Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Hayırlısı iyi olan kazansın montaj canım videolar 17 25 Aralık akp donemindeydi ve Kılıçdaroğlu'na montaj olayı vardı ama şuan Amerika'da olan bey bunları akp bakanlarıyla dönemin bakanlarıyla yaptık dedi videosu var bilgine

Güzel kardeşim burada ceza alanlara bakar mısın,hep sizin arkadaşlar.Ben de ara ara girip yazıyorum.Niye hiç ceza almadım.Kimseye hakaret etmiyorum.Yazılanlara baktım sabah,yok Erdoğan'a karısını teklif filan,ne kadar çirkin kelimeler,ne kadar ayıp.Bu insanı sevmesen bile senin cumhurbaşkanın.İster kabul et,ister etme,T.C. cumhurbaşkanı.
Neyse hakkımızda hayırlısı olsun, Erdoğan olsun.

Sekerim iyi olanlar kazansın.

Boşver iyi olan kazansın

Demişsin bak, icraat yaptı diye,aşağıdan da Erdoğan la çıkacağımıza inancım tam.Sevgiler

Tek başarıları gülme emojisi koymak

Banlanan arkadaşlar sadece millet ittifakının seçmenleri gibi yazan arkadaşlarım
Siz görmediniz sizden gelip gidip uçanları
Haftalarca gelemeyenleri demek
Görmek istediğiniz yöne baktığınız oradan belli. Bir de şuan burada kaç kişi var kaç kişi hangi ittifaka oy veriyor ona da bakmak lazım.
Ben bu seçimi karanlıktan aydınlığa açılacak pencere olarak görüyorum. Allahın izniyle o pencereyi de Kılıçdaroğlu ile açıp, parlamenter sistem ile düzelecek herşey yavaş yavaş
Bu hale gelmemiz 20 yılı aldı, bataktan çıkması 3 günde olmayacak illaki

Her şeyin hayırlısı olsun ama ülkeyi soyan biri olmasın inşallah.

Keyifle okuyorsanıa ne mutlu bana o zaman,bakın tahammül yok diyorsunuz ya neden acaba diye sorgulamak lazım değilmi.
Ben yıllardır bu sitedeyim br gün olsun kimseye hakaret etmedim,ettiğimide zannetmiyorum tarzım değil çünkü.
Benim kızdığım bu kadar açıklanan durumlar varken buna itiraz edilmesi yok öyle birşey denilmsi yoksa kim hangi partiyi tutuyor beni zerre etkilemez kendi kararıdır çünkü.
Sürtük lafı çok ağır değilmi,kime söylendi bu laf muhalif olan kadınlara dendi,ne çirkin bir laf demi siz muhafazakar kesime işi dense ne hissedersiniz.
Daha geçen gün eskiden olan tüp yağ kuyruğu sordum neden diye bana verdiği cevap içler acısıydı,çünkü bilmiyor okumuyor aileden ne gördüyse onu yazıyor bana.
Rahatsız olduğunuz durum varsa şikayet edin benim açımdan hiç sorun değil,ben saygımı bozmadan yazmaya çaba sarf ediyorum her zaman.

Dönemi bizzat yaşadık, neyin ne olduğunu biliyorum. Başörtü serbestliğinin ne zaman geldiğini de biliyorum. İkinci sınıf insan muamelesinden ne zaman kurtulduğumun da farkındayım.
Detayları kaçırıyorsun bak.başörtüsü serbestliği size tam olarak verilmedi verilmiş gibi yapıldı.Bugün gidip şikayet etsen şikayetini dikkate almazlar çünkü yasal hakkın yok.hiç sormuyormusun bu adam niye yasallaştırmayı reddetti.madem bu konudan girdik şimdi naapıyorlar imam hatip okumayanı mülakatta eliyorlar.kendilerine üye değilsen iş vermiyorlar.ayrıca bu yasağı kılıçtaroğlu değil sol partiler değil hele bizler hiç getirmedik.

Sizdende var merak etmeyin,bakın bana bu sene nedense cezam yok siyasette ilk defa sakin gidiyorum
Ömrümden alsın ona versin çocuğum gurban olsun diyenden ben bir hayır beklemem maalesef.

Sen insanları kışkırtmaya yönelik cümleler yazıyorsun ama. O hakareti velev ki bize etmedi, koskoca ülkenin tek yöneticisinin bu üslubu çok mu tatlı geliyor sana? Ben kabullenmiyorum böyle dili olan bir insanın koca ülkeyi temsil etmesini! Keşke dilinde bu argolar olacağına yabancı dil bilseydi de tercümansız temsil edebilseydi bizi. (Yabancı dil dediğim de çok matah bir şey değil, dünya dili olan ingilizce)

Kendini anlatacak kadar olsaydı bari diyor insan.
İş ararken bize soruyorlar ama hatta ikinci yabancı dilin var mı diyorlar İngilizce bilmek yetmiyor bile artık.
Ama koca ülkenin başına şaibeli diploma, kötü üslup ve sıfır yabancı dille gelebiliyorsun.

Ekrem başkan ne yapıyor diyenler olduğu için arada paylaşıyorum...Bilginize
İstanbul'da mi yaşıyorsunuz bence yaşamiyorsunuz zira bunlar zaten ak parti döneminde yapıldı. Ankara'da yaşıyorum Mansur Yavaş zaten seneler önce yapılan parkları açıyor. Şaka olmalı diye düşündüm geçen gün sürekli önünden geçtiğim parkı açtı internetten arayabilirsiniz : kelebek su parkı . Kendisi abbye geldiğinde zaten yepyeni ve işlevsel bir parkı bakımsız bırakarak viran hale getirdi, birkaç ay önce de eski haline getirip yeniden açtı. İcraatten kastınız bu tarz şeyler mi?

Tepkimizde bu işte,bir ülkenin cb dili böyle olmamalı,geçen gün küfür ettirme bana demedimi duyduk bunu.

Mansur yavaş ve Ekrem İmamoğlu nun belediye için çalışmadıklarını söylemek de
Ne bileyim…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…