Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Keşke KK ve Erdoğan çıksalar canlı yayına beraber karşılıklı soru sorsalar, soruları cevaplasalar. Niye kaçak dövüşüyorlar.
Kılıçdaroğlu davet etti istersen senin kanalında senin gazetecilerinle olsun dedi
Ama karşı taraftan tık yok

Canım bunların sorumlusu devlettir. İçişleri Bakanlığınin sorumluluğu , Silahlı kuvvetlerin... Kandili bitirmek için onlara engel bir şey var mı? Yargı , silah her şey onların ellerinde. Sen onlara destek olup iktidar görevini verdiysen gereğini yapacaklar.

Cahil demek durum değerlendirmesi yapmak ne zaman suç oldu. Nesini beğenmiyorsunuz bu yorumun? Video da ki kadın hiçbir şeyden haberi olmayan bir CAHİL
Bunlar Türkçeyi bilmediğinden herşeyi hakaret zannediyorlar.
Iq’su 5’ten düşük olanlar için Türkçe dersi:
-Birini kastederek “cahil” deyince kişi zamiri olur.
-“Cahil x” deyince niteleme sıfatı olur.
Bir özel ders vermediğimiz kalmıştı

Kılıçdaroğlu davet etti istersen senin kanalında senin gazetecilerinle olsun dedi
Ama karşı taraftan tık yok
Kk dün 1 aydır konuşmadığı kadar net ve güzel konuştu çok netti zaman zaman iftiralardan yorulduğunu kendini anlatamadığını söyledi. Montaj olduğunu Cumhurbaşkanı söyleyince bir güven gelmiş bu kadar yapacaklarını ummazdim diyor cevap vermemiştim gülüp geçmiştik diyor

Çünkü bu konuda uzman. Eğitimi bunun üzerine. O tehlikeyi bizden çok daha iyi biliyor ve korkuyor.

Bence oğana giden oylar millet ittifakına gidecektir.
Bence de hem mülteci kısmında hem terör kısmında açıklamalar yerinde olmuş.
Okuma, yazma ve anlama yetilerine sahip herkes Kandil dağlarında elimizde silahla gezen teröristler olmadığımızı anlamıştır inşallah

Ablacığım bu pkk 20 yıldır yok 40 yılı aşkındır var ve destek verenler var malum meclisdeki ler avrupa yurt dışı silah ve askeri eğitim herşey ve şuan eskisi gibi değil bunu herkes görüyor çünkü bu ülke de yaşıyoruz ama ne olucak tekrar hortluyacak ...demirtaş bosa çıkmayacak apo nin heykelini dikicek..

IQ ile alakası yok bunu bilmemek eğitimsizlik yani yine cahillik

Oyum netleşti. 2. turda Kemal Kılıçdaroğlu.
Mutabakat metni benim için yeterli oldu.
Memleketime refah, huzur , adalet gelsin artık
Çok seviniyorum gerçekten bu mesajlara, hepimiz için hayırlısı olsun. İdeoloji mideoloji artık umrumda değil, tek istediğim bu etnik yığından kurtulmak. Huzurumuz yok. Korku içinde yaşıyoruz. Koskoca kadınım annem akşam hava kararınca çöp atmamı istemiyor. Araç, taksi harici karanlıkta yürüyemiyorum. Annem evde tekken elli kere arıyorum, ulaşamayınca yana yana komşuları arıyorum, senaryolar kuruyorum tek başına yaşlı kadın, bölgede tanınıyoruz, biri kargocu kılığında gelir kapıyı açtırır, zaten engelli annemi itekleseler düşer. Hasta oldum günde elli tane felâket senaryosu kurmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…