Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Mehmetçik bize sahip çıkıyor diye biliyordum. Şimdi onlara sahip olup olmadığımız sorgulanıyor. Çok ilginç
Yok onun derdi başka. Geçen gün kk’nun videosunu izlemiş. Kk, fetönün mehmetçiğe kumpas kurduğundan bahsediyor. Biz Mehmetçiğe kumpas kuranlarla aynı masaya oturmadık diyor. Yani fetöyü kastediyor. Bu arkadaş da g.tünden anlamış, hdp yi kastederek “neeeeee dedim, mehmetçiğe kumpas kuranlarla aynı masaya oturmadınız mı? Şok oldum” diyerek burada çarşaf çarşaf mesaj yazmış. Bunlara bir de Türkçe tercüman lazım.

Bu cidden doğru bu arada, öz dayım RTE için 3 çocuğumu kurban veririm diyor yani o videolar gerçek, bu insanlar var.
Yengen ne diyor bu söze karşılık.
Kılıçdaroğlunu destekliyeceğiz imza zafer partisi lideri ÜMİT ÖZDAĞ
Kalp kalp
Trafoya kedi girmiş diyen bu kişiydi değil mi iki kedim var seçim gecesi odaya kilitliycem herkeşler kendi kedisine sahip çıksın.
Bende kağımızın önündeki tatlı minnoşları tembihliyecem,trafo kapısında nöbet tutacaklar sabaha kadar bol mamave suları hazır olacak .

Hayatımda sağ partilere oy vermedim.45 yaşındayım.ama bu seçimin normal bir seçim olmadığının farkındayım.normalde eleştiren sorgulayan bir yapım vardır.ama bu seçimde gözümü kulağımı kapattım.eski dönemleri bilirim o kadar çok değiştiki anlatamam.akp hükümeti ve aveneleri kocaman bir fanusun içinde yaşıyorlar ve biz o fanusu tırmalayıp kendimize yol bulmaya çalışıyoruz.

Biz gençliğimizi iyi yaşadık.şimdi sıra bizim gençlerimizde.bu arada gözü kör olmuş akp lileri boşverin gitsin.9 yaşındaki oğluma arkadaşı camileri yıkacaklar demiş.ana babasından duymuş işte.amaaan boşverin.

Kızlar umit ozdağin kararlı ve net bi şekilde desteklemesi çok hoştu.
umarım hayırlara vesile olur
bende sinan oğana tepki oylarının chp ye gideceğini düşünüyorum.
soğanın oraya geçmesi iyi gibide oldu aslında
umit özdag ın iç işleri bakanı oldugu bir türkiye offf diyorum :)

Durum karışık desene,bu sevgiyi hep merak etmişimdşr açıkcası neden diye.
Bilmiyorum gerçekten yani yakın akrabalarım oldukları için çıkarları da yok onu biliyorum, körü körüne bir aşk bu bi tane daha dayım var o da her seçim öncesi arayıp rteye oy vermezseniz hakkım size helal değil der. Baba tarafı da bunun tam aksi değişik bir sülale.

Sende haklısın bacım...Ama hepsi öyle değildir diye düşünüyorum olamaz olmamalı
Gecen bi adam roportajda diyor ki ilk turda kkya verdim ama baktim ki cb fazla oy aldi o zaman bu halk simdiki halinden memnun diye dusundum o yuzden ikinci secimde cbya vericem diyor
Benim villam arabam isyerim var halimden memnunum ben yokluk ceken halk icin duzen degissin istemistim ama madem halk memnun bende ona atarim oyumu diyor

Bir baska kadin da ben yurtdisinda yasiyorum yazlari tatile geliyorum ordaki maasimla burda cok iyi tatil yapabiliyorum burdaki durumu bilmiyorum neden ona oy verdigimi de bilmiyorum diyor
Oy kullananlarin cogu bilincsiz kisacasi

Yahu camiler niye yikilsin
Bin kusur yildir yikilmamis simdi mi yikilacak
Kaldi ki ibadet sadece camide mi yapiliyor
Evde namaz kilinmiyor mu mesela?
Bunlar hep kaliplasmis cumleler
Yok baslar acilacak yok camiler yikilacak
Yarin bigun abd fuzelerle vurmazsa yikilmaz hicbir yer
Hic bu taraftan dusunemiyorlar
O kadar sinir oluyorum ki bu sıg zihniyetlere

İkna etsen zaten itiraz ederler fikirleri asla değişmez onlarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…