bir keyifle ve kendi isteğiyle gitti. Diğer aday her gün tv de iken, tüm imkanları kullanıp medyayı kendi istediği gibi yönlendirirken yine de çok büyük bir başarıdır seçimi 2. tura bıraktırmak. Erdoğanın ilk turda seçilmemesi ülkenin yarısından fazlasının onu istemediğini gösterdi hepimize.

Estonya’daki arkadaşım attı bunu, 381 €’dan başlayan fiyatlarla 7 günlük Antalya, Bodrum tatili yapabiliyorlar. Siz de kuru soğan, ekmek edebiyatına devam edin. 380 birime bir market poşetini dolduramazsınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…