Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Aaa meslektaşım mı varmış burada?

Kesinlikle iyi açıklama yaptı,anlamak isteyen anlarda anlamayana ne yapacağız bu durumda.

Dün kısa tanitimida izleyince rabbim kilicdarogluna gerçekten sabır vermiş diyorum o ne sorulardi öyle hele o bıyıklı ibibik saçlı çocuk ortalığı karistirayim demiş aboo Kılıçdaroğlu iyi dayanmış hele o başörtülü güzel kardeşim nerdeyse Kılıçdaroğlu'nun üstüne uçacak sandim

Tur benim işim yurtdışı aceantalarinda Türkiye tatili çok ucuz oluyor genelde herkes gidebilsin diye ama maalesef ki bizim tstillerimiz genelde uçuk fiatlar maalesef

Tur benim işim yurtdışı aceantalarinda Türkiye tatili çok ucuz oluyor genelde herkes gidebilsin diye ama maalesef ki bizim tstillerimiz genelde uçuk fiatlar maalesef
Onlarda herkes gidebiliyor;ama bizim beyaz yakalılar bile kredi çekerek gidiyor.

Kötü niyetli ne kadar insan varsa ülkemize dağılmış durumda. Suriye'de, Afganistan' da, Pakistan' da Google üzerinden en çok aratilan kelimeler Türkish girls, Türkish woman, Türkish boy' muş. Endişende o kadar haklısın ki .

Dedem defalarca teklifte bulundu. Cevap yok karşı taraftan. Danışmanları haber vermemiş olabilir Erdoğana ya da istemiyordur.
Etrafındakiler istemiyor galiba o yüzden c cumhurbaskanina yanlış aksettiriyor olabilirler montaj olduğundan bile haberi olmadığını düşünüyorum böyle inandirilmis sanırsam dün cumhur sözcüsü kalın bile cumhurbaşkanımız söyledi zaten falan filan dedi kem küm etti

Ne diyecek ki acaba pişmanlık bence.
Sanmam. Aliyev’den çok büyük para almış.
Yola çıktığın arkadaşını satmayacaksın. İlkelerinden hiç bir şey uğruna vazgeçmeyeceksin. Ümit Özdağ onu ön plana çıkarmış. Ona sadık kalmamış.

Oğan dedi diye Cumhur ittifakına gitmeyeceği kesin canım. Onun %1 oyu anca vardır. Gerisi tepki oyuydu. Ona oy veren 5 kişi tanıyorum. Sorayım bakayım kime verecekler
Ona verilen oylar tepki içindi,şimdi ibre tersine döndü.
Sor bencede ne diyecekler acaba.

Siyaset böyle birşey maalesef,özdağ pişman olmuştur ben nerde hata yaptım diye.

Eşimin babaannesi de 80+ ve kilosu var ama pandemi dönemi hariç evde sağlık hizmeti almadı, biz götürüyoruz her defasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…