Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben bu adama karşı nötrdüm. Oyumu da mecburiyetten verdim. Ama tanıdıkça sevmeye başlıyorum…

Hükümet cahilliği seviyor ve destekliyor. Eğitim seviyesi arttıkça Akp nin oyları düşüyor....Enerji Bakanı Taner Yıldız.

Kız yok. Ben orada ironi yaptım. Biliyoruz kimin ne yaptığını. Ama burada bazı montaj video hayranları, manipülasyoncular var. Onlara göre chp çadır söküyormuş falan
Bir çok propatif CHP'nin adını kullanarak iğrenç troller deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza hakaret etmişti onların chpl olmadığı cikti

Biz Mehmetçiğe ne zaman sahip çıkmadık?

Bir çok propatif CHP'nin adını kullanarak iğrenç troller deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza hakaret etmişti onların chpl olmadığı cikti
Deprem yaşamış acı içindeki insanları, kim hangi amaç için kullanıyor onlara bunları yapıyorsa en büyük acıları yaşasın. Terbiyesizler.

Montajlı video yayınlayan birine nasıl oy verebiliyorlar anlamıyorum

Ümit Ozdag açıklaması iyi oldu KK na vereceklermiş.
Süper bir haber
Eşimin babaannesi de 80+ ve kilosu var ama pandemi dönemi hariç evde sağlık hizmeti almadı, biz götürüyoruz her defasında.
Evda sağlık hizmeti var onu araştırın bence,sağlık ocakları bile haftada 1 gün ev ziyareti yapıyor .
Bulunduğunuz şehrin belediyesine müracaat yapıp onlarda yardımcı oluyorlar.
Çok geçmiş olsun bu arada.
Yazdım yukarıda kuzum.
Şimdi gördüm kordişimm
Kürt secmenin hoşuna gitmedi sanirim bu abla, karmakarışık gidiyoruz bakalım sonumuz hayr ola.
Pazar günü görceğiz bakalım ne olacak.

Hepimiz için hayırlısı olsun ya gerçekten

Parecim yanılıyorsun mehmetçik bizim kanımız canımızdır,terör olayında askerin çıkmamasına nasıl izin verilmedi biliyorsundur demi.

Erdoğan öfke saçıyor diyorsunuz da kk nin ne yaptığını görmüyorsunuz sanırım ülkeyi adım adım bölüyor
Bu ülkeyi bölmek o kadar kolay değil canım müsterih olun. Atatürk gittikten sonra bu vatan bölünmediyse ki o zamanki tarihte bu daha mümkündü, şimdi böyle şeyler asla olamaz. Senin bu vatana olan inancın bu kadar küçük mü? 21 yıldır muhalefette olan bir adam da nasıl adım adım bölüyormuş, o gücü nereden almış anlayamadım

Parecim yanılıyorsun mehmetçik bizim kanımız canımızdır,terör olayında askerin çıkmamasına nasıl izin verilmedi biliyorsundur demi.

Sabrına hayranım abla.
Her şeye tahammül ediyorum.
Bize terörist vs denmesine bile.

Ama burada dindar geçinip iftiraya yalana montaja çanak tutanlara tahammül edemiyorum.
Sorsan o dindar. O kapalı. En Müslüman o.
Ama iftira atan da o.
Kafaları cidden karışık.
Çok tehlikeliler çok

Halkın karşısına çıkıp sorulara cevap vermek cesaret ve sabır ister. Maşallah dedemde ikisi de varmış.

Sağol abla başvuru yaptık ama ram raporu filan istiyorlar onda da her defasında sorun çıkıyor biz götürüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…