- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
Kesinlikle yaşayıp göreceğiz hepsini.Hepimiz için hayırlısı olsun ya gerçekten
Körü körüne sorgulamadan okumadan duyduğu kadarıyla.
Canım ekürim 34 yıldır bir tek oyum nasip olmadı malum partiye. MHP ne zamanki reis demeye başladı onu da sildim hayatımdan. İnanmadigim guvenmedigim hiçbir liderin peşinden gidecek kadar kör olmadım. İnşallah kazanan milletimiz olur.Ekürim çıtırım hell olsun sana
Nau ironi yaptı sadece yanlış anladın srn onu canısı.
Göbek marul beni şok etti dün. Tanesi 25 TL...Havucun fiatından haberiniz varmı hanımlar,tavşanlar miting yapacaklar az kaldı
Dun burdaki market etiketleri degisiyordu 15 tl olan urunu 30 tl 50 tl olan temizlik urununu 80 tl yaptilarGöbek marul beni şok etti dün. Tanesi 25 TL
Dün sadece kahvaltılık+bakliyat aldım 400+ tuttu bakalım ikinci turdan sonra neler olacak.Göbek marul beni şok etti dün. Tanesi 25 TL
Kürt secmenin hoşuna gitmedi sanirim bu abla, karmakarışık gidiyoruz bakalım sonumuz hayr ola.
Deminde yazdım ya,körü körüne araştırmadan duyduklarıyla yetinen bir kitle var toplumda.Sabrına hayranım abla.
Her şeye tahammül ediyorum.
Bize terörist vs denmesine bile.
Ama burada dindar geçinip iftiraya yalana montaja çanak tutanlara tahammül edemiyorum.
Sorsan o dindar. O kapalı. En Müslüman o.
Ama iftira atan da o.
Kafaları cidden karışık.
Çok tehlikeliler çok
Rica ederim bir tanıdığın oğlu için eve fizik tedavi uzmanı geliyor.Sağol ablabaşvuru yaptık ama ram raporu filan istiyorlar onda da her defasında sorun çıkıyor biz götürüyoruz.
Gordum bunu ben
" Şimdi çıkmışlar, tüm bu gerçekleri 5 saniyeye sığdıran, gençlerimizin kıvrak zekâsının ürünü bir video üzerinde arsızca tepiniyorlar, hakaretler savuruyorlar "Etrafındakiler istemiyor galiba o yüzden c cumhurbaskanina yanlış aksettiriyor olabilirler montaj olduğundan bile haberi olmadığını düşünüyorum böyle inandirilmis sanırsam dün cumhur sözcüsü kalın bile cumhurbaşkanımız söyledi zaten falan filan dedi kem küm etti
Bizlerde öyleyiz körü körüne peşlerine takılıp gitmedik hiç hayatımız boyunca,yeri geldimi yerin dibine sokmayıda öğrendik çok şükür.Canım ekürim 34 yıldır bir tek oyum nasip olmadı malum partiye. MHP ne zamanki reis demeye başladı onu da sildim hayatımdan. İnanmadigim guvenmedigim hiçbir liderin peşinden gidecek kadar kör olmadım. İnşallah kazanan milletimiz olur.
Devamı gelir nasılsa hasret ve özlemle bekliyorumGöbek marul beni şok etti dün. Tanesi 25 TL...
Ha tabi ozdag olsun isterim soylu defolsun da
Google uzerinde en cok aranan kelime/lere google trend uzerinden ulasabilirsiniz.Kötü niyetli ne kadar insan varsa ülkemize dağılmış durumda. Suriye'de, Afganistan' da, Pakistan' da Google üzerinden en çok aratilan kelimeler Türkish girls, Türkish woman, Türkish boy' muş.Endişende o kadar haklısın ki .
Bu cidden doğru bu arada, öz dayım RTE için 3 çocuğumu kurban veririm diyorIstesin karimi bile veririm diyen zihniyetlere neyi anlatabilirsin ki
Adım adım bölüyor, terör yapıyor ,depremzedelere küfür ediyor, ekonomiyi bu hale getiriyor. Adam muhalefette ne büyük güce sahip. İktidar ne yapıyor...Bu ülkeyi bölmek o kadar kolay değil canım müsterih olun. Atatürk gittikten sonra bu vatan bölünmediyse ki o zamanki tarihte bu daha mümkündü, şimdi böyle şeyler asla olamaz. Senin bu vatana olan inancın bu kadar küçük mü? 21 yıldır muhalefette olan bir adam da nasıl adım adım bölüyormuş, o gücü nereden almış anlayamadım
Trafoya kedi girmiş diyen bu kişiydi değil miHükümet cahilliği seviyor ve destekliyor. Eğitim seviyesi arttıkça Akp nin oyları düşüyor....Enerji Bakanı Taner Yıldız.
Hoşgeldin canımKılıçdaroğlunu destekliyeceğiz imza zafer partisi lideri ÜMİT ÖZDAĞ
Yazsam banlanicam o yuzden dayiniza Allah akil fikir versin cok lazimsa kendini kurban etsin tovbe yaBu cidden doğru bu arada, öz dayım RTE için 3 çocuğumu kurban veririm diyoryani o videolar gerçek, bu insanlar var.
Bende onu anlamıyorum nereden anlıyorlar Chp li olduğunu. Şimdi ben burada Akp liyim yazsam. Şuana kadar benim hiç bir mesajımı okumamış biri beni Akp li zanneder dimi. Ama ben hiç bir zaman Akp ye oy vermedim. Sosyal medyada her yazılana inanmayın. Troll kaynıyor.Bir çok propatif CHP'nin adını kullanarak iğrenç troller deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza hakaret etmişti onların chpl olmadığı cikti
HoşbuldumHoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?