Benim 1 kedim var ama bahçede çok kedi var. Yaş mama vs ile meşgul edeceğim onları.Trafoya kedi girmiş diyen bu kişiydi değil miiki kedim var seçim gecesi odaya kilitliycem herkeşler kendi kedisine sahip çıksın.
Aman dikkat bahçede olanlar daha tehlikeli, her an sıvışıp bir trafoya girebilirlerBenim 1 kedim var ama bahçede çok kedi var. Yaş mama vs ile meşgul edeceğim onları.
Yok onun derdi başka. Geçen gün kk’nun videosunu izlemiş. Kk, fetönün mehmetçiğe kumpas kurduğundan bahsediyor. Biz Mehmetçiğe kumpas kuranlarla aynı masaya oturmadık diyor. Yani fetöyü kastediyor. Bu arkadaş da g.tünden anlamış, hdp yi kastederek “neeeeee dedim, mehmetçiğe kumpas kuranlarla aynı masaya oturmadınız mı? Şok oldum” diyerek burada çarşaf çarşaf mesaj yazmış. Bunlara bir de Türkçe tercüman lazım.Mehmetçik bize sahip çıkıyor diye biliyordum. Şimdi onlara sahip olup olmadığımız sorgulanıyor. Çok ilginç
Yengen ne diyor bu söze karşılık.Bu cidden doğru bu arada, öz dayım RTE için 3 çocuğumu kurban veririm diyoryani o videolar gerçek, bu insanlar var.
Kalp kalpKılıçdaroğlunu destekliyeceğiz imza zafer partisi lideri ÜMİT ÖZDAĞ
Bende kağımızın önündeki tatlı minnoşları tembihliyecem,trafo kapısında nöbet tutacaklar sabaha kadarTrafoya kedi girmiş diyen bu kişiydi değil miiki kedim var seçim gecesi odaya kilitliycem herkeşler kendi kedisine sahip çıksın.
Sende haklısın bacım...Ama hepsi öyle değildir diye düşünüyorum olamaz olmamalıIstesin karimi bile veririm diyen zihniyetlere neyi anlatabilirsin ki
O da aynı düşüncede bu yüzden kız kardeşiyle bile arası bozuk.Yengen ne diyor bu söze karşılık.
Durum karışık desene,bu sevgiyi hep merak etmişimdşr açıkcası neden diye.O da aynı düşüncede bu yüzden kız kardeşiyle bile arası bozuk.
Düşünmek istemiyorum alış-veriş yapmak stresli hale geldi artık.Dün sadece kahvaltılık+bakliyat aldım 400+ tuttu bakalım ikinci turdan sonra neler olacak.
Bilmiyorum gerçekten yani yakın akrabalarım oldukları için çıkarları da yok onu biliyorum, körü körüne bir aşk buDurum karışık desene,bu sevgiyi hep merak etmişimdşr açıkcası neden diye.
Gecen bi adam roportajda diyor ki ilk turda kkya verdim ama baktim ki cb fazla oy aldi o zaman bu halk simdiki halinden memnun diye dusundum o yuzden ikinci secimde cbya vericem diyorSende haklısın bacım...Ama hepsi öyle değildir diye düşünüyorum olamaz olmamalı
Yahu camiler niye yikilsinHayatımda sağ partilere oy vermedim.45 yaşındayım.ama bu seçimin normal bir seçim olmadığının farkındayım.normalde eleştiren sorgulayan bir yapım vardır.ama bu seçimde gözümü kulağımı kapattım.eski dönemleri bilirim o kadar çok değiştiki anlatamam.akp hükümeti ve aveneleri kocaman bir fanusun içinde yaşıyorlar ve biz o fanusu tırmalayıp kendimize yol bulmaya çalışıyoruz.
Biz gençliğimizi iyi yaşadık.şimdi sıra bizim gençlerimizde.bu arada gözü kör olmuş akp lileri boşverin gitsin.9 yaşındaki oğluma arkadaşı camileri yıkacaklar demiş.ana babasından duymuş işte.amaaan boşverin.
Hoş geldin bacımHoşbuldum
İkna etsen zaten itiraz ederler fikirleri asla değişmez onlarında.Bilmiyorum gerçekten yani yakın akrabalarım oldukları için çıkarları da yok onu biliyorum, körü körüne bir aşk bubi tane daha dayım var o da her seçim öncesi arayıp rteye oy vermezseniz hakkım size helal değil der. Baba tarafı da bunun tam aksi değişik bir sülale.
Tamam tatlımHabibte bu arada kızgın ifadeyi sana atmıyoruz canım. Yolladığın paylaşıma kızgın olduğumuz için atıyoruz. Dün sormuşsun, ben yeni cevap verebiliyorum.
Kuzum iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsımHabibtemm nasılsın canimm
Canımsın ablam…çok ama çok sevindim..Oyum netleşti. 2. turda Kemal Kılıçdaroğlu.
Mutabakat metni benim için yeterli oldu.
Memleketime refah, huzur , adalet gelsin artık
Yok abla ne iknası, öteki tarafta tayyipe oy vermediğin o ellerin senden hesap soracak diyorlarİkna etsen zaten itiraz ederler fikirleri asla değişmez onlarında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?