Hayırlısı iyi olan kazansın montaj canım videolar 17 25 Aralık akp donemindeydi ve Kılıçdaroğlu'na montaj olayı vardı ama şuan Amerika'da olan bey bunları akp bakanlarıyla dönemin bakanlarıyla yaptık dedi videosu var bilgineBen ogana tek kelime etmedim,onunla hiç işim olmadı,karıştırdın.
Kandil videolarının ,sırrı Sakık videolarının montaj olmadığını biliyorum,aldığınız desteği ne kadar saklayabilirsiniz acaba.
Kılıçdaroğlu 17 25 Aralık videolarını kendisi izleyip sonra montaj dememiş miydi?Ben mi yanlış hatırlıyorum.
Neyse herkes kendi liderine baksın,biz ne desek boş.Pazar günü herkes eteğindeki taşı dökecek.
Biz Erdoğan la yol yürümeye devam edelim;siz de Kılıçdaroğlu yla ne deyim hayırlı olsun
Güzel kardeşim burada ceza alanlara bakar mısın,hep sizin arkadaşlar.Ben de ara ara girip yazıyorum.Niye hiç ceza almadım.Kimseye hakaret etmiyorum.Yazılanlara baktım sabah,yok Erdoğan'a karısını teklif filan,ne kadar çirkin kelimeler,ne kadar ayıp.Bu insanı sevmesen bile senin cumhurbaşkanın.İster kabul et,ister etme,T.C. cumhurbaşkanı.Hayatım sana saygım sonsuz aynı düşünceye sahip değiliz ama hepimizin tek istediği huzur dolu sakin kutuslastirmadan yaşamak. Sana yapıldımi bilmiyorum. sosyal medyada neler diyorlar bizlere için acimiyormu bir kadın olarak. Agza alınmayacak kufurler siz soylesiniz boylesiniz bu nefret dili kimsenin ağzına yakisirmi sence ne gerek var bu iç savaş deil bu seçim ya a kazanacak yada b bu kadar basit.insanlarin tahammülü kalmıyor çünkü sürekli PKK'lı kandilli falan filan yok yan yana yok dinsiz imansız. Hakkediyormuyuz bunları kimse haketmiyor
Sekerim iyi olanlar kazansın.Ben sizi okurken çok keyif alıyorum,siz niye böyle atar gider yapıyorsunuz.Çünkü sizden olmayana tahammülünüz yok.Sizdense iyi yoksa linçle.Burada bile ceza alanlara bakıyorum hep sizin mahalle.Aşağıla,küçük gör,hakaret et...tam sizlik
Ayrıca biz hep sandığa gümbür gümbür gideriz;tıpış tıpış değil.Bizi kendinizle karıştırmayın.
Bir de bu CHP seçmeni bu sürtük kelimesine niye bu kadar üstüne alındı,onu da anlamıyorum,size söylenmedi ki.
Neyse zaten bugünlük size bu kadar sinir yeter,pazara kadar dökün içinizi.Sonra yine dertleşiriz.
Güzel kardeşim burada ceza alanlara bakar mısın,hep sizin arkadaşlar.Ben de ara ara girip yazıyorum.Niye hiç ceza almadım.Kimseye hakaret etmiyorum.Yazılanlara baktım sabah,yok Erdoğan'a karısını teklif filan,ne kadar çirkin kelimeler,ne kadar ayıp.Bu insanı sevmesen bile senin cumhurbaşkanın.İster kabul et,ister etme,T.C. cumhurbaşkanı.
Neyse hakkımızda hayırlısı olsun, Erdoğan olsun.
Demişsin bak, icraat yaptı diye,aşağıdan da Erdoğan la çıkacağımıza inancım tam.SevgilerBen Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunuyum. Akp için icraat partisi diye tanım yapılmıştı. Mesala Mhp, Chp ideoloji partisi. Belli bir kitlesi var. Ama Akp icraat yaptığı sürece seçiliyor. Son 3 senedir bayır aşağı gidiyoruz.
Tek başarıları gülme emojisi koymakSana çok güzel cevap veririm ama şu üslubuna seviyesiz yazına diyecek sözüm yok ..sürekli bana hakaret ediyorsun sürekli bana laf sokuyorsun asla ama asla kimseye seviyemi uslubumu bozmadım...derdin nedir anlamıyorum güzelce alıntı yapip yazsan olmaz mi için nefret kusuyor ve bunu hep yapıyorsun altına gülme emojileri koyunca başarı sanıyorsun ama yaptığın terbiyesizlik @Mune lütfen burda illa aynı düşünceden olmak zorunda değiliz ...ayrıca defalarca aynı düşünce de olduğum şeyleri yazdım paylaştım doğru diyorsunuz dedim pahalilik mülteci yada diger bazı konular fakat her seferin de hakarete ne gerek var
Buraya bir şeyler yazınca hakaret isitelim diye yazmıyoruz....
birazcık fren yap ya bakmıyorum görmüyorum geçen dedim ki sana dikkate almıyorum yapma yazma dedim daha da kinlendin..ayıp ya ayıp...şu ofkeni kinini bi bırak.. azıcık nasıl konuşulur öğren pazar günü biticek bir secim.icin bu kadar ağır sözlere .ne gerek var..ama illa yazıcaksın hakaret ediceksin..kiskirticaksin.. yaptığın terbiyesizlik
Tartışmanın da bir usulü adab-ı olur senin gibi yapilmaz..
Değişik olsun diye nazar boncuğu koydum bakTek başarıları gülme emojisi koymak
Her şeyin hayırlısı olsun ama ülkeyi soyan biri olmasın inşallah.Güzel kardeşim burada ceza alanlara bakar mısın,hep sizin arkadaşlar.Ben de ara ara girip yazıyorum.Niye hiç ceza almadım.Kimseye hakaret etmiyorum.Yazılanlara baktım sabah,yok Erdoğan'a karısını teklif filan,ne kadar çirkin kelimeler,ne kadar ayıp.Bu insanı sevmesen bile senin cumhurbaşkanın.İster kabul et,ister etme,T.C. cumhurbaşkanı.
İki kişiden kime oy vermeyeceğimiz belli o zamanHer şeyin hayırlısı olsun ama ülkeyi soyan biri olmasın inşallah.
Keyifle okuyorsanıa ne mutlu bana o zaman,bakın tahammül yok diyorsunuz ya neden acaba diye sorgulamak lazım değilmi.Ben sizi okurken çok keyif alıyorum,siz niye böyle atar gider yapıyorsunuz.Çünkü sizden olmayana tahammülünüz yok.Sizdense iyi yoksa linçle.Burada bile ceza alanlara bakıyorum hep sizin mahalle.Aşağıla,küçük gör,hakaret et...tam sizlik
Ayrıca biz hep sandığa gümbür gümbür gideriz;tıpış tıpış değil.Bizi kendinizle karıştırmayın.
Bir de bu CHP seçmeni bu sürtük kelimesine niye bu kadar üstüne alındı,onu da anlamıyorum,size söylenmedi ki.
Neyse zaten bugünlük size bu kadar sinir yeter,pazara kadar dökün içinizi.Sonra yine dertleşiriz.
Detayları kaçırıyorsun bak.başörtüsü serbestliği size tam olarak verilmedi verilmiş gibi yapıldı.Bugün gidip şikayet etsen şikayetini dikkate almazlar çünkü yasal hakkın yok.hiç sormuyormusun bu adam niye yasallaştırmayı reddetti.madem bu konudan girdik şimdi naapıyorlar imam hatip okumayanı mülakatta eliyorlar.kendilerine üye değilsen iş vermiyorlar.ayrıca bu yasağı kılıçtaroğlu değil sol partiler değil hele bizler hiç getirmedik.Dönemi bizzat yaşadık, neyin ne olduğunu biliyorum. Başörtü serbestliğinin ne zaman geldiğini de biliyorum. İkinci sınıf insan muamelesinden ne zaman kurtulduğumun da farkındayım.
Sizdende var merak etmeyin,bakın bana bu sene nedense cezam yok siyasette ilk defa sakin gidiyorumGüzel kardeşim burada ceza alanlara bakar mısın,hep sizin arkadaşlar.Ben de ara ara girip yazıyorum.Niye hiç ceza almadım.Kimseye hakaret etmiyorum.Yazılanlara baktım sabah,yok Erdoğan'a karısını teklif filan,ne kadar çirkin kelimeler,ne kadar ayıp.Bu insanı sevmesen bile senin cumhurbaşkanın.İster kabul et,ister etme,T.C. cumhurbaşkanı.
Sen insanları kışkırtmaya yönelik cümleler yazıyorsun ama. O hakareti velev ki bize etmedi, koskoca ülkenin tek yöneticisinin bu üslubu çok mu tatlı geliyor sana? Ben kabullenmiyorum böyle dili olan bir insanın koca ülkeyi temsil etmesini! Keşke dilinde bu argolar olacağına yabancı dil bilseydi de tercümansız temsil edebilseydi bizi. (Yabancı dil dediğim de çok matah bir şey değil, dünya dili olan ingilizce)Ben sizi okurken çok keyif alıyorum,siz niye böyle atar gider yapıyorsunuz.Çünkü sizden olmayana tahammülünüz yok.Sizdense iyi yoksa linçle.Burada bile ceza alanlara bakıyorum hep sizin mahalle.Aşağıla,küçük gör,hakaret et...tam sizlik
Kendini anlatacak kadar olsaydı bari diyor insan.Sen insanları kışkırtmaya yönelik cümleler yazıyorsun ama. O hakareti velev ki bize etmedi, koskoca ülkenin tek yöneticisinin bu üslubu çok mu tatlı geliyor sana? Ben kabullenmiyorum böyle dili olan bir insanın koca ülkeyi temsil etmesini! Keşke dilinde bu argolar olacağına yabancı dil bilseydi de tercümansız temsil edebilseydi bizi. (Yabancı dil dediğim de çok matah bir şey değil, dünya dili olan ingilizce)
İstanbul'da mi yaşıyorsunuz
Ekrem başkan ne yapıyor diyenler olduğu için arada paylaşıyorum...Bilginize
Tepkimizde bu işte,bir ülkenin cb dili böyle olmamalı,geçen gün küfür ettirme bana demedimi duyduk bunu.Sen insanları kışkırtmaya yönelik cümleler yazıyorsun ama. O hakareti velev ki bize etmedi, koskoca ülkenin tek yöneticisinin bu üslubu çok mu tatlı geliyor sana? Ben kabullenmiyorum böyle dili olan bir insanın koca ülkeyi temsil etmesini! Keşke dilinde bu argolar olacağına yabancı dil bilseydi de tercümansız temsil edebilseydi bizi. (Yabancı dil dediğim de çok matah bir şey değil, dünya dili olan ingilizce)
Mansur yavaş ve Ekrem İmamoğlu nun belediye için çalışmadıklarını söylemek deİstanbul'da mi yaşıyorsunuzbence yaşamiyorsunuz zira bunlar zaten ak parti döneminde yapıldı. Ankara'da yaşıyorum Mansur Yavaş zaten seneler önce yapılan parkları açıyor. Şaka olmalı diye düşündüm geçen gün sürekli önünden geçtiğim parkı açtı internetten arayabilirsiniz : kelebek su parkı . Kendisi abbye geldiğinde zaten yepyeni ve işlevsel bir parkı bakımsız bırakarak viran hale getirdi, birkaç ay önce de eski haline getirip yeniden açtı. İcraatten kastınız bu tarz şeyler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?