Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Devlet gelmedi diyene küfreden de ebemdi zaten. Yemiyoruz ablacım başka argüman bulun.

Cahil deyince kızıyorsunuz.
Şimdi bu kadın ne?

Bu jenerasyon ölüp de yeryüzünden silinecek, yerine okuyan cahil olmayan kesim gelecek yıllar sonra.

O zamana kadar oyna devam
Buna cahil demek bile iltifat.

Utamaktan bu adam mi bahsetmiş.. önce kendileri utanmayı birak insanlığı vicdanı öğrensinler ...bir dünya insanın canını aldılar çoluk çocuk asker öğretmen say say bitmez
En iyi örnek rahmetli eniştem ve onun emniyet müdürünun, benim yaşadıklarım o küçücük 4 yaşındaki çocuğun gözündeki korkunun hesabını versinler şuan kuzenim 20 yaşının üstünde çocuk hatırlıyor o dönemi ve krize giriyor çocuk. Aybukenin hesabını kim verecek daha niceleri .....Allah bin cezalarını verecek

Oraya şu maddeyi de ekle
  • Yalanları ortaya çıkaranları
  • doğrusunu yüzüme vuranları

- verecek cevabım olmayanları
Hahhaha bu tam size uydu bence sen bi cevap ver istersen

Mesela hdp ile oy alıpta 14 mayısta kaybedince nasıl da mehmetçiğe sahip çıktınız

Bu doğru iste yüze vurma

Ben herşeye cevap veriyorum bu hoşunuza gitmeyince hakarete dalgaya vuruyorsunuz...

Klasik uste çıkma çabası ben haklıyım çabası he he haklisiniz he he

Yazılan harfe kelimeye yazık yazmıyordum yazdım dediğim gibi ciddiye almıyorum çünkü ciğerlerinizi biliyoruz merak etmeyin..

Hadi bakalım en azından şunu da anlamış olduk ki Erdoğanın sığınmacıları gönderme gibi bir niyeti yokmuş. Özdağ açıklamasında öyle demiş.
Ümit Özdağ ne kadar pişmandır şimdi. Sinan Oğan’ı kendi cumhurbaşkanı adayı yapmış. Keşke kendi aday olsaydı.

Hadi bakalım en azından şunu da anlamış olduk ki Erdoğanın sığınmacıları gönderme gibi bir niyeti yokmuş. Özdağ açıklamasında öyle demiş.
Sinan ogan demiyor muydu siginmacilari gönderecek kişiye destek verecegim diye ee

İnsan potansitel oy deposunu gönderir mi, bir dahaki seçime kaç milyon oy demektir bu? Göndermeyecekler öyle bir niyetleri de yok. Mülteci konusunda ciddi adımlar atacak olduğuna inandığım tek kişi Ümit Özdağ.

Son düzenleme:

Benim.abimin arkadaşı bayram.iznine gelirken yolda durdurup kimliğin de asker yazınca işkenceyle kafasina iki kursun sıkıp eşinin 2 çocugun önünde şehit ettiler

O kadar cok ki hesap verecekleri şeyler.. Rabbim cehennemi boşa kurmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…