Rabbim hata kaza bela vermesinIzliyemem bütün gün yoldayım canım...neyse size iyi günler...Bana iyi yolculuklar
Hahhaha bu tam size uydu bence sen bi cevap ver istersen
Mesela hdp ile oy alıpta 14 mayısta kaybedince nasıl da mehmetçiğe sahip çıktınız
Bu doğru iste yüze vurma
Ben herşeye cevap veriyorum bu hoşunuza gitmeyince hakarete dalgaya vuruyorsunuz...
Klasik uste çıkma çabası ben haklıyım çabası he he haklisiniz he he
Yazılan harfe kelimeye yazık yazmıyordum yazdım dediğim gibi ciddiye almıyorum çünkü ciğerlerinizi biliyoruz merak etmeyin..
Ben Antakya da yaşıyorum deprem bölgesindeyim en kısa zamanda sana özel foto atarım..Bilmeden yorum yapma..Aa emin misin?
Hiçbir şey yapmamıştır.
Seçimden sonra hemen kaldırmıştır onları
Burada öyle inananlar var
Kız yok. Ben orada ironi yaptım. Biliyoruz kimin ne yaptığını. Ama burada bazı montaj video hayranları, manipülasyoncular var. Onlara göre chp çadır söküyormuş falanBen Antakya da yaşıyorum deprem bölgesindeyim en kısa zamanda sana özel foto atarım..Bilmeden yorum yapma..
Aynen iyi gidiyordu sonra uçtu gitti.Bence çok iyi çıkış yapmıştı. Ama tek şarkılık popçu misali silinip gitti.
Plana sadık kal...Plana sadık kal... diyordur belki de bilmiyorum. Twitter da dolaşan böyle bir şey var.Sinan Oğan şimdi ne düşünüyordur acaba
Yaaa tamam kusura bakma canımsın biri bana yazsada biraz tartışsam diye şey ettim ama yanlış adres hahahaKız yok. Ben orada ironi yaptım. Biliyoruz kimin ne yaptığını. Ama burada bazı montaj video hayranları, manipülasyoncular var. Onlara göre chp çadır söküyormuş falan
Rota dönüp dolaşıp aynı yerde dolaşıyor.Rota yeniden hesaplanıyor.
Cahil demek durum değerlendirmesi yapmak ne zaman suç oldu. Nesini beğenmiyorsunuz bu yorumun? Video da ki kadın hiçbir şeyden haberi olmayan bir CAHİLBuna cahil demek bile iltifat.
İyi pazarlık yaptımSinan Oğan şimdi ne düşünüyordur acaba
Aynen katılıyorum biz doğuya giderken eniştem babam amcam sıkı sıkı tembihlerdi aman yolda sizi durdururlar sakın asker yakını olduğunuzu söylemeyin polis yakını olduğunuzu söylemeyin derdi annemede sakın öğretmen olduğunu söyleme diye tembih ederdi.sehitlerinizin mekanı cennet olsun o çocuğun psikolojisi benim kuzenimin psikolojisi çok çok haklısınız rabbim cehennemin ateşinde yaksın bunları şehitlerimizin kanlarında bogulsunlar insallahhh. Bu konuda çok doluyum kabuk bağlayan yaramı bu seçim döneminde çok acittilar zaten PKK'lı bilmem ne diyyerek. Bunlara gicigim oyuzden onların yüzündenBenim.abimin arkadaşı bayram.iznine gelirken yolda durdurup kimliğin de asker yazınca işkenceyle kafasina iki kursun sıkıp eşinin 2 çocugun önünde şehit ettiler
O kadar cok ki hesap verecekleri şeyler.. Rabbim cehennemi boşa kurmadı..
Son mesajımda sadece Kılıçdaroğlu ile ilgili kısıma cevap verdiniz. Ben hala sorularıma cevap bekliyorum.Hahhaha bu tam size uydu bence sen bi cevap ver istersen
Mesela hdp ile oy alıpta 14 mayısta kaybedince nasıl da mehmetçiğe sahip çıktınız
Bu doğru iste yüze vurma
Ben herşeye cevap veriyorum bu hoşunuza gitmeyince hakarete dalgaya vuruyorsunuz...
Klasik uste çıkma çabası ben haklıyım çabası he he haklisiniz he he
Yazılan harfe kelimeye yazık yazmıyordum yazdım dediğim gibi ciddiye almıyorum çünkü ciğerlerinizi biliyoruz merak etmeyin..
Ekürim çıtırım hell olsun sanaOyum netleşti. 2. turda Kemal Kılıçdaroğlu.
Mutabakat metni benim için yeterli oldu.
Memleketime refah, huzur , adalet gelsin artık
Nau ironi yaptı sadece yanlış anladın srn onu canısı.Ben Antakya da yaşıyorum deprem bölgesindeyim en kısa zamanda sana özel foto atarım..Bilmeden yorum yapma..
“Küfür işe yaramıyormuş” ne demek? “Küfürü önemsememişler” demek istediyseniz öyle yazın. “Küfür işe yaramıyormuş” demek istediyseniz e bu durumda küfür işe yaramış oluyor. Lütfen anadilinizde kendinizi ifade etmeyin öğrenin. Beynimiz böyle oluyorAma devlet cıktı sandıktan neymiş küfür ise yaramıyormuş
Açıklama yapar belki Özdağ ın açıklamasından sonra.Sinan ogan demiyor muydu siginmacilari gönderecek kişiye destek verecegim diye ee
O kadar doluyum ki bu konuda en hassas şekilde kelimelerimi yazmaya çalışıyorum içimdekileri fazla yazmamaya çalışıyorum.yoksa söylemek bir sürü küfür varda edepsiz olan PKK'lı o kişiye edebli şekilde cevap vermek ustiyorum edepsizceBenim.abimin arkadaşı bayram.iznine gelirken yolda durdurup kimliğin de asker yazınca işkenceyle kafasina iki kursun sıkıp eşinin 2 çocugun önünde şehit ettiler
O kadar cok ki hesap verecekleri şeyler.. Rabbim cehennemi boşa kurmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?