Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Cehalet, TDK'ya göre bilgisizlik anlamındadır. Cahil Kime Denir? Cahil kelimesinin kimler için kullanıldığı çok merak edilebiliyor. Cahil, genellikle herhangi bir konuda bilgisi olmayan kişiler için kullanılan bir sözcüktür.

Google’da arama yapmıyor olmaları Suriyeli ve Afganların suç makinası olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ülkemizde mülteci istemiyoruz.

Google' a müdahale olabilir mi olamaz mı bilemem ama gazeteci bu konuyu gündeme getirip dikkat çekmiş curly kardeşim. Suriyeliler bu konuda ispatli. Kaç tane vaka var .

Akp lileri ikna etme değilde biraz içlerine şüphe ekmek için ajıtasyon yapmak lazım.ikna yoluna girince agresifleşiyorlar.nasıl olur işte yurtdışına çıkma yolları araştırıyorum ülke battığında burda olmamam lazım.çocuklarınız varsa özellikle kız.kızımın göçmenlerin arasında büyüdüğünü görmek istemiyorum falan böyle sanki savaşın ortasında kalmış gibi abartarak ama kendi kendinize konuşuyormuş gibi yaparak endişelenin.bir diğer yolda herşey pahalı diyenlere yoo bana pahalı gelmiyor gayet normal abartma diyin.bu seferde o na pahalı gelmiyorda bana niye pahalı geliyor diye bozuluyorlar paralarının az geldiğini idrak ediyorlar.böyle şekilden şekile gireceksiniz başka bir yol aklıma gelmiyor.

Enteresan... Bana bunlarla gelin...

Göçmenler konusunda asla ikna olmazlar "bak deprem oldu sen de başka şehirlere göç ettin, bu topraklar kimsenin tapulu malı değil" diyorlar bu vatanın her karış toprağı bizim hangi şehirde istersem orada yaşarım nasıl bu durumla mukayese edebiliyorlar bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…