Kurt seçmeni üzerinden çirkin paylaşımlar yapılıyor çok afedersiniz söyleyemem. HDP üzerinden CHP vurulmaya başlandı haberturkte ülkücüler kütleyi oldurcek kovacdk falan diye ve korktuğum bunlara haber kanalları inanmış ümit Özdağ açıkladı kanallar kışkırtmaya başladı sağ salim şu seçim bir gecsede kurtulsak su gunlerdenKürt secmenin hoşuna gitmedi sanirim bu abla, karmakarışık gidiyoruz bakalım sonumuz hayr ola.
Pazartesi akşamı Ahmet Hakan’ın programına çıktı. Bir iç işleri bakanı bu kadar mı ciddiyetsiz olur? Romanlar için dernek mi kurmuşlar ne? Şarkı söylüyor filan.Ha tabi ozdag olsun isterim soylu defolsun da
İnanmazlar ki.Canım benim haklısın.peki biliyormusun başörtü yasağını getiren partileri mhp,dsp,anap.şu an cumhur ittifakındalar.ve biliyormusun başörtüsü serbestliği hala yasallaşmadı.kılıçtaroğlu yasallaştırın dedi tayyip kabul etmedi.araştırabilirsin
Bir başörtülü olarak süreci çok iyi biliyorum. Kesinlikle haklısınız. Kaç defa mecliste iktidarın oylarıyla reddedildi.Canım benim haklısın.peki biliyormusun başörtü yasağını getiren partileri mhp,dsp,anap.şu an cumhur ittifakındalar.ve biliyormusun başörtüsü serbestliği hala yasallaşmadı.kılıçtaroğlu yasallaştırın dedi tayyip kabul etmedi.araştırabilirsin
Nasılsa milletvekili seçildi kendini garantiye aldı yardırıyor iştePazartesi akşamı Ahmet Hakan’ın programına çıktı. Bir iç işleri bakanı bu kadar mı ciddiyetsiz olur? Romanlar için dernek mi kurmuşlar ne? Şarkı söylüyor filan.
1.Ama montaj ama şu ama bu......Allah'ım sizi duyan da uzaydan geldiğinizi sanır,körü körüne gitmezlermiş.Duy da inanma dedikleri bu olsa gerek.On bir seçim kaybeden,yenisi yüklenen adama körü körüne vermemişler.Gerçi doğru siz genel de körü körüne değil,tıpış tıpış gidenlersiniz.Bunun patenti de oy verdiğiniz adama ait,malum.
Nefret ettiğim değilde siyasi görüşünü bildikten sonra şaşırdığım üzüldüğüm isimler varçok merak ettiğim konular var ve ilki ;
A adayına oy verecektim ama burada yazılanlardan çok etkilendim bu sebeple B adayına oy vereceğim
diyen?
ikinci merak ettiğim ;
2 farklı görüşten olup özel mesaj ile birbirilerine ya şurada çok güzel bize laf soktun, acayip bozuldum ağzın bal yesin
diyen?
bir diğeri ;
özel mesajdan; "senin plakanı aldım seçimden sonra görüşürüz"
diyen?
bir diğeri; siyasi seçimleri sebebi ile takipten çıktığınız eskiden arkadaşınız olan ama şimdi nefret ettiğiniz
ya da site yönetimini de cahil yerine iyi koyuyoruz TDK'da sıfat ama ben tespit yapıyorum hadi ceza versin de görelim kafasında olan
içinizde böyle tipler var mı?
ya da ben birine "geri zekalı" desem bu da cahil ile aynı anlamda ve işin güzel tarafına bakın ki bu da sıfat argo diye de bir not da düşülmemiş. Yani ben bunu size karşı kullanabilir miyim? Hani cahili hakaret kabul etmiyoruz ya "Geri zekalı" da zekası gelişmemiş anlamında bir sıfat. Zekası gelişmiş, bir başkasına göre daha az gelişmiş demek.
Yani bende mi kelime oyunu yapayım, bende sizin gibi bizi salak yerine koyuyorsunuz ya bunu mu yapayım?
Cahil demek durum tespitiymiş o zaman sende bana göre geri zekalısın desem çok ayıp olmaz mı?
çok ayıp olur, terbiyesizlik yapmış olurum ama ben bunu yapmayacağım
bu sebeple kullandığımız kelimelere dikkat edelim.
not : yazıda bir sürü hata yapmışım ama beni anladığınızı umuyorum
Ben sizi okurken çok keyif alıyorum,siz niye böyle atar gider yapıyorsunuz.Çünkü sizden olmayana tahammülünüz yok.Sizdense iyi yoksa linçle.Burada bile ceza alanlara bakıyorum hep sizin mahalle.Aşağıla,küçük gör,hakaret et...tam sizlikSizler gibi biat etmiyorum,kula kullukta etmiyorum en azından,ömrümden alsın ona versinde demiyorum.
Tıpış tıpış giden kimmiş dönümde kendi seçmeninize bir bakın önce.
Duyduğunuz her yalanada atılan her iftirayada inanan sizlersiniz.
Sizin adam d,ye bahsettiğiniz kişide en azından ağzından kötü laf çıkmıyor.
Sürtüğü kim dedi ne hissettiniz duyunca hanımefendi.
Boş konuşmayın artık cideen sıktınız.
Nefret ettiğim değilde siyasi görüşünü bildikten sonra şaşırdığım üzüldüğüm isimler var
Biraz kızmış gibisiniz
Ben ogana tek kelime etmedim,onunla hiç işim olmadı,karıştırdın.1.Ama montaj ama şu ama bu......
2.Cumhurbaşkanımız evet montaj olduğunu soyledide.....kem küm mm
3.Montaj olmuş olmamış milletimiz inandi ya bunu söyleyen bir bakan.....
4.
Bu montajı yappan yapay zeka gençlerimizin üzerinde tepiniyorlar üsluba bak......
5. Çakma milliyetçi yle kol kola yuruyenlere cezaları veriilir. Bunu MHP söyledi açıkça tehdit.....ee günlerdir sinanogana sen deilmiydin yerden yere vuran sonuç Sinan ogan cumhur ittifakinda günlerdir susuyorsun ....
Derim ve susarimmm
Sakin olunYahu sayın kardeşim. Kemal kılıçdaroğlu ne dedi? Helalleşelim dedi. Ne demek bu? Ben haksızdım, haksızlık yapıldı. Affet demek. Babala tv de bir başörtülü genç çıkmış hala diyor ki helalleşelim demekle olmuyore ne yapsın güzel kardeşim? Çok merak ettim. Yani maduriyet giderildi. Özür dilendi, helalleşelim dedi. Daha ne yapılsalar içiniz soğur?
Güzel kardeşim bu ülkede alevileri bir otelde yaktılar yaktılar. Terörşst olmamasına rağmen kürtlere zamanında neler yapmadılar? Sağcıları da solcuları da hapse atıp işkence yaptılar. Bu insanlar affettiölenlerim yakınları, işkence edilenler diyorum bak. Affetmeyecek de ne yapacak zaten içinde kinle yanıp tutuşsunlar mı? Ne yapsınlar. Gerçekten çok merak ettim. Yani size büyük haksızlık yapıldı, üniye giremediniz tamam. Bu yüzden akp 100 yıl hüküm mü sürsün? Sığınmacılar ülkede cirit mi atsın? Açlıktan befesimiz mi koksun? Başkalarına mı haksızlık yapılsın? Adalet, eğitim çöp mü olsun? Neyse yahu
Hayatım sana saygım sonsuz aynı düşünceye sahip değiliz ama hepimizin tek istediği huzur dolu sakin kutuslastirmadan yaşamak. Sana yapıldımi bilmiyorum. sosyal medyada neler diyorlar bizlere için acimiyormu bir kadın olarak. Agza alınmayacak kufurler siz soylesiniz boylesiniz bu nefret dili kimsenin ağzına yakisirmi sence ne gerek var bu iç savaş deil bu seçim ya a kazanacak yada b bu kadar basit.insanlarin tahammülü kalmıyor çünkü sürekli PKK'lı kandilli falan filan yok yan yana yok dinsiz imansız. Hakkediyormuyuz bunları kimse haketmiyorBen sizi okurken çok keyif alıyorum,siz niye böyle atar gider yapıyorsunuz.Çünkü sizden olmayana tahammülünüz yok.Sizdense iyi yoksa linçle.Burada bile ceza alanlara bakıyorum hep sizin mahalle.Aşağıla,küçük gör,hakaret et...tam sizlik
Ayrıca biz hep sandığa gümbür gümbür gideriz;tıpış tıpış değil.Bizi kendinizle karıştırmayın.
Bir de bu CHP seçmeni bu sürtük kelimesine niye bu kadar üstüne alındı,onu da anlamıyorum,size söylenmedi ki.
Neyse zaten bugünlük size bu kadar sinir yeter,pazara kadar dökün içinizi.Sonra yine dertleşiriz.
Gümbür gümbür gidip tıpış tıpış dönesiniz sandıktan inşallahBen sizi okurken çok keyif alıyorum,siz niye böyle atar gider yapıyorsunuz.Çünkü sizden olmayana tahammülünüz yok.Sizdense iyi yoksa linçle.Burada bile ceza alanlara bakıyorum hep sizin mahalle.Aşağıla,küçük gör,hakaret et...tam sizlik
Ayrıca biz hep sandığa gümbür gümbür gideriz;tıpış tıpış değil.Bizi kendinizle karıştırmayın.
Bir de bu CHP seçmeni bu sürtük kelimesine niye bu kadar üstüne alındı,onu da anlamıyorum,size söylenmedi ki.
Neyse zaten bugünlük size bu kadar sinir yeter,pazara kadar dökün içinizi.Sonra yine dertleşiriz.
Sevgili Kazen kardeşim. Birinci sorunuzla ilgili düşüncem burada yazılanlardan elbette ki etkilenip kararımı degistirmedim. Ülke gündemi , olan gelişmeler düşüncemi değiştirdi. Ortada buyuk bir yangın var tek başıma söndürmeye gücüm yetmez ama tarafım belli en azından. Kadınlar Kulübü büyük bir hafıza bu yazdıklarımızi yarının genç kızları , anneleri mutlaka okuyacak. Gerçeklerin, yalanların ortaya çıkma huyuna inanıyorum. Yangına ben odun tasimadim çok şükür vicdanım rahat olacak. Yazdiklarimizla kimsenin fikrini degistiremeyeceğimize vurgu yapmışsınız zannediyorum.çok merak ettiğim konular var ve ilki ;
A adayına oy verecektim ama burada yazılanlardan çok etkilendim bu sebeple B adayına oy vereceğim
diyen?
ikinci merak ettiğim ;
2 farklı görüşten olup özel mesaj ile birbirilerine ya şurada çok güzel bize laf soktun, acayip bozuldum ağzın bal yesin
diyen?
bir diğeri ;
özel mesajdan; "senin plakanı aldım seçimden sonra görüşürüz"
diyen?
bir diğeri; siyasi seçimleri sebebi ile takipten çıktığınız eskiden arkadaşınız olan ama şimdi nefret ettiğiniz
ya da site yönetimini de cahil yerine iyi koyuyoruz TDK'da sıfat ama ben tespit yapıyorum hadi ceza versin de görelim kafasında olan
içinizde böyle tipler var mı?
ya da ben birine "geri zekalı" desem bu da cahil ile aynı anlamda ve işin güzel tarafına bakın ki bu da sıfat argo diye de bir not da düşülmemiş. Yani ben bunu size karşı kullanabilir miyim? Hani cahili hakaret kabul etmiyoruz ya "Geri zekalı" da zekası gelişmemiş anlamında bir sıfat. Zekası gelişmiş, bir başkasına göre daha az gelişmiş demek.
Yani bende mi kelime oyunu yapayım, bende sizin gibi bizi salak yerine koyuyorsunuz ya bunu mu yapayım?
Cahil demek durum tespitiymiş o zaman sende bana göre geri zekalısın desem çok ayıp olmaz mı?
çok ayıp olur, terbiyesizlik yapmış olurum ama ben bunu yapmayacağım
bu sebeple kullandığımız kelimelere dikkat edelim.
not : yazıda bir sürü hata yapmışım ama beni anladığınızı umuyorum
Dönemi bizzat yaşadık, neyin ne olduğunu biliyorum. Başörtü serbestliğinin ne zaman geldiğini de biliyorum. İkinci sınıf insan muamelesinden ne zaman kurtulduğumun da farkındayım.Canım benim haklısın.peki biliyormusun başörtü yasağını getiren partileri mhp,dsp,anap.şu an cumhur ittifakındalar.ve biliyormusun başörtüsü serbestliği hala yasallaşmadı.kılıçtaroğlu yasallaştırın dedi tayyip kabul etmedi.araştırabilirsin
Öyle birşey varsa ayıp etmişler de lakin insanların birbirine tahammülü hiç kalmadıyokkk asla kızmadım,
kızmadım ama insanlar sildiniz, kırdınız, kırıldınız ya ona üzüldüm....
bir birinizi yemişsiniz bana ne : )
daha 2 gün önce bir üye geldi konferans yapıyorlarmış. Konferans bir anda durmuş, kimse bir şey yazmamış. Üyede abi her halde ben A partisine oy verdiğimi sandılar ve beni dışladılar dedi. Sor dedim, sormuş ; yoğunuz giremiyoruz demişler ama hepsi sürü psikoklojisi ile sağa sola sarıyormuş yani mutlaka bir aradalar ama beni almadılar dedi.
Bende isabet olmuş dedim ne diyim : )
işin ilginci o üye buraya hiç mesaj yazmamış : )))) tahmin edin nereden partisini çözmüşler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?