Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353

Tamam ben cevap veririm.
Ama önce sen mıntaj videolsrı ve yalan haberleri (teyit.org un yalanladığı) haberlerş buraya atıp neden provokasyon yaptığını açıkla?
Yazık çevren de inanıyordur aynı yalanlara
Bizim mücadele ettiğimiz seviye bu işte. Yalana inanan, gerçeği göstersen de banane dedi kiii dedi kii diyen at gözlüğü takanlar

Ben Antakya da yaşıyorum deprem bölgesindeyim en kısa zamanda sana özel foto atarım..Bilmeden yorum yapma..
Kız yok. Ben orada ironi yaptım. Biliyoruz kimin ne yaptığını. Ama burada bazı montaj video hayranları, manipülasyoncular var. Onlara göre chp çadır söküyormuş falan

Kız yok. Ben orada ironi yaptım. Biliyoruz kimin ne yaptığını. Ama burada bazı montaj video hayranları, manipülasyoncular var. Onlara göre chp çadır söküyormuş falan
Yaaa tamam kusura bakma canımsın biri bana yazsada biraz tartışsam diye şey ettim ama yanlış adres hahaha

Aynen katılıyorum biz doğuya giderken eniştem babam amcam sıkı sıkı tembihlerdi aman yolda sizi durdururlar sakın asker yakını olduğunuzu söylemeyin polis yakını olduğunuzu söylemeyin derdi annemede sakın öğretmen olduğunu söyleme diye tembih ederdi.sehitlerinizin mekanı cennet olsun o çocuğun psikolojisi benim kuzenimin psikolojisi çok çok haklısınız rabbim cehennemin ateşinde yaksın bunları şehitlerimizin kanlarında bogulsunlar insallahhh. Bu konuda çok doluyum kabuk bağlayan yaramı bu seçim döneminde çok acittilar zaten PKK'lı bilmem ne diyyerek. Bunlara gicigim oyuzden onların yüzünden

Son mesajımda sadece Kılıçdaroğlu ile ilgili kısıma cevap verdiniz. Ben hala sorularıma cevap bekliyorum.

Oyum netleşti. 2. turda Kemal Kılıçdaroğlu.
Mutabakat metni benim için yeterli oldu.
Memleketime refah, huzur , adalet gelsin artık
Ekürim çıtırım hell olsun sana
Ben Antakya da yaşıyorum deprem bölgesindeyim en kısa zamanda sana özel foto atarım..Bilmeden yorum yapma..
Nau ironi yaptı sadece yanlış anladın srn onu canısı.

Ama devlet cıktı sandıktan neymiş küfür ise yaramıyormuş
“Küfür işe yaramıyormuş” ne demek? “Küfürü önemsememişler” demek istediyseniz öyle yazın. “Küfür işe yaramıyormuş” demek istediyseniz e bu durumda küfür işe yaramış oluyor. Lütfen anadilinizde kendinizi ifade etmeyin öğrenin. Beynimiz böyle oluyor

O kadar doluyum ki bu konuda en hassas şekilde kelimelerimi yazmaya çalışıyorum içimdekileri fazla yazmamaya çalışıyorum.yoksa söylemek bir sürü küfür varda edepsiz olan PKK'lı o kişiye edebli şekilde cevap vermek ustiyorum edepsizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…