- 28 Şubat 2018
- 1.363
- 4.392
- 133
- 32
Ben bu adama karşı nötrdüm. Oyumu da mecburiyetten verdim. Ama tanıdıkça sevmeye başlıyorum…Nasıl tatlı dimi, notlar alıyor, her soru sorana teşekkür ediyor güzel soru diyor. Kazansın kazanmasın gönül rahatlığıyla desteklediğim bir aday kendisi. Hiç çirkinleşmedi, iftira atmadı. Montajlı videolar üzerinden oy toplamaya çalışmadı. Mitinglerine zorla insan toplamadı herkes büyük bir keyifle ve kendi isteğiyle gitti. Diğer aday her gün tv de iken, tüm imkanları kullanıp medyayı kendi istediği gibi yönlendirirken yine de çok büyük bir başarıdır seçimi 2. tura bıraktırmak. Erdoğanın ilk turda seçilmemesi ülkenin yarısından fazlasının onu istemediğini gösterdi hepimize.
Yazdım yukarıda kuzum.Ona verilen oylar tepki içindi,şimdi ibre tersine döndü.
Sor bencede ne diyecekler acaba.
Hükümet cahilliği seviyor ve destekliyor. Eğitim seviyesi arttıkça Akp nin oyları düşüyor....Enerji Bakanı Taner Yıldız.Bunlar Türkçeyi bilmediğinden herşeyi hakaret zannediyorlar.
Iq’su 5’ten düşük olanlar için Türkçe dersi:
-Birini kastederek “cahil” deyince kişi zamiri olur.
-“Cahil x” deyince niteleme sıfatı olur.
Bir özel ders vermediğimiz kalmıştı
Bir çok propatif CHP'nin adını kullanarak iğrenç troller deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza hakaret etmişti onların chpl olmadığı ciktiKız yok. Ben orada ironi yaptım. Biliyoruz kimin ne yaptığını. Ama burada bazı montaj video hayranları, manipülasyoncular var. Onlara göre chp çadır söküyormuş falan
Kürt secmenin hoşuna gitmedi sanirim bu abla, karmakarışık gidiyoruz bakalım sonumuz hayr ola.Ümit özdağdan destekte geldi süper oldu
Biz Mehmetçiğe ne zaman sahip çıkmadık?Hahhaha bu tam size uydu bence sen bi cevap ver istersen
Mesela hdp ile oy alıpta 14 mayısta kaybedince nasıl da mehmetçiğe sahip çıktınız
Bu doğru iste yüze vurma
Ben herşeye cevap veriyorum bu hoşunuza gitmeyince hakarete dalgaya vuruyorsunuz...
Klasik uste çıkma çabası ben haklıyım çabası he he haklisiniz he he
Yazılan harfe kelimeye yazık yazmıyordum yazdım dediğim gibi ciddiye almıyorum çünkü ciğerlerinizi biliyoruz merak etmeyin..
Deprem yaşamış acı içindeki insanları, kim hangi amaç için kullanıyor onlara bunları yapıyorsa en büyük acıları yaşasın. Terbiyesizler.Bir çok propatif CHP'nin adını kullanarak iğrenç troller deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza hakaret etmişti onların chpl olmadığı cikti
Montajlı video yayınlayan birine nasıl oy verebiliyorlar anlamıyorumKk dün 1 aydır konuşmadığı kadar net ve güzel konuştu çok netti zaman zaman iftiralardan yorulduğunu kendini anlatamadığını söyledi. Montaj olduğunu Cumhurbaşkanı söyleyince bir güven gelmiş bu kadar yapacaklarını ummazdim diyor cevap vermemiştim gülüp geçmiştik diyor
Ben de öyle olmadigini düşündümBir çok propatif CHP'nin adını kullanarak iğrenç troller deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza hakaret etmişti onların chpl olmadığı cikti
Süper bir haberÜmit Ozdag açıklaması iyi oldu KK na vereceklermiş.
Evda sağlık hizmeti var onu araştırın bence,sağlık ocakları bile haftada 1 gün ev ziyareti yapıyor .Eşimin babaannesi de 80+ ve kilosu var ama pandemi dönemi hariç evde sağlık hizmeti almadı, biz götürüyoruz her defasında.
Şimdi gördüm kordişimmYazdım yukarıda kuzum.
Pazar günü görceğiz bakalım ne olacak.Kürt secmenin hoşuna gitmedi sanirim bu abla, karmakarışık gidiyoruz bakalım sonumuz hayr ola.
Mehmetçik bize sahip çıkıyor diye biliyordum. Şimdi onlara sahip olup olmadığımız sorgulanıyor. Çok ilginçBiz Mehmetçiğe ne zaman sahip çıkmadık?
Hepimiz için hayırlısı olsun ya gerçektenSüper bir haber
Evda sağlık hizmeti var onu araştırın bence,sağlık ocakları bile haftada 1 gün ev ziyareti yapıyor .
Bulunduğunuz şehrin belediyesine müracaat yapıp onlarda yardımcı oluyorlar.
Çok geçmiş olsun bu arada.
Şimdi gördüm kordişimm
Pazar günü görceğiz bakalım ne olacak.
Stokholm sendorumu deniyor buna.Montajlı video yayınlayan birine nasıl oy verebiliyorlar anlamıyorum
Parecim yanılıyorsun mehmetçik bizim kanımız canımızdır,terör olayında askerin çıkmamasına nasıl izin verilmedi biliyorsundur demi.Hahhaha bu tam size uydu bence sen bi cevap ver istersen
Mesela hdp ile oy alıpta 14 mayısta kaybedince nasıl da mehmetçiğe sahip çıktınız
Bu doğru iste yüze vurma
Ben herşeye cevap veriyorum bu hoşunuza gitmeyince hakarete dalgaya vuruyorsunuz...
Klasik uste çıkma çabası ben haklıyım çabası he he haklisiniz he he
Yazılan harfe kelimeye yazık yazmıyordum yazdım dediğim gibi ciddiye almıyorum çünkü ciğerlerinizi biliyoruz merak etmeyin..
Stokholm sendorumu deniyor buna.
Bu ülkeyi bölmek o kadar kolay değil canım müsterih olun. Atatürk gittikten sonra bu vatan bölünmediyse ki o zamanki tarihte bu daha mümkündü, şimdi böyle şeyler asla olamaz. Senin bu vatana olan inancın bu kadar küçük mü? 21 yıldır muhalefette olan bir adam da nasıl adım adım bölüyormuş, o gücü nereden almış anlayamadımErdoğan öfke saçıyor diyorsunuz da kk nin ne yaptığını görmüyorsunuz sanırım ülkeyi adım adım bölüyor
Parecim yanılıyorsun mehmetçik bizim kanımız canımızdır,terör olayında askerin çıkmamasına nasıl izin verilmedi biliyorsundur demi.
Istesin karimi bile veririm diyen zihniyetlere neyi anlatabilirsin kiMontajlı video yayınlayan birine nasıl oy verebiliyorlar anlamıyorum
Halkın karşısına çıkıp sorulara cevap vermek cesaret ve sabır ister. Maşallah dedemde ikisi de varmış.Dün kısa tanitimida izleyince rabbim kilicdarogluna gerçekten sabır vermiş diyorum o ne sorulardi öyle hele o bıyıklı ibibik saçlı çocuk ortalığı karistirayim demiş aboo Kılıçdaroğlu iyi dayanmış hele o başörtülü güzel kardeşim nerdeyse Kılıçdaroğlu'nun üstüne uçacak sandim
Sağol ablaEvda sağlık hizmeti var onu araştırın bence,sağlık ocakları bile haftada 1 gün ev ziyareti yapıyor .
Bulunduğunuz şehrin belediyesine müracaat yapıp onlarda yardımcı oluyorlar.
Çok geçmiş olsun bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?