Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Siz gençliğinizi yaşarken ben Öss'de Türkiye geneli 899. olmama rağmen istediğim bölüme gidemedim. Üniversitede başımdaki örtüden dolayı yemekhaneye alınmadım. Bizim gençliğimizin nelere heba edildiğini biliyor musunuz?

Allah'ım sizi duyan da uzaydan geldiğinizi sanır,körü körüne gitmezlermiş.Duy da inanma dedikleri bu olsa gerek.On bir seçim kaybeden,yenisi yüklenen adama körü körüne vermemişler.Gerçi doğru siz genel de körü körüne değil,tıpış tıpış gidenlersiniz.Bunun patenti de oy verdiğiniz adama ait,malum.

Sizler gibi biat etmiyorum,kula kullukta etmiyorum en azından,ömrümden alsın ona versinde demiyorum.
Tıpış tıpış giden kimmiş dönümde kendi seçmeninize bir bakın önce.
Duyduğunuz her yalanada atılan her iftirayada inanan sizlersiniz.
Sizin adam d,ye bahsettiğiniz kişide en azından ağzından kötü laf çıkmıyor.
Sürtüğü kim dedi ne hissettiniz duyunca hanımefendi.
Boş konuşmayın artık cideen sıktınız.

Erdoğan dönemi bitsin bak ne mağdurlar çıkacak ortaya
Döneminde haksızlığa uğradığınız tamam peki bu dönemin mağdurları hakkında ne düşünüyorsunuz ne yapıyorsunuz
Gencecik askeri akademi öğrencileri ömür boyu hapis aldı
Hakkı olanlar değil dayısı olanlar iş sahibi oluyor
Kayumlar atanıyor
Ergenekoncu adı altında kaçtane şerefli asker tutuklanıp canından oldu
Çıplak aramalar yapılıyor daha neler neler
Onlar terörist düzen düşmanı değil mi
Peki sizde o zaman için var olan düzenin düşmanı değilmiydimiz
Ben hep diyorum dünün mazlumları bugünün zalimleri oldu

Baş örtüsü olmasa Akpliler neyin peşinden gidecekti acaba anladık mağdur oldunuz evet kötü bir uygulamaydi iyi ki bitti. Ama bitti şu ana bakın artık yalvarıyorum ya mülteciler patlamaya hazır bomba geçim sıkıntısı yapıştı yakamiza. Akp savunan arkadaşlarım bile seçilse bile bu ekonomi düzelmez daha kötü oluruz 1 sene sonra yeni seçim olur diyor. Fırsat varken neden daha kötü olmayı seçelim. Gerçeklere bakalım artık ya.

Onlarda herkes gidebiliyor;ama bizim beyaz yakalılar bile kredi çekerek gidiyor.
Aynen öyle sana bişey anlatayım bizim tür müşterilerimizi yazlık bölgede çalışan kardeşlerimiz falan beyaz yakalı yönetici İngiltere'de holding sahibi memur falan zannediyorlar. Halbuki öyle değil benim bir müşterim var 6 çocuklu İngiliz bir aile adam binaların camlarını siliyor hani o tahtalara çıkıp büyük binaların camlarını siliyor mesleği bu bir müşterim var tadilatci İngiltere'de. Bunun gibi çok örnek gösterebilirim hele bir alman çift var 65 yaşlarında çiftlikte bakım elemanı karı koca teyzeyle amca ekonomik şartları maaşları Türkiye'den daha iyi sadece. Neden benim ülkemin boyacısı tamircisi, (mesleklere saygım var yanlış anlaşılmasın sakın ). Küçük esnafımız her nevarsa emekçi kardeşimiz neden tatil yapmasın onların hakkıysa benim vatandaşımız da hakkı. Bu vatandaşlarımıza tatil planı çıkarılması gerek ama yapılmıyor

Ben Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunuyum. Akp için icraat partisi diye tanım yapılmıştı. Mesala Mhp, Chp ideoloji partisi. Belli bir kitlesi var. Ama Akp icraat yaptığı sürece seçiliyor. Son 3 senedir bayır aşağı gidiyoruz.

Bayır aşağısını görmüyorlar işte,hem onlar hem bizler kötüye gidiyoruz artık.

Yahu sayın kardeşim. Kemal kılıçdaroğlu ne dedi? Helalleşelim dedi. Ne demek bu? Ben haksızdım, haksızlık yapıldı. Affet demek. Babala tv de bir başörtülü genç çıkmış hala diyor ki helalleşelim demekle olmuyor e ne yapsın güzel kardeşim? Çok merak ettim. Yani maduriyet giderildi. Özür dilendi, helalleşelim dedi. Daha ne yapılsalar içiniz soğur?

Güzel kardeşim bu ülkede alevileri bir otelde yaktılar yaktılar. Terörşst olmamasına rağmen kürtlere zamanında neler yapmadılar? Sağcıları da solcuları da hapse atıp işkence yaptılar. Bu insanlar affetti ölenlerim yakınları, işkence edilenler diyorum bak. Affetmeyecek de ne yapacak zaten içinde kinle yanıp tutuşsunlar mı? Ne yapsınlar. Gerçekten çok merak ettim. Yani size büyük haksızlık yapıldı, üniye giremediniz tamam. Bu yüzden akp 100 yıl hüküm mü sürsün? Sığınmacılar ülkede cirit mi atsın? Açlıktan befesimiz mi koksun? Başkalarına mı haksızlık yapılsın? Adalet, eğitim çöp mü olsun? Neyse yahu

Kizlar Facebook kullanan arkadaşlarım Facebook üzerinden yeni montaj kayıtlar yapılıyor daha tehlikeli artık gerçekten çığrından çıktı size böyle yada AKP'li arkadaş cevreniz falan varsa lütfen bu videoların montaj olduğunu etiketliyelim Twitter'da instegramda heryere yaymislar şimdi yine karaproganda bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…