- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Montajlanmış özel halini verir belki Erdoğan onun daKendisi eski milletvekili dokunulmazlığı da yok. Madem bunları yaptığını siz biliyorsunuz da güvenlik güçlerimiz neden yardım ve yataklık yapmaktan tutuklamıyor ? Teröre destek olmaktan neden hapiste değil? Neden izin veriliyor? Çok basit demekle olmuyor bu işler, önünüze gelene terörist diyemezsiniz. Demirtaş olayına girmeyeceğim defalarca yazdım anlamak istemiyorsunuz. Sizden ricam bugün yayınlanacak olan Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu bölümünü izleyin lütfen.
Izliyemem bütün gün yoldayım canım...neyse size iyi günler...Bana iyi yolculuklarKendisi eski milletvekili dokunulmazlığı da yok. Madem bunları yaptığını siz biliyorsunuz da güvenlik güçlerimiz neden yardım ve yataklık yapmaktan tutuklamıyor ? Teröre destek olmaktan neden hapiste değil? Neden izin veriliyor? Çok basit demekle olmuyor bu işler, önünüze gelene terörist diyemezsiniz. Demirtaş olayına girmeyeceğim defalarca yazdım anlamak istemiyorsunuz. Sizden ricam bugün yayınlanacak olan Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu bölümünü izleyin lütfen.
Soylu kaçmazsa iyiKemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olarak seçilirse, Ümit Özdağ İçişleri Bakanlığı’nı Süleyman Soylu'dan devir teslim töreniyle alacak. Umarım dövmeden yapar.
Inancliyiz diyip inancla dalga geçenlere beğenmedim atmadik pare, lütfen şu şekilde sozler söyleme artık. Ne senin inancina, ne duana, ne ibadetine, ne de klavyeden oturu yaptığın yazım yanlisina bir kere bir şey demedim. Karşıt görüşlü muhalifim diye bu şekilde konuşman gerçekten hos değil. Rica ediyorum.Gozardi yapmadım kimseyi merak etme
Sadece bazılarınızı dikkate almıyorum..mesela inançla vuranları ve inacliyim deyip bunlara beğeni yapanları mesela sürekli laf sokanları mesela dalga geçip kendini alim sananlari okumuyorum bile ..
Sinan Oğanın eleştirilme sebebi iktidara karşı seçime girip 2. turda iktidarı desteklemesi. Madem 2. turda iktidarı destekleyecektiniz niye muhalefet oldunuz ilk başta diye eleştiriliyor ki gayet haklı bir eleştiri.Twitter da Ümit Özdağ 'ın içişleri bakanı olacağı yazıyor doğruysa. Özdağ da doğrular yönde bir tweti atmış.Bakalım saat az kaldı. Doğruysa ilginç bir durum olur. Az oy almasına rağmen seçimin kazananlarından olur CHP seçimi alırsa.
Sinan Oğan eleştirildi koltuk sevdası yüzünden AKP için anlaştı diye. Öyle bir şey varsa Ümit Özdağ için de yazılır mı acaba?
Cehennemin kapılarını kapatırken saf değiştirip cehenneme odun taşımaya başlaması yüzündenSinan Oğanın eleştirilme sebebi iktidara karşı seçime girip 2. turda iktidarı desteklemesi. Madem 2. turda iktidarı destekleyecektiniz niye muhalefet oldunuz ilk başta diye eleştiriliyor ki gayet haklı bir eleştiri.
Benim her fikirden arkadaşım var, ak partili, ülkücü, solcu, yahu hudaparci bile var yaşadığım yerden oturu. Destekledikleri insanları elestiriyorum evet. Ama kendi sahislarina bir şey demiyorum ve biliyor musun anlasabiliyoruz, yani burda sana cevap veren arkadaşlarıma beğeni attim diye neredeyse düşmanlık yapmana şaşırıyorum. Ki dalga gecilirse beğeni atmam, burda görmedim de ben. Gözümden kacmış da olabilir yani çok normal. Burda siyaset konuşuyoruz çünkü.Inancliyiz diyip inancla dalga geçenlere beğenmedim atmadik pare, lütfen şu şekilde sozler söyleme artık. Ne senin inancina, ne duana, ne ibadetine, ne de klavyeden oturu yaptığın yazım yanlisina bir kere bir şey demedim. Karşıt görüşlü muhalifim diye bu şekilde konuşman gerçekten hos değil. Rica ediyorum.
Çok basit bunlar mecliste kolları dağda dağdakiler varken neden meclistekiler hapise girsin ki ha hapiste olanlar da var arabalarının bagajlarından silahlar yiyecekler taşıyanlar yardım edenler cenazelerine katılanlar..öcalanin heykelini dikeceğiz diyenler onlarda serbest kalıcak kk sayesin de ..
Oraya şu maddeyi de ekleGozardi yapmadım kimseyi merak etme
Sadece bazılarınızı dikkate almıyorum..mesela inançla vuranları ve inacliyim deyip bunlara beğeni yapanları mesela sürekli laf sokanları mesela dalga geçip kendini alim sananlari okumuyorum bile ..
Seçime kadar vaktiniz olursa izleyin lütfen. Canlı yayın değil Youtube BabalaTv de yayınlanacak. İyi yolculuklar.Izliyemem bütün gün yoldayım canım...neyse size iyi günler...Bana iyi yolculuklar
Ümit Özdağ ne kadar kaliteli, karakterli bir adammışKemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olarak seçilirse, Ümit Özdağ İçişleri Bakanlığı’nı Süleyman Soylu'dan devir teslim töreniyle alacak. Umarım dövmeden yapar.
Sana çok güzel cevap veririm ama şu üslubuna seviyesiz yazına diyecek sözüm yok ..sürekli bana hakaret ediyorsun sürekli bana laf sokuyorsun asla ama asla kimseye seviyemi uslubumu bozmadım...derdin nedir anlamıyorum güzelce alıntı yapip yazsan olmaz mi için nefret kusuyor ve bunu hep yapıyorsun altına gülme emojileri koyunca başarı sanıyorsun ama yaptığın terbiyesizlikYok nato kafa nato mermer. Ne okur ne okuduğunu anlar ne de sorgular. Kendi kendine medyadaki aslı astarı olmayan, çarpıtılmış propogandaları ezberlemiş. Söyleyip duruyor.
Ben çok merak ediyorum cevaplari ya kaçta yayinlaniyorSeçime kadar vaktiniz olursa izleyin lütfen. Canlı yayın değil Youtube BabalaTv de yayınlanacak. İyi yolculuklar.
Nasıl da mağduru oynuyor ve sürekli ağlıyor dürüstlükten gem vuruyor değil mi?Oraya şu maddeyi de ekle
- Yalanları ortaya çıkaranları
- doğrusunu yüzüme vuranları
- verecek cevabım olmayanları
Ona bakılırsa çokça paylaşılan Ümit Özdağ 'ın CHP seçimi kazanırsa HDP desteği ile kazanır diye başlayan, iç savaş ile biter diye konuşmasını sonlandıran. Şimdi aynı şekilde Ona da tepki olmaz mı? Diyeceksiniz ki kendisi içişleri bakanı olacağı için sorun olmaz. Bu sefer de milliyetçi seçmenin oyunu alacağı için, HDP seçmeni tarafından oy kaybı olur diye düşünüyorum. Ümit Özdağ'ın severim bu arada. Onu eleştirmek için değil de Sinan Oğan' a haksızlık yapıldığı için yazdım.Sinan Oğanın eleştirilme sebebi iktidara karşı seçime girip 2. turda iktidarı desteklemesi. Madem 2. turda iktidarı destekleyecektiniz niye muhalefet oldunuz ilk başta diye eleştiriliyor ki gayet haklı bir eleştiri.
Sinan Oğan Cumhur ittifakına tonla laf etti, millet ittifakı hakkında çok bir şey konuşmadı, o lafların üstüne oturduğu için eleştiriliyor. RTE'nin seçileceği büyük ihtimal olarak görülüyor, işi şansa bırakmamış gibi duruyor burdan. Ümit Özdağ risk aldı bir yerde.Twitter da Ümit Özdağ 'ın içişleri bakanı olacağı yazıyor doğruysa. Özdağ da doğrular yönde bir tweti atmış.Bakalım saat az kaldı. Doğruysa ilginç bir durum olur. Az oy almasına rağmen seçimin kazananlarından olur CHP seçimi alırsa.
Sinan Oğan eleştirildi koltuk sevdası yüzünden AKP için anlaştı diye. Öyle bir şey varsa Ümit Özdağ için de yazılır mı acaba?
Aynen, benim de karşıt görüşlü çok arkadaşım var. Ama yine de çok güzel anlaşıyoruz, fazla siyaset konuşmamayı tercih ediyoruz. Çünkü birbirimizi tanıyor, güveniyor, seviyoruz.Benim her fikirden arkadaşım var, ak partili, ülkücü, solcu, yahu hudaparci bile var yaşadığım yerden oturu. Destekledikleri insanları elestiriyorum evet. Ama kendi sahislarina bir şey demiyorum ve biliyor musun anlasabiliyoruz, yani burda sana cevap veren arkadaşlarıma beğeni attim diye neredeyse düşmanlık yapmana şaşırıyorum. Ki dalga gecilirse beğeni atmam, burda görmedim de ben. Gözümden kacmış da olabilir yani çok normal. Burda siyaset konuşuyoruz çünkü.MssPARE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?