- 3 Mayıs 2011
- 13.830
- 49.129
- 798
Cahil demek durum değerlendirmesi yapmak ne zaman suç oldu. Nesini beğenmiyorsunuz bu yorumun? Video da ki kadın hiçbir şeyden haberi olmayan bir CAHİL
Aaa meslektaşım mı varmış burada?Bunlar Türkçeyi bilmediğinden herşeyi hakaret zannediyorlar.
Iq’su 5’ten düşük olanlar için Türkçe dersi:
-Birini kastederek “cahil” deyince kişi zamiri olur.
-“Cahil x” deyince niteleme sıfatı olur.
Bir özel ders vermediğimiz kalmıştı
Kesinlikle iyi açıklama yaptı,anlamak isteyen anlarda anlamayana ne yapacağız bu durumda.Bence de hem mülteci kısmında hem terör kısmında açıklamalar yerinde olmuş.
Okuma, yazma ve anlama yetilerine sahip herkes Kandil dağlarında elimizde silahla gezen teröristler olmadığımızı anlamıştır inşallah
Dün kısa tanitimida izleyince rabbim kilicdarogluna gerçekten sabır vermiş diyorum o ne sorulardi öyle hele o bıyıklı ibibik saçlı çocuk ortalığı karistirayim demiş aboo Kılıçdaroğlu iyi dayanmış hele o başörtülü güzel kardeşim nerdeyse Kılıçdaroğlu'nun üstüne uçacak sandim
Adalet bakani falan yapmazlar insSinan Oğan iyi ki AK partiyi destekliyorum dedi. Çünkü gerçek yüzünü erkenden gördü herkes. Ben severim düşen maskeleri.
Tur benim işim yurtdışı aceantalarinda Türkiye tatili çok ucuz oluyor genelde herkes gidebilsin diye ama maalesef ki bizim tstillerimiz genelde uçuk fiatlar maalesefEstonya’daki arkadaşım attı bunu, 381 €’dan başlayan fiyatlarla 7 günlük Antalya, Bodrum tatili yapabiliyorlar. Siz de kuru soğan, ekmek edebiyatına devam edin. 380 birime bir market poşetini dolduramazsınız.
Eki Görüntüle 3251936
Onlarda herkes gidebiliyor;ama bizim beyaz yakalılar bile kredi çekerek gidiyor.Tur benim işim yurtdışı aceantalarinda Türkiye tatili çok ucuz oluyor genelde herkes gidebilsin diye ama maalesef ki bizim tstillerimiz genelde uçuk fiatlar maalesef
Dedem defalarca teklifte bulundu. Cevap yok karşı taraftan. Danışmanları haber vermemiş olabilir Erdoğana ya da istemiyordur.Keşke KK ve Erdoğan çıksalar canlı yayına beraber karşılıklı soru sorsalar, soruları cevaplasalar. Niye kaçak dövüşüyorlar.
2 senedir kızımla gidiyoruz tatile uçak transfer parası feci yani.Tur benim işim yurtdışı aceantalarinda Türkiye tatili çok ucuz oluyor genelde herkes gidebilsin diye ama maalesef ki bizim tstillerimiz genelde uçuk fiatlar maalesef
Kötü niyetli ne kadar insan varsa ülkemize dağılmış durumda. Suriye'de, Afganistan' da, Pakistan' da Google üzerinden en çok aratilan kelimeler Türkish girls, Türkish woman, Türkish boy' muş.Çok seviniyorum gerçekten bu mesajlara, hepimiz için hayırlısı olsun. İdeoloji mideoloji artık umrumda değil, tek istediğim bu etnik yığından kurtulmak. Huzurumuz yok. Korku içinde yaşıyoruz. Koskoca kadınım annem akşam hava kararınca çöp atmamı istemiyor. Araç, taksi harici karanlıkta yürüyemiyorum. Annem evde tekken elli kere arıyorum, ulaşamayınca yana yana komşuları arıyorum, senaryolar kuruyorum tek başına yaşlı kadın, bölgede tanınıyoruz, biri kargocu kılığında gelir kapıyı açtırır, zaten engelli annemi itekleseler düşer. Hasta oldum günde elli tane felâket senaryosu kurmaktan.
Habibte bu arada kızgın ifadeyi sana atmıyoruz canım. Yolladığın paylaşıma kızgın olduğumuz için atıyoruz. Dün sormuşsun, ben yeni cevap verebiliyorum.
Yok, meslektaş değiliz ama temel şeyleri biliyorum çok şükür.Aaa meslektaşım mı varmış burada?
Etrafındakiler istemiyor galiba o yüzden c cumhurbaskanina yanlış aksettiriyor olabilirler montaj olduğundan bile haberi olmadığını düşünüyorum böyle inandirilmis sanırsam dün cumhur sözcüsü kalın bile cumhurbaşkanımız söyledi zaten falan filan dedi kem küm ettiDedem defalarca teklifte bulundu. Cevap yok karşı taraftan. Danışmanları haber vermemiş olabilir Erdoğana ya da istemiyordur.
Ümit Ozdag açıklaması iyi oldu KK na vereceklermiş.Oğan dedi diye Cumhur ittifakına gitmeyeceği kesin canım. Onun %1 oyu anca vardır. Gerisi tepki oyuydu. Ona oy veren 5 kişi tanıyorum. Sorayım bakayım kime verecekler
Sanmam. Aliyev’den çok büyük para almış.Ne diyecek ki acaba pişmanlık bence.
Ona verilen oylar tepki içindi,şimdi ibre tersine döndü.Oğan dedi diye Cumhur ittifakına gitmeyeceği kesin canım. Onun %1 oyu anca vardır. Gerisi tepki oyuydu. Ona oy veren 5 kişi tanıyorum. Sorayım bakayım kime verecekler
Siyaset böyle birşey maalesef,özdağ pişman olmuştur ben nerde hata yaptım diye.Sanmam. Aliyev’den çok büyük para almış.
Yola çıktığın arkadaşını satmayacaksın. İlkelerinden hiç bir şey uğruna vazgeçmeyeceksin. Ümit Özdağ onu ön plana çıkarmış. Ona sadık kalmamış.
Eşimin babaannesi de 80+ ve kilosu var ama pandemi dönemi hariç evde sağlık hizmeti almadı, biz götürüyoruz her defasında.Geçmiş olsun annenize de. Ben de İstanbuldayım. Keşke daha iyi imkanlar olsa. İşleyiş ne tam olarak bilmiyorum.184ü aradınız mı hiç, şikayette bulundunuz mu, durumunuzu anlattınız mı? Kayınvalidemin hastalığı için kullandığı ilaç dozu ayarlama ve rutin kan değerleri için takip ediliyor. Anneniz daha çok hastanede bulunmayı gerektiren bir durum herhalde.
Kimsesi yoksa randevu olsa bile sıkıntı. Gençler için bile yorucu olabiliyor hastane işleriyle uğraşmak hem ruhen hem bedenen. Özellikle çoğu hastane labirent gibi yaşlılar için çok zor tek başına halletmesi. Ne güzel yine siz ilgilenmiyorsunuz anladığım kadarıyla. Allah sizin de annenizin de yardımcısı olsun. Bu twet aklıma geldi, okuyunca üzülmüştüm. İleride bizler de aynı durumda olur muyuz bilmem.
Eki Görüntüle 3251880
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?