Kılıçdaroğlu davet etti istersen senin kanalında senin gazetecilerinle olsun dediKeşke KK ve Erdoğan çıksalar canlı yayına beraber karşılıklı soru sorsalar, soruları cevaplasalar. Niye kaçak dövüşüyorlar.
AynenÜmit özdağdan destekte geldi süper oldu
Rota solucana döndüRota dönüp dolaşıp aynı yerde dolaşıyor.
Habibtemm nasılsın canimmBen Antakya da yaşıyorum deprem bölgesindeyim en kısa zamanda sana özel foto atarım..Bilmeden yorum yapma..
Fıstığım benimmmYaaa tamam kusura bakma canımsın biri bana yazsada biraz tartışsam diye şey ettim ama yanlış adres hahaha
Canım bunların sorumlusu devlettir. İçişleri Bakanlığınin sorumluluğu , Silahlı kuvvetlerin... Kandili bitirmek için onlara engel bir şey var mı? Yargı , silah her şey onların ellerinde. Sen onlara destek olup iktidar görevini verdiysen gereğini yapacaklar.Benim.abimin arkadaşı bayram.iznine gelirken yolda durdurup kimliğin de asker yazınca işkenceyle kafasina iki kursun sıkıp eşinin 2 çocugun önünde şehit ettiler
O kadar cok ki hesap verecekleri şeyler.. Rabbim cehennemi boşa kurmadı..
Kendine güvense çıkar çatır çatır konuşurdu.Kılıçdaroğlu davet etti istersen senin kanalında senin gazetecilerinle olsun dedi
Ama karşı taraftan tık yok
Bence oğana giden oylar millet ittifakına gidecektir.Sizce seçimlere nasıl etki eder?
Bunlar Türkçeyi bilmediğinden herşeyi hakaret zannediyorlar.Cahil demek durum değerlendirmesi yapmak ne zaman suç oldu. Nesini beğenmiyorsunuz bu yorumun? Video da ki kadın hiçbir şeyden haberi olmayan bir CAHİL
Ne diyecek ki acaba pişmanlık bence.Açıklama yapar belki Özdağ ın açıklamasından sonra.
Kk dün 1 aydır konuşmadığı kadar net ve güzel konuştu çok netti zaman zaman iftiralardan yorulduğunu kendini anlatamadığını söyledi. Montaj olduğunu Cumhurbaşkanı söyleyince bir güven gelmiş bu kadar yapacaklarını ummazdim diyor cevap vermemiştim gülüp geçmiştik diyorKılıçdaroğlu davet etti istersen senin kanalında senin gazetecilerinle olsun dedi
Ama karşı taraftan tık yok
İnsan potansitel oy deposunu gönderir mi, bir dahaki seçime kaç milyon oy demektir bu? Göndermeyecekler öyle bir niyetleri de yok. Mülteci konusunda ciddi adımlar atacak olduğuna inandığım tek kişi Ümit Özdağ.
Bence de hem mülteci kısmında hem terör kısmında açıklamalar yerinde olmuş.Bence oğana giden oylar millet ittifakına gidecektir.
Beklenen açıklamaydı.
Ablacığım bu pkk 20 yıldır yok 40 yılı aşkındır var ve destek verenler var malum meclisdeki ler avrupa yurt dışı silah ve askeri eğitim herşey ve şuan eskisi gibi değil bunu herkes görüyor çünkü bu ülke de yaşıyoruz ama ne olucak tekrar hortluyacak ...demirtaş bosa çıkmayacak apo nin heykelini dikicek..Canım bunların sorumlusu devlettir. İçişleri Bakanlığınin sorumluluğu. Kandili bitirmek için onlara engel bir şey var mı? Yargı , silah her şey onların ellerinde. Sen onlara destek olup iktidar görevini verdiysen gereğini yapacaklar.
Oğan dedi diye Cumhur ittifakına gitmeyeceği kesin canım. Onun %1 oyu anca vardır. Gerisi tepki oyuydu. Ona oy veren 5 kişi tanıyorum. Sorayım bakayım kime vereceklerBence oğana giden oylar millet ittifakına gidecektir.
IQ ile alakası yok bunu bilmemek eğitimsizlik yani yine cahillikBunlar Türkçeyi bilmediğinden herşeyi hakaret zannediyorlar.
Iq’su 5’ten düşük olanlar için Türkçe dersi:
-Birini kastederek “cahil” deyince kişi zamiri olur.
-“Cahil x” deyince niteleme sıfatı olur.
Bir özel ders vermediğimiz kalmıştı
Çok seviniyorum gerçekten bu mesajlara, hepimiz için hayırlısı olsun. İdeoloji mideoloji artık umrumda değil, tek istediğim bu etnik yığından kurtulmak. Huzurumuz yok. Korku içinde yaşıyoruz. Koskoca kadınım annem akşam hava kararınca çöp atmamı istemiyor. Araç, taksi harici karanlıkta yürüyemiyorum. Annem evde tekken elli kere arıyorum, ulaşamayınca yana yana komşuları arıyorum, senaryolar kuruyorum tek başına yaşlı kadın, bölgede tanınıyoruz, biri kargocu kılığında gelir kapıyı açtırır, zaten engelli annemi itekleseler düşer. Hasta oldum günde elli tane felâket senaryosu kurmaktan.Oyum netleşti. 2. turda Kemal Kılıçdaroğlu.
Mutabakat metni benim için yeterli oldu.
Memleketime refah, huzur , adalet gelsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?