- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
Siz gençliğinizi yaşarken ben Öss'de Türkiye geneli 899. olmama rağmen istediğim bölüme gidemedim. Üniversitede başımdaki örtüden dolayı yemekhaneye alınmadım. Bizim gençliğimizin nelere heba edildiğini biliyor musunuz?Hayatımda sağ partilere oy vermedim.45 yaşındayım.ama bu seçimin normal bir seçim olmadığının farkındayım.normalde eleştiren sorgulayan bir yapım vardır.ama bu seçimde gözümü kulağımı kapattım.eski dönemleri bilirim o kadar çok değiştiki anlatamam.akp hükümeti ve aveneleri kocaman bir fanusun içinde yaşıyorlar ve biz o fanusu tırmalayıp kendimize yol bulmaya çalışıyoruz.
Biz gençliğimizi iyi yaşadık.şimdi sıra bizim gençlerimizde.bu arada gözü kör olmuş akp lileri boşverin gitsin.9 yaşındaki oğluma arkadaşı camileri yıkacaklar demiş.ana babasından duymuş işte.amaaan boşverin.
onun çok sevdiği! Bir üye ona sürekli canım diyorduCanım niye demiyoruz ?
Bizlerde öyleyiz körü körüne peşlerine takılıp gitmedik hiç hayatımız boyunca,yeri geldimi yerin dibine sokmayıda öğrendik çok şükür.
Güzel günleri görelim ekürim çok ihtiyacımız var buna.
Devamı gelir nasılsa hasret ve özlemle bekliyorum
Allah'ım sizi duyan da uzaydan geldiğinizi sanır,körü körüne gitmezlermiş.Duy da inanma dedikleri bu olsa gerek.On bir seçim kaybeden,yenisi yüklenen adama körü körüne vermemişler.Gerçi doğru siz genel de körü körüne değil,tıpış tıpış gidenlersiniz.Bunun patenti de oy verdiğiniz adama ait,malum.Bizlerde öyleyiz körü körüne peşlerine takılıp gitmedik hiç hayatımız boyunca,yeri geldimi yerin dibine sokmayıda öğrendik çok şükür.
Güzel günleri görelim ekürim çok ihtiyacımız var buna.
Devamı gelir nasılsa hasret ve özlemle bekliyorum
Sizler gibi biat etmiyorum,kula kullukta etmiyorum en azından,ömrümden alsın ona versinde demiyorum.Allah'ım sizi duyan da uzaydan geldiğinizi sanır,körü körüne gitmezlermiş.Duy da inanma dedikleri bu olsa gerek.On bir seçim kaybeden,yenisi yüklenen adama körü körüne vermemişler.Gerçi doğru siz genel de körü körüne değil,tıpış tıpış gidenlersiniz.Bunun patenti de oy verdiğiniz adama ait,malum.
Sıra bende sabrım kalmadı artık.yaa o da geçen gidip gelmiştibence sıra kesinlikle bende
Erdoğan dönemi bitsin bak ne mağdurlar çıkacak ortayaSiz gençliğinizi yaşarken ben Öss'de Türkiye geneli 899. olmama rağmen istediğim bölüme gidemedim. Üniversitede başımdaki örtüden dolayı yemekhaneye alınmadım. Bizim gençliğimizin nelere heba edildiğini biliyor musunuz?
Aynen öyle sana bişey anlatayım bizim tür müşterilerimizi yazlık bölgede çalışan kardeşlerimiz falan beyaz yakalı yönetici İngiltere'de holding sahibi memur falan zannediyorlar. Halbuki öyle değil benim bir müşterim var 6 çocuklu İngiliz bir aile adam binaların camlarını siliyor hani o tahtalara çıkıp büyük binaların camlarını siliyor mesleği bu bir müşterim var tadilatci İngiltere'de. Bunun gibi çok örnek gösterebilirim hele bir alman çift var 65 yaşlarında çiftlikte bakım elemanı karı koca teyzeyle amca ekonomik şartları maaşları Türkiye'den daha iyi sadece. Neden benim ülkemin boyacısı tamircisi, (mesleklere saygım var yanlış anlaşılmasın sakın ). Küçük esnafımız her nevarsa emekçi kardeşimiz neden tatil yapmasın onların hakkıysa benim vatandaşımız da hakkı. Bu vatandaşlarımıza tatil planı çıkarılması gerek ama yapılmıyorOnlarda herkes gidebiliyor;ama bizim beyaz yakalılar bile kredi çekerek gidiyor.
Ben Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunuyum. Akp için icraat partisi diye tanım yapılmıştı. Mesala Mhp, Chp ideoloji partisi. Belli bir kitlesi var. Ama Akp icraat yaptığı sürece seçiliyor. Son 3 senedir bayır aşağı gidiyoruz.Allah'ım sizi duyan da uzaydan geldiğinizi sanır,körü körüne gitmezlermiş.Duy da inanma dedikleri bu olsa gerek.On bir seçim kaybeden,yenisi yüklenen adama körü körüne vermemişler.Gerçi doğru siz genel de körü körüne değil,tıpış tıpış gidenlersiniz.Bunun patenti de oy verdiğiniz adama ait,malum.
Gitme bi kahve içelim gidenlerde okuyordur bize eşlik etsinler. ❤Sıra bende sabrım kalmadı artık.
Siz gençliğinizi yaşarken ben Öss'de Türkiye geneli 899. olmama rağmen istediğim bölüme gidemedim. Üniversitede başımdaki örtüden dolayı yemekhaneye alınmadım. Bizim gençliğimizin nelere heba edildiğini biliyor musunuz?
Bayır aşağısını görmüyorlar işte,hem onlar hem bizler kötüye gidiyoruz artık.Ben Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunuyum. Akp için icraat partisi diye tanım yapılmıştı. Mesala Mhp, Chp ideoloji partisi. Belli bir kitlesi var. Ama Akp icraat yaptığı sürece seçiliyor. Son 3 senedir bayır aşağı gidiyoruz.
Siz gençliğinizi yaşarken ben Öss'de Türkiye geneli 899. olmama rağmen istediğim bölüme gidemedim. Üniversitede başımdaki örtüden dolayı yemekhaneye alınmadım. Bizim gençliğimizin nelere heba edildiğini biliyor musunuz?
Dışarı çıkmam lazım kahve alacam daha gelirim hemenGitme bi kahve içelim gidenlerde okuyordur bize eşlik etsinler. ❤
Favori reelsim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?