Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Montajlanmış özel halini verir belki Erdoğan onun da
Ordan izler seçmenleri de

Izliyemem bütün gün yoldayım canım...neyse size iyi günler...Bana iyi yolculuklar

Inancliyiz diyip inancla dalga geçenlere beğenmedim atmadik pare, lütfen şu şekilde sozler söyleme artık. Ne senin inancina, ne duana, ne ibadetine, ne de klavyeden oturu yaptığın yazım yanlisina bir kere bir şey demedim. Karşıt görüşlü muhalifim diye bu şekilde konuşman gerçekten hos değil. Rica ediyorum.

Sinan Oğanın eleştirilme sebebi iktidara karşı seçime girip 2. turda iktidarı desteklemesi. Madem 2. turda iktidarı destekleyecektiniz niye muhalefet oldunuz ilk başta diye eleştiriliyor ki gayet haklı bir eleştiri.

Cehennemin kapılarını kapatırken saf değiştirip cehenneme odun taşımaya başlaması yüzünden

Benim her fikirden arkadaşım var, ak partili, ülkücü, solcu, yahu hudaparci bile var yaşadığım yerden oturu. Destekledikleri insanları elestiriyorum evet. Ama kendi sahislarina bir şey demiyorum ve biliyor musun anlasabiliyoruz, yani burda sana cevap veren arkadaşlarıma beğeni attim diye neredeyse düşmanlık yapmana şaşırıyorum. Ki dalga gecilirse beğeni atmam, burda görmedim de ben. Gözümden kacmış da olabilir yani çok normal. Burda siyaset konuşuyoruz çünkü. MssPARE

Oraya şu maddeyi de ekle
  • Yalanları ortaya çıkaranları
  • doğrusunu yüzüme vuranları

- verecek cevabım olmayanları

Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olarak seçilirse, Ümit Özdağ İçişleri Bakanlığı’nı Süleyman Soylu'dan devir teslim töreniyle alacak. Umarım dövmeden yapar.
Ümit Özdağ ne kadar kaliteli, karakterli bir adammış Ben dün ilk kez kendisini dinledim. Israrla mülteci sorununa dikkat çekti.,

Yok nato kafa nato mermer. Ne okur ne okuduğunu anlar ne de sorgular. Kendi kendine medyadaki aslı astarı olmayan, çarpıtılmış propogandaları ezberlemiş. Söyleyip duruyor.
Sana çok güzel cevap veririm ama şu üslubuna seviyesiz yazına diyecek sözüm yok ..sürekli bana hakaret ediyorsun sürekli bana laf sokuyorsun asla ama asla kimseye seviyemi uslubumu bozmadım...derdin nedir anlamıyorum güzelce alıntı yapip yazsan olmaz mi için nefret kusuyor ve bunu hep yapıyorsun altına gülme emojileri koyunca başarı sanıyorsun ama yaptığın terbiyesizlik Mune lütfen burda illa aynı düşünceden olmak zorunda değiliz ...ayrıca defalarca aynı düşünce de olduğum şeyleri yazdım paylaştım doğru diyorsunuz dedim pahalilik mülteci yada diger bazı konular fakat her seferin de hakarete ne gerek var

Buraya bir şeyler yazınca hakaret isitelim diye yazmıyoruz....

birazcık fren yap ya bakmıyorum görmüyorum geçen dedim ki sana dikkate almıyorum yapma yazma dedim daha da kinlendin..ayıp ya ayıp...şu ofkeni kinini bi bırak.. azıcık nasıl konuşulur öğren pazar günü biticek bir secim.icin bu kadar ağır sözlere .ne gerek var..ama illa yazıcaksın hakaret ediceksin..kiskirticaksin.. yaptığın terbiyesizlik

Tartışmanın da bir usulü adab-ı olur senin gibi yapilmaz..

Oraya şu maddeyi de ekle
  • Yalanları ortaya çıkaranları
  • doğrusunu yüzüme vuranları

- verecek cevabım olmayanları
Nasıl da mağduru oynuyor ve sürekli ağlıyor dürüstlükten gem vuruyor değil mi?

Ona bakılırsa çokça paylaşılan Ümit Özdağ 'ın CHP seçimi kazanırsa HDP desteği ile kazanır diye başlayan, iç savaş ile biter diye konuşmasını sonlandıran. Şimdi aynı şekilde Ona da tepki olmaz mı? Diyeceksiniz ki kendisi içişleri bakanı olacağı için sorun olmaz. Bu sefer de milliyetçi seçmenin oyunu alacağı için, HDP seçmeni tarafından oy kaybı olur diye düşünüyorum. Ümit Özdağ'ın severim bu arada. Onu eleştirmek için değil de Sinan Oğan' a haksızlık yapıldığı için yazdım.

Sinan Oğan Cumhur ittifakına tonla laf etti, millet ittifakı hakkında çok bir şey konuşmadı, o lafların üstüne oturduğu için eleştiriliyor. RTE'nin seçileceği büyük ihtimal olarak görülüyor, işi şansa bırakmamış gibi duruyor burdan. Ümit Özdağ risk aldı bir yerde.

Aynen, benim de karşıt görüşlü çok arkadaşım var. Ama yine de çok güzel anlaşıyoruz, fazla siyaset konuşmamayı tercih ediyoruz. Çünkü birbirimizi tanıyor, güveniyor, seviyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…